Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ПОСЕТИОЦИ




ПОСЕТИОЦИ


Процените сами дали је овај филм обична фантастика или скора реалност !


Свет се буди и види да ванземаљске летилице лебде изнад сваког већег град. Посетиоци тврде да су дошли у наш свет, и нуде поклоне у виду медицинских и технолошких унапређења. Они обећавају да неће нашкодити људима. Они лажу. Већина човечанства верује да су странци стигли управо када су нам потребни. Људи су срећни и прихватају њихову помоћ.


Али, током истраге терористичке ћелије агент ФИБ Еванс, Ерика открива опасност. Тада њен партнер покушава да је убије, Ерика открива да ванземаљци планирају да се инфилтрирају у владе и велике корпорације у будућности да заузму цело човечанство. Али да се убеде остатали, скоро је немогуће, јер у рукама странаца су два моћна аргумента. Прво, они су освојили веру и љубав људи, преко својих поклона. Друго, они су преузели контролу над скоро свим тинејџерима.



 Хиљаде тинејџера, укључујући и Ерикиног сина именовани су  у "амбасадоре мира", али у ствари они шпијунирају за странце, не знајући то. Ерика је приморана да се придружи покрету отпора, где је упознала Рајана, странаца који жели да спасе човечанство. Ерика ће морати да нађе равнотежу између свог посла, отпора, и бриге за свог сина, који је на несвестно страни непријатеља.


Директор: Ив Сајмон, Фред Туа

Жанр: ТВ серија, фантастика,


Старринг: Елизабетх Митцхелл, Моррис Цхестнут, Јоел Гретсцх, Логан Хафман, Лоурдес Бенедицто, Лаура Вандервоорт и Морена Баццарин, Сцотт Волф, Цхристопхер, Марк Схаиер Хилдретх














0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP