Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

UM - UDRUŽENA MISAO II deo


17.      ПЛАНЕТА МАЛЛОНА-МАЛДЕК                                                    
             
                                                         
                           Планета Маллона или Малдек као насељена планета са високом цивилизацијом . Налазила се на сунчевој путањи између старих сунчевих путање планете Јупитера и планете Сатурн .    
                          Планета Маллона , није била под контролом планетарне федерације . Планета Маллона или Малдек је била са високом технологијом и великим кориштењем  нуклеарне енергије , али је становништво било без развијене идеалне хармоније и свести , да користи нуклеарну енергију . Семе зла и уз невидљиву и видљиву енергију мржње коју су слали сами становници стварали . Преовладало је међу владарима планете , и уз огромно манипулисање , и присуство црног бога-сатане . Дошло је до незамисливог катаклизмичког рата , далеко јачим оружљем него данашњим хидрогенским бомбама .
                              Приближно пре отприлике 70 милион година огромна експлозија и катаклизма , избрисала је присуство планете Маллона (Малдек) из сунчевог система . И на том месту се појавио појас великих и малих метеорита , аестроида , комета и разних врста ситног радиоактивног  камења и прашине . Око 95% свих познатих астероида се креће између Сатурна и Јупитера . Између те две планете настао је назив аестроидни појас . Први откривени астероид , по имену Церес је највећи астероид и има промер од 950 км , или 4% масе Месеца . Малдек се првобитно налазио између Јупитера и Сатурна . Сатурн је имао истуренији положај , међутим када је Малдек експлодирао он се нашао привучен Јупитеровом гравитацијом , ближи орбити Малдека . Захваљујучи мањој тежини Сатурн је заправо привукло Сунце , и Сатурн је у највечој мери покупио крхотине Малдека , док су остале планете сунчевог система изборбадоване метеорима и астероидима . Сатурн је после катастрофе формирао магнетну структуру , и потом добио нову орбиту око Сунца .                                                                                                                                            
                                 Услед страшне експлозије Сунчеве планете Малдек или Маллона , коју су разорили њихови становници . Наша гео динамична планета Земља , Марс , Јупитер и цео сунчев систем претрпиле су шок . Планета Малдек се граничила са Јупитером и старом путањом Земље . После експлозије Земља и Марс замениле су полазну магнетну осу (север-југ) , и планетарну орбиту то јест места  орбите око Сунца .У то време  раздаљина између Земље и Марса била је далеко мања него сада . Космос се шири и даљине између звезда и планета су све веће , док се после неколико еона тај процес не буде одвијао у супротном смеру . Све до коначног спајања целог Универзума у пређашњи пра почетак .    
                                  После уништења планете Малдек која се распала , од ње је само остао мини планетоид Церес , мноштво метеора , аестроида , комета , ситног камења и прашине од којих се формирао такозвани аестроидни појас . ( Сав живи свет је у тренутку трептаја ока на Марсу уништен) . Јер је у том планетарном моменту планета Малдек или Малона била најближа са планетом Марс . Планета Маллона (Малдек) била је пребогата водом која је у великој количини прешла на планету Земљу .
                                   Јупитер има улогу старијег заштитника , планете Земље .                                                
                                                                                                           
                                                             
18.      ПЛАНЕТА МАРС
         
 После уништења планете Маллона или Малдек пре 70 милиона година . Од тог доба Сунце има 12 планета . Земља је пре промене места  са Марсом била мртва планета са непрестаним ерупцијама вулкана и земљотресима са отровном атмосвером . Марс је добио име по Римском Богу Марсу , Марс такође називају и црвена планета због боје планете .Марс је тренутно 4 планета у сунчевом систему .
                         После експлозије  планете Маллоне или планете Малдек , Марс је добио 2 велика месеца Фобос и Демиос . Марс има полупречник једнак половини земљиног и само десети део њене масе , пошто му је густина мања , али је његова површина тек нешто мања од површине копна на Земљи . Због свега тога планета се сматра лаганом по тежини . На Марсу се налази највиша планина Олимпус Монс са висином од 27км и најдубљи кањон Долина Маринира . Отпилике пре замене места Земље и Марса Земља је изгледала као Марс . На Марсу се налази и ванземаљска пирамида у основи 15км и висине 15км, и има на самој површини доста различитих зграда и објеката .
                          Планета Марс је настањена ентитетима петог и шестог нивоа , који живе у унутрашњости планете , док површина није насељена због неодговарајуће атмосвере . Педесетак врста ванземајлаца повремено посећује Марс .Тренутно на Марсу своје базе имају Ђетијанци-Сиријус А , Ануннаки , Дракони са Грејсима .
                          Пре 11500 година делови супер нове ВЕЛА продрли су у наш сунчев систем , и уништили екологију на Марсу . Марсовци су само 1500 година етички , технолошки и духовно напреднији од нас . После еколошког уништења површине Марса . Марсовци су се склонили под површином Марса .
                            Експлозија Малдека је довела до тога , да је велика експлозија гурнула ледену комету довољно близу Марса , и да је поцепала атмосверу , и оставила је Марс са танком атмосвером . Експлозија је повукла Марс даље од Сунца . Комета је онда наставила ка овој планети и оставила велики кратер . Топлота Сунца , гравитациона вућа и ледена комета су избацили преосталу атмосверу . На Марсу постоје много чудни вртложни облаци прашине . Све о томе објашњава  , да је јоносвера јако танка , која оставља површину готово незаштиченом , од разних ; бета , гама , космичких-радиоактивних зрака . Ова висока концентрација зрака , веома ретке и гасовите атмосвере и заједно са термо струјама , ствара страшне кише прашине . Ту је и врло танко подељен слој прашине на јоносверу , која помаже стварање црвенкастог изгледа планете .
                                  На планети Марс постоли велики број вулкана , од којих три имају велике (огромне) величине , и који скоро непрекидно избацују лаву ,  која се може видети са велике даљине . Већина падавина пада на полове где се налазе и врло ретке количине воде на овој сушној планети . Вегетација је оскудна , постоји неколико сорти јестивих плодова кактуса .
                               Такође у близини поларнихг ледених капа , расте веома буљно зеленило алги као и биљке која прате линију топљена снега . Овај раст који је веома порозан ћесто (достиже висину или дубину 40 -50метара) . Она се појављује и нестаје са сезоном јер страховито брзо расте , а такође се и распада веома брзо .        
                                Постоји више врста гуштера , рептила и неких инсеката . Међу њима су ђиновски мутанти мрави  који ходају полу-усправно на две задње ноге . На Марсу су направљени синтетички ваздух  и вода од хемијских елемената за ставновнике у унутрашњости планете .
                                                                 
   19.      ПЛАНЕТА ЗЕМЉА 1. ДЕО  
                               

                        Од прве зоре времена и пра почетка историје човека , на овој планети , звездано небо је увек било , не само велике и  чудесне лепоте , али и код човека је изазивало пуно мистерија и страхопоштовања , а у другој мери постоји огромно незнања о планети  Земљи .
                      Многе планете у свемиру су шупље . У нашем сунчевом систему то су Марс , Јупитер , Земља и Месец . То су планете креиране од материјала који је избачен од новоформираних звезда , и које имају шупљи интериор . Када се ватрена лопта избаци од звезда , она поћиње да се шпинује и да се хлади . Центрифугална сила шпиновања због велике брзине гори и ужарени интериор ка странама формира кору планете .
                       Ова велика сила натера вруће гасове , напоље кроз  планетарне полове и формира се отвор на оба пола . Ужарена кора и гасови који остану остају гурнути у шупљи платес , испод коре глобуса . С времена на време , лава и гасови услед подземних сила гурнути су напоље у облику вулканских активности и гасовитих појава . Највише вулкана на некој планети налази се на 19 паралели . Код нас их има доста око Хавајских острва . На Марсу је велики Монс вулкан . На Јупитеру виде се велике вулканске црвене тачке .
                      Постоје бројни улази који воде ка унутрашњости планете . Северни и Јужни пол , Сиера и Роки Моунтас у западном делу Северне Америке . Такође постоје и улази у Алпима , Хималајима , Андима , Пиринејима , Карибима и око већих војних база . Постоје и многи суб океански улази дубоко у Пацифику , Атлантику као и око Карибских , Азорских , Канарских и Фокландских острва . Сва ова места су добро чувана од тих држава , и елитних јединица новог светског поретка .                  
                Како је на почетку књиге написано да су се пре 70 милиона година планете Марс и Земља променила планетарну путању , изглед Земље је у том тренутку  био исти као и Марс . У том добу па све до данашњих дана Земљу су посећивала разна бића разних ентитета . Пре 650 милион година Земљу су посечивала бића шестог ентитет Џетијанци-Сиријус А , они су увелико користили разне планетарне ресурсе .                                                                                                                                                                                                                                      
                                Земља је првобитно била растопљена маса , да би се касније формирао спољни омотач Земље . Формирањем коре почела се акумулирати вода у атмосвери . И настајали су првобитни облаци . Земљина површина стално је мењала облик током стотина милиона година . Континенти су се формирали и нестајали , тонули у океане , а затим излазили на површину , мигрирали  и повремено се спајали формирајучи супер континенте . Испод Земљиног омотача и тектонских плоча , налази се литосвера укључујући и Земљину кору . Испод литосвере налази се астенореза , она се понаша као супер загрејана и екстремно вискозна течност . На површини планете Земље воде је било око 50%.
                              Пре 650 милиона година најстарији супер континент Родина (по богу Роду) почео је уз помоч тектонских плоча да се цепа на континенте који су се опет пре 470 милиона година спојили у други супер континент Панотију . Који се поделио на нове континенте  , пре 150  милиона година . Коначно су се и ови континенти спојили и формирали нови супер континент Пангеју . Који се и он коначно раздвојио пре 94 милиона година , и полако формирао данашње постојеће континенте . После формирања новопостојећих континената , и уз потонуле континенте Атлантиду и Лемурију , изглед наше планете се до сада није много мењао .
                             После тога кроз неколико милиона година било је 5 великих удараца од стране ђиновских метеорита , који су претежно долазили са уништене планете Маллоне-Малдека на планету Земљу . Са тим ударима долазила је и велика количина воде , Земља је мењала своју осу и ротацију . Сунце је 2 пута излазило на запад а залазило  на исток . Магнетни и географски полови су мењали своја места .
                                  Наша планета Земља тренутно налази у некој врсти карантина чекајучи да заједно са становницима пређе на виши ниво Свести четвртог ентитета , технолошког развоја и опште хармоније међу људима , уз невидљиву помоч појединих ванземаљских ентитета наметнутог од стране руководства Универзума .
                                  Пре милион и триста хиљада година Земљу су окупирала ванземаљска бића 6 ентитета Џетијанци или Сиријанци .
                                  Вољом Свевишњег Бога једноћелијски живот на Земљи настао је уз помоч метеора , астероида , комета , и из дебелих наслага глине и иловаче пре отприлике 5500000 година . Отпуштене су велике количине кисеоника од којих је потом уобличен ваздушни омотач планете , узрокован такозваном „Камберијском експлозијом“. Убрзани развој мноштва животних форми укључујучи биљне и животињске врсте настао је и  уз помоћ разних врста ванземаљаца . Уз асистенцију биљних врста ослобођени су угљеници у слојевима глине и иловаче .
                                   Пре и након новог распореда планета сунчевог система планета Земља је увек била експериментална планета . Земљу обухвата ваздушни омотач . Њјена атмосвера има вишеструку улогу . Она штити Земљу од мањих метеора и астроида , тако што узрокује потпуно сагоревање мањих астроида пре него што они стигну до површине Земље . Азот и кисеоник у атмосвери , удружени са Земљиним магнетним пољем , штите површину Земље од космичке радијације , и других мањих небеских тела која би уништила свет . Атмосвера је састављена од 78.5% азота , 21% кисеоника , 0,93% аргона,0,03%угљен.диоксида ...      

                     
20.      ПЛАНЕТА ЗЕМЉА 2. ДЕО


                                   ЖИВОТНА СТАСТИКА ПЛАНЕТЕ ЗЕМЉЕ                                    
                                                                   
                       Старост материје око 20 милијарди година . Старост планета око 4,6 милијарди година . Тежина приближно 5,976x1021 тона . Пречник од једног до другог пола кроз центар Земље -12713 км , на еквадору , кроз центар Земље 12756 км . Обим око полова 40008 км , око екватора 40091 км . Површина копна-148326000км2  (29% укупне површине) воде-3617400002 км  (71% укупне површине) . Запремина 1084000км3. Запремина океана 1321км . Просечна висина копна 840м надморске висине . Просечна дубина океана 3808м испод висине мора . Густина 5,52 гушћа од воде . Средња ремпература 22 0Ц Трајање године 365,25 дана . Трајање једне Земљине ротације 23 сата и 56минута . Средња удаљеност од Сунца 149600000км . Средња орбитална брзина 29,8км-секунди .
                               Океани : Пацифички (Тихи) океан највеча дубина 11033м површина 165384км2 . Атлански океан највећа дубина 8381 површина 82217км2 . Индијски океан највећа дубина 8047м површина 73481км2 Артички (Северни ледени) океан највећа дубина 5450м површина 14056км2 .
                               Пустиње : Сахара 9065км2 . Аустралијска пустиња 1550км2
Арабијска пустиња 1300км2 . Пустиња Гоби 1295км2 .
                                Највећа острва : Гренланд 2175600км2 . Нова Гвинеја 808510км2 .
Борнео 751900км2 .
                                Највише планине : Монт Еверест 8848м . К2 8611м . Кангченџун-
га 8587м .
                                Најдуже реке : Нил 6695км . Амазон 6516км . Јангце 6380км .
                                Главна језера : Каспијско површина 371000км2 дужина 1172км макс. дубина 980м . Супериор-Горње језеро површина 83270км2 дужина 564км макс. дубина 393м . Викторија површина 68800км2 дужина 363км макс. дубина 100м .
                                 Највећи водопади : Анхел (Венецуела) висина 979м . Јосемити                              
(Калифорнија-укључујући горње , доње , централне водопаде и брзаке) 740м . Кукенам
(Гијана) 610м .

                                              ХЕМИЈСКИ САСТАВ ЗЕМЉЕ

                       Земљина површина покривена је са око 71% воде осталих 29% површине састоји се од континенталне и острвске масе . Планета Земља по хемијском саставу највечим делом је састављана од гвожђа (32,1%) , кисеоника (30,1%) , силицијума (15,2%) магнезијума (13,9%) сумпора (2,9%) никла (1,8%) калцијума (1,5%) алуминијума (1,4%) преосталих 1,2% елемената се налазе само у траговима .
                       Земљина површина сваким даном мења свој облик . Услед  великих земљотреса , ерупција вулкана , поплава , померањем тектонских плоча изнад којих се налазе континенти . Воде је све више долазило  , заслугом многобројних водених астероида који су ударали на планету . Међу њима су се налазили и једноћелијски организми биљног и воденог порекла , формирањем нове атмосвере су пристизале на планету и велике количине водоника и кисеоника .

                                                   СЛОЈЕВИ АТМОСВЕРЕ

Главни састојци атмосвере : Азот 78,5% , кисеиник 21% . Земљина атмосверу чини више слојева , а протеже се више стотина километара изнад површине Земље
                             1. Тропосфера до 12 километара висине је најгушћи део атмосфере у којем се догађају временске појаве . Са већом висином температура се смањује .
                             2. Стратосвера до 50 километара висине  , она садржи озон који нас штити од штетног зрачења из свемира . Ветрови који дувају у стратосфери достижу брзине од неколико стотина стотина километара на час . Температура је стално у минусу .
                             3. Мезосвера до 85 километара висине је слој у коме долази до наглог пада температуре .
                             4. Јоносфера или термосфера до 500 километара висине . У овом слоју се под утицајем сунчевог ветра ствара порална светлост .
                             5. Егзофера изнад 500 километара висине је прелазно подручје према вакуму , у овом слоју се налази врло разређени гас .
                             Из Земљине атмосвере постепено се прелази у васиону ; где нема никакве јасне границе . Космос почиње на око 100000 километара изнад Земље , али многи услови који владају у васиони срећу се већ на само коју стотину километара од наше планете , где се налазе сателити и астронаути .
                                       

21.       ЗЕМАЉСКО ОТКРОВЕЊЕ


                          Пре него што завришимо разговор о сунчевом систему , допустите да кратко споменем и Земљу , зато што веома мало знамо о њој , мада сада на њој сви ми живимо . Да ли знате да је Земља за неверовати најтамнија планета ? Зато што је вековима пролазила кроз ратове и немире? И због тога на многим местима зраћи негативна енергија . Да ли сте знали да , и поред тога што већина постојечих облика живота живи на површини Земље , постоје и малобројна бића , од једноћелијских организама до ванземаљских ентитета која живе у утроби Земље? Сада ћемо пружити само скучена обавештења , зато што би смо инаће могли да изазовемо збуњеност и пореметимо програм који је намењен становницима на површини . Ипак , они који настањују средиште Земље постоје , и желе да креирају нашу судбину .
                            Довољно је сада  рећи , да међу онима већ поменутима ванземаљцима који сада живе под Земљом, а да они располажу подацима који би могли људима на површини да буду од користи . Да њихов излазак на површину и успостављање контаката са људима би донело опасност од панике , изазивања рата или злоупотребе моћи . Њихово знање би можда било безопасно и допринело би развоју људске интелегенције . Неопходно је да се они прилагоде савременом животу , зато што је прошлост превазиђена , а ми немамо потребу да се на њу врачамо .
                                 Испуњење и мир могу да се остваре само у садашњости . Нагли развој веза и сусрета са бићима испод површене могао би довести до негативних здравствених и смртоносних последица по човечанство , зато се те везе морају развијати крајње опрезно  , да би се избегао прекид како нашег , тако и њиховог еволутивног развоја . Нама није потребно да се врачамо у њихову прошлост , а они на неки начин морају да превазиђу своја првобитна искуства и дођу постепено у наш савремени свет .
                                  Планета Земља могла би да има велике могучности да успостави хармоничне односе са човечанством које не живи само на планети Земли , веч живи и на другим сестринским планетама . Подстицај који би значио успостављање веза са рођацима , ако хоћете тако да их назовемо донео би велику радост и омогучио стицање нових знања .
                                 У нашој близини су бића којима је стало до нас , И која могу да подрже наш убрзани развој ка вишим нивоима . Они би допринели наглом проширивању нашег знања о медицини , као и развоју саме планете увођењем наводњавања , прешчишћавањем воде , употребом сунчеве и космичке енергије , укидањем нафте , исцеливањем земљишта и залагањем да пустињска подручја што пре процветају . Ми Земљани не би морали више да се стискамо у неколико великих подручја , већ би могли да се проширимо и на целу планету . Било би нам такође омогучено да путујемо на друге планете и да са њима развијамо лепе односе .Слично као што сад путујете до других народа и држава ивраћамо се са пријатним успоменама .
                                  Да, могли би смо да живимо у великој хармонији на нашој лепој планети у којој би сви уживали , а то би истовремено значило и дар живота сунчевом систему . Међутим да би смо могли да постигнемо тај циљ , прво морамо да се ослободимо разарајућег аспекта постојеће технологије . Жеља за влашчу и новцем убијањем сродних створења није природна тежња духа ! То нам је сигурно свима јасно , па ипак допуштамо извесним људским бићима жељним рата и хаоса да униште могућу славу Земље као великог драгуља свемира . Преко је неопходно , и хитно да о том питању заузмемо исправан став .
Нас Земљане чека много тога да научимо , а тај процес је убрзан
захваљујучи појачан позитивним вибрацијама из свемира . Истовремено морамо да љубазно скренемо пажњу да , што више будемо знали , то ће нам бити потребније да даље и више ућимо и да се усавршавамо на свим пољима , уколико желимо да спасемо планету . Морамо упамтити највећу од свих истина ; „учењу нема краја“. Међутим , ако се уз учење не поштује Бог , учење доноси само трагедију . Никада нећемо бити у стању да сагледамо крај или пространство свемира , нити ће мо моћи да пребројимо све створено унутар њега . Што више будемо знали  то , понављам више ће мо морати да учимо . За нас ће то заиста бити велико истраживање које се стално наставља , али на нама је да ли ћемо уживати у том изазову .
    Док живимо на садашњем земаљском , ниском нивоу свести , ми поново почињемо да поштујемо Бога и више силе , и почињемо да преузимамо одговорност улоге чувара у току развоја планете , да би смо повратили наше доста изгубљено стање свести .
     Врло често умни људи поново почињу да говоре о тој теми , јер је стање планете врло критично . Врло је потребно и неопходно малте не стално говорити о тим темама . Када су наше људске вибрације ослабиле , ми смо постепено изгубили сечање на наше порекло , и космичке везе . Садашњи еволутивни напредак треба повратити на јасно сећање стања свезнања . Чак и поред тога што живимо у физићком телу , изложеном густом вибрацијом света . Сва наша права као суштина долази до изражаја као
трансвузија крви другом људском бићу .
                             Као што смо сазнали за велики људски и планетарни „пад“, тако треба и да сазнамо и схватимо да непрекидни циклус разарања на Земљи , мора престати . Наиме наши пријатељски настројени ваземаљци , су призвали велике космичке зраке , са намером да очисте Земљу и људске душе и обнове планету . Такође намеравају да успоставе , нове вибрације , „доба сјаја“. Да заједно са великим усхичењем , лепотом и славом коју доносе свим душама спремним да поштују Бога и живе у миру .                    


22.         ПЛАНЕТАРНЕ ЗАПОВЕСТИ
                                               

                        Да ли припадате некој цркви , верској организацији или некој другој вероиспостави ? Ако је тако , да ли нас уће да смо становник сунчевог система , галаксије , свемира у коме постоје прописани закони понашања? Вечина људи још увек није у стању да свесно оде тако далеко и тешко им је да воле , и поштују чак и своје рођаке на Земљи .
                        Они међу нама , који су древни учитељи , упутили су праве начине за постизање , личног и општег мира . Сада су они позвани да учине ђиновски корак напред . Било да следе десет Божљих заповести , племенитог и духовног пута ка блаженству . Треба да волимо Бога и своју људску породицу , као себе самог и водимо честит живот .  
                        Све је спремно за узбудљив и чудесни догађај . Но заиста је неопходан  мали допринос сваког од нас , да се све одвија што је безболније могуће . Ми већ морамо имати кодекс моралних вредности на Земљи и да се држимо тих вредности , да би смо себи омогучили да постанемо прави становник планете Земље . Држимо се тога , да би себи омогућили да постанемо нормални људи . Време је да се стим сродимо и испоставимо хармоничан однос , са свим постојећим исправним вредностима .
               Планетарне заповести
1. Поштуј Божљу силу у свемиру .
2. Поштуј свемир и све створено .
3. Поштуј и цени све облике живота не само људски на                                    
    Земљи веч и изван Земље .
4. Поштуј физички израз своје планете .
5. Поштуј околину своје планете и остала пространства      
    Васионе .
 6. Не постављај уређаје за разарање у васиону .
                               Да би се успоставио телесни и духовни мир на планети Земљи , потребна је планетарна заповест . Да сваки човек мора да има осечај одговорноси , и сарадњу са свим људима света . Да створи корпус поштовања , и љубави свих људских бича , којима је изнад свега стало до успоставаљања мира на планети , и који су спремни на заједничке напоре да се то оствари .                      
                                 Може се предпоставити да ће се планетарне заповести завршити . У томе да „Апокалипса“говори о жигу звери и имену звери , имену које стоји под бројем 666 . Тај број је нумерички симбол пакленог жига , жига старе змије . То је клан који стоји на челу Демократске државе , државе смрти и надолазеће звери . Гвоздена светска влада у старом новом поретку , новом Римском царству , владалачког пункта највиших помагача таме .                      
                                 У овој кардиналној важној и загинетној Христовој објави намењеној превасходно Божјим слугама , најпре се следећим речима и назнакама пророка Јована , описује избијање гвоздене светске владе на прими хаоса , немира , панике и незадовољства , :“И видех звер где излази из мора , која је имала десет рогова и седам глава , а на његовим роговима десет круна и на њеним главама богохулна имена . “(13:1) . И звер коју видех беше као пантер , и ноге јој беху кау у медведа , а уста јој као у лава . И аждаја јој даде своју моч и свој престо и велику власт . „(13:2) . И поклонише се аждаји што даде власт тој звери , поклонише се и звери говорећи : ко је раван звери и ко може ратовати с њом? „(13:4) .  
                                                                           

23.         СВЕВИШЊИ  БОГ                                                                                            

                         
                        Почетак Земље и сунчевог система и млечног пута и целе васионе настао је од громогласног звука ОМ од Великог Архитекте или Бога , који је створио све светове . Бог је највечи ентитет или дензитет-енергетско биће са бесконачном енергијом . Бог или створитељ је основни елемент живота и постојања .
                        Кроз силу створитељ и ми испуњујемо задатке који нису само од космичке , него и све универзалне важности . Зато је створитељ живот и постојање . Он може небројено пута да од космичког ништавила , када није постојао ни једам атом у космосу , да из ничега направи космос и да га поново врати у космичко ништавило .
                        Принципијелно је важно што Свевишњи – није јединствени Бог , он је свевишњи Апсолут-Велики Мозак . Свевишњи Апсолут обједињује све : и добро изло , и љубав и мржњу , и живот и смрт , и грађење и рушење , Богове и све што  постоји , читав космос у једну целину ИМЕ СВЕВИШЊЕГ је –БОГ . Он је изнад појмова добра и зла. Сви остали богови су манифестације и субличност свевишњег . За СВЕВИШЊЕГ зло је неизбежан елеменат без кога није могућ хармонични развој .  Али он се следи за односом добра и зла и циклично регулише то стање . Сви Богови су руке и инструменти СВЕВИШЊЕГ Бога (ВЕЛИКОГ АРХИТЕКТЕ ) , помочу којих он управља космосом..    
                          Принципијално је важно што СВЕВИШЊИ или велики архитекта није јединствени Бог , свих светова . Јединствени Бог то су лажне измишљотине сатаниста и многобожаца , који теже да од људи сакрију знања , да покажу да је бог није један , недељив и да нема унутар себе има структуру .
                            СВЕВИШЊИ има структуру , и људима се даје могучност да из те структуре изаберу беле или црне силе . Јединственим богом себе назива и џаво или сатана , да би од људи сакрио постојање других светих богова . Рај је здравље а пакао болест .
             Поред верских аргумената о постојању Бога , постоје и логични аргументи .
                              Прво , то су онтолошки аргументи . Најпопуларнији облик онтолошког аргумента у принципу користи појам Бога да докаже Божије постојање . Он почиње дефиницијом Бога „оног од кога се већи не може замислити“. Ако Бог не би постојао , онда Бог не би био највеће биће које се може замислити , што би било супротној дефиницији Бога .
                               Други је телелошки аргумент . Телелошки аргумент каже , да с обзиром да је универзум тако вцличанствено створен , онда мора да постоји Божански створитељ .
                               Трећи логични аргумент за Божије постојање се зове космолошки аргумент . Овај универзум и све што је у њему је једна последица . Мора да постоји нешто што је проузроковало постојање свега . У крајњем случају , мора да постоји и нешто „не узроковано“ што је узроковало настанак свега осталог . То „не узроковање“ је Бог .
                                  Четврти аргумент је познат као морални аргумент . Свака култура у историји је имала неку форму закона . Сви имају осечај за добро и лоше . Убиство , лагање крађа , и неморалности су скоро универзално неприхватљиви . Одатле долази овај осећај за добро и лоше ако не од светог Бога


                                                                   
24.        БОГ РОД
                                                                           
                 
                                           Род у Хиндуизму Брахма првобитно испољавање , СВЕВИШЊЕГ апсолута , творца читавог света . До његове појаве читава васиона се налазила у стању непостојања , или парабрамане, то јест није било богова , ни материје , ни простора , ни времена , ни видљивог ни невидљивог света , ни звукова . Налазила се само црна материја и вибрација празног свемира .
                                            Род је двополни Бог , који има у себи и мушки и женски почетак . Род је отац богова и мајка Богова . Бог Род је издвојио из себе одвојени мушки почетак Бога Сварога и женски почетак Богињу Ладу . Из свог лика Род је изродио  Бога Сунца РА . Род је изродио такоџе свету краву Земин (Земун) и козу Седоњи , и из њихових сиса се разлило млеко и постала наша галаксија Млечни Пут . Зато у астрономији нико не објашњава и не зна за реч Млечни Пут .
                                              Основна функција Рода је рађање . Бог Род учествује у свим рађањима , укључујучи рађање сваког човека . Одавде потичу речи ; родитељ , родбина , родина (домовина) , народ , природа , рода , водород (водоник) , килсород (кисеоник) , и да не набрајамо више . Када се рађа човек , његова намена се уписује у књигу рода . Када се код човека појављују позитивне особине , којих није било ни код оца ни код мајке , онда кажу ; то је од Бога (а може бити и од ђавола) . Шта је роду записано то се не може прескочити . Када Бог род за новорођеног човека пише књигу једна половина генетских информација узима се од оца , а друга половина од мајке . (Генетичари то називају наследством) .    
                                               Ако човек уме да направи правилан избор између добра и зла , и успостави везу са белим Боговима  космоса , онда он може изачи из својих лићних генетских граница и црпсти силе и знања од тих белих сила . Ако погреши онда че он бити играчка у рукама црних сила ; црног бога сатане . Свевишњи и сав његов космос , све његове беле и црне силе дају могучност човеку да изабере између добра и зла .
                                                     

25.       ЦРНИ БОГ
           
                     
                                Црни Бог (у Будузму Шива) изрод свете патке Бог смрти , рушења , уништења , пали анђео , демон , враг , прво одбачен од Бога па од људи . Сатана бог лажи , обмане, ђаволских искушења . Оличење зла , мржње и свих невоља његов лик је ужасан . Заповедник Наве који је свет загробни , невидљив . Одавде потиче реч “привиђење“ . Сатана је – лажов и отац лажи . Сатана уме као вук да облачи на себе различите овчије коже и да прави од себе Белог-бога како , на пример , прави од себе Христоса или Мојсија. Воли игру (обрнутог) , назива“ бело-црним; црно – белим ; истину-лажњу ; лажњу-истином ; добро-злим ; зло-добрим ; бога-ђаволом ; ђаволом богом и т д .
                               Треба умети разликовати лаж  од истине , а за то требају и глава , интуиција и душа , Зашто сатана тврди да је он –једини бог? Да би сакрио од човека знања о постојању других Богова , сакрио је знања о добру и злу , да неда човеку могучност да одабере друге беле Богове .
                                 Његова снага је у сакривању знања од људи . Уместо знања он подмеће људима – веру – и на удици вере  лови душе поверљивих лудака . Поверљивост и глупост су – сестре близнакиње . Основна метода његовог управљања људима је –завади па владај . Веома се боји истине , ширења истинитих знања , симбола сунца ; Свастику ; (кукасти крст) , који осветљава његове  тамне и прљаве радње .
                                 Сатана је назив који у зависности од религије до религије потпуно друкчији . Сатана би у основи био назив за најчистију силу зла , која се манифестује у најразличитијим облицима , на пример , Луцифер као побуњеник који пропада због гордости .
                                  Да ли је Сатана уз Бога или против њега, дискусија је стара колико и религије које га спомињу . Сатана је код Јевреја , адвокат , тужилац божији који стално искушава људе , не би ли Бог доказао да они нису достојни њега . Код њих он је Божљи изасланик , који увек остаје веран Богу , без обзира на то шта он мисли о људима , и који ће чинити само оно што му Бог нареди .
                                  Са Хришчанством идеја о Сатани се мења , и он постаје биће које ради против Бога . Углавном са Хришчанством почиње да се развија идеја о Сатани као палом анђелу , највећем злу , господару демона ... У Исламу Сатана није уопште анђео , него ђин , врста ватреног духа који има слободну вољу , па због тога успева да се ослободи утицаја Бога .  
                                   Сатана има и бројна друга имена : Луцифер-пали анђео , Белзебуб име преузето од Филестинског Бога , Велика змија или змај како је уписан у генези и откровљењу и још као Левијатан огромно морско чудовиште , које уништава свет .
                                   Сатану многи људи славе и поштују , као божанство а негде као Бога пошто одређене групе људи верује у њега . То је добар изговор да се све лоше припише Сатани . Па чак и то што човек чини глупости , и уништава све око себе .        
         
26.      БОГ РА

                              Ра општи назив Бога сунца . Одавде потићу речи ; “култура“ (култ Бога Ра) , ; “радуга“ (дуга Бога Ра) „радост“ , “радостан“ , “рад“ (пошто се рад врши дању , ноћу човек спава)“ растење“ (биљке) “устај“ дете одговара још је „рано“ , „рано“ (означава да је још тамно)
                                Активност Бога Ра носи цикличан карактер . Постоји неколико нивоа цикличности ; 11-годишњи ; 57-годишњи и више , од којих сваки мења стање колебања електромагнетног поља сунца . А те промене са своје стране глобално делују на земљин омотач , климу , морске струје и психо емоционално стање читавог човечанства .          
                                Најуобичајени за човека су дневни и годишњи циклуси сунца . Сунчева енергија то је сталан ток живота . Читав наш земаљски живот без Бога сунца је немогућ међу Боговима нема једнакости . Постоји субординација . Бог сунца РА је један од Богова високог нивоа хијеархије .
                                  Хајде да се замислимо на тренутак шта би било кад би Бог сунца прекинуо своју активност . Шта би било са таквим правим или псеудо боговима као што су ; Мојсије , Исус Кристос , Мухамед , Буда... Они не би могли чак ни постојати .
                                  Савремена западна наука не схвата шта је то Сунце . Постоји неколико хипотеза . Основна хипотеза тврди да се на сунцу одвија стална термонуклеарна реакција . То није тачно . Никакве термо нуклеарне реакције на Сунцу нема . Јер да је има Сунце би још давно експлодирало као атомска бомба . Сунце је извор електромагнетне енергије . Сунце је живи организам .
                                   Иако је Сунце јединствен објекат и јединствен Бог , за човека у различитим годишњим добима Сунце се јавља у разним видовима . Јер летње и зимско сунце за човека се веома разликују . Зато се и различити периоди годишњег сунчевог циклуса друкчије зову .
                                     Још од памтивека стари народи су сматрали циклусе као децу општег Бога Ра или једноставно његове различите хипостасије . Општи симбол Бога сунца Ра јесте кукасти крст . Многи древни народи поштовали су Сунце као Бога , и давала су му различита имена . Бог Ра је имао много деце .

                     
27.        ПОЈАВА ПРАСТАРИХ ЉУДИ            
                 

                                     У времену од преко 100000 годуна зивела су на планети Земљи , наши пра пра преци , који су претежно живели и спавали , на гранама дрвећа у непроходним шумама и прашумама . Пра преци човека брзо су се појавили , брзо су и нестали јер нису били довољно савршени , како умно тако и технолошки , а археолози не знају зашто . Брзо су нестали зато што нису могли да се прилагоде животу на планети , били су жртве разноразних предатора и разноразних вируса и бактерија . Остаци ових хибрида су данас Бигфооти или Yети . Аборђини . Пигмеји и Ватуси висине 0,80 сантиметара .
                                      После 30000 година. почели су да се пољављују први наши далеки полу преци (хомо-неандерталис) , а у времену од 40000 година полако су настајали (крамањонци) . Хиљадама година живели су одвољено . Када би се случајно срели хомо-неадерталис у борбама са крамањоцима односили су победу јер су били на вечем ступњу развоја . (мозак им је био већи и развијенији) . Крамањоци су се појавили у источној Африци . Хомо-неандерталиси су се појавили на Јави (Индонезија).
                                       Пре од прилике око 14000 година крамањонци су изумрли а остали су (неандерталци). Укрштањем (хомо-неандерталиса) са (крамањонцима) побољшана је ДНК нових пра људи (неандерталац) .
                                      Бића са планете Нибура по имену Ануннаки или Нефили ,  узео је мајмуноликог човека , и по други пут генетски га модификовао , унапредио и створио човека који боље мисли . Тиме је настао пра човек .
                                        Неадерталце је и убила њихова лоша генетика у ДНК и способност хомо-сапиенса да се бави трговином . Размена робе утицала је да се храна унутар шире заједнице прерасподељује , омогућавајући ловцима да се баве само ловом , занатлијама да се посвете изради оруђа и одеће , а некима да сакупљају плодове биљака . Искоришћавање преосталих извора хране постало је тако практичније , јер је разменом свако могао да дође до онога што у својој ужој заједници није имао . Оваква изразита подела улога у друштву недостајала је неадерталцима . Закључак у овом тренутку је да је неадерталвима недостајала машта , и због маште су изумрли . Машта је била тајно оружје , тајно оружље које су наши далеки преци умели да искористе налазећи нове начине за преживљавање .
                     Ануннаки или Нефили су се укрштали са женама (хомо-сапиенса) –савременог човека , добијали су тако зване полу-богове којима је животни век трајао као и код обичног човека . У то време код савременог човека налазило се 12 усправних линија у ДНК спирали , и могли су живети до 1000 година . Њихова висина је достизала и до 12 метара , што показују многобројне гробнице широм планете . Адам је био висине од 6,5 , а Ева 6 метара . Целокупна сврха Ванземаљаца Анунникиа-Нефилила је била да људи тамне пути раде као радници , у рудницима злата претежно испод Анда у Јужној Америци и у Јужној Африци и да скупе довољно злата за планету Нибуру . Ануннаки-Нефили направили су прву колонију на ушчу садашње реке Шат Ел Рабат у Персијском залив, са првим градом Ериду . Пре великог потопа , водени омотач око Земље је стварао ефекат стаклрне баште .Велика већина људи је била под утицајем , ђаволско-сатанске силе , погрешним генетским инжењерингом од стране Анунникија и са великим бројем аномалија .Тако да је морало доћи до потопа на би настала нова врста људи . До самог потопа температурне разлике између лета и зиме тако речи нису ни постојале .    
                                                             
                                                                   



28.         ИСТОРИЈА ЧОВЕЧАНСТВА 1. ДЕО                                            
           

                             Дракони Рептили су изабрали велику континенталну Земљину масу , да један део своје цивилизације населе на овој планети . Изабрали су поред других континената и континент звани Лемурија . Локација Лемурије је била Пацифичко-Западно Пацифичка област . Хавајска острва су била у средини овог континента . Овде се развила велика рептилска култура . Довели су животиње са собом , а неке су генетски модификовали , најпознатије животиње од којих су се и хранили су диносаурусе. Рептили не еволуирају брзо хиљадама година су на истом ступњу развоја .
                             Скоро у исто време Галактичка федерација је одлучила да одвоји Атлантис хуманес и Малдекиансе . Атлантис хуманес су населили на некадашној Атлантиди северозападно од Афричког континента .  
                            Ускоро су почеле борбе између Лемурских рептила и Аттлантис хуманеса . У исто време Малдеки су пошли на ову планету . Они су креирали људску колонију , то су у ствари били тз. Јети огромни полу људи , на северу Индије и другим деловима Азије . Малдеки су бомбардовали Лемурију , са ласерским оружљем . Диносауруси као животиње и један део исхране становништва , у овом ратовању били су уништени . Ово је био ткз. први светски рат на овој планети .
                            Да би се зауставиле борбе , и да се направи мирна планета , и да би могла да се колонизује , морао је да се успостави мир . На мировном већу , који је одржан на сунчевом систему Андромеди на планети званој Хатона , на неутралној територији . На састанку је најзад дошло до договора , између неких љуских фракција и рептилских колониста . Овај договор је био без рептила из оригиналне Драко Империје који како знате зову се Аннунаки или Нефили . Договор је био да се створи нова раса човечанства , на овој планети која би имала ДНК од свих заинтересованих страна које учествују на преговорима . Рептили су прихватили , али уз то да рептилско тело буде фундамент за ово ново биће . Због тога и у Библији може да се нађе информација , повезана са тиме да смо били групни пројекат , а не да смо створени од земље што је највећа узречена глупост .    
                              Да би се постигла нова раса од Рептилско Андрогyноус тела , било је потребно раздвојити генетику у мушке и женске компоненте . Зато сва људска бића на овој планети имају рептилску ДНК са рептилским особинама , наиме једна половина ДНК има женске принципе а друга мушке . Због тога људски фетус прође кроз рептилски став, у мајчиној утроби , пре него што касније има хуманоидан облик .
                                  Пошто су Дракони Рептили били склоњени са површине планете , Атланси су били слободни да се баве новоствореним човечанством , и да постављају људска бића као владаре на Земљи . Атланси су направили колоније од остатка Земље . Позвали су Сириансе Б да дођу и да раде на програму са новим људским бићима , највише су радили на централно нерном систему и мозгу . Истерали су Аннунаки бића , и узели контролу над њиховим слугама , црном расом Африке , Атлантиђанима и Маја индијанцима . Креирали су нове животињске врсте , како на копну тако и у мору . Сирианси су помогли да креирају стару Египатску култиру . Алиени са Тау Цетиа организовали су Словенску културу , у западним пределима Индије . Ригелианси су били заузети са Кином и Блиским Истоком .                      
                         


                                 Док се све ово дешавало Дракони рептили су видели прилику и искористили су је . У шупљини планете Дракони рептили су имали, место где могу да се сакрију и прегрупишу , и да направе план како да узму контролу на површини планете .
У том времену тотално су били одсечени од главне групе Дракона и најразвијенијих Аннуникија рептила . Били су сами и изолирани на непријатељској планети . Направили су план , како да узму контролу на планети , тако да помешају њихову генетику са људима са површине , осим Атлантиђана и Лемуријанаца . Са Лемуријанцима су помешали своју генетику . Због тога што је људски прототип имао већу генетику , било је лакше дочи до програма и такође рептилска фреквенција и рептилски део мозга , слични су људима . Ово би продуктовало рептила који личи на човека , и који може лако преобразити рептилиа на човека и поново натраг .            
                                    Преобразивање се могло урадити као једноставна концентрација , на генетуку коју хибрид жели да отвори или затвори . Попоулација Сумера од које су касније настали Вавилонци је изабрана као почетна тачка . Они су киндаповали људе из владајучих класа , као и политичке лидере . Употребили су ове људе и започели нови научни хибридни програм , којем је било потребно много генерација , Циљ Дракона им је био да имају 50/50 генетике . 50% рептилске а 50% људске генетике , да би личили на човека . За овај програм рептили су добили помоч од Сиријанаца Б , који су доста знали о генетским алтернацијама , и програмирања свести .
                                        Када је програм хибридизације био завршен , Сумерски лидери су сада могли да се преобразују , у ову или ону форму . Њихова крв , имала је више рептилске ДНК и више бакра . Одатле потиће појам „плава крв“ . Рептили су схватили да са 50/50 генетског сплита , могу да изгледају као људска форма , и  могли су да се жене и удају унутар свог круга тј. свог рептилског изгледа . Када је дошло до тога да буде превише рептилске генетике , постало је веома тешко остати у људској форми , просто немогуће . У овом случају Драконски Рептили су закључили , да би остали по лику на људе , морали су да се жене и удају и са земљанима да би остали у људској форми . Да то нису радили хибриди би морали само да се хране људским хормонима , месу и крвљу земљана , и ово би им омогучило да остану у људској форми . Нови рептилски хибрид је постао елита те културе . Људска форма је била потребна да се не би поплашила људска популација , која није навикла на рептилску форму . Контрола масе је била лакша кад надређење долази од хуманоида .
                                     Атланси су се помешали са Друидима у Индији , креирали су Хинду религију , која је у ствари седми степен хијеархије рептила . Касте систем  Индије је директна копија чисте рептилске идеологије . Сумери су постали Сум-Арyанс . Они су се раширили по Азији ка Руским планинама и Северној Индији . Ррyан хибриди су узели контролу над Северном Индијијом и код Хималајаског венца планина . Сумери су креирали Вавилонце . Вавилонци су такође мигрирали у део звани Каукаус регија одакле су се развили Хазари . Из Каукаус регије плавокрвни краљеви и њихови људи су кренули ка Европи . Они стари Хебреји су изумрли , највише вирусом створени у Содоми и Гомори у данашњој Палестини у пределу око Мртвог мора . Ови сада који се сада називају Хебреји нису то та генатика . Врло мали број још постоји који има генетску конекцију са тим старим Хебрејима . Јеврејски људи су комбинација генетско манипулисаних Хебреја и Сумера . Ови Јевреји су касније пуштени у Палестинску територију . Име Палестинац потиче од старих људи , Пхилистинес коли су у ствари били Пхоеникиас .
                                 Оне групе ванземаљац које су одговорне за генетски инжењеринг људске врстсте и њено расељавање по разним световима , скоро и нису више са нама . Међутим неке ванземаљске врсте као што су Грејси , Дракони рептили , Ђетијанци и Нордијци у последње време су направиле одређене модикификације на људском геному .                                                                            
                               Те модификације укључују генетичко програмирање , човечанства универзалним слабостима , склоностима и манама . Другу модификацију подразумева стварање породичних линија специфичних особина , предиспозиција и намена ; посебно оних са одликама борбене супериорности , тежње ка политичком елитизму или паранормалним потенцијалима .
                                Ни једна од ових ванземаљских група које су данас овде присутне нема право да преиспитује себи заслуге за стварање људске расе , мада неке од њих то покушавају како би олакшале остваривење својих намера .
                                                             

29.       ИСТОРИЈА  ЧОВЕЧАНСТВА 2. ДЕО

                             Док су рептили први колонизовали ову планету , нису били једини који су се мешали у људско развијање на овој планети . Све укупно биле су још 12 друге групе које су дале донацију ДНК за експерименте . Додамо ли и рептиле онда добијамо да су   људска бића укрштена са генетски максимално 13 различитих група алиена . И ако су сви хуманоиди-алиенси и алиенси Лyраени Рептилског порекла , свака група је физички , ментално и културно манипулисала једну групу од друге групе .                              
                            Совјетски Савез је потписао договор са Ђетијанцима или Сиријусима А , да могу да користе базе у Сибиру и испод Урала планине . Због тог разлога граду Свердловск је био забрањен сваки приступ . Многи експерименти са радијацијом и људима су овде били од 58ме. до 80тих. година . Амерички шпијунски авион је пао над Свердловском 60тих година када је Амерка покушавала да сазна шта се овде дешава .          
                              Многи људи са Алдебаран густином и физичког изгледа су помешани са Тау Цети потомцима у Словенске народе , поготовуу  Пољаке и Русе . Хитлер је ово знао . Зато је и хтео да направи инвазију тих земаља и да их споји у Империју трећег Рајха . Хитлер је био само полу Немац . Његов отац је био богат Јеврејски бизнисмен из
Аустрије . Отац је био из једне од главних Илуминатских фамилија . Све Илуминатске фамилије су потомци Драконских хибрида . Његова мајка је била кућна помочница , и кад је остала трудна , била је избачена . Отац им никад није помагао , и због тога Хитлер је замрзео Јевреје и хтео да уништи своју генетску линију , зато је чак и мрзео сам себе .
                               Случајна манипулација генетике била је на Италијанском полуострву . Летелица из Арктурус звезданог система пала је , на Италијанску територију . Ова људска бића су била врло спиритуална и уместо да се врате кући , остала су и мешали су се са људима . Њихови потомци су Римљани који су се после инфлитрирали и помешали са Рептилским хибридима из централне Азије .
                                Бића из Антарис звезданог система су генетски манипулисали стару Грчку цивилизацију . Њихови потомци мешали су се са Римљанима и Арапима који су Сумерско/Рептилски тип . Онда су ови колонизовали Централну и Јужну Америку , мешајући њихову генетику са Индијанцима који су од Атлан/Прокyн генетике . Прокyни су доведени да би се мешали са Рефугеесима . Због овог стара легенда Маја , Астека и Инка каже , да су им претке одвела стара плава раса , у разне колоније свемира .
                                 Кроз миленијуме људи су се мешали и укрштали , и генетика се мешала . Сада има врло мало праве расе , и зато је сада лакша групна контрола људске расе .
                                 Док се све ово дешавало у Европи и Блиском истоку , Кинеска Империја , се ширила преко Источне Азије и Дравидска/Рептилска култура у Индији се мењала за Аријен (Ари и Сумерско генетско централне Азије) .
                                 У Јужној Америци Инка Империја се развијала јер је била помешана са генетиком Прокyан . Исти микс био је и у Америци и Централној Америци , где су постали Толтеци , Маје и Астеци . Све ове културе имале су крвне ритуале и људско жртвовање . Ово је индикација да су Прокyни пали под контролом Рептила и радили су како су рептили хтели , иако су били хуманоиди .
                           Када су Хатон Коунцили Сиријанци састали да размотре развијање живота на нашој планети , поставили су два питања . Прво , ако буде пуштено људским бићима да се развијају сами , како ће да знају одакле они заиста потичу , и друго ако нема никаквог мешања у људском развоју , како да знају који је исправан пут за људску расу.
                              Једна група која је била физичка , одлучила је да остави неки предмет који има у њему знање , и који ће бити за оне који су довољно евоилуирали да схвате то . На етеричном нивоу ова група је креирала предмет који је имао унутар себе сво знање , које су знали од Бога . Програмирали су предмет са историјом универзума и са свом технологијим која ће бити потребна људским бићима на овој планети . За облик , група је одлучила да буде у облику људске женске лобање без икакве националне особине . Женско је изабрано због тога што ће бити стављено у физичку реалност , као симбол да се превазиђе его , кристал је изабран јер репрезентује највишу вибрацију могућу у физичкој реалности . Вилица је била мобилна и симболизовала је да је предмет за комуникацију . Ова група је оставила кристалну лобању са првом Лзраен/Атлан цивилизацијом која је дошла . Стављена је у центар пирамиде где ће се пунити енергијом током много година . Ово је легендарна лобања о којој се у књигама писало . Када је потонула Атлантида , високи свештеници донели су је у Централну Америку , где су Прокyни довели Маје . Овде је било коришћено као предмет којем су се молили док нису Маје одведене са планете , зато нико не зна зашто нема уопште нигде њиховог трага , него су једноставно нестали . Кристална лобања је остала закопана у рушевинама , док није пронађена у раном делу 20тог века , када је она сама дозволила да буде пронађена .
                             Данашњи Јевреји немају апсолутно никакав линк за средњи исток . Време рептилско сумерског култа о Нимроду и Семерими ширио се преко Централне Азије . Зато ја Аврам из Сумерског  града Ур путовао западно ка средњем истоку да стигне у Канон . Није било сличајно да су се пријатељи Аврама нашли у Египат , где су Сирианси креирали Хебреје . Хебреји су требали да буду прототип културе за будући свет јер су тако програмирани . То је усвари прића о Рептилским хибридима који напуштају Сумерску територију и колонизују друге делове централне Азије и средњег истока и да утићу на постојеће културе .
                              Већина Европско Америчких Јевреја има генетску конекцију са Хазарима , који су сви узели јеврејску религију у 800тим. годинама у новој ери . У 2000 години , универзитет Павиа у Италији има генетско изучавање европских мушкараца . Пронашли су да 80% имају директан линк са централном Азијом , а других 20% са средњим истоком . Ово подразумева да су Сумери касније Вавилонци ушли у централну Азију , и онда мигрирали ка Европи и средњем истоку . Стари Хебреји немају никакве везе са садашњим Јеврејима . Сиријуси А су креирали Хебрејсе у Египат , тиме што су комбиновали Сириан и Лyраен генетику . Ови си људи били високи и јаће грађени , говорили су Сирианским језиком који је стари Хебрејски језик .
                                 Стари људи из Палестине су говорили Арамаик , од кога потиће Арапски језик , Фарски језик и многи други дијалектиса средњег истока .
                         

30.    ИСТОРИЈА ЧОВЕЧАНСВА 3. ДЕО

                           
             Аннунаки или Нефили који би требало у новом таласу да стигну на планету Земљу биће заустављени , воле да развијају расе слуга за специфичне ствари . У нашем случају су створили црну расу , које су креирали од Симианса да би могли да раде у рудницима Африке . Ова раса је генетски направљена да живи у врућим крајевима са краћим животним периодима . Болести су биле програмиране за њих , тако да стално зависе од својих газда за здравље и опстанак . Због тога су само у генетску меморију свих других раса , црнци слуге .
                             Амерички и Европски Илуминати су одлучили да употребе Аидс вирус као оружје да би уништили црну расу на нашој планети . Сматрали су да уколико их униште да Аннунаки се неће мешати у њихове глобалне планове . Онда су узели зелене мајмуне из источне Африке и инфицирали су их са вирусом , и свету обљавили да је вирус настао од зелених мајмуна . У Африци Аидс је болест коју скоро сви имају , а и Ебола је честа болест мада има још доста разних полуизлечивих болести. То је све с намером направљено да Африка постане резерни континент Америци . По нарадби Илумината морају да се стварају разне пандемијске болести , да би се смањила популација црначког народа . Све се то одиграва као здравствено хуманитарна помоч , а извршиоци тога плана је светска здравствена организација која директно инфицира љиде кроз имунизацију . Али непредвиђена ствар се десила , а то је Француско-Канадски хомосексуалац који је био са бисексуалним партнером у Африци , тако да је он пренео Аидс не предвиђено . Карибски и Амерички црнци се третирају да имају велики проценат Европске генетике , па нису повољни за слуге .  
                             Место Канан је било потребно освојити да би могле нове креације да се развијају . Хебреји су били следећа секвенца експериментна и старе верзије . Хебреји би требало да буду или елиминисани или асимилирани . Хебреји су донели старе кодиране законе који су се налазили у заветном ковчегу . Заветни Ковчег су само свештеници смели да додирну . Тај је ковчег права мистерија , у себи има специјалну енергију сличну кристалним лобањама , и разне не дешифроване податке Ђетијанаца Сиријанаца . Заветни ковчег је био и комуникациони предмет где су свештеници добијали поруке од Бога . Он је ковчег прекривен танким слојем злата , и са специјалним дугачким дршкама , у стању је и да левитира и до 3 сантиметра у вис . Иначе краљ Соломон је био члан братства , и у његовом храму се налазио заветни ковчег  . Соломонов храм је и битан у ово наше време , пошто ће се у Израелу срушити дом заветног ковчега  . На том месту је саграђена важна Муслиманска ђамија .
                             У Кини остаци из Лемурије су креирали Империју под мушком контролом  , али Император увек мора да има супругу . Људума је речено да су Император и Императорка потомци од Бога Сунца . Симбол Империје је био змај , што је рептилска фигура . Кинеска рептилска религија се ширила преко Источне Азије док Сумерска верзија иде преко Централне и Западне Азије . Развој ових религија је контролисан од подземне рептилске популације која се налази испод Тибета . Ако се погледа светска мапа , може се видети да је ово најбоља подземна база у Азији , одакле се може тајним подземним тунелима доспети до свих делова континента . Зато Кинези ни за „живу главу“ не дају Тибету самосталност . Овим рептилима су помогла бића са Сиријуса Б који су развили Будистичку филозофилу и група Лyраенс , која сада ровари да споји Авганистан са Тибетанским подземним системом .
                             У исто време у Индији , Лемурски рептили су креирали касте систем, који је био реплика рептилске хијеархије . Брахмани су могли да се претворе у рептиле са крилима , и били су на највишој позицији . Индијско/Рептилска култура је остала локализована и написани су текстови звани Веде , и изграђени су храмови разним рептилским Боговима .
                              У Египту , рептилски Богови били су Озирис и Изиз . Египатска божанства имала су доста хибридних креација , пола људско , пола животињско . Ово је због Атланских хибридних експеримената , који су доспели у Египатску културу , а Сиријанси су утицали на промовисање свега овога да би припремили културу за рептилско преузимање . У Сиријусу А , звезданом систему , једна од главних планета Сиријанаца зове се Кхоом .
                                Старо име за Египат је Кхем . Још једна планета у орбити око Сиријуса А зове се Килроти . Стари Египчани су направили и чувену Свингу . Испод Свинге налази се двоспратни лавиринт . улаз је код леве Свингине шапе . Овај лавиринт је толико велики да је Кеопсова пирамида далеко мање грађевинско дело . У самом лавиринту постоје записи историје васионе , људског рода и начина спасавања Планете Земље од опште катастрофе која ће се некада и десити . Улаз у Сфингу је неприметан и строго забрањен , тако да само пар одабраних људи може да се приближи , ко код је и некако успео да уђе тај се више није жив вратио . Овде су Сиријанси креирали високо интелегентна бића која су као мачке . Ова бића се зову лав људи .
                               Килроти су створени тако што се помешала генетика Сиријанса са енергијом Ари . Ови Килроти су доведени у Египат . Када се не физичка енергија спусти у физичку реалност , ДНК се формира тако да може да се употреби да би се креирало телесно физичко биће . Ово се после генетски помеша са људском ДНК и ДНК од лава и добили би смо програмирану мачку . Мачка је дата свакој кући у старом Египту , и програмиране су да сваку ноћ рапортују својим алиен контролорима .
                               Још једна алиен група , је дошла и почела да се меша са Ертурцима који су креирали Римску цивилизацију . Прича о Риму и улога Ромула и Рема је прича о покушају поновног успостављања Лираен цивилизације на овој планети . Али долазак Вавилонаца је променило планове . Циљ им је био да доспеју до Рима и да преузму ту културу , пре него се сувише рашири . Овде је један мушки хибрид оженио ћерку краља Латинуса , који је започео Латинску културу у Европи . Како је почела да се развија Римска цивилизација , почела је да уноси и друге разне националне идентитете , посебно од других поробљених народа . Римска цивилизација је наставила где су Египатска и Грчка стале , са још једном пробом за глобализацију света .
                                 О старој Грчкој се мало пише јер су Анттарианси били антирептили и промовисали су хомосексуалност као део њихове културе . Рептилски људски хибриди су промовисали бисексуалност и хетеросексуалност да би се балансирале енергије и употреба сексуалне магије са тиме . Грци су били људско орјентисани и покушали су да развију њихову културу глобално на сав тадашњи познати свет . Због њихове хомосексуалности није се много повећавала популација , и нису успели са циљем . Зато су били лако асимирани од јаче Римске империје . Римљани су са својим рептилским размишљањем , имали задатак да освоје све . Захтевали су општу послушност . Употребљавали су за свој симбол орла , јер ова птица потиће од рептилианс , и командује над свима што је испод .
                           

31.        ИСТОРИЈА ЧОВЕЧАНСТВА 4. ДЕО


                                   Цар Константин у 4том. веку је путем сна одлућио да Римљани носе крст , да би остао на власти , и прогласио је Хришчанство за једину религију Римске  империје , која је веч била на ивици пропасти .
                                    Вавилон је била цивилизација коју су Сумери развили , знаћи Сумери су постали Вавилонци и онда су се раширили по Централној Азији и постали Хазари .
                                   Имучни и угледни Хазари , направили су Вавилонско братство. Вавилонско братство се спојило са Атлантеан-Египатске школе у Европи и постали су
Масони пре око 6000 година . Овај долазак Хазара је припремио пут за Монголско-Рептилске хорде да марширају ка Европи . Ђингис Кан и његова империја је доста контролисала . Викинзи су дошли на Гренланд , Канаду , и Северо Истоћну Америку . Постоји једна пирамида на дну језера у држави Висконсин .
                                         После Римске Империје у средњем веку у Европи је било потребно да се дели снага базе међу хибридним рептилима . То су биле краљевске фамилије . Морали су да стално пазе на тај 50/50 сплит, да би могли да остану у људској форми тј. у људском облику . Онда су морали да се венчавају са неким ко је више људски , или 40/60 да се не би случајно изгледали као Рептили .
                                   Крвни ритуали и легенде о вампирима су почеле због рептила . Влад Тепеш који је живео у Трансилванији Румунија , имао је доста на стотоне крвних ритуала . Само је једног дана на стотине Турака набио на дрвени колац . Греyси 1 и 2 су креирали бића за екстракцију крви и хормона од људи , који су онда они предавали рептилима . Ово је још више проузроковало легенде о вампирима .
                                    У централној и јужној Француској су биле легенде о човеку вуку . Прића о Ромулу и Рему да су рођени од мајке вућице , је због тога што су Атланси много генетски експериментисали , па су креирали хибриде полу човека , полу вука да буду чувари храмова , и користили су их за сексуалне магије . После деструкције Атлантиде , ова бића су звана Анубис у Египту . Због тих рируала , деца која би се родила могла су да се петворе у вука . његова империја је доста контролисала . Ето то нису само легенде .  
                                   Илуминати су узели већину истине и претворили у легенде да људи не би открили и знали истину , јер на тај наћин могу лакше да манипулишу људима . Марија Магдалена Христова жена , међу осталима је и повела са собом неке Масоне Илуминате са собом у Јужну Француску .  
                                     Масонско Илуминатска структура је такође морала да креирала вештачке континенте и државе , да би се даље развилали њихови планови . Те земље које су лажно креирали су : Америка , Швајцарска , Кувајт , Израел , Совјетски Савез , Југославија , Панама , Велика Британија , већина Африких држава , све Арапске земље , цела централна и јужна Америка , Канада , Аустралија . Ове земље земље су креирали да би се повећало богатство владајућих породица , да би сакрили и прикрили своје богатство , и да би стално креирали нестабилне услове које су потребне да се направе ратови и повећа војни буђет и ради фармацеуске мафије која је у њиховим рукама и измишља и прави нове болести и разне болесне пандемије , све ради тога да би се светска популација смањила . И да би се планетарни ресурси мање користили .
                                    Америка је створена са 13 колонија . Једна колонија за сваку Илуминатску фамилију . Орао , симбол Америке држи 13 стрела у својим канђама . Америка је у ствари корпорацијска имовина компаније у Вирђинији , створена 1604 године у Енглеској , са директним мешањем једне Илуминатске фамилије . Ассет од Виргиниа компанија , укљућујући и Америку у власништво и Светог Римског царства преко Ватикана . Ово се десило 1213 године када је краљ Ђемс дао сву Енглеску имовину рептилском папи . Највећи проблем у Америци су били Чироки Индијанци , јер су највише знања од Атлана задржали . Моннтаук Индијанци директни потићу од Атланса , и зову свог лидера Пхараох . Симболично Америка знаћи да је комбинација Лемурије и Атланса .
                                    Ротхсцхид фамилија једна од највећих фамилија које постоје . Ротхсцхиди су одлучили да Америчким  колонијама дуплирају профите . Тако су политички креирали и финансијски подржавали цивилни рат . Шпанско-Амерички рат 1898-1899 године донео је још земље Америчким Илуминатима .
                                    Државна банка Америке је приватна банка у власништву Илуминатских фамилија . Први светски рат је је био намењен да промени мапу Европе и мапу Афричких колонија . Такође да може да се тестира вирус касније познат као Шпанска грозница тј. грип и нову хемијску ратну технологију . Први светски рат је такође поставио основу за Немачку улогу у другом рату .
                                      Други светски рат , био је тест за финалну глобализацију у екстремне пројекте . Такође је циљ је био да се тестирају ствари у вези контроле ума , да се тестирају флориди , који умртвљују мождану активност и успоравају отпорност на власт , циљ је и да се експерментишу људи у радним логорима и врше студије развоја , и да се уче масе да шпијунирају и оговарају једно друге . Други светски рат је постигао 3 циља Илумината . 1.-креација је била да се скривени симболи изнесу јавно из подземних утврђења Тибета и Египта , као што су свастика и египатски крст . 2.-креација је државе Израел као основа за нову будућу светску религију . 3.-крација нуклеарно оружље као циљ Илуминатске глобалне церемоније . На крају другог светског рата . Један од 3 велика Илуминатска ритуала је била нуклеарна експлозија , која је била на 33 паралели као тест за окупацију Јапана .    
                                       Други светски рат дозволио је Европско-Америчким Илуминатима да уништи Јапанске Илуминате толико жељне за нову глобалну диминацију . Јапанску ројалистичку фамилију коју је репрезентовао Император Цар Хирохито , и коју су увек 13 Илуминатских фамилија сматрале илегалним . Јапанска ројалистичка фамилија тврди да су директни потомци Лемурских чистих рептила . Европско-Амерички Илуминати тврде да су Јапански Илуминати потомци ниже врсте у Драко рептилској хијеархији . Нижа класа се сматра за радничку класу без политичке моћи и утицаја . Такође се смата да су источни Индијци , такође нижа класа .  
                          Оне групе ванземаљац које су одговорне за генетски инжењеринг људске врстсте и њено расељавање по разним световима , скоро и нису са нама . Међутим неке ванземаљске врсте као што су Грејси , Дракони рептили , Ђетијанци и Нордијци у последње време су направиле одређене модикификације на људском геному . Те модификације укључују генетичко програмирање , човечанства универзалним слабостима , склоностима и манама . Другу модификацију подразумева стварање породичних линија специфичних особина , предиспозиција и намена ; посебно оних са одликама борбене супериорности , тежње ка политичком елитизму или паранормалним потенцијалима . Ни једна од ових ванземаљских група које су данас овде присутне нема право да преиспитује себи заслуге за стварање људске расе , мада неке од њих то покушавају како би олакшале остваривање нових планова за унапређење људске расе .



32.         САВРЕМЕНИ ЧОВЕК
                         
                           
                            Локација у галаксији Млечни пут , по називу „Ринг Небула“ у саставу Лyра је прадомовина Земаљске људске расе . Потомци земаљских предака не насељавају више тај регион свемира , али живе на оним Сунчевим системима који се зову „Седам сестара“или „Плејаде“, то су сестринске планете планети Земљи они су далеки рођаци и наследници наших правих твораца .
                             Земаљске личности човека састоје се од четири тела .
                             1.-Од материјалног тела . Тела које је видљиво .
                             2.-Од етерског или животног тела , које се састоји од мање згуснуте материје , које је по правилу невидљиво , оно прожима материјално тело , и простире се до неколико сантиметара изван њега . Оно се назива тело снаге и виталности , јер омогучава кретање и функционисање материјалног тела .
                             3.-Астрално или осећајно тело , које обавља и прожима два поменута нижа тела , и има облик јајета , означава се и као тело жудњи .                            
                             4.-Ментално или мисаоно тело , има способност мишљења , чији је развој још у почетној фази .
                             То четвороструко биће се такође налази и у нашем дисајном пољу . Назив дисајно поље указује на чињеницу да личност дише и живи у том пољу . Човек у себе путем ваздуха прима све космичке и земаљске енергије и супстанце које су присутне у дисајном пољу .
                             Савремени људи настали су Божљом вољом 13 врста ванземаљских ентитета . На основу генетских маркера и блискости алела гена који се користе као генетски маркери . На основу Хришћанске религије могуче је утврдити генетско стабло расељавања народа , код савременог човека после великог потопа пре 8400 година , када је преживело око 3 милиона људи .
                              По Хришчанском проучавању настали су следећи народи .
                              Од Ноја и његова три сина знају се потомци и народи  на планети .
                              Нојеви синови звали су се Сим , Хам и Јафет .
                              Од Нојевог сина Сима настали су народи Јевреји , Арапи , Ескими , Јапанци...
                              Од Нојевог сина Хама и Хамовог сина Куш (Хус) настали су народи Нијоти , Патагонци Сумерци...
                             Од Хамовог сина Мисраима настали су народи Медитеранци , Динарци , Пелагезии , Египћани ,Грузини , Дравиди , Астеци...
                             Од Хамовог сина Ханана настали су народи Атлантиди , Синиди , Баскијци ,староседеоци Ирске , Тутси , Кинези...
                             Од Нојевог сина Јафета настали су народи Индоевропљани , Монголи , Турци , Угрофинци , Бушмани , Хотентоти , Инке...
                           Настанком три највече људске расе (беле , жуте и црне)оспорава се теорија еволуције .
               Религије код људи деле се на ;            
1. Монотеистичке , обожавају једног Бога(Јудаизам , Хришчанство , Гностицизам , Ислам...
2. Дуалистичке , обожавају два бога Почетни Таоизам , Стари словенски , Мормони...                                                                                  
3. Политеистичке , обожавају више богова Хинду , Браманизам , Таоизам , Шинто ,  Култови урођеничких племена .
4.Атеистичке , немају облик обожавања , најпознатије су, Будизам и конфучијанизам .
                      Савремени човек (врста хомо сапиенса) , је сисар из реда примата , чија је еволуциона линија већином истражена и позната . Човек је живо биче које се битно разликује од свих других бића јер има разум . Данашњи просечан човек је висок између 1,5-2 метра , а тежи између 50 и 90 килограма . Здрав и доброухрањен човек , за сада живи у просеку 70-80 година .
                      Историјски , митолошки , религијски и археолошки записи иницирају да су ванземаљци отворено улазили у интеракцију са човечанством у далекој прошлости . Било је ту неколико ванземаљских фракција од којих је свака имала своје следбенике међу људима , који су на њих гледали као на Богове , и тако бивали увучени у њихове представе . Нешто од тога је евидентирано у Старом Завету . На основу библијске хронологије , чини се да је негде од 1000 година пре наше вере људско-ванземалска сарадња почела да се све више сакрива , прелазећи са Богова који су отворено ходали по Земљи , на њихове приватне сусрете са одабраним индивидуама у смислу субјективних визија и неодређених сведочења .
                       Док је за људско друштво присуство ванземаљаца избледело , претапајући се уз стварности у митове , ванземаљске фракције су и даље наставиле извођење свог плана и програма , али у тајности . То је укључивало и оснивање којекаквих тајних братстава , којима су пренесена посебна знања и моћи , како би ови могли управљати правцем којим се наша цивилизација креће , и представити у складу са циљевима њихових „доброчинитеља“ или ментора . Тајна друштва су доста варирала што се њихове орјентације тиће . Нека су се концентрисала на скупљање истинског знања , и доминацијом над светом ; други су се трудели да штите езотеричка знања од злоупотребе , и покушавали су да се супроставе корумпираним силама .
                       Немоч људског бића на планети Земљи већ вековима влада , међутим душа људима није потпуно одсећена . Одређеним паметним људима етерска и полуетерска бића ушла су у унутрашњос свести , и у унутрашњост физичког људског тела . То чине да поједини људи нису способни за никакву промену на боље , ка бржој владавини знања и хармоније међу људима . То стање их доводи само до неизлечивих психијатријских болести . Етерска и полуетерска физичка бића тих ванземаљских фракција изводе своје планове и програме , чак и са земаљским владарима којима магијским методама непрекидно манипулишу ка добру или психопатији .  
                           Пандемија психопатије , која је настала да ли због још увек несавршене и незавршене подмукле природе тог менталног поремечаја људског бића или због намерне манипулације етерских и етерско физичких ванземаљаца . Огромна већина нас није у стању да то примети . Међутим велики мислиоци и филозофи су подељени око тог питања . Током целе наше историје , психопате стратешки постављене на кључним местима у политици , војсци и другим сегментима људског друштва , коштала су нас на милијарде изгубљених живота ; а о патњи , страдањима и разарањима да не говоримо . Хјихово оргијање би требало доживети . Своју кулминацију овај ментални поремећај карактерише се потпуним недостатком душе , односно савести и једном опсесијом за наметање својих идеја , ставова и илузијама другим људима  како би те исте контролисали . Без обзира на то што данас постоје прилично поуздане дијагностичке методе овог поремечаја , све ово се не сматра никаквим проблемом јер се не помиње у медијима као страшна болест , а и  медији су сви контролисани од стране психопата . Да би неко писао о том проблему јавно не би било обљављено или би било нафиловано као неважно питање . У сваком хуманом и напредном друштву психопатама би требало забранити да заузимају позиције са којих су у стању да  угрожавају друга људска бића . Ако већ они не могу доћи памети , можемо ли бар ми ? Ми у ствари не можемо јер немамо те способности , хипнотисања огромног броја људског друштва , и ми нисмо способни да на изборима освојимо власт , која обичног човека не интересује .
                             Крајна слабост насиља је та што је то једна спирала која стално иде према доле. Уместо смањења зла , она га умножава . Уз помоч насиља ви можете убити лажова , али не можете убити лаж , нити успоставити истину . Уз помоч насиља ви можете убити онога који мрзи , али не можете убити мржњу... Врачање насиља насиљем повечава насиље , доносећи још црњи мрак ноћи којој већ недостају звезде . Мрак не можете отерарити мраком , само светлост то може учинити . Мржња не може отерати мржњу , само љубав може то учинит .
                      Узвишени човек се сабире пре него покуша да утиће на друге људе : Сређује и обликује своје мисли , пре него што проговори : Сређује своје односе са другима пре него што захтева било шта од њих . Узвишени човек се придржава ова три наћела и зато је савршен .
                      Човек треба да буде свестан својих духовних вредности , мора се изборити да би одржао овај свет достојним живљења , јер једино у њему човек може остварити свој развој . Тренутно људска бића на планети Земљи налазе се 60% у терћој димензионој равни , 35% , у четвртој димензионој равни , а у петој димензионалној равни налази се 5% људске расе .
                        Смрт не означава крај живота , него само телесну смрт и премештање душе на други виши или нижи материјални ниво . Смрт треба сматрати , као трајни процес који теће , и не треба сматрати свој живот на земљи биолошким феноменом , кратког века .
Приликом човекове смрти , тј. приликом његовог преласка с „ове“ на „ону“ страну , одвија се цепање етерског тела : два нижа етера остају уз материјално тело и постепено се растварају заједно са њим , док остатак етерског тела-заједно с астралним телом и способношћу мишљења тј. менталним телом-прати микрокосмос у прелазно подручје „оне“ стране , у сферу чишћења . Свест индивидуе се тада изражава у та два преостала тела .      
                         Међутим , умирање се незадрживо наставља и на оној страни . Најпре се постепено растварају остаци етерског тела , а потом следи постепено растварање и преосталих телесних носача  . Биће које , због своје патње или из сопствене спознаје , одржава још само слабу везу са земаљским животом , неће се супроставити том процесу растварања у прелазном подручју . Међутим онај ко још увек снажно пријања уз земаљски живот , учиниће све што може , не би ли остао близу материјалне свере . Он ће стремити за продужењем живота и у прелазном подручју , због чега ће настојати да етере , који се растварају , замењује новима .
                          Међутим , умрли нису у стању да непосредно примају планетарне етере , будући да им недостаје материјално тело и органи који су неопходни за пријем етера . Због тога се може догодити да се умрли , у њиховој борби за опстанак , окрену живима , да се такорећи прикаче за њих , како би преко њих добијали потребне етерске снаге . То објашњава спиритизам и засењавање , масовне психозе , али и појаве попут духовних исцелења , каналисања порука с оне стране , молитвене магије на масовним приредбама и најразличитијим такозваним сеансама чуда .
                            Отприлике за око 400година скоро сви становници Земље пречиће у четврти ентитет или дензитет . Тај четврти дензитет је концепт једне врсте егзистенције између физичког и етеричког бића . Бића четвртог дензитета уживају много свеснију контролу над физикалношћу и генерално образују групе , које телепатски држе једну заједнићку форму искустава , док истовремено задржавају одређен степен индивидуалности .
                                                                                                                             
                                                       
33.        СВЕСТ                                                                                        
         
                                                 
                          Тело обичног људског бића је од Бога . Тело просветљеног бића је од Бога . Разлика је та што тело просветљениг бића је његова свесна креација , а тело непросвећене особе је креација њених подсвесних побуда и жеља . Оба бића су Божља , али је једно свесно , а друго је њен  роб . Разлика се састоји у знању . Развојни стрепен човекове свести је у директној вези са ширинином његове перцепције .                        
                        Овај свет тежи припреми појединца , кроз хармоничан развој свести ка већим висинама. Свест око нас не видимо очима, не чујемо ушима и не додирујемо прстима него мозгом . Мозак обрађује електричне импулсе које му шаље орган вида и ствара слику онога што“ видимо“. Од постојечих 11 димензија видимо само три димензије (дужину, ширину и висину) . Наше очи нису способне да виде , оне су способне да виде тек милионити део онога што се стварно налази око нас . На Земљи , као и у васиони , владају правила недоступна у потпуности људском уму , правила физике , хемије , математике , и чега ли већ по којима се све ово одвија , а ћовек само живи у илузији да од њега све зависи .
                         Међутим , и заблуде и просветљење потићу из свести , и све постојање или непостојане појаве потичу из функција свести . Делатности свести су бескрајне , оне стварају услове живота . Нечиста свест окружује се  нечистим стварима , док се ћиста свест окружује чистим стварима . Стога су и околина и услови у којима живимо исто тако бескрајни као и делатности свести . Ипак , свест која ствара своју околину и услове никада није слободна од успомена , страха или жаљења , не само у односу на прошлост него и у односу на садашњост и будучност , јер све то потиче из незнања и похлепе . Из незнања и похлепе рађа се свет заблуда , тако да сва огромна сложеност координирајућих узрока и услова постоји само у нашој свести и нигде другде . И живот и смрт потићу из свести и постоје у самој свести . Стога , када се ослободимо свести која је везана за живот и смрт , тада нестају и проблеми живота и смрти .
                         Непросветљени живот потиће из свести која је помућена сопственим светом заблуда . Ако схватимо да не постоји свет заблуда изван наше свести  , помућени ум се прочишчава . А када престанемо да стварамо нечисте и негативне услове у околини , онда достижемо просветљење .
                         На тај начин , наша свест ствара свет живота и смрти . Ми смо везани за производе наше свести и потпадамо под њену контролу . Стога је свет патње , у ствари , проузрокован нашом заблуделом , смртном свести . Како све ствари контролишу нашу свест ? Тако што се ствари контролишу као пут точкова што следе коња који вуће кола .  
                         Патња следи особу која говори и ради из нечисте свести . Али ако човек говори и ради из чисте свести , срећа га следи као сопствена сенка . Они који раде о злу , опседнути су мишљу „Учинио сам зло“и сећања на тај чин оставља трага на свести и доводи до неизбежне не дистрибуције даљег живота ка будућим животима . Човек је само атом који се креће у кругу задате му орбите .                                                                                                                                                                                                                                                     У овој групи према најранијим канонским текстовима могу се разликовати седам врста свести , наиме:
1 . Свест вида (дословно : „ свест-ока ;)
2 . Свест слуха (дословно: „ свест-ува“)
3 . Свест мириса (дословно:“свест-носа“)
4 . Свест укуса (дословно.:“свест-укуса“)
5 . Свест додира (дословно:“свест-тела“)
6 . Ментална свест (дословно:“свест-духа“)
7 . Потпуна свесност , припада једној од седам врста свести према људској природи .
                          Највреднији израз свесног достигнуча , збир свих искустава је свето прастаро знање (Веда) , записано у облику поезије и музике . Поезија је финија од прозе , зато што њен ритам ствара више јединство и раскида ланце наше свести , док је музика финија од поезије , зато што нас износи изнад значења речи у стање интуитивне свесности . Сада се јавља проблем што је човекова свест у великој мери кондиционирана , односно програмирана уз помоч одређених спољашњих сила а да човек тога уопште није свестан . Тако се човек поистовећује са својом личношћу и телом , што са езотеричне стране гледишта и није далеко .                                                                                                                                                                                                
                           Према традицији постоје четири врсте свесности
                           -Апсолутна Свест
                           -Свест истинског Ја
                           -Будна Свест
                           -Подсвест
                           Подсвест је врста свести коју има свако живо биће , и она не зависи од његове интелегенције или културног нивоа . Подсвест увек ради и никад не спава . Она регулише све процесе који се одигравају у нашем организму и бележи све што се збива са нама .
                          Будна свест је свест Личности , или чиста свест , само што се она сматра човековом оперативном свешћу када се он налази у будном стању . Њена дубина и ширина у зависнисти је са културалним развојем индивидуе , то је субјективна свест од-Ја .                        
                            Међутим у езотеричним наукама познате су још две врсте свести , које се налазе изван будне свести .
                            Први виши ниво свесности је самосвест или свест истинског Ја , то је свест индивидуалног бића или објективна свест индувидуалног „ЈА“.
                             Изнад ње , налази се Свест у правом смислу те рећи . То је тзв. Апсолутна свест или свест свега што јесте .
                              Коначно , обоје ритам и мелодија налазе своју синтезу и решење , у једној дубукој и свеобухватној вибрацији светог и громогласног слога ОМ . Овде је постигнут врх пирамиде , уздижучи се од нивоа највеће разниколитости материјалности до тачке крајње једнообразности и духовности , која садржи скривена својства свих предходних стања , као семе или заметака живота .У том смислу слог ОМ је срж  , свемисленог у свести универзума и магична реч у најбољем смислу   универзалне свеобухватне свести . Од неиздиференцираног јединства свести развила су се два супротна пола развоја , који представљају поларност свих свесних постојања . Од њега је настао постојећи једанаестодимензиони свет .
                            Космичка еволуција свести се не завршава са човеком , већ тада добија најјаћи могући импулс убрзања . Човечанство као целина напредује полако и постепено на Космичкој спирали ка вишој форми свести , коју су мудраци древних временена називали Космичка Свест , Апсолутни Дух , Самадхи , Надсвест итд. Неки људи међутим , ако желе да уложе већи напор могу да напредују брже ка вишој свести .

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP