Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ЗЕМЉА – БОЈНО ПОЉЕ ИНТЕРЕСА


ЗЕМЉАБОЈНО ПОЉЕ ИНТЕРЕСА


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


У ПРИЛОГУ КОЈИ СЛЕДИ ПРЕЗЕНТИРАМО ВАМ ЈЕДНО ПОГЛАВЉЕ КЊИГЕ ВЛАДИМИРА ШЕМЧУКА КОЈА СЕ ЗОВЕ „ ДИЈАЛОГ ЗЕМЉА – КОСМОС“. НА ПРВИ ПОГЛЕД ИЗЛОЖЕНА МАТЕРИЈА МОЖЕ СЕ ДЕФИНИСАТИ КАО ЛЕПО ОБРАЂЕНА СФ ПРИЧА, АЛИ АКО УЗМЕМО У ОБЗИР НЕВЕРОВАТАН СЛЕД ДОГАЂАЈА НЕ СВЕТСКОЈ СЦЕНИ, КОЈИ НЕ ДОЛИКУЈЕ РАЗУМНИМ БИЋИМА, ОНДА У ДЕЛОВИМА ИЗЛАГАЊА ЛАКО МОЖЕМО ПРЕПОЗНАТИ РЕАЛНЕ УЗРОКЕ НАРАЗУМНОГ ПОНАШАЊА НАШЕ РАСЕ САПИЈЕНСА, КОЈИ ЛИЧЕ НА БЕЛЕ ЛАБОРАТОРИЈАКЕ МИШЕВЕ У СТАКЛЕНИМ КУТИЈАМА САМО НЕ НА „МИСЛЕЋА“ БИЋА.

ПРЕДЛАЖЕМО ДА ПАЖЉИВО ПРОЧИТАТЕ ОВАЈ ТЕКСТ У КОМЕ СЕ НЕ  ПОМИЊЕ „КОСМИЧКИ РАЗУМ“ ИЛИ „ТВОРАЦ“, ВЕЋ САМО АКТЕРИ НА СЦЕНИ, КОЈА ЈЕ НАСТАЛА ОД СТРАНЕ ТОГ РАЗМА, КОЈИ НИ ВИШЕ РАЗВИЈЕНЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ ОД САПИЈЕНСА НИСУ У СТАЊУ ДА РАЗУМЕЈУ. НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ БИТИ ОД КОРИСТИ ОНИМА , КОЈИ РАЗУМЕЈУ СМИСАО СВОГА ПОСТОЈАЊА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ!



© Схемсхук Владимир.

  • Једно поглавље из књиге

Диалог Земля — Космос

Издательство «Всемирного фонда планеты Земля»

Москва

2004

29.01.2011 14:41

Неки људи и даље верују да је све што је овде написано - чиста фантазија, да заузимања Земље од стране ванземаљаца никада није било, и да је  све кривицом самих људи, људи  нису задовољни, освајачки ратови, револуције, кризе, државни удари. Али данас је ситуација за човечанство  далеко озбиљнија но што је овде описано. И ја, који знам из прве руке о томе шта  пишем, ја  преузимам на себе сву оговорност и тврдим да је земља не само захваћена, она је постала универзални концентрациони логор људи. На својој планети, људе користе као животиње у различитим генетским експериментима, укључујући и узимање ензима, крви и генетског материјала.


Окупатори су лишили Човечанство његове историје, уништили сва достигнућа претходне цивилизације, која су се налазила на нивоу Ствараоца Универзума, и уништили код људи сензитивне способности, лишили човека бесмртности и божанске моћи. Данас, они хушкају једну нацију против  друге, једну конфесију против   друге, и људи се упуштају  стрмоглаво у борбу са ветрењачама, не видевши и не знајући ко је наш стварни непријатељ - ниједан човек - већ странац који је дошао код нас из дубине свемира.

Аутор



У овом тренутку за поседовање планете Земље супарниче се неколико конкурентних удружених Космичких раса, које ће мо  касније описати. Такође, сви они покушавају да поставе нови светски поредак под њиховим вођством.


Иницијатором Новог  Светског Поретка јавља се развијена цивилизација Ориона, позната као Грејси. Они су развили сопствени сценарио, коме се реализује сценаријо за укључење  Земље у Империју Ориона  и других придружених небеских објеката. Али, упркос пажљиво планираном сценарију цивилизације Грејса, њихов сценарио није једина опција. На Земљу такође претендује  Федерација Драко и Галактичка Конфедерација.

Галактичка Конфедерација - КОН, која укључује Плејаде (Плејадијанце), Вегане (Вегане) и планете Сиријус (Сиријусанце), активно противстоји амбицијама Грејса и даје све од себе  да Земља не постане део Империје Ориона или Федерације Драко. Плејадианци би радије да виде Земљу као део Галактичке Конфедерације.


Све ове тврдње указују да Земља има посебан значај за суштину Галаксије, због резерви воде, као и због Централног компјутера у дубинама планете, који је смештен у античко доба, од стране цивилизације  Ориона, када су они имали много већу  контролу над овом планетом. Они желе да поново покрену тај  рачунар да би користили нашу планету за своје потребе.


Треба ли узети у обзир интересе других ванземаљских цивилизација које су некада владале на  овој планети, али су изгубиле контролу над њом, као последице рата или из других разлога? Укратко, у Космосу траје  дуга дискусија о контроверзном питању - ко је заправо прави власник ове  планете?


Неко инкогнито, у даљем тексту назначено као Сведок, истиче да је у овом тренутку тешко одредити припадност  Земље једној цивилизацији, упркос чињеници да многе Стране културе имају своје објекте на овој планети, и сматрају себе правим власницима.

На пример, Рептоиди (Рептоиди) захтевају потврду о њиховим правима за око десет хиљада година, цивилизација Сиријуса (Сиријанци) тврди да су преузели контролу над планетом из руку Рептоида, и Плејаде (Плејаданци) имају захтеве због њихове духовне везе са човечанством. Представници Вега (Вегани) не жале се на своја права, али нуде помоћ Сиријанацима.


Сведок указује да Грејси - Орионци (у даљем тексту - Орионци), високи ванземаљци са дугим носевима, полажу право на власништво над рачунаром, који  је смештен у земљи, који је способан да даје посебну енергију, кроз специјалне енергетске мреже, за економски и војни напредак ... Узгред, Орионци су у бољој позицији, што им омогућава да контролишу друге ванземаљске цивилизације, као што су Драконци (Драконијанци) и Зета Ретицули (Зете Ретицуланс).


Сведок  указује да су мали Зета Ретицули - углавном плаћеници под доминацијом и Драконијанаца и Драко рептила, који су подчињени  Орионцима, упркос чињеници да имају велику војну моћ и већи војну силу.


Оружане снаге Драконијаци су у стању да колонизују нашу планету без помоћи Ориона, али он има довољно искуства по овом питању, тако да Драко Рептили не споре своје право, пружања војне помоћи, док Орионци преузимају узде политичке и економске власти.


Сведок указује на то да мали број људи разуме у потпуности циљеве присуства ванземаљаца на Земљи, или немају о томе било какву представу.


Сведок указује на то да Галактичка конфедерација (КОН), коју чине Плејадијанци, Веганции, Сиријанци и Арктрусанци, ипак остају неутралани јер нису позвани да од било ког народа или влада како би помогли људима, да се отарасе понижавајућег злостављања, од стране оружаних снага Драконијаца и Орионаца. У ствари, већина људи и даљене схвата да je  у ропству - од здравста завршно са технологијом - што омогућава да непријатељске цивилизације лако прошире сферу свог утицаја .
..

Галактичка Конфедерација, има планове, могућности и снаге да помогне човечанству, али она чека тренутак када људи постану свесни предстојеће опасности и замоле за помоћ.


Сведок указује да је недавна смрт Крестон (Крестон), такође познат као Рона Раммелл (Рона Руммелл), послатог на планету да пренесе  обавештење Земљанима о опасности од цивилизације Рептоида и Грејса, била  прекретница у схватању Галактичке конфедерације услова и постојања опасности за људску цивилизацију. Гласник, по налогу Вегана (Вегани) и Арктурианаца (Арцтуранс), је био на Земљи да сазна разлоге зашто људски род не може да се одупре оружаним снагама Таме, користећи као главно средство за интервенције и монетарни систем државне контроле.


Изасланик чија је  финансијска помоћ била изузетно ограничена и потпуно зависна од сарадње његови пријатељи који су помагали и одржавању  даљег  истраживања,  добио довољно јасну представу о тешкоћама,  у које је монетарни систем управљања довео Земљу.


У последњих неколико година свог боравка на Земљи Изасланик је  схватио да је систем управљања у суштини управље новцем, и био је успостављен од стране  оружаних снага са планете Ориона. Овај облик контроле има велику моћ над људима. Многи од оних који раде за уљезе и ћуте, јер се плаше да ће изгубити посао, ако почну да говоре о свом раду за НЛО или ванземаљце.


Сведок указује да је једно од питања упућено Рону, када је дошао у контакт са својим пријатељима са  Веге - зашто он није могао да уради ништа, када је сазнао за право стање ствари? Његов одговор је био - "Нисам имао новца!" Ово је довело до општа конфузије, јер као цивилизација Веганци не користе новац.


Представници Плејаде, Сиријуса и Арктурианци, такође не користе новчани систем. Само цивилизације подчињене  Ориону користи и промовишу монетарни систем као средство упављања.


Сведок  указује да је изасланик Крестон (његово име на Веги), позната на Земљи као Рон Раммелл, испоручио Веганцима, Арктурианцима и  Плеијађанима виталне информације на основу којих су могли да схвате разлоге због којих Земљани не могу да се ослободе понижавајућег узнемиравања и ропства.


Ова нова информација поред општег разумевања ситуације, може да буде активан удео у интервенцији КОН-а, која је раније била забрањена због такозване "примарне директиве" - избегавања било каквог утицаја на цивилизацију, који је захтевао одговарајуће интервенције (помоћ). Сведок  указује на то да они сада схватају да под тренутним монетарним системом, од поробљеног народа, такав позив не може бити добијени.


Сведок  указује на то да убиством Рона Раммелла уљези оружаних снага убрзавају свој крај, предајући себе у руке Галактичке конфедерације, која после преиспитивања своје позиције у односу на човечанство, има много више разлога да се увери да људи који су затвореници на својој планету, нису могли да трже помоћ, јер су  једноставно били ућуткани.


Сведок указује да ће у будућности бити одлучено - или да понуди Тамним оружаним снагама да прекину своје активности, или да у потпуности  ослободе планету Земљу њиховог присуства ... Међутим, тешка времена леже испред Земљана, јер уљези намеравају да заврше револуцију на овој планети.


Шта заправо може да се деси ако ванземаљци дођу до рачунара и буду у могућности да га рестартују? Какве користи ће они имати у том случају?


Сведок указује на то да је циљ био да произведу неке вибрације ... Ово је специфичан вид баријере против духовне енергије и приступа духовном знању. Овај компјутер емитује посебне фреквенције које изазивају људски ум да се концентрише на осећања стално предстојеће опасности и на међусобне сукобе ... Неки вибрација могу да покрену немире и нереде. Ове сметње такође могу бити изазване током њиховог кретања планете... На пример, планета Сатурн, у квадрату са  Сунцем ће дати негативан ефекат на људски ум.....


Поред тога, рачунар се може користити за промовисање рата и насиља, параноју, сукобе итд... Као резултат тога, рачунар постаје норма похлепе и сукоба, анксиозности, стреса ... Многи људи су осетљиви на те фреквенције.


Шта ће се десити ако ОН опет прорадити? То би донело огроман негативан ефекат, али мало је вероватно да ће он бити укључен у блиској будућности.


Сведок указује да су предузети успешни напори у циљу спречавања одређеној групи Орионци да ураде овај посао. Он тврди да је мало вероватно да ће се ово десити уопште.


Сведок указује да је барон Ротшилд (Лондон), према поузданим изворима, организовао састанак у његовој кући са врло озбиљним особама са циљем - "Да се упознају са неким веома важним и посебним"


Барон Ротшилд је упознао госте са представником Рептоида. Странац се представио за изаслника цивилизације Драко, и рекао да његова цивилизација на Земљи води неколико независних активности, чија је сврха - помоћ и припрема Човечанства да се придружи Царству Ориона и Немилосрдне Драко Федерације.


Сведок указује на то да овај догађај представља директан доказ везе, најзначајнијих представника људске цивилизације, код којих су главна финансијска средства за оружане снаге уљеза. Кроз монетарни систем се имплементира и политичка регулација на планети.


Ванземаљце често деле на Ахримане (Ахриман) и Анђеле (Ангелик) из Плејада. Сведок такође жели да истакне да се ванземаљци укључени у Ахримане, у хришћанској терминологији - називају Сатана.


Поглавар анђела - БОГ - је у вези са цивилизацијом Плејада, Сириуса, Вега и  Арктуруса. Други Сведок указује да Асураси (Асурас), или демони, који раде са Ахриманом - Сатаном, заузимају више чинове официра у оружаним снагама Рептоида и Ориона.

Сведок такође указује на то да још увек постоје Дероси (Дерос), који су ментално болесни (луди) Грејси остављени на овој планети ради лечења, али су се временом преобратили у праве демоне. Они су много гори него Зета Ретикули, који су дошли у последњих 30так  година.


Сведок указује на то да су Земљани у суштини чланови сатанистичке Алинеје у  овој хијерархији, али и даље имају пријатеље из других цивилизација, која се у хришћанским аналима зову Анђели и Богови.


Утицаји двају разновибрационих (са различитим енергијама) од страна - условно - Светлих и Тамних Сила, доводе до тога да на Земљи у исто време постоје светле и тамне вибрације. Оне ће имати различите ефекте у различитим деловима света ...


У неким зонама простора, вибрационе енергије Мрачних Сила ће имати високи приоритет, при чему ће имати и велике могућности да утичу на планети Земљи..


Другим речима, Земља почиње да се дели у две различите димензије. То је због међусобног утицаја Светлих и Тамних Сила на планети. Силе Таме ће покушати да униште животну средину, а Силе Светлости ће покушати да је побољшају, као што је то било у првобитном стању. Ова опозиција помераће Земљу у нову димензију високих вибрација, док ће се други део трудити да остане на нивоу нижих вибрација.


Сведок указује на то да људи неће разумети суштину ових процеса, већ ће видети да су неке ствари иду набоље, а други – на још горе, у зависности од тога којим вибрацијама они теже.


Напомене


Грејси живе у свету другог простора и времена. Одатле, могу одмах стићи  на Земљу или назад. Али за нас, овај свет може да буде и у другој галаксији, или у другом свемиру. Грејси се осећају сасвим слободно на Земљи, али они нису једини који контролишу планету.


Чињеница да нас штите од других "лоших" - је дискутабилно. Постоје две врсте Сивих: мали, 3-4 стопе високи, са великим црним очима, сивом кожом са розе местима, слично десетогодишњој деци, и велики, 6-7 стопа (2 до 2,5 метара), са веома малим носом, уши им нису видљиве, прсти пропорционално дужи од људских.


Велики Сиви имају два мозга, раздељених коштаном преградом. Крв је црвена, када је у додиру са ваздухом емитује отрован гас са мирисом амонијака, који може да убије човека. Сиви су генетски стерилни, али су им потребно нови гени да би раса преживела.

Рептоиди су наши далеки преци, иако имају различиту морфологију. Ако су непријатељски, нису против Земљана, већ према онима који се залажу у име Земљана.


Цивилизација Ориона. Високи, дугог носа. Имплантирају и подржавају у свету новац - кредитни систем. Сарађују заједно са Драконцима.


Драконци, констелација Драко. Они су - Основна Генетика Галаксије. Подељени су на: Рептоиде (гуштеролике) и Зонерце (Сиве). Који су се борили са Рептоидима на планети Малдек, узрокујући да Малдек постане астероидни појас. У Рептоиде такође спадају буболики (налик на богомољке) и Завриани (као диносауруси).


Рептоиди (гуштери) - раста су од 6 до 8 метара, ходају усправно, као гуштери су глатке површине коже. Боје од зеленкасте до браонкасто, имају 4 прста са браон мембранама. Лице -  глава нешто између човека и змије, по сред главе имају гребен. На грудима су видљива ребра. Очи као код мачке, златне боје са вертикалним зеницама.


Такође је позната рептилска цивилизација у галаксији Андромеда - најопаснија у нашој галаксији. Они имају плаву кожу али када су старији, кожа постаје беља. Просечна старост Андромедијанаца - достиже 2000 година у сазвежђу Вукопса. На планети Јупитер, који је у систему Сунца - Гмизавци луноглазие, 7 до 8 метара високи, бледо-плаве коже, избуљене очи, и они могу бити далеки рођаци Нордијцима са Лире или Андромедијцима; крилати гмизаваци - Дракоси ( буквални  превод са  енглеског - мољци) високи 6 до 7 м, велике црвене очи, неизбежно хипнотичког погледа, код људи изазивају страх. Њихова енергија је негативна.


Поред Царства Орион и Галактичке конфедерације (КОН) у галаксији поред Рептила живе и друге људске цивилизације. То је, на пример, људска цивилизација из области планете Уммо Волф 424 (14 Светлосних година од Сунчевог система.). Можда је у вези са Лирианцими из Плејада.


Такође, у Космосу је регистроване ваше цивилизација, чини се да није укључена у било коју од удружених цивилизација. себе ви називате човечанство, чије је  боравиште – на планети Земљи у Сунчевом систему.


Поред ових постоји конгломерат људских зараћених цивилизације (Црна лига) и неутралне расе.


Такође, у нашој галаксији понекад долазе посетиоци из других галаксија. Ми их знамо као Гоблине и Вилењаке. То јест, као разумне становнике.


Овај преглед, наравно, није потпун. Према подацима из КОНа : "У овом тренутку, галаксија има око 220 хиљада свесних Раса које су придружене у коалицију, и око 1.000 Раса, са захтевом за приступање".




УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !



0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP