Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

РЕМОДЕЛАЦИЈА СВЕСТИ САПИЈЕНСА


РЕМОДЕЛАЦИЈА СВЕСТИ САПИЈЕНСА

ЕЛИМИНАЦИЈА МОТИВА ВЕРОВАЊА У БОГА

http://vizionarski.wordpress.com/2013/12/22/магнетна-промена-вере/

Екстремисти, како политички тако и верски, највећа су опасност за “елиту” која прилично успешно обавља свој посао депопулације људи и присвајања планете. Вера је та која многим људима овог света отвара очи и која их штити од програмирања усмереног ка целокупном човечанству. Глобални владари су и сами то потврдили.

Амерички истраживачки новинар Бен Свон упозорио је јавност да је америчка влада осмислила технологију којом ће моћи да мења људска уверења и обавио је разговор с америчким узбуњивачем који открива да би тај програм сваког тренутка требло да заживи.

Америчка влада уложила је 6,1 милијарду долара које је добио један амерички истраживачки институт, и то са налогом да осмисле начин како да се “убије” Бог у људима. Али буквално. У институту су осмислили врло једноставан начин који ће ускоро почети да се примењује прво у Америци а после и широм света.



Та технологија, која се назива транскранијска магнетна стимулација, неко време се већ користи у психијатрији. Наиме, научници су открили део мозга који је одговоран за разне врсте уверења, као и да постоји могућност да се тај фрагмент мозга контролисано мења. Ова технологија, која се у психијатрији користи за уклањање депресије, заснива се на усмереном деловању великог магнета на одређени део мозга, онај део који се сматра “погрешним”.

Морамо напоменути да  је транскранијска магнетна стимулација успешно лечила депресију код људи, па зашто онда не би и уверења? Узбуњивач напомиње како је усавршавање ове технологије врло близу краја, те да ће се сав свет ускоро наћи под још једном америчком симулацијом.

Наравно, америчка влада не скрива ове информације у потпуности. Напротив, они се хвале тиме како су једини на свету нашли инструмент за лечење политичког и верског екстремизма.

Ништа ту не би било погрешно да америчка влада већ годинама, надзирући све комуникације света, није састављала списак свих група људи који су опасни за демократију. Шокантно је управо то што се на врху тог списка налазе управо хришћанске цркве и заједнице, те хришћани екстремисти како их називају. Након њих следе исламисти, а тек после и друге религије. Назире ли се то софистициран прогон хришћана и верника уопште?

Врло је узнемирујуће питати се јесмо ли ми можда на једном од тих пописа само зато што желимо да живимо по Божјој речи? Судећи по овим информацијама, јесмо.



Заправо, невероватно је да америчка влада сама одређује ко је и зашто на том попису. Поставља се питање како то да у доба демократије вера у Бога омета ту демократију. Наиме, истина је та да док има вере у људима они не могу бити у потпуности подложни њиховим сублиминалним манипулацијама. Вера у Бога спречава нас да верујемо њима и то им итекако смета.

Шта је то верски екстремизам? Постоји ли то уопште? Јесу ли то они талибани који по налогу америчке владе руше торњеве или пак хришћани који су наводно гневни на хомосексуалну оријентацију? Јесу ли хришћани опасни зато што и друге уверавају да има Бога или су екстремни самим тиме што су хришћани?

Узбуњивач је рекао: “Њихов циљ је је ‘убити’ Бога у људима јер без Њега људи постају у потпуности подложни за упијање ствари које они желе да ви упијате. Пример, када вам обришу уверења, они ће вас путем телевизије и других медија једноставно уверити у оно што они желе да верујете, рецимо како је Обама предиван или како је геј апсолутно ок те додао да они желе да створе подложног човека који неће видети, неће чути и неће размишљати него само прихватати све што им кажу да је потребно прихватити да би неометано вршили своје планове”.

То је прави смисао демократије! Демократија, она либерална понајвише, није лепа, то је само маска за потпуно уништење бунта у људима.
Једном кад прихватимо сво зло које се намеће као добро и затворимо своје очи на грех тада ће грех и завладати. Али, докле год има вере биће и отпора.

Извор: Дневно

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP