Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ORION TEHNOLOGIJA

ОРИОН ТЕХНОЛОГИЈА - ИНТЕРВЈУ
СА КОМЕНТАРИМА

Валдамар Валериан је истраживао феномен ванземаљаца и њихове контакте са људским бићима још од 1969. Провео је 18. месеци у Југоисточној Азији од 1970-1971. као ратни фотограф, где је видео многе НЛО активности. После проведене четири године у Енглеској од 1980 до 1984. он је сакупио сва врхунска истраживања и објавио их под именом Карл Паперс, претходницу књиге Матрикс, која је издана 1987. Почео је да сарађује са разним истраживачима на том пољу, и убрзо је основао организацију под именом Невада Ваздушна Истраживања (НАР).
Између 1988. и 1989. постао је директор за МУФОН. 1990. је позван за директора УФО центра за истраживање контаката. У 1988. НАР почињу да објављују мање новине у којима су садржани резултати истраживања. До 1990. ове новине постају познате као Водећа оштрица - и израста у месечни часопис од 100-страница. Највеће издање је изашло 1990. познато као Матрикс ИИ.
У Априлу 1991. НАР се сели у Вашингтон и преименован је у Водећа Оштрица Истраживачка Група. Валериан има дипломе из Психологије и Инжењерства. Има велик допринос у Нипон Телевизији, која истражује ванземаљске активности, та истраживања су потакнула стварање програма за награђивање најбољих истраживања у вези са НЛО.





ОРИОН ТЕХНОЛОГИЈА

Валдамар Валериан - 1992
Овај извештај је састављен од 9 сати снимљеног видео материјала, личних интервјуа и појединачних коментара. Направљен је у форми питања и одговора, без навођења поименично ко поставља питања.
Извјештај садржи следеће информације:
- Филаделфија пројекат, или Пројекат Дуга.
- Пројекат Феникс 1-3
- Радио сонде и повезаност са радовима Вилма Раиха.
-Владин пројекат временске контроле и скривена значења.
- Монтаук пројекат.
- Смишљена убиства деце у Америци у пројектима контрола ума и истраживање временских путовања.
- Владин временски тунел и процедуре коришћења.
- Како су Никола Тесла и Фон Нојман доприносили овим пројектима.
- Технички начини прављења холограма и Матријев ефекат.
- Пројекат Хватач Мисли
- Ванземаљска група позната као Кондраљкин, и њихова веза са владом УСА и програмом контроле ума.
- Негативни Сиријанци.
- Манипулације Орионске групе.
- Телепатско коришћење, дрога и њено сузбијање.
- ФАА и нулти временски генератори.
- Међународни Ваздушни савез.
- Психо тимови.
- Ванземаљска трговина душама.
- Монтаук и ванземаљци са Антарес система.
- АИДС и Форт Дитрих (НСА)
- Маглев возови и УСА подземна мрежа.
- Закопани свемирски брод испод Гиза пирамиде.
- УСА војска и црни хеликоптери.
- Сиријанска контрола ума
И још више, заједно са илустрацијама добијеним од стране сведока са јаким сећањем и још више храбрости.

ИНТЕРВЈУ
Од чега желите да почнем?
Почећемо са Феникс пројектом. То је пројекат који настао од Филаделфијског пројекта. Осмишљен је у морнарици између 1930 и 1940, у покушају да се бродови учине невидљивим. Притиснули су прекидач једног дана, и брод су послали у хипер свемир. Имали су разне врсте проблема са људима на броду. То је био једнако велики успех као и велики промашај. Око 1947, је одлучено да се пројекат обнови. И пројекат је пресељен у Брукхавен националну лабораторију на челу са Др. Xон Фон Нојманом и његовим сарадницима. Из пројекта Феникс настала је стелт технологија, о којој не могу да говорим због свог посла. Такође је створено много типова енергетских направа као што је радио сонда.
Шта је радио сонда? То је у основи мала кутија коју закаче на Балон, и пошаљу горе у атмосферу. Влада је рекла људима да је то везано уз истраживање о времену. Сам уређај је радио на принципу необичних пулсирајућих сигнала. У већини случајева користили су усмервајући осцилатор за слање сигнала. Испало је да је ово веома значајна измена електричне енергије у етеричну енергију. Ја сам почео да сакупљам те радио-пријемнике, али никад нисам видео пријемник за радио-сонду. Сазнао сам да су направљене у Брукхавен националној лабораторији. Почео сам да причам људима о Брукхавену, и налетио сам на старију особу која је некад радила тамо.
Рекао ми је да је дизајн оригинално урађен од стране Вилхелма Раиха.
То је заинтригирало мене да почнем активније да истражујем. Прича иде овако. 1947. Вилхелм Раих је под окриљем УСА владе направио уређај за контролу времена. Уређај је емитовао одређену јачину таласа. Раих је мислио ако може да подеси јачину тих таласа на праву меру, да ће постићи контролисање јачине олуја и њених разарајућих ефеката. Ти таласи су засновани на деловању оргонске енергије, која се усмерава на радиоактивни елеменат. Ово производи смртоносну оргонску енергију која има разарајуће деловање на жива бића. Такође има и друге ефекте на атмосферу. Влада је послала уређај у средиште једне олује, и постигнут је релејени ефекат.

То се свидело влади. И започели су нови пројекат-Феникс-у којем су направили већи број тих радио сонди, и у већем броју их слали у атмосферу. Можда око 200 до 500 по дану. Радио домет у овим направама је био око 100 миља. Ако су их користили оволико много, нормално је помислити да су пријемници за њих били неко нормално место. Ја сам био сакупљач радио пријемника. И имам их преко 100. комада у својој приватној колекцији. Али никад нисам видео пријемник за радио-сонду. Ја сам чуо за њих али их никад нисам видео.
На којој су фреквенцији радили?
Фреквенције које су користили су 403. МХЗ и 1680. МХЗ. Користили су две различите фреквенције. Обе у исто време?
Не. Једна или друга су кориштене у различитим временским размацима. Оне раније прозводње су користиле 403. МХЗ плус минус 2 МХЗ. Каснија верзија је користила 1680. МХЗ, плус или минус 6.МХЗ. Полупроводник у њима је био направљен од злата, сребра, платине и иридијума. Раих је користио сензоре који су имали злато и сребро у себи. Један од елемената је била пластична плоча са сребром око обода и проводничке линије преко плоче. Поставили су веома необичну структуру хемикалија на ову плочу. Оно што ми претпостављамо је да је термистор (уређај за регистровање температуре) деловао као антена која је имала контра дејство. Док је ова пластична плоча имала функције антене за оргонску енергију; сензор за притисак је оно што они зову мерач за количину, што је у ствари осетљиви прекидач. Направа је разарала ДОР (смртоносну оргонску енергију) и правила само оргонску енергију. Трансмитер је направљен од два осцилатора, један од њих је радио на основној фреквенцији (403 или 1680) и други је 7 МХЗ осцилатор постављен у сами центар главног осцилатора. Резултат је тај да је овај од 7 МХЗ радио на принципу укључи-искључи. Резонантно са 7.8 Хз што је фреквенција Земљиног магнетног поља - само миллион пута брже !
Како је ово све повезано са оним што се дешавало на другим пројектима?
Влада није могла рећи јавно, да су ово направе за контролу времена. Оно што видимо је у ствари почетак онога што називамо Монтаук пројекат. А што је производ комбинација Вилхелма Раиха и Филаделфијског експеримента. Постојала су два одвојена пројекта везана за овај један. Имаш пројекат за невидљивост и пројекат за контролу времена. На крају ових експеримената утвђено је да комбинацијом оба, долази се до решења за контролу ума. Влада би то назвала изменом понашања, али је контрола ума у ствари то што они раде. Тесла + Рајх = Нојман
То је оно што је у ствари овај пројекат и био (Монтаук)?
Не, то је био Феникс. После политичких превирања да ли да се настави са пројектом или да се потпуно искључи. људи који су били на челу овог програма су убедили војску, да би тај програм могао омогућити утицај на умове непријатеља. Војска је одмах видела свој интерес у томе. И дозволила им је да користе њихову стару Монтаук ваздушну базу. Једна од ствари које су потраживане као део опреме је био радар типа САГЕ, који је већ био у бази. Касније је база затворена, и све је премјештено у Брукхавенове лабораторије. Тада почиње оно што називамо пројекат Феникс два. Провели су десет година од 1969. до отприлике 1979, истражујући могућност чисте контроле ума. Започели су коришћењем САГА радара, кроз који су емитовали одређена зрачења на основу искуства добијеног од Раиха, и његове контроле времена комбинујући то са нечим из Филаделфијског експеримента. Произвели су око 406. МХЗ. Довело би до скока фреквенције и промене исте. Користили су амплидин концепт у којем је садржано много различитих начина пулсирања. БРФ је садржавао од 10. циклуса до 750.циклуса. Пулс је могао бити промењен било где од 10. до 75.мс. Централна фреквенција је била стварана из ниско фреквентног типа, који је кориштен од нултог временског одредишта.
Да ли је било каквих других измена на овоме?
Било је промена фреквентног стања.
Значи Феникс 2 је започет 1969?
Да у периоду од 1969. до 1971. Феникс 1 је трајао од 1948. до 1968. Први део пројекта контроле ума је био заснован на томе, да се појединац или појединци доведу у близину антене око 250 стопа. И кроз антену би се одашиљао сигнални импулс јачине 30дб. То значи да је укупна сила радијације била најмање гигават. Можете ли замислити шта би то учинило људима? Незамисливо ми је да су ти људи још овде. Јер је производило ефекте: као што је пржење можданих функција, стварање нервних поремећаја, ожиљака као последице зрачења итд. Пробали су ово са много људи, и мали је број преживелих.
Где су проналазили добровољце за све те експерименте?
Једноставно би зграбили људе са улице и поставили пред радар. То је једна од ствари које влада и чини.
Ко је био главни за вођење пројекта у то време?
ДР. Xон Фон Нојман и Xек Прует.
Нека одређена агенција?
Нисам сигуран која је служба била у питању. Неко је дошао на идеју да поставља људе директно испред антене. Овај пут су добијали резултате без спаљивања људи. Различитим изменама фреквенција су дошли до утицаја на људски ум.
Колико је људи радило на овим уређајима? Око 30.
Ко им је дозволио да буду присутни?
Ваздушна служба и Морнарица. То је био заједниики пројекат, и особље је било њихово. Имали смо копије наредби за особље ваздухопловне одбране.
Под којом маском је та база радила?
Није било маске, то је била напуштена база. Враћена је у посед ГСА, када је дошло до престанка употребе ових радара САГА.
То је била не постојећа операција. Зар треба боља маска?
Како су обезбеђивали средства?
То је било на приватној основи. Корпорације?
Није било тако у почетку. То је касније постао случај. У почетку је тај новац долазио од нацистиике владе.
Ово је Феникс 1?
Не ово је Феникс 2 и 3. У години 1944. је постојао воз америчке војске, који превезао 10. билиона у злату које су нашли. То је било злато у вредности 20$ по унци. Воз је уништен у тунелу. Том приликом је убијен 51. Амерички војник. Злато је се касније појавило у Монтауку. Ово је потврђена информација. Тај новац је кориштен током година за финансирање овог пројекта. Потрошили су новац и тада су прешли на финансирање преко корпорација. Та корпорација је била ИТТ. А била је у власништву пословне Групе у Немачкој. У смислу особља то су све били цивилни научници бивши нацисти. Који су дошли у току и после другог светског рата. Пројекат је био под надзором Америчке владе.
Обавјештајне службе су знале шта се ту дешава. Круг оних који су деловали ту у бази је био мали око 30 и 50 особа. Финансирање и све остало је било потпуно приватно. После 1983. Сенатор Голдвотер је сазнао за то и започео је истрагу. Није могао пронаћи никакав траг, који би указивао на подршку владе. Прует је био духовни вођа овога пројекта. Он је био из ваздухопловног сектора. После њега је дошао Др. Херман Ц. Унтерман. Имали су стручњака за електронику, Др. Матев Е. Зерет, који је дошао из Немачке у години 1946. са Вернер Фон Брауном. Вероватно је разлог тога што су потрошили новац, био тај да су имали око 25. база широм Америке. А све је то требало финансирати. Последња база је угашена Августа 12. 1983. База на Монтауку и још две које су угашене заједно са њом.
.Шта је било са тим утицајима на ум?
С оним што ја знам о том програму, док сам био део тога. Је да сам био одређен за тај програм, због својих осјећајних способности. Али на крају су одабрали млађе регруте. Први експерименти су били катастрофа. Тада сам им рекао, да не желим да имам ништа са тим програмом. Онда су ме поставили испред тог зрачења, и дошло је до одређеног оштећења. Коначно неко је рекао: Искључите то, он неће никоме ништа рећи. Други који су били под утицајем тог зрачења су горе прошли. Ефекти су били веома лоши. Могло је лако доћи до спаљивања можданих функција. Одлазили су и купили децу узраста између 12. и 16. година....
Значи ту су се задесила изгубљена Америчка деца?
По нашој процени отели су око 10.000 младих са улица и довели у Монтаук, њу Xерси. Укупан број људи које су довукли са улица је 250.000. Оно што је чудно је да су та деца још увек мистерија. Још увек не знамо све одговоре. Знамо само да су у потпуности програмирани за нешто. Постали су изложени програмирању које је било мало хуманије због технологије. Изворни програм је био више телесни. Касније су више порадили на технологији, тако да није било телесних оштећења. Сада од 2000 те нестаје између 500.000 И 800.000 деце годишње. Вероватно их шаљи на Месец или Марс као робље! Можда кроз Хипер Просторни мост !
Да ли си свестан, да ли постоје људи који су то прошли?
Налетио сам пар пута на људе који су то прошли. Ако си осећајан на одређен начин, онда можеш лако да запазиш те људе, јер је програм којем су подвргнути имао посебан утицај на њихово размишљње. Срео сам их више у околини Лонг Ајленда, зона њу Јорка.
Шта је са Фон Нојманом?
Био је још жив до 1989. Улетео је у проблеме везане са владом, као и неке друге проблеме такође. Као што је нервно растројство у 1977. када је разрешен функције директора програма, и постао је само консултант. Влада је свима рекла да је умро 1956. Влада још увек сарађује са њим.
Да ли је неким субјектима у току истраживања давана дрога?
Не, не верујем...Добијали су једну врсту седатива који је утицао на пријемчивост. Не сећам се имена. Ефекат те дроге је био да си постајао надражен веома.
Такође еуфоричан у исто време? Да, веома еуфоричан, да.
Да ли су добијали те столице за производњу мисаоних форми, од стране ванземаљаца?
Прототип је дошао од стране ванземаљаца. И поред наше сумње. Ова столица је била умни појачивач. Влада је имала посебно трениране особе, које су седале у столицу и стварале мисаоне форме. Они су могли да приме сигнал, и утичу на људе да постану више осетљиви на програмирање. Радило се веома добро, и пронашли су још неке могућности. Могли су да оперишу у времену. Специјално трениране особе су креирале облике мисаоних вртлога који су повезивали 1947. и 1981. То је оно што су радили - временски тунел кроз који су се могли кретати. Постојала је једна тв-серија која је показивала могућност таквог дешавања. Ово су били неки ранији капацитети. Почели су са путовањима кроз време. То је била задња фаза пројекта Феникс. Уствари опљачкан је са заробљеног УФО а !
Кад је прорадила временска машина?
Око 1979. или 1980. када је била потпуно употребљива. Овај трансмитер је имао довољно енергије да покрене време и простор. Особе које су биле у столицама су и даље учествовале у томе, јер није било технологије која би их заменила. Тек сад је постигнуто решење за то. Рађене су такође и неке друге ствари као што је материјализовање. Особа у столици је једноставно замишљала нешто, и то би се створило. Скоро су имали моћ да створе живо биће. Али је тај продукт мисли био у животу само док је тај појачивач мисли био укључен. Снага те енергије је била између Теравата и Гигавата. Велика снага. Мисаони вртлог је имао пречник око 5 миља уоколо. Виртуелна реалност -Холограми - ТВ за будућност, а можда не само ТВ !?
Можеш ли нам описати како је то изгледало?
Изгледало је као јединствена спирала која је светлела читавом дужином. Ако би кренуо шетати њом изненада би био повучен у то. Та шетња није била обична, морао си да имаш те могућности. А то је подразумевало да си могао ићи било где у времену. Као у случајевима клиничке смрти !
Да ли сте могли донети ствари из тог времена? Да.
Да ли сте икада ишта донели? Да.
Да ли можете наставити са описом тунела?
Да, зидови су били солидни али течни. Тунел је имао облик и путању као шраф.
Ако би неко искључио струју, да ли би остали заглављени у димензији времену и простору? Да, остали би заглављени.
Да ли су послали доста деце кроз овај тунел?
Да али не знамо где су завшила. Много их је изгубљено.
С обзиром да постоји сад тај тунел и могућност путовања кроз време. Да ли је све што је требало да се исправи учињено?
Да. Једна од првих ствари је било слање регрута на тачку 6030. И то је увек била иста позиција. Негде у напуштеном граду гдје је била статуа од злата. Када су се вратили, питали су их шта су видели. Да ли су добијали исте или различите одговоре од особе до особе то не знам. Знам да су проверавали отвор да ли подржава животну форму, пре него што пошаљу људе. Узимали су узорке.
Да ли је постојало више места где су слали људе?
Не, кад се успостави конекција са једном тачком, само ту можете да их шаљете.
Да ли можете да промените садашњост шаљући некога у прошлост?
Да, такође можете променити садашњост, шаљући некога у будућност. Влада користи ову машину да би ишла унапред са истрживањима из Монтаука.
Да ли желите да кажете да садашњост може бити измењена, зато што смо успоставили везу са будућношћу и прошлошћу?
Да то значи да шта год неко радио између ових временских размака, да ће то чинити вечно.
Која је најдаља удаљеност у коју је неко отишао путем времеплова? 10.000 година од сад.
Значи све је осигурано до те године?
Да то је сањива реалност. Нико није прешао тачку иза 2012. Постоји зид иза којег нема ништа.
Пророчанства говоре о променама на Земљи у том периоду? Убрзање времена - отопљавање - прелазак у више осцилаторно стање у целом Сунчевом систему!
Занимљиво зар не?
Да ли можете пројектовати себе два сата у будућност, и онда се срести?
Да али је веома опасно. Особа која путује кроз време, је другачјег поларитета од оне коју сретне, деси се да та особа једноставно сагори.
Да ли су вам икада дали оружје за случај да налетите на нешто зло?
Нису морали то да раде. Пролаз може бити наштимован да прати особу, тако да је можете вратити ако нешто пође наопако. Десило се једном приликом да је се појавило чудовиште које дошло кроз пролаз. И појело је доста опреме и неколико људи. Морали смо да одемо скроз у прошлост да зауставимо пројекат Филаделфија, да би зауставили ово биће у 1983. То је била саботажа, неко је створио то биће путем мисли, и покушао да уништи пројекат. Многи људи су мислили да је пројекат предалеко отишао. Рећи ћу још нешто.
Постојала је тачка, отприлике трећина пута где је особа пролазила кроз некакво одвајање од тела. И тада је могла да сагледа ствари са шире перспективе. Сигуран сам да је неко био тамо, некаква интелигенција.
Нисам сигуран да бих могао да то тачно одредим. Оно што су они покушавали је да стабилизују процес перцепције, који је омогућавао постојање свести без тела. Из неког разлога су то радили. Није ми позната права сврха. Улазак у зону Покојних Душа према подацима ген. Ливенцова која се простире од 1.5 до 2,0 Гхз.
Која је била улога ванземаљаца у свему томе?
То би био други део овога а ту још нисмо стигли. Погледајмо шта се дешавало на Филаделфијском експерименту у технчком смислу. То је оно што је започело сва ова дешавања. Почело је 1930. у Чикагу са троје људи. Др. Xон Хучинсон који је био декан на Универзитету Чикаго, Никола Тесла и Др. Куртенауер, Аустријски физичар који је биое шеф једне секције на универзитету.
Одлучили су да ураде нешто у вези са тим концептом невидљивости. О овоме је расправљано неколико година. Састали су се и заједно истраживали на Универзитету чикаго око 1931 или 1932. 1933. Институт за Напредна истраживања је формирао пројект који је пребачен тамо у 1934. Један од људи на том пројекту је био Др. Xон Ериц Фон Нојман, који је дошао из Мађарске. Добио је диплому хемије 1925. а из математике 1926. Био је у Европи неколико година док није пребачен у Америку. Поучавао је на завршној години око три године. И тада је позван да се придружи институту.
Други људи укључујући Алберта Ајнаштајна, који је напустио Немачку 1930. Он је похађао Калифорнијски институт Технологије, на којем је и предавао током три године. А онда је прешао у институт кад је позван са њихове стране. Много других људи су се појавили тамо како је време пролазило. Пројекат је проширен 1936. У међувремену је Тесла постављен за Директора пројекта. Он је био пријатељ председника Франклина Рузвелта, са којим се Тесла упознао 1917. када је ФР био секретар у морнарици. Тесли је тада понуђено да ради за владу на ратном програму, што је он и учинио. Прихватио је да ради пројекат за невидљивост све док није дао оставку 1942. У 1936. после интензивних проучавања, одлучили су да направе покус на основу својих истраживања. Успели са остваре делимичну невидљивост што је охрабрило морнарицу да настави са истраживањем. Научници су стизали из Немачке до 1939. кад је рат са Немачком започео.
1940. после истраживања користећи Теслин приступ, били су спремни за потпун тест, на подручју Бруклинског морнаричког аквариторија. Имали су мали брод, и по један извиђачки са сваке стране. Један брод је испоручивао струју, а други погон за колутове жице. Били су повезани са бродом путем каблова. Идеја је била да ако нешто пође наопако, могу да пресеку каблове или потопе брод. Све је радило и пројекат је проглашен успешним. Важна ставка у том тесту 1940. је да није било људског особља на броду.
Брод је био празан. Ово је важно због оног што се десило касније. Дошло је још неколико људи који су се придружили пројекту. Томас Т. Брун се придружио пројекту због његовог познавања електро гравитацијских ефеката. Он је рјешавао проблеме које су имали са немачким воденим минама, које су се лепиле за бродове савезника. Ово је довело до упоредног пројекта са употребом каблова и размагнетисаних каблова, који су осигуравали да мина експлодира на сигурној удаљености од брода. Морнарица је поставила неколико људи да пази на пројекте. То је разлог како сам ја умешан.
Уздржавајући се од коментара, погледајмо мало Николу Теслу. 1879. његов отац је умро, и он је завршио прву годину на универзитету. Дошао је у Америку 1884. Тесла је невероватан унутрашњи осјећај интуиције и савршено памћење. Пре доласка у УСА, познавао је Роберта Опенхеимера, са којим ће касније сарађивати на развоју атомске бомбе. И Др. Давид Хилберт, математииар који је развио једначину за мулти свемир веома важан део у пројекту.
Др. Фон Нојман је срео Хилберта 1972. и задржао је доста тога што је научио. Са тим је Фон Нојман развио нове системе математике. Фон Нојман је сматран једним од највећих математичара овог столећа. Неки мисле да је био бољи од Ајнштајна. Други математииар који је био учесник је Др. Xон Левисон, који је рођен 1912. Умро је 1976. Издао је три книге о математици. Нема других података о њему који су доступни. Левинсон је развио временску једначину. Са свим овим у позадини, група је имала више него што је било потребно за пројекат.
После успешног теста 1940, Морнарица одлучује да обезбеди неограничена средства за пројекат. Децембра 5, 1941. ја сам био у Сан Франциску и влада је дошла и рекла ми да ће рат са Јапаном почети за 72 сата, и да сам им потребан као асистент. У Јануару 1942, завршио сам на Институту Напредних Истраживања. Тесла је добио нови брод за потпуни тест.
Тесла се није у свему слагао са Фон Нојманом. Тесла је говорио да ће имати озбиљних проблема са посадом. Тражио је више времена, али је Морнарица то одбила. Он је био у контакту са неким ван пројекта, ко се сложио да тест неће успети. Он је тада одлучио да напусти пројекат. Тест је пропао. И за новог вођу пројекта је изабран Фон Нојман године 1942. Јер је Тесла у напред знао то !!!
Фон Нојман је отишао у Морнарицу и тражио да му дају времена да реши проблем, који се појавио. Одлучио је да направи измене на броду. Он је рекао да ће му требати потпуно нови брод. Изабран је Елдриx. Опрема је уграђена на брод. Поставили су сву опрему на брод, и стигао је Октобар 1942.
Изабрали су 33. добровољца за посаду. Они су стигли после завршетка школе у Децембру 1942. Још увек имамо слику разреда. Рад је напокон почео. У Мају 1943. Фон Нојман је инсталирао и трећи генератор. Који се никад неће синхронизовати са друга два. Једног дана је испао из контроле и закачио једног човека. Фон Нојман је избацио тај трећи генератор, јер је Тесла успео да га убедити у проблем са људима. У Јуну је брод дошао на тестну позицију. Били су близу успеха, али је примећено да је посада била дезоријентисана. Овај пут је Фон Нојман поново затражио још времена, да реши тај проблем. Морнарица је после разговора са врхом дала као задњи рок 12 Август 1943. Фон Нојман је изразио своју забринутост да то није довољно времена. Тада је морнарица рекла да им не треба оптичка невидљивост, већ само радарска. Опрема је поново модификована од стране Фон Нојмана . Август 12. је стигао. Знали смо да неке ствари нису у реду.
Тест је започет и прва четири минута је све било у реду. У једном тренутку се појавио плави бљесак и брод је у потпуности нестао. Није било никакве могућности контакта радио везом. Све је нестало. У року од три сата се све вратило. Један од стубова за антену је био сломљен. Неки од особља су били утиснути у палубу. Неки су били унутра неки ван. Док неке никад нисмо пронашли. Многи су полудели у потпуности. Морнарица се побринула за посаду, и отворила заседање шта да раде у вези са овим проблемом.
Одлучили су да ће поновити тестирање овај пут без посаде. Користили су суво покретање користећи кабл око 1000. метара који је био закачен за други брод. У касном Октобру тест је изведен. Брод је у потпуности нестао 20. минута. Када су га вратили, открили су да је опрема нестала. Два кабинета са трансмитерима и један генератор су нестали. Кабинет са нултом временском референцом је био нетакнут. У основи морнарица је зауставила пројекат. Елдриx је послат у ратну зону око Грчке где је као ратни брод био до краја рата. Важна ствар је да су два теста била у потпуности распарчана у времену од 40 година. ( Филаделфија и Монтаук ) То је 40 година одвојености у хипер свемиру.
Брод је био на неки начин повучен у хипер свемир. Ми смо били унутра и знали смо да нешто није у реду. Покушали смо да угасимо генераторе, али безуспешно. Потрчали смо на палубу и искочили. Али смо тим скоком завршили на крају тунела у Монтауку, Лонг Ајленд - Августа 1983.
Била је ноћ. Пронашли су нас брзо и одвели низ степенице, где стајао Фон Нојман и честитао нам. Он нас је очекивао. То је за нас био шок. Били смо у 1943. а сад смо у 1983 гледајући у старца који је био Фон Нојман . Он је рекао да је дошло до некаквог затварања у хипер свемиру, и да се морамо вратити и угасити генераторе иначе ће хипер свемир наставити да усисава простор, и можда целу планету.
Он је чекао 40. година на нас да стигнемо. Монтаук нас је вратио на брод - и ми смо уништили опрему. Од 1943. Фон Нојман није знао шта се десило. Он је модификовао ранију опрему из 1943 и тиме је добио потпуну машину за путовање кроз време. Немци су такође радили на пројекту времеплова мало пре него што је рат завршен.
Када је морнарица одлучила да угаси пројекат 1943. Фон Нојман је послан на пројекат за атомску бомбу, у Лос Аламосу, све док није завршена. У 1947. десиле су се велике измене у министарству за одбрану. Неко у новој структури је одлучио да ископа пројекат Филаделфија да се види, да ли је могуће открити где је пошло наопако. Питали су Фон Нојмана да ли је у могућности да поново погледа шта се десило, он је одмах пристао.
Постоји још једна ствар. Почевши од Августа 6.1943, УФО-и су се појављивали изнад Елдриxа око шест дана. Они су били тамо и током теста. Један од УФО бродова је био просто усисан у хипер свемир заједно са Елдриxом, и завршио је у подземној бази у Монтауку 1983. Завршило је са сарадњом са ванземаљцима, који су нам дали неке направе које су нам омогућиле да их извучемо. Сумњали смо да се ради о инвазији. Пројекат Филаделфија отворио је > прозор < у Хиперпростор. И тако су Ваземаљци видели да се дешава нешто озбиљно и почели да се убацују у нашу Реалност или Просторно - Временски континуум! Сапијенси су ушли тамо где им није место !
Такође је Фон Нојман позван да се придружи прегледу, срушеног ванземаљског брода у 1947 у Азтеку. Још један пад се десио изнад Азтека око годину касније. При првом паду су пронашли у олупинама Грејсе, и ниједан није преживео пад. У другом паду је барем један преживео. Радарски системи су утицали на пад летилица. Припадник ванземаљске расе у другом срушеном броду није био Грејс, и Фон Нојману је дозвољено да разговара са њим. Тада га је запитао о могућности решења проблема, у вези са невидљивошћу. Он је тада схватио да треба поново да проучи системе метафизике.
Основни проблем је био да људи на броду нису били у позицији нулте референце у односу на брод. Због чега је Тесла напустио пројекат 1942 године. Јер је то знао!
Јер се људи обично налазе у различитојој вредности временске референце у односу на брод, а не у нултој референци. Кад се брод вратио кроз време - људи нису били у истој временској референци. И Фон Нојман је схватио да ће му требати компјутер и знање метафизике које ће му омогућити да обезбеди исто временско кретање и за људе и за брод. Наменски је направио компјутер 1950. Био је спреман за употребу 1952. И тестови који су урађени на њему 1953. су прошли без проблема. Нису више само плутали кроз време. Са ове позиције сазнања, Морнарица је одлучила да пројекат Дуга“ откачи - и да промени име пројекту у Феникс. Много тога негативног је произашло из пројекта Дуга“. Једна од тих ствари је пројекат контроле ума.
Неки посебан коментар о електромагнетној сили?
Па постоји много интересантних аспеката. Који су објављени у већини теорија. И ако разумете ове основне појмове, неће вам бити тешко да схватите како делује антигравитациони систем. чињеница је да су прихватили теорију коју је развио Ајнштајн, и коју је дао Амерчкој влади. Они су то имали и нису били вољни да то поседује још неко. То никад није објављено у књигама. Ово су информације које су кориштене као методе контроле између влада. ТО се односи на део једначине која објашњава конверзију Простор - Време !
Изгледа да је више обичних људи умешано у тајне, него што су то научници. Ко су ти људи?
То су владини агенти и службе које су свугде и чији је задатак чување тајни. Ових дана је тајна више третирана као приступ, него као објекат тајне. Навешћу пример: Пакет за навођење ракете Минутеман Х - ракете је направљен за ваздушне снаге, и регистрован је као нешто што није тајно.
Какав је капацитет гравитационе флоте у УСА?
Ја не знам тачно. Знам да су их направили више комада.
Које су могућности ових летјелица?
Када су астронаути први пут слетели на Месец, били су дочекани од стране више летилица које су биле смештене у кругу око кратера. Астронаути су питали своје претпостављене да ли знају ишта о овоме. Они су рекли да знају. То су били амерички дискови. Још од 1960 године постојао је дупли програм са Аполо програмом, који је био прашина у очи Сапијенсима!
Дали сте наилазили на отпор, док сте излазили у јавност са овим информацијама?
Не, морнарица је ћутала. Али сам чуо гласине да нису баш сретни што све ово износим у јавности. Они знају да ја знам, зато ми не могу ништа. А ако то ипак учине онда ће доћи до одређених проблема везаних за вријеме и простор. Постоје нас двојица који држимо одређене факторе у стабилности. Ако би се нешто пореметило, од стране нас или неког другог дошло би до промена у хиперсвемиру. читав систем реалности би био промењен.
Ако хоћете да нагађате даћу вам једну информацију. Немци су такође радили на пројекту времеплова мало пре него што је рат завршен. Немачка технологија је била далеко испред наше. Али смо ми ипак победили. Они су имали моћно оружје у производњи које је скоро било спремно за употребу. Били су тако близу победе да су Черчил и ФР били свесни тога.Због тога се влада не усуђује да убије било кога од нас. Због тога што смо и ми умешани у све то. Крај игре у Простор - Времену никада није известан! Шта је са изгубљеном битком Адмирала Берда за Антартик 1946 године - када је за 20 минута уништено пола УСА флоте !
Дали ми можеш дати неке свежије податке о контроли ума у данашњем времену?
Експерименти контроле ума су се преселили на Монтаук око 1969. Реална фаза експеримената је почела око1975. Опрема за модификовање САГЕ је наручена 1973.ИТТ је био главни уговарач.
Шта је било то што су могли да стварно ураде са тим уређајима?
Оно што су доказали је да могу да контролишу особу која да свој пристанак за то. Систем је деловао тако да је путем компјутера емитовано одређено зрачење које је утицало на размишљање особе. Могли су да јој нареде било шта да уради. Једном су путем тог уређаја послали поруку да они који су тог свесни, назову одређен број. Преко 600. телефонских позива је било упућено на дати тел. број. То је значило да уређај ради.
Дали то ради на начин на који ми добијамо мисли? Да.
Да ли постоји одбрана од тога?
Да и не. Теоретски не. Ово је оно о чему влада овиси. Практично говорећи, не могу да утичу на све. јер су неки људи природно отпорни. То опет зависи од њиховог менталног нивоа развоја. Можда око 5% људи на планети не би одговорило на те сигнале. Али опет ако покрију осталих 95% онда и не брину за ове остале. Реч је о заштићеним Душама које су > чисте < !
Значи они емитују сигнале мисли?
Не баш. Ако сте били на ЕГГ, осетили би сте одређен електронски утицај током тог зрачења. Ово је могуће снимити и похранити у рачунар. Ако успеју реплицирати твој начин размишљања, ушли су ти у живот.
Значи могу да нас контролишу до те границе да сами узмемо оружје? То је оно чему се надају. А то опет зависи од опреме.
Шта је са битком између моралне свесности и оног што ти је ментално речено?
Немате опцију да избегнете реаговање када сте под тим утицајем. То вам не негира избор, већ само појачава импулс или команду. Они људи који су се јавили на телефон појма немају шта им је прошло кроз главу.
Дали они ово могу да раде путем медија ТВ, радио станице?
Наравно. То је главно оружје Гуштера и њихових слугу Хибрида за контроју Сапијенса!
Која је тренутна ситуација са ванземаљцима?
Помешана и збуњена. Постоји много тог што се дешава на планети. У Септембру и Октобру 1990. постојала је нека група ванземаљаца из друге димензије, која је покушала да изврши инвазију на планету. Искључили су све временске генераторе широм државе. ФАА је била посебно закачена тиме. Ова група је заустављена од стране друге врсте. Током многих година, неке структуре Орионске групе су зависиле од склопа ванземаљских сателита који су садржавали системе за одржавање живота. Ови су уништени од стране ове исте врсте која је зауставила инвазију. Ради се о специфичним осцилатора који модификују основну фрекфенцију Земљиног магнетног поља!
Значи постоје позитивне силе, које настоје да балансирају негативне активности Орионске групе? Да, али нисам у могућности да вам откривам њихов идентитет.
Дали је то она иста група која надлеће нуклеарне погоне и војне складишта? Не знам дали су они умјешани у то али ћу питати.
Нуклеарна постројења су друга ствар на културном нивоу. Идеја о нуклеарном рату је давно елиминисана, од стране главних сила на планети. Утицаји нуклеарне зиме и последица активирања више тих направа је превише опасна, да би се употребила.
Шта је са технологијом која је добијена путем Филаделфија експеримента?
Па постоје многе од тих ствари које су у употреби у ЦИА и НСА, као и неких других владиних агенција. То су преносиви уређаји који могу да обезбеде појединачну невидљивост. Ту су такође и продукти из УФО истраживања, за које верујем да их имају. Тзв >Невидимке< као у филму Предатор. Већ су то приказали на слободном ТВ програмима!
И шта би то могло бити?
Па то су неке супер тајне организације које су подржане од стране свих владајућих сила, а базирају се на проучавању и истраживању ванземаљске технологије. Тајне операције, и изучавање тела ванземаљаца.
Како се то уклапа у хијерархију и контролу?
Повезано је са МЈ-12, који је верујем предвођен од стране Кисинђера у данашње време. Такође је повезан са председништвом. чуо сам траку од Роберта Лазара, и осталих који спомињу ултра ниво тајности. Да ли је то тачно? Постоји и Црни Ниво тајности.
Шта се крије иза приче о Вилхелму Раиху?
Већина људи је упозната са његовим радовима на, бионима, метеоролошким модификаторима и другим направама. Али је такође за његов рад била заинтересована влада. И он је за њих радио на тајним пројектима неко време. И био је умешан у пројекте када је особа враћана у смислу неуронског стања на пријашње године и тада се могло лако утицати на њу. То је била капија за ум. То је био његов најтајнији рад као и детаљи тог рада.
Раих је контактирао са ванземаљцима, открио је много тога о животној енергији и раку. А контрола ума је један од разлога због којих је убијен. Ова знања су била у комбинацији са ванземаљским. А сви пројекти су били под утицајем Групе са Ориона и њиховим покушајем, да овладају са планетом. Када је одрадио посао за Хибриде !
Шта је Филаделфијски експеримент имао са ванземаљцима?
Филаделфијски експеримент као такав није био ванземаљски, али је рупа коју су створили, а која је се пружала током тих 40. година, била ту због тога да би се велики број ванземаљских летилица могао неопажено увући у наш систем. Али на срећу тај пролаз није трајао онолико колико су хтели, да би у потпуности остварили свој план.
Ша је са другим групама ванземаљаца који су били умешани?
Већина оних који су били ту у близини су били само посматрачи онога што се дешава, укључујући и оне који су били усисани у хипер свемир. Није нам познато да ли су та посматрања вршена само за њих или за неког другог.
Ша је са ванземаљским бродом који заустављен у подземљу Монтаука?
Постојала је група која га је оспособила. Да би схватио шта се дешава мораш да научиш како ствари функционишу. Морали би да читамо њихова упутства. Било је неколико њих на том броду. четворо није хтело уопште да разговара. Остали јесу и тада смо учили њихов језик и упутства за кориштење њиховог брода. За покушај поправке истог.
Они нису били Грејси?
Не били су око 6 стопа високи. У основи слични људима. Имали су тамну кожу. И нису имали косу. чак нисмо ни знали зашто су овде. Кад се њихов брод појавио, мислили смо да се ради о инвазији.
Какво су оружје имали на том броду?
Не знам поуздано. Брод је имао пуно чудних уређаја на себи. Многе од њих смо раставили на делове. А то су били уређаји са контролне табле и комуникацијски уређаји. Нисмо дирали систем напајања, јер смо мислили да би могао експлодирати ако га будемо дирали. Многи делови су скинути у потпуности. А нарочито СТОЛИЦА за појачање мисли !
Зашто сте посумњали на инвазију?
Нисам сигуран, сем што је било толико много група широм планете покушавајући да окупира земљу.. Неки су се питали зашто се они уопште петљају са нама, и нашом заосталом технологијом.
Xон Лер је сугерисао да је то због генетског порекла.
То је добра претпоставка. Из једног извора који не могу да наведем, чуо сам да они траже одређене минерале који постоје само овде.
Роберт Лазар је поменуо у својој књизи да смо ми својеврстан контејнер за душе. И да би се те душе могле продавати. Шта мислиш о таквом приступу човеку.
Па постоје неке врсте које човека гледају на сличан начин. Узмимо у обзир да су могућности људског ума неограничене. А то фасцинира неке врсте. Ово је могућ разлог нестајања деце у толиком броју - продаја младих био - контејнера за усељавање старих душа вишег степена развијености ! Можда постоји и та технологија за коју ми не знамо !
Шта је било са тим ванземаљцима, који су били на броду?
Од њих седам, троје је причало са нама. Испало је да је једно од оно четворо у ствари капетан брода. И вероватно су убили ове који су разговарали са нама. Остали ванземаљци су били залечени од стране људи који су били ту у Монтауку. Не знам шта су урадили са остала три тела.
Шта се десило са летилицом? Још увијек је онде, колико ја знам.
У једној од књига Линде Моултон, постоји слика рукописа неког ванземаљског бића. Да ли би били способни да откријете коме то писмо припада?
Језик који су користили је вероватно припадао Грејсима. Симболи које Грејси користе су исти они које користи Трилатерална комисија. Ово је врло важан доказ да су Хибриди њихове слуге !
Колико је велика база у Монтауку?
Веома је велика. Дуга је миљама, састоји се од 5 - 6 нивоа. Све то је направљено у касним 1920-тим или раним 1930 -тим. Разговарали смо са једним човеком који је био на том пројекту. Градња је наређена од стране владе. И изграђена је на шест нивоа. Врх су покрили земљом. То је познато као Брдо, то је велика база. Можда је још увек у употреби. Већи део тога је био ван функције. Лифт је користио трофазну струју.
За колико ванземаљских врста знате?
Па Грејси наравно нису део Монтаука. Споразумно никад нису дошли тамо. Постојале су групе које су биле део тога. Као што је била група која је себе звала Леверонс. Они су били са Антареса, и били су само посматрачи. Изгледали су као људи. Они су били део групе са Ориона вероватно. Ту је била у К-група мада ја никад нисам видио никог од њих.
Орионска група је била у рату са групом званом Елохим?
Да, то се дешава. Јер је Елохим (Сириус А) веома стара раса, можда и најстарија у универзуму. Бар ми имамо таква сазнања. Термин Елохим помиње се у Старом Завету !
Да ли је временски нулти генератор ванземаљског порекла?
Не Тесла је направио временски нулти генератор 1920. Он је пружао одређену временску референцу која је била садржана у центру наше галаксије. Јер само та опрема може да омогући рад тих специјалних генератора. Поставља се питање да ли је Тесла наш или је њихов ?
Ванземаљци користе кристале?
Да кристали могу да похране велику количину енергије. Постојао је кристал у ванземаљском броду у Монтауку и био је дуг 18 инча. Друга група ванземаљаца се појавила кроз пролаз и ухватила нас неколико. И није нас хтела пустити док им нисмо дали тај кристал. Што смо ми и учинили. Један од људи који је био предуго у тунелу је нагло почео да стари, и умро је у року од три дана. Јер је временска референца изазвала одређена одступања. Ради се вероватно о нано - технологији са криосталним решеткама!
Који су начини које влада користи у тим временским путовањима?
Влада користи та путовања од 1970 и развила је пун капацитет тих путовања у 1973. Нису експериментисали са тим да убију оца човека који би требао да буде на челу Новог Светског Поретка. Можда би га и убили, али то не би ништа променило. Јер оно што се десило у прошлости има такав концепт, да не може бити измењено. Па то је сасвим јасно - јер тај ТИП ће бити њихов Хибрид !
Да ли је Морнарица у рукама тајних група?
Можда један мали део, али не комплетно.
Да ли имаш нека предосјећања о могућем споразуму владе са одређеним бићима?
Па постоји панична потреба да се реше Грејса. Не знам да ли је то и даље случај. Јер знам да су у основи Орионци отишли одавде. Осим Моп-ап одреда који садрже системе за живот. Основни системи подржавања живота су уништени, а знамо да они без тога не могу да буду овде. Ти системи су на бази електро подршке која је инсталирана у орбити ко зна кад. Али је то уничтено од стране друге врсте.
На чему се темељи та електро подршка?
Грејси не могу да поднесу вибрације наше планете. Грејсима се свиђа ова планета, јер је слична њиховој.
Како је све ово повезано са идејом да се приближава планетоид? Да ли они носе са собом тај систем подршке?
Да, они могу да замене сателите. Могли би ипак да се врате.
Како ви видите сценарио о могућем доласку Драко Рептила на том планетоиду?
Па ми смо открили сигнале који долазе са тог планетоида. А који су били око 250 МХЗ са дванаест разлииитих сигнала по 50 КХЗ по делу. Орионска група има дванест чакри, можда то има некакве везе са тим.Можда је то сигнал који представља њихову животну матрицу.
Каква је Орионска генетика?
Веома је слична људској. Веома дуго времена су се надали укрштању. Али се то није десило. Никад нису успели да реше проблем.
Како је то утицало на владин план сад кад су Орионци отишли?
Променио се контекст система, који је био заснован на једној влади. Они су се повукли и очекују подршку, од Орионаца. Али без њих ови су сада немоћни. Потврда о зависности Хибрида од Гуштера!
Шта је са Грејсима?
Они трче около у круговима. Вероватно су наставили са генетичким испитивањима и отмицама. Али не могу да дођу даље од оног што су већ открили.
Шта се дешава са Вашингтоном сада?
Они су до гуше у проблемима? Сада су превише заузети са проблемима који нису везани за Садама Хусеина на Блиском Истоку. Он им је задња брига.
Који су то проблеми?
Забринути су због проблема са АИДС-ом и другим заразним стварима које долазе из свемира. Тренутно су на поларним капама, два велика облака бића сличних амебама и појављују се периодично већ неких 10. година. Сваки пут када би се појавиле. Дошло би до појаве необичних болести на планети. Они не знају како их утицај у свемиру није уништио. А утицај АИДС-а је тако велики да се разматра да то прогласе катастрофом.
Како се носиш са чињеницом да је тај вирус створен у Форт Детрику, Мериленд, са чињеницом да ванземаљци стоје иза тога?
Не знам. Могуће је све. Можда је то пут за стварање јединствене здравствене организације. Ја мислим да би се требало вратити уназад и открити ко је могао да створи такав вирус, који уништава људски одбрамбени механизам.
Данас је познато да 92% беба које се роде у Африци имају у себи вирус АИДС. Да у Индији је тај проценат 51%. Ово је већ најављено да Африка и Азија треба да се очисте од Вишка популације Сапијенса !
Требали би да знају кад им нешто измиче из руку.
Мислим да нису знали да ће то да се деси.
Како су уопште успели да прошире тај вирус?
Кроз светске здравствене организације. Први пут су то урадили у Африци 1974. у малим количинама. После су прешли на Бразил и друге Хиспањолске нације. 1978. су то лансирали путем гама глобулина који се користи против хепатитиса Б, а користила га је највише геј популација. Ето зашто се прво у Америци појавила код геј популације. И то је почело да се сматра њиховом болешћу. Тако да је заступљено мишљење да је Бог проклео хомосексуалце. људи који нису били геј сматрали су да не треба да брину. А то је веома глуп начин размишљања.
Какве су сметње узроковали ти облаци бактерија на половима?
Респираторне сметње. Које су забележене у њу Јорку и на западној обали. Детаљи су мали, али је то сматрано као велики проблем.
Да ли то значи да озон толико оштећен да је омогућио улазак тих бактерија?
Нисам сигуран. Али знам да ефекат стаклене баште има све већи утицај.
Да ли постоје врсте ванземаљског порекла, које би имале корист од тога да Земља постане пустиња? Да Рептили би могли да буду прави кандидати за то. Наравно, прво Атомски рат, па поларна зима, па Земља као Пустиња !
Одакле долазе Грејси?
Грејси долазе изван нашег временског континуитета. Влада не разуме у потпуности где је то, с обзиром да не верују свим информацијама које су им ови дали.
Да ли Плејадијанци користе гравитационе преноснике да утичу на време и простор?
Не. Плејадијанци имају хипер свемирски саобраћај. И не раде то на исти начин.
Да ли су они наклоњени људском напретку?
Они нису позвани да помогну. Они су осјетљиви на земаљску политику. А то зависи од момента који одређује да ли треба да се умешају или не. А они се не мешају док нису позвани. чак и да то ураде имају одређене границе у томе. Нажалост И за њих смо бића Нижег Реда и од малог значаја!
Какве су твоје прогнозе у вези са будућношћу?
Преживећемо.
Зашто је споменуто да је 2011. задња година до које се може прогнозирати?
Споменуто је у Мајанском календару да су 2011-2013 некаква баријера. Психици кажу да постоји некаква баријера која им не допушта да прођу кроз те године.
Да ли то значи да иза нема ништа? Не. То је само сачувано од погледа. чак и временским машинама. Постоји много људи који се питају ко ће имати контролу над људима после 2013.
Изгледа да свест постаје бржа како улазимо у четврти дензитет. Да чак се чини да постоје неки докази о томе. То се уочава у видном убрзању времена и отопљавању !
Дали ти је познато гдје су тренутни улази у Монтаук базу?
Не, али знам да су тамо негде.
Шта мислиш о синтетичким људима?
Људско клонирање је развијено на Универзитету Утах у Солт Лејк Ситију године 1977. Они су то прво пустили у јавност у облику ТВ серија. Имали су људског клона који је био интервјуисан. Није причао баш добро. Приказали су клона и правог човека. Клон није био тако успешан. Требало је 14. мјесеци да узгоје потпуног човека у танку. То је серија у двије епизоде. Други део серије се никад није приказао. Вероватно због очигледних разлога. Влада је чак имала зграду за клонове која је прво направљена у зони Маунт Худ. Око шездесет миља од Портланда, Орегон. Имали су објекте и на другим местима. Те локације су морале да имају стабилна геомагнетна поља и друге специјалне карактеристике процеса за клонирање.
Постојале су неке сумње да су Картер и Реган замењени?
Да, чуо сам за то. Али немам информације које потврђују тачност тога. Да ли нацисти још увијек стоје иза свега?
Не знам какве везе могу да имају данас. Ја имам два пријатеља који причају супротно. Један каже да су нацисти владари, а други да су то јевреји.
Шта је са Сиријанцима?
Па имамо податке да су умешани у мрачне радње у вези са отмицама људи, заједно са Грејсима и неким елементима УС армије и обавештајним службама. Такође сазнајемо да су програми за контролу ума кориштени за отмице. Сиријанци су обично описивани као: шест стопа високи, кратка плава коса, плаве очи које имају мачји облик. Они су негативно орјентисани. Радио сам на пројекту гдје једна жена тврдила да има контакте са њима. Можда због трговине Душама !
(Сумњива информација. Постоје више информација које доказују да су Сириус А бића креирали људску расу на Земљи и зато је нелогично да се они баве отмицама људи ради експеримената. Они су неутрални и надгледају све остале врте. Примедба приређивача.)
Постоје приче да је Хитлер био повезан са Аријевском расом и ванземаљцима. Шта се крије иза тога?
Хитлер је проводио много времена у библиотеци пре него што му је мајка умрла. Хитлер је био убеђен да ће бела раса нестати са планете у року од 75. година. Он је одлучио да стане у одбрану Аријевске расе. Можда му прогноза и није била погрешна!
Да ли Ирак посједује нуклеарну технологију?

Нисам баш сигуран. Постоји уверење да имају. А Ирачани тврде да имају направе које су познате као ваздушне бомбе. Оне запале зрак у околини где су бачене. И тиме би се они, како кажу супротставили америчким војницима. А постоје приче да је све то само некаква игра светске владе. Али мислим да није фер држати толике људе под притиском и у страху.
Да ли постоје људи у црном?
Та група не припада овом свијету. Није физичке грађе. Али су јаки. Они прате промене на Земљи. (Они су Драко бића прерушени у људе. Прим. прир.)
Која је основна улога Орионске расе?
Па њихова улога је да осваја и влада. Они траже индивидуе које имају исту фреквенцију вибрација, и онда манипулишу са њима. Они знају за закон Свемогућег, и у неку руку га се придрћавају. Али то користе да би себи направили корист. Такав је случај са свим осталим. Ове особе којима они манипулишу обично постају елита друштва. И онда преко њих ови имају утицај на шира подручја. И називају се Хибриди, због помереног система ДНК !
Још нешто о четвртом дензитету?
Већина Орионске групе је са четвртог дензитета. Неки су позитвно оријентисани у служби помагања другима, али већина њих је у тренутној ситуацији негативно поларисана и играју улогу доминирања.
Сви на Земљи, укључујући оне који практикују неку религију или не, сви ће бити пребачени на четврти дензитет, ако буду поседовали потребну вибрацију. Вибрација може да садржи позитиван или негативан поларитет.
Они који не буду имали ништа од тога ће остати на трећем, или ће их преселити на друге локације.
(Орионска група је под контролом Драко рептила и сачињавају је Греyси и Ригели, и сви су они негативно оријентисани према људима.)
Каква су културна заступања умног јединства? Како они доживљавају потребе Орионске групе и Братства?
Па почнимо од фактора телесне идентификације. Друштво нас учи да смо ми наше тело. А то производи страх. Поготово страх од смрти, што је веома уједињена идеја на овом нивоу. Комбинирајући различите религијске доктрине, дешава се да ту постоји веома велик простор за манипулацију. У основи појединцима је одузето свако право и они су заслепљени. Структура ега постаје распарчана на више делова, што чини овај проблем још горим.
Идеја трансформисања је у ствари самоуздизање и величање самога себе у правом смеру. Оно што ће нам помоћи да све то превазиђемо је убрзање свесности које нам омогућава да сагледамо стварно стање. А то значи да ћемо и брже отићи на четврти дензитет. Крај.
Ово је потпуно прихватљив закључак - убрзање свесности које нам омогућава да сагледамо стварно стање.







0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP