Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ОКУПИРАНА ПЛАНЕТА


ОКУПИРАНА ПЛАНЕТА



Драги пријатељи Истине и Здравог Разума,



На основу званичних информација почетком 21 века, верује се да ми Сапијенси спадамо у једну од млађих Разумних Цивилизација у нашој Галаксији, и да се налазимо у еволутивно развојном процесу, са тенденцијом непосредног физичког контакта са околним небеским телима у нашем Сунчевом систему ! Током 20 века у средствима јавног информисања, упорно се одрицало да постоји било какав контакт са неком од развијенијих цивилизација, за које се чак тврдило да НЕ ПОСТОЈЕ уопште ! Међутим овај став је крајем 20 века умекшан, ставом да је постојање развијенијих цивилизација могућа хипотеза ! Наглим развојем ИНФОРМАТИЧКИХ И ВОЈНИХ  технологија у првој декади 21 века постаје извесно да је наша Галаксија ПРЕПУНА са сунчевим системима, на којима постоје услови за развој живота, који је сличан нашем УГЉО – ВОДОНИЧНОМ биолошком систему. Па чак, и да такви услови постоје и у нашем Сунчевом систему !



21 јануара 2012 године, У. С. Национална агенција за аеронаутику и истраживање свемирског пространсва / НАСА / потврдила је откриће 11 планетарних система изван Сунчевог система, који се састоје од 26 егзопланета. Тако се укупан број откривених егзопланета, коришћењем свемирског телескопа "Кеплер", удвостручио, а број звезда се утростручио. Ово је известила у четвртак НАСА-ина Јет Пропулсион Лабораторја у Пасадени / Калифорниа /."Пре лансирања," Кеплера ", било нам је познато само 500 егзопланета. Сада, две године касније, телескоп је отворило више од 60 планета, и више од 2,3 хиљада објеката ", - рекао је Даг Хаџинс, оперативни сарадник рада телескопа. Он верује да су резултати "Кеплер"а, доказ да је наш Млечни пут, "препун планета различитих величина на разним орбитама."


http://news.mail.ru/society/7930323/?frommail=1



Хајде да сада расмотримо могућност да се овде неко ИГРА ЋОРАВЕ – БАКЕ са нама Сапијенсима, и да поставимо контра тезу по којој се наша цивилизација САПИЈЕНСА,  на овој Планети налази у фази сталне ЕТАПНЕ ДЕВОЛУЦИЈЕ, у периоду од задњих пар стотина хиљада година ! Са сталним губљењем информација о претходним сазнањима, духовном и технолошком развоју. То се дешава због повремених тектонских и геоморфолошких узрока старења планете, а и због могућих АТОМСКИХ РАТОВА, који су вођени на овој планети ? Наиме, постоји ограничен обим археолошких доказа, у различитим археолошким слојевима и на различитим дубинама, чак и пар стотина метара испод тла по коме ми сада газимо, да су претходне цивилизације, или корисници нашег простора, поседовали напредне или напредније технологије, од оне коју ми сада користимо !



Теза да је наша Планета настала од кондезоване космичке Прашине и Воде је одржива, као и варијанта да је та маса отргнути део планете Фаетон или Тијамат у неком могућем судару, због престројавања планета по орбитама око Сунца. Није спорно ни да се та ужарена маса, ма како да је настала, хладила и формирала ово небеско тело, које ми сада зовемо Земља. Вероватна је и претпоставка да првобитна Земља није имала данашњи облик и распоред маса, данашњу климу и друге геоморфолошке карактеристике, и да је неминовно мењала свој геолошки сасатав и изглед у процесу хлађења, током стотину милиона година, али се о томе ништа не учи у школама ! У школама се такође не учи ни то да се не може чак ни проценити старост наше Галаксије, а ни Васионе, нити правилно поставити хипотеза како је она настала! У школама се такође не учи да реч КОСМОС значи РЕД – и да тај ред НЕКО мора да успостави. Ко је тај неко, БОГ или КОСМИЧКИ РАЗУМ  који може то да уради - учи само Религија, која је углавном била исмевана, а сада се и осмишљено забрањује и замењује САТАНИЗМОМ !



Јасно је да се ради о Великој Манипулацији са елементарним Знањем Сапијенса што за последицу има Менталну Деградацују са тенденцијом повратка у Дивљаштво, а то се и дешавало са нашом расом у неколико наврата до сада! Али како објаснити чињеницу о нашој необузданој жељи за Космосом и одласком на друга небеска тела, на овом ступњу развоја и са технологијом која за то није способна, али која може да реши текуће проблеме опстанка на Планети, али то не чини ? Зар није логично било и без телескопа Хабл и Кеплер, да је Космос за наш људски век, ОДУВЕК био настањен Разумним Бићима, која су могла да посете ову Планету у разним временским хоризонтима и да интервенишу како им је воља, како то и сада чине из Базе 51 у Невади ! Па наравно да је то могуће и то се уствари и дешавало у претходних пар милиона година, од када су према Ведама постојала Разумна Бића на нашој Планети. Ево грубе слике тог процеса.



При тропској клими на Пангеи или Гондвани, са атмосферским притиском од 10так атмосвера, и густином ваздуха, сличној густини воде! Вероватно је од стране Разумних Бића из Космоса засејан комплетан биљни и животињски свет са Разумним Геномом који може да опстане у тим условима Биосфере. То је период  од пре неколико стотина милона година у коме је гигантизам ( са нашег становишта ), био нормална последица утицаја окружења на флору и фауну тога периода. Према расположвим изворима из Веда, тада су на Земљи живела Разумна Бића која су се звала АСУРИ или СУРИ или ТИТАНИ, чији раст је досезао и до 50 метара, животни век 10.000 година и више. Владали су невероватним Знањима и путовали ВИМАНАМА широм наше Галаксије. То су за наше појмове уствари били БОГОВИ, којима се и данас клањају на Тибету и у Индији. У датим условима напада из Космоса, избио је Атомски Рат, који су Асури изгубили и повукли се, из наше, у неку Суседну Реалнист, јер су владали знањем путовања кроз Хиперпростор и кроз Временске Тунеле, што је неопходно знање за далеке Космичке Летове брзином Мисли, много већом од брзине Светлости!



После Атомског сукоба настао је период Геолошке трансформације планете Пангеа се трансформисала у неколико нових континенета. На подручју Тихог океана настала је Лемутија, у садашњем Атланском океану Атлантида, а на садашњем северном полу Хипербореја. Клима је постала Субтроппска а атмосверски притисак се смањио на неколико атмосвера, са густином ваздуха нешто мањом од густине воде! Услови постојеће Биосфере после опоравка од Атомске хаварије, омогућили су пре пар молиона година нову интервенцију Разумних Бића из Космоса, који са на Лемурији поновили Пројекат Панспермије. У нешто повољнијим условима  ( са нашег становишта ), засејан је комплетан биљни и животињски свет са Разумним Геномом. То су сада била полугигантске биљке, животиње и Разумна Бића која су сада достизала висину до 20так метара.  Ова цивилизација достигла је такође висок степен развоја, али више није могла да понови успехе Асура. Окончала је своје постојање тако што је цео континент потонуо и океан. Разлог је опет био Атомски рат на Планети! Остаци ових предака откривени су на неколико локација и брижно склоњени од очију јавности, у добро чуване магацине разних музеја.



Следећи Пројекат Панспермије реализован је на Атлантиди. То се десило пре око милион година, доласком Разумних Сапијенса са Плејада, који су тражили нову локацију, склањајући се од супериорне Драко Цивилизације. Клима је сада на целој планети била субтропска и умерена. Биосвера је била таква да је омогућила појаву сисара. Атланти су били од 12 до 14 метара високи у свему налик на Сапијенсе нашег времена, о чему сведоче нађени остаци на разним локацијама. О овој цивилизацији постоји више информација него о претходном, тако да се могу наћи у разним доступним књигама, а нарочито код В. Скот Елиота „Прича о изгубљениј Атлантиди и Лемурији“. Атлантида је постепено нестајала у три фазе око 200.000 године, око 80.000 и око 9.500 пре наше ере, године, када се десио Велики Потоп, што је записао и Платон, по казивању Египатских свештеника.



Од избеглих Атланта после прве хаварије континента и цепања на Руту и Даиту, око 200.000 година пре наше ере, и после друге хаварије око 80.000 године пре наше ере, један део становника се преселио на нови континент Хипербореју и тако су настали Борејци, високи 5 до 6 метара, као претходница појаве Аријеваца. Временом се висина раста Сапијенса у функцији промене спољних услова Биосвере, смањивала до данашње, као и животни век. Чести ратови и разарања изазваних цепањем и настајањем нових копнених маса, све више су Сапијенсе удаљавале од претходних Знања Асура и Атланта, тако да се не искључује могућност ОРГАНИЗОВАНЕ ДЕГРАДАЦИЈЕ већ од пропасти Лемурије, када је по други пут Планета страдала у Атомском Рату, неразумних становника и корисника. Могуће је да су то реализовала Бића из сазвежђа Сиријуса или Ориона, која и данас  имају битан утицај на креирање наше судбине, преко Господара из Сенке, чији је домаћи задатак да заведу Нови Светски Поредак.




На ову предпоставку сасвим јасан одговор добија свако, ко прочита књигу Олега Платонова ЗАШТО ЋЕ ПРОПАСТИ АМЕРИКА, чији превод је код нас уништен, изузев пар комада узорака. Књига има два дела и списак свих важних биоробота – ХИБРИДА са чиповима, који су актери Велике Светске Преваре. Нова религија у САД уведена је вештом трансформацијом Католицизма, преко Протестантизма у САТАНИЗАМ - паганску религију, са ритуалима жртвовања људи и деце. У овој водећој светској  држави Хомосексуалаца, која умишља да освоји целу Планету Земљу, годишње без трага нестаје од 500.000 до 800.000 деце. Питамо се како је то могуће ? Ево одговора...

Од доба Ајзенхауера, када је Буш Старији постао шеф ЦИА–е, постоји стални контакт Владе САД са ( Драко?) Цивилизацијом из другог Соларног система, која има базе на Месецу, Марсу и 10так на територији САД. Договор ПАРТНЕРА У ПОСЛУ је размена Свемирске и Војне технологије за   живе  ЉУДЕ.( што спроводе тзв Грејси из сазвежђа Зета Ретикули под патронатом Високих Белих ! )



The Tall Whites & Charles Hall       http://openseti.org/Hall.html



Постоје подаци ( Џон Лир - види на овом саиту ) да САД, још од 1960 тих година поседују програвтациону технологију и летилице способне да за 1 сат, долете до Месеца, а за пар сати до Марса, што је реализовано 1966 године.  Марс је иначе био настањен много пре наше планете, а на Месецу се налазе површински копови руде Не3, које нема на Земљи. Скривени сувласници ових копова су  компаније  из САД, за потребе ОКУПАТОРА. Цео програм АПОЛО је фарса за наивне Сапијенсе.



Encounters at Area 51






У САД годишње нестаје 500.000 до 800.000 деце. Прва варијанта је да су да деца узорци за генетске експерименте или ХРАНА тих ГУШТЕРА.  Друга варијанта је да су та деца РОБЉЕ, које САД са Партнерима одвозе на Месец или на Марс, као радну снаги. У обе варијанте  прави смисао Новог Светског Поредка је - Фарма људске Стоке - за потребе Гуштера и њихових Хибрида. Звучи као СФ, али Шта ако је то истина!



Подршка Светских Мас - Медија огледа се у фаворизовању насиља, бизарних тема, сексуалних сцена и бесмислене музике. Са циљем уништавања Културе, Вере и Традиције – и свих других вредности наше Цивилизације, које утичу на ХАРМОНИЗОВАН РАД МОЗГА људске популације.



У Биотехнолошком погледу, то се постиже активацијом функције МУЛАНДАРЕ – чакре у корену кичме, чија је функција одржавање основних биолошких процеса у  телу. Фаворизовањем визуелно – акустичких информација са бизарним садржајима, интезивира се рад овог биоенергетског центра и тако СПРЕЧАВА  ток Космичке Енергије у биоенергетске центре вишег реда. На тај начин БЛОКИРА се функција МИШЉЕЊА, и веза Човека са ВИШИМ КОСМИЧКИМ РЕАЛНОСТИМА. Другим речима Човек се деградира и програмира за функцију Стоке или Биоробота. Без аналитичких могућности и личног става у односу на појаве и процесе у Окружењу.






ДАЛИ ОВАКО ИЗГЛЕДА САПИЈЕНС У ОЧИМА ОКУПАТОРА ?




Фебруара 2012 - УМ – Удружена Мисао – Учимо да Мислимо





1 коментара:

Анониман,  13. март 2012. 15:47  

Sta raditi?

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP