Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

Пожар у цркви Христовог Рођења у Витлејему

Пожар у цркви Христовог Рођења у Витлејему
од РЕДАКЦИЈА • 27. МАЈ 2014.
  
 http://www.romfea.gr/patriarxeia/patriarxeia/patriarxeio-ierosolimon/24560-2014-05-27-07-19-33

http://www.theguardian.com/world/2014/may/27/bethlehem-church-nativity-catches-fire-pope-visit-middle-east

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


НЕПОСРЕДНО ПОСЛЕ ПОТПИСИВАЊА ДОКУМЕНТА О САРАДЊИ ПРАВОСЛАВНЕ И КАТОЛИЧКЕ ХРИШЋАНСКЕ ЦРКВЕ У ЈЕРУСАЛИМУ, ДЕСИО СЕ ОПИСАНИ ДОГАЂАЈ КОЈИ СЛЕДИ – ИМАЈУЋИ У ВИДУ СЛИЧАН ДОГАЂАЈ НЕ СВЕТОЈ ГОРИ У МАНАСТИРУ ХИЛАНДАР, ПОСЛЕ ПОСЕТЕ ПРИНЦА ЧАРЛСА, ПРОЦЕНИТЕ И САМИ О ЧЕМУ СЕ РАДИ ?

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


Пожар у цркви Христовог рођења избио је данас, само неколико сати након што је папа Франциско завршио своју тродневну посету Светој земљи.




Витлејемски градоначелник Абдел Фатах Хамајел рекао је да је пожар изазван тако што је „пало једно кандило и направило мању штету у храму“. Пожар је отривен када су чувари уочили дим који излази из пећине у којој је Богородица родила Христа. Пожар је оштетио зид и две иконе Пресвете Богородице. Полиција је саопштила да је ватра захватила завесе на улазу и оштетила плочице на зиду.
Папа је цркву посетио након мисе коју је служио на тргу Мангер у Витлејему у недељу, на почетку своје посете Блиском Истоку.








Извор: romfea.grtheguardian.com
Припремила екипа ФБ странице „Православље живот вечни“


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP