Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ЕВО ШТА КАЖЕ ДЕЈАН

ЕВО ШТА КАЖЕ ДЕЈАН

ДАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

ПОСЛЕ НАЈНОВИЈИХ ЗБИВАЊА ОКО ИЗБОРА ПРЕДСЕДНИКА У СЈЕДИЊЕНИМ ДРЖАВАМА АМЕРИКЕ, У ЦЕЛОМ СВЕТУ СЕ ЈАВЉА ТРАЧАК НАДЕ, ДА НЕЋЕ ДОЋИ ДО НУКЛЕАРНОГ ОРУЖАНОГ СУКОБА, ИЗМЕЂУ ИСТОКА И ЗАПАДА. ТУ НАДУ ДОНОСИ ИЗБОР ТРАМПА ЗА ПРЕСЕДНИКА САД – НАСПРАМ ПОРОДИЦА КЛИНТОН, СОРОШ, РОДШИЛДА, РОКФЕЛЕРА И ОСТАЛИХ БАНКАРА ИЗ СЕНКЕ И ЊИХОВИХ МЕНТОРА, КОЈИ СУ ЗА СЕБЕ ОБЕЗБЕДИЛИ ПОДЗЕМНЕ „КРТИЧЊАКЕ“ У НАДИ ДА ЋЕ ОЛУЈА ПРЕСТАТИ ЗА ПАР ДАНА.

ТО ЈЕ ПОГРЕШНА ПРЕДПОСТАВКА, ЈЕ ТО ЗЛО АКО СЕ ДЕСИ НЕЋЕ ПРЕСТАТИ ЗА НЕКОЛИКО СТОТИНА ИЛИ ХИЉАДУ ГОДИНА И ТАКО ЊИХОВА КОНЦЕПЦИЈА УНИШТАВАЊА ПРИРОДЕ НА ПЛАНЕТИ ЗА - РАДИ НЕКОГА „ПРОФИТА“ ОД ЛАЖНЕ ВАЛУТЕ БЕЗ ПОКРИЋА, ФИНАНСИЈСКИХ ПРЕВАРА И ЛАГОДНОГ ЖИВОТА, НЕМА ВЕЗЕ СА КОНЕПЦИЈОМ И ПЛАНОВИМА КОСМИЧКОГ РАЗУМА И ЗДРАВЕ ПАМЕТИ, ПРОСЕЧНО ИНТЕЛИГЕНТНИХ САПИЈЕНСА.

У ТИМ ОКОЛНОСТИМА НАША КОЛОНИЈА СРБИЈА, КОЈУ СУ ЗА ПОСЛЕДЊИХ 20 ТАК ГОДИНА „ДЕВАСТИРАЛИ“ РАЗНИ ИЗАБРАНИЦИ СТРАНИХ СЛУЖБИ И ОКУПАТОРА, КАО ПРОБНИ ЕКСПЕРИМЕНТ ЗА КОНАЧНО УНИШТАВАЊЕ РУСИЈЕ И ПЛАНЕТАРНУ ОТИМАЧИНУ РЕСУРСА, ПОД ВЕЛОМ ЛАЖНЕ ДЕМОКРАТИЈЕ, НАЛАЗИ СЕ У ВРЛО ТУЖНОМ ДУХОВНОМ И ЕКОНОМСКОМ СТАЊУ. 

ДАЛИ ИМА ИЗЛАЗА ИЗ ОВЕ СИТУАЦИЈЕ И КАКО СЕ ВРАТИТИ У НОРМАЛНЕ ОКВИРЕ ЖИВОТА И РАДА ? ПОСЛУШАЈТЕ ДЕЈАНА ЛУЧИЋА ШТА МИСЛИ О ТОМЕ – А ЗАКЉУЧАК ДОНЕСИТЕ САМИ !

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !

Dejan Lucic NOVO 14.11.2016 - POBEDA TRAMPA, IZRAEL, PUTIN, KOSOVO, NATO


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP