Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

БАЗА ДИВОВА ОТКРИВЕНА У РУМУНИЈИ

БАЗА ДИВОВА ОТКРИВЕНА У РУМУНИЈИ

4. фебруар 2015. 17:00·0 comment


Сједињене америчке државе су поставиле страховит дипломатски притисак на румунску владу како би та открића остала заташкана.
Три члана првог специјалног тима су покушала да дотакну врата и одмах умрла од престанка рада срца.
Било какав објекат (од камена, пластике, метала или дрвета), бачен на препреку, истог тренутка се претварао у прашину.
Иако није било видљивог светлостног извора, Велика галерија је била потпуно осветљена.
Научници су касније покушали да запале материјал, али је пламен мистериозно апсорбован у зидове.
Саветник САД о питањима националне безбедности је добио позив и обавештен је да је енергетско поље у Багдаду, Ирак, одједном активирано и да пулсира на високој фреквенци 
Председништво САД је захтевало потпуну контролу над тајном базом и читавом операцијом. Румунски политичари, који нису знали ништа о операцији, почели су да паниче.
Међутим, најважније је то што би се открила права истина о далекој прошлости човечанства и права историја, која је потпуно другачија од конвенционалне.
Златни пудер у свом чистом облику у великој мери стимулише одређене таласе и размену енергије на ћелијском и нервном нивоу, што узрокује убрзано подмлађивање.
Средњи тунел је Масинију и влади САД био најважнији и за њега је строго захтевано да остане тајна. Овај тунел води ка екстремним дубинама подземног света, лоцираног негде у центру наше планете.
1.  Кратак увод
У лето 2003. године, у неоткривеној области Бучеђи планина, тим из Зеро Департмент-а (тајни огранак румунске обавештајне службе – СРИ) је направио епохално откриће, које је могло у потпуности да промени судбину човечанства.
Сједињене америчке државе су поставиле страховит дипломатски притисак на румунску владу како би та открића остала заташкана.
Све је постало још компликованије када су се на бруталан начин умешали Илуминати, који су желели контролу над локацијом и румунско-америчком експедицијом.
Стручњак за чудне феномене, али и вођа операција румунске државе, Цезар Брад, главни је задужен за шокантне догађаје у Бучеџи планинама. Он се два пута састао са водећим представником Илумината и врховним чланом Билдерберга.
1.  Чудна посета од стране важног члана Билдерберга
У мају 2003. године, Цезара је посетила веома важна личност. Захтев за састанком је дошао кроз СРИ као резултат интервенције владе. Та особа је била странац, али је говорила румунски језик врло добро и била упозната са државом. СРИ је обавестио Цезара да је посетилац у ствари високи члан веома важне масонске ложе из Италије са јаким финансијским и политичким утицајем на Румунију.
Цезар се осећао под великим притиском у присуству ове особе чије намере није могао да докучи. Цезар се детаљно припремао за овај састанак.
Хеликоптер СРИ је довео овог арогантног, високог господина у црном оделу. Имао је штап са дршком од слоноваче и обложен златом. Његово лице је изражавало строгоћу а његове зелене очи су имале чудан ефекат и емитовале необичну хладноћу. Представио се као господин Масини (што му вероватно није право име). Био је веома самоуверен и оставио је утисак особе која је навикла да даје наређења.
Он је био лидер једне од најважнијих масонских ложа у Европи и једне од најутицајнијих масонских организација на свету: групе Билдерберг.
Масини је био веома директан и рекао је да постоје две врсте људи: они којима се може манипулисати и владати (већина) и они који имају извесне врлине и снажне личности. Он је рекао да је његова група део највишег реда Масона и да је веома заинтересована за исход дискусије.
Масини је објаснио да група Билдерберг није масонска ложа, већ нешто много више. Он је рекао да су ложе само фасаде и да је права моћ на много вишем нивоу. Масини је позвао Цезара да се придружи групи, навевши да ће имати пуно предности од тога.
Према Цезаровим речима, Масини је био и физички и психички јак, насупрот својим годинама. На његову жалост, његова моћ се центрирала на његов огроман его, ароганцију и осећај супериорности.
Масини је обавестио Цезара да тражи њега лично, јер је импресиониран његовом психичком моћи.
ИИИ. Пентагон шпијунира сателитима
Пентагонов сателит за геодетску шпијунажу, заснован на бионичкој технологији и обликовању таласа, откривен је 2002. године у области Бучеџи планина. То није била пећина, већ је изгледало као да је простор извајан изнутра од стране некаквих интелигентнијих бића.
Сателитско скенирање планине је открило два већа енергетска блока. Ове препреке су направљене од вештачке енергије. Прва је била у виду енергетског зида, блокирајући приступ тунелу, док је друга била обликована као купола (или хемисфера) и налазила се на другом крају тунела, близу центра планине.
Масини је био убеђен да се у тој куполи налази нешто екстремно важно.
Он је поседовао велико знање о пореклу овог открића и знао је за постојање бар једног предмета унутар велике куполе. Тунел и купола су на чудан начин обликовани са каменим формацијама а врху планине познатим каоБабелеилиСфингом Бучеџија“.


1.    Слична грађевина у Ираку
Пентагонов тим је напоменуо да хемисферна енергетска препрека има исту вибрациону фреквенцу и облик као једна друга тајна, подземна грађевина коју су раније открили близу Багдада у Ираку.
Масини је објаснио Цезару да садржај тог открића има везе са мистериозном прошлошћу Земље и историјом њихових тајних организација. Када је истрага Пентагона уочила сличности између подземне грађевине у Багдаду и оне у Бучеђи планинама, Масини и његова масонска ложа су постали веома потрешени. Готово да су се успаничили. Паника се појавила због тога што се ова сложенија и већа грађевина налази на румунској територији.
(За Румунију се верује да наводно игра велику улогу у паду тајних друштава која контролишу свет и поробљавају човечанство. Такође се сугерише да негде у Бучеџи планинама постоји енергетска пирамида која је невидљива на први поглед и која садржи праву историју наше планете. Сада вам је јасно зашто су се успаничили).
Масини је на локацију донео невероватно софистицирану машину за бушење камена, коју користи војска САД.Уређај користи млазну плазму и неку врсту ротирајућег магнетног поља, буквално отапајући камен без већег напора.
2003.   Тајне Бучеџи планина – 2003. година
Успели су да се пробију око 60-70 метара од прве енергетске препреке и дошли до прве галерије која изгледа као подземни тунел. Зидови су били савршено углачани. На крају тунела се налазила огромна камена капија, заштићена невидљивом енергетском препрекомТри члана првог специјалног тима су покушала да дотакну врата и одмах умрла од престанка рада срца.
Било какав објекат (од камена, пластике, метала или дрвета), бачен на препреку, истог тренутка се претварао у прашину. Два генерала из Пентагона и председнички саветник САД су стигли на локацију.
1.  Велика галерија

Иза моћне енергетске препреке, која је усмртила троје људи, налазила се и камена капија. На зиду тунела, тачно пред капијом, налазила се област од 20 квадратних центиметара на којој је прецизно нацртан једнакокраки троугао који показује на горе. Квадрат се налазио између велике камене капије и невидљиве енергетске препреке.
Цезар је осетио некакву врсту компатибилности између њега и енергетске препреке, нешто као обостранесимпатије“. Његова рука је нежно додирнула површину енергетске препреке и осетио је благо пецкање. Њему штит није желео да нашкоди па је закорачио напред и прошао кроз њега. Званичници САД су били апсолутно запањени.
Цезар је проценио да препрека није дебља од 2 центиметра.
Додирнуо је цртеж троугла у центру квадрата и огромна камена врата у зиду су се отворила. Тај потез је такође искључио и енергетску препреку, омогућавајући свима приступ огромној просторији која је названаВелика галерија“.
Иако није било видљивог светлостног извора, Велика галерија је била потпуно осветљена.
Након искључивања прве енергетске препреке, огромни хемисферијски штит на другом крају собе почео је јаче да емитује зрачење.
На први поглед, зидови у Великој галерији су се чинили као да су од неког синтетичког материјала, али су под кожом деловали органски. Били су боје уља, али је њихов одраз био зелен и плав.
Каснији тестови су открили да је материјал помало груб, али да се не може огребати нити савити. Поднео је било какав покушај ломљења или сечењаНаучници су касније покушали да запале материјал, али је пламен мистериозно апсорбован у зидове.
Амерички научници су се сложили да је материјал мистериозна комбинација органске и неорганске материје. Након 84 метра, наишли су на оштро скретање удесно. Могло се видети плаво светло на крају галерије, које је представљало одраз заштитног штита енергије.

ВИИ. Слична база у Ираку
Саветник САД о питањима националне безбедности је добио позив и обавештен је да је енергетско поље у Багдаду, Ирак, одједном активирано и да пулсира на високој фреквенци.  
Испред штита у Багдаду, појавио се холограм наше планете, који је постепено приказивао европски континент и померао се југоисточно, а затим је показао Бучеџи планине у Румунији и на крају локацију грађевине у БагдадуБило је очигледно да су два штита у некаквој директној вези.
У суштини, ирачка база је обавештена о томе да се људи налазе у румунској бази.
Лоша вест је што је и председништво САД обавештено, те је контактирало румунску дипломатију и читава операција је морала да буде заташкана, а Масинијев план је пао у воду.
Председништво САД је захтевало потпуну контролу над тајном базом и читавом операцијом. Румунски политичари, који нису знали ништа о операцији, почели су да паниче.
Пентагонови генерали који су се у то време налазили на месту локације, обавештени су о томе да Вашингтон захтева хитан састанак.
VIII. Хитан састанак CSAT (Савет врховне одбране)
На хитном састанку CSAT, Зеро Департмент је похваљен и одобрено је даље истраживање. Међутим, захтевао се сав инвентар пронађен у Великој просторији.
Наређења из Букурешта (престонице Румуније), долазила су у таласима, сваки отказујући онај претходни. Нека су била веома жестока и строга, док су друга била недостижна, повећавајући додатно тензију.
Чланови CSAT су константно већали, при чему су све време били у контакту са тимом у Бучеђи планинама. Након дискутовања о свему неколико сати, одлучили су да обелодане откриће. Румунска влада је требало да да формалну изјаву за читав свет. Међутим, неки чланови CSAT су се жестоко успротивили тој одлуци.



1.  Званична изјава Румуније

Када је америчка дипломатија обавештена о томе да ће Румунија да обелодани открића, све се претворило у хаос. Председник је позван на директан телефонски разговор са Белом кућом.  
За пар сати, САД су блокирале све финансијске трансакције са Румунијом и приступ свим другим финансијским институцијама. Румунија је била спремна да прогласиванредну ситуацију“.
Преговори између званичника САД и румунског министарства за ванредне ситуације у Букурешту одвили су се без преводиоца. Званичници САД су били вербално насилни, стално вичући и претећи Румунији и њиховим званичницима.
Званично откривање од стране Румуније би обезбедило доказе у виду фотографија и све остало потребно за потпуно објашњење. Водећи научници и истраживачи широм планете требало је да буду позвани ради даљег проучавања.
Међутим, најважније је то што би се открила права истина о далекој прошлости човечанства и права историја, која је потпуно другачија од конвенционалне.
Реакција владе САД је била брутална јер би такво обелодањивање уништило њихов глобални утицај и моћ у тренутку.
Званични разлог који су навеле САД био је спречавање панике у свету, али нису напоменули да је тренутно стање глобалног хаоса директан резултат намерне обмане и манипулације од стране масона и других тајних друштава.
Чак се и Ватикан умешао (они су на врху пирамиде контроле), а папа је рекао да је ово велики корак за човечанство и да је потребно да се сачека.
Папа је обећао да ће обезбедити Румунији одређене документе из древних папских архива који су од велике важности за Румунију.
Након 24 сата преговарања, коначно је постигнут договор између Румуније и САД. Румунија је одложила обелодањивање, које ће бити изведено постепено.
1.  Соба за пројекције

Велика галерија се завршава џиновском двораном, око 30 метара у висини и дужине око 100 метара. Соба за пројекцију је била мања и такође је била заштићена енергетским штитом.
Део штита је нестао када се тим приближио, омогућавајући улаз унутра. Штит је чувао просторију од спољних утицаја.
У суштини, штит је формирао просторију у виду куполе са закривљеним зидовима и плафоном. Са задње стране просторије, на висини око 10-12 метара, штит се завршавао, додирујући камени зид.
У овом зиду су се налазиле три огромне тунелске рупе: једна скроз право, а друге две су биле симетрично постављене лево и десно. Сијале су некаквим зеленкастим светлом. Приступ овим тунелима је био забрањен.
1.  Столови за дивове

Низ огромних камених столова је поређан дуж зидова са обе стране. Столови су били високи око 2 метра.
Површине столова су имале фино урезане рељефе, различите ознаке непознатог писма сличног клинастом писму. Симболи нису били насликани, али су зрачили флуоресцентним светлом у различитим бојама, при чему је сваки сто имао своју боју.
На неким столовима је било различитих објеката, који су изгледали као технички алати. Из неких од њих, провидне беле жице су се пружале до пода и улазиле у сјајне кутије које су биле постављене директно на под.
Ближим истраживањем, утврђено је да су каблови екстремно флексибилни и лаки. Кад год би се неко приближио столовима, аутоматски би се активирала холограмска пројекција на којој су били означени аспекти одређеног научног поља. Тродимензионалне слике су биле савршене и биле су високе скоро 2,5 метара.
Пројекције су текле саме од себе, а биле су и интерактивне, мењајући се зависно од додирнутих симбола на површини столова.
XII. Велико откриће: Холограмске комбинације ДНК између ванземаљских врста
Због висине столова, научници су морали да се попну на њих помоћу специјалне опреме. Тада су ближе посматрали тамни, стакласти материјал који је прекривао површине столова. Материјал је подељен на неколико већих квадрата, ограничених равним линијама које су формирале неку врсту мреже.
Један од столова је садржао информације из поља биологије и пројектовао је слике биљака и животиња од којих су већина потпуно непознате научницима. Након додиривања једног од квадрата, активиран је холограм који представља грађу људског тела. Холограм се стално окретао, наглашавајући одређене делове тела.
Додиривање других квадрата је активирало холограмске пројекције ванземаљских бића са других планета. Истовременим додиривањеме два различита квадрата, пројектовала би се сложена научна анализа, показујући ДНК обе врсте и компатибилност између њих.
Са стране су у вертикалним линијама била исписана објашњења на истом ванземаљском алфабету. На крају симулације, било је приказано укрштање две врсте.


XIII. Прави дивови

Судећи по величини објеката у соби за пројекције, ствараоци грађевине су били веома високи. Чак се у једним румунским новинама по именуЗиарулможе пронаћи потврда о постојању џиновских човеколиких костура у Румунији.
Истраживач Васил Рудан је рекао да људи из села Бозиору имају конкретне доказе: гробље пуно костура дивова. Оно је откривено случајно пре више од 20 година, када су власти хтеле да посаде воћњак у селу Скајени. Костури који су пронађени су имали више од 2,4 метра.
XIV. Библиотека универзума
Соба за пројекције је садржала детаљне информације из поља физике, космологије, астрономије, архитектуре, технологије, биологије, генетике, па чак и религије. Због тих силних информација, просторија је упоређена са библиотеком.
На средини собе се налазио интересантан уређај. Научници верују да се тај уређај користио за појачавање различитих можданих функција.
1.  Румунски контролни панел

Одмах поред, налазио се контролни панел, прекривен различитим геометријским симболима у различитим бојама. Такође су постојале и две полуге и црвено дугме на средини панела. Холограмска симулација је објашњавала сврху дугмета. Приказана је слика Карпата са висине од 25 километара и поред огромна количина воде која потапа равнице.
Затим се на територијама Румуније, Мађарске и Украјине појављују потоци који воде то платоа у Трансилванији. Слика се фокусирала на територију Румуније и показивала је како је већина њене површине била прекривена морима. Неки од највиших планинских врхова су деловали као мала, плутајућа острва.
Затим се вода почела повлачити, чим би полуге биле активиране, остављајући под водом само малу област близу планине Ретезат Годеану. То је било упутство.
XVI. Мистериозна амфора
Иза контролног панела, налазио се квадратни педастал странице три метра, на којем се налазила мистериозна амфора. Масини је знао за постојање ове амфоре и она је за њега и његову масонску елиту представљала најважније откриће.
Амфора је садржала веома ситан бели пудер. Истраживачи су били запањени када су открили да је у питању веома чист облик моноатомског злата, непознате кристалне структуре.
Златни пудер у свом чистом облику у великој мери стимулише одређене таласе и размену енергије на ћелијском и нервном нивоу, што узрокује убрзано подмлађивање.
Теоретски, човек може да живи у истом физичком телу неколико хиљада година, ако би с времена на време конзумирао одређену количину моноатомског златног пудера. То објашњава важност ове амфоре за глобалну елиту.

XVII. Права историја наше планете

Иза амфоре, у средини квадрата, налазила се огромна купола која је пројектовала холограме. Приказивала је главне аспекте најдаље прошлости човечанства од самог почетка.
Цезар је рекао да је, ако су слике на холограму тачне, 90% званичне људске историје лаж. Дарвинова теорија еволуције је такође погрешна.


Невероватно, али оно за шта верујемо да се догодило је у ствари потпуно нетачно, док су такозванимитовиилегендеистинити.
Такође, многе археолошке теорије су погрешнеНа пример, диносауруси нису изумрли пре 65 милиона година,  а  стари континенти Лемурија и Атлантида су заиста постојали. Ради тачног одређивања датума догађаја, пројектована је звездана мапа која је одговарала сваком периоду.
Пројекције су покривале огроман временски период од неколико стотина хиљада година, али циклус прецесије Земље је око 25.920 година, те је било немогуће одредити тачне датуме догађаја. На пример, наводи се да су Бучеђи планине старе 50-55 хиљада година.
XVIII. Шокантна открића

Цезар је видео шта се догодило за време такозване Велике поплаве и одакле људска цивилизација потиче, али је одлучио да то не открије, пошто су открића сувише шокантна за менталитет, идеје и знање данашњег човека.
Вероватно су људи попут њега и одговорни за тренутно стање необавештености људске врсте. Лагали су нас и манипулисали нама миленијумима, а чим се приближимо истини, неко одлучи да нисмо спремни да је чујемо.
То је веома арогантан и себичан приступ! Људи су спремни данас као што ће увек и бити, а што пре се истина сазна, то боље. Делови слагалице који недостају би могли да убеде људе да се боре против манипулатора.
На прилично узнемирујућим сликама је приказано и постојање Исуса и његово распеће. Пројекције су откриле да су многи који су присуствовали распећу дошли из других историјских периода.
Они су носили исту одећу, али њихове особине лица су биле другачије, па су зато стално покривали лице. Холограм је такође представио фрагменте из спиритуалних живота других изузетних личности из даље прошлости човечанства, укључујући људе о којима не знамо баш ништа.
У то време, подела друштва и становништва је била потпуно другачија од данашње, тако да би археолози и антрополози требало да почну да ревидирају своје теорије испочетка.
XIX. Три мистериозна тунела

Откривени тунели су дугачки неколико хиљада километара и воде до три различита подручја на планети. Леви тунел повезује румунску базу са још неоткривеном подземном базом у Египту (која је до сада сигурно већ откривена).
Десни тунел води до сличне, али мање грађевине у тибетском платоу. Овај тунел има три секундарна гранања. Једно води ка подземној области близу румунског града Бузару (близу закривљења Карпата). Друго води ка већ поменутој ирачкој бази, а последње води до подземне базе у пустињи Гоби у Монголији.


1. Трећи тунелТајни свет

Средњи тунел је Масинију и влади САД био најважнији и за њега је строго захтевано да остане тајна. Овај тунел води ка екстремним дубинама подземног света, лоцираног негде у центру наше планете.
Постоје веома интересантне приче људи који су путовали у овај свет, познат као Агарта.
Почеле су интензивне припреме за експедиције у сва три тунела, прво у Египту, затим у Тибету и на крају у срце Земље.
Једна локална телевизија је 2009. године емитовала извесне информације о Бучеђи планинама, након чега је добила анонимну телефонску претњу да престану са емитовањем таквог програма.
Wебтрибуне.рс

Тунелул сецрет дин Буцеги.мпг





01-Descoperiri In Bucegi -(Partea-1-a

http://youtu.be/VNAXqZhnNq0

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP