Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

НАУЧНИЦА РАЗОТКРИЛА ТАЈНУ


 NAUЧNICA RAZOTKRILA TAJNU: 
Sumњe viшe nema, napadnuti smo

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

У ТЕКСТУ КОЈИ СЛЕДИ ПОНАВЉА СЕ ИСТИНА О ТЕЗИ ДА ПОСТОЈИ ЗАВЕРА ПРОТИВ РАСЕ САПИЈЕНСА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ. РАЗЛОЗИ МОГУ БИТИ РАЗЛИЧИТИ, АЛИ ПОСТОЈИ БАР НЕКОЛИКО ПРЕТХОДНИХ ТЕЗА КОЈЕ ТРЕБА УВАЖИТИ, ДА БИ СЕ КОНСТАТОВАНА ЧИЊЕНИЦА РАЗУМЕЛА. ПРЕ СВЕГА ТРБА ИМАТИ НАУМУ ДА НАША МАЛЕ ПЛАНЕТА НИЈЕ ЈЕДИНА НАСТАЊЕНА ЛОКАЦИЈА РАЗУМНИМ БИЋИМА У СВЕМИРУ И У НАШОЈ ГАЛАКСИЈИ.

ЗАТИМ  ДА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ ПОСТОЈИ ЖИВОТ КАО ПОЈАВА БАР НЕКОЛИКО МИЛИЈАРДИ ГОДИНА, А РАЗУМАН ЖИВОТ БАР ТРИ МИЛИОНА ГОДИНА, ЗАТИМ ДА НАША ПОСЛЕПОТОПНА ЦИВИЛИЗАЦИЈА НИЈЕ ПРВА, ВЕЋ МОЖДА СТОТА РАЗУМНА ЦИВИЛИЗАЦИЈА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ, А СИГУРНО ЈЕ ДА СУ НЕКЕ ПРЕТХОДНЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ БИЛЕ НА ДАЛЕКО ВИШЕМ СТУПЊУ ДУХОВНОГ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА. ЗАТИМ ДА ПОСТОЈИ ЧИТАВ СИСТЕМ ПАРАЛЕЛНИХ РЕАЛНОСТИ У СЛОЖЕНОМ СИСТЕМИ ХИПЕРПРОСТОРА, КОЈИ ЈЕ УЈЕДНО И ЕНЕРГЕТСКО И ИНФОРМАЦИОНО ПОЉЕ, КОЈЕ СЕ САМОКОНРОЛИШЕ РАЗУМОМ, КОЈИ МИ НЕ МОЖЕМО ДА СХВАТИМО, А ТО НАЗИВАМО ТЕРМИНОМ БОГ ИЛИ ТВОРАЦ ... ИТД

ИЗ ОВОГА СЛЕДИ МОГУЋНОСТ ДА СМО У СТВАРИ МИ САМО ЈЕДАН ОБИЧАН „ЕКСПЕРИМЕНТ“ У НЕКОЈ ВЕЛИКОЈ ЛАБОРАТОРИЈИ, КОЈИ ЈЕ ПОДЛОЖАН СТАЛНИМ ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА МОДАЛИТЕТА. А МОЖДА И НИСМО СВЕСНИ ДА НЕКОМЕ СМЕТАМО У ИСТОЈ ДИМЕНЗИЈИ ПОСТОЈАЊА. О ТОЈ  ТЕМИ НА ОВОМЕ САЈТУ БИЛО ЈЕ ДОСТА ПРИЛОГА. НЕКЕ ОД ЊИХ МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ПРЕКО ЛИНКОВА КОЈИ СЛЕДЕ :


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО



Н

НА
0
Чuvena nauчnica i istraжivaч Dr. Steфanie Seneff, vrsni biolog i toksikolog na MIT-ovom odseku informatiчkih nauka i veшtaчke inteligencije za danaшњe je vreme pravi heroj.
Ona za razliku od veћine dobro plaћenih nauчnika ne vodi brigu o farmaceutskim korporacijama niti se dodvorava piramidalnom sistemu, a koji je godinama od њe insistirao da ћuti.
Ona je hrabro razotkrila jednu od najveћih zavera u чoveчanstvu А to je da su љudi шirom sveta napadnuti otrovima. Puno se govori o kemtreilsima i GMO hrani, no nekako potplaчene i nameшtene istraжivaчke studije koje su uvek na strani korporacija imaju prednost u mеиnstream medijima pa glas ovakvih nauчnika uglavnom ne stigne daleko. Bude uћutkan ili diskreditovan u samom poчetku.
Seneff je do svojih otkriћa doшla prouчavajuћi bolest autizma na чemu je radila viшe od sedam godina. Ona je u svom radu dokumentovala, a kasnije i javno objavila nepojmљivo konstantan porast autizma u poslednjih 20 godina.
Kako ona govori neшto joj je postalo sumњivo u trenutku kada je shvatila da ћe samo u SAD-u do 2025. godine viшe od polovine dece biti bolesno od autizma ako se ovaj trend nastavi.
Odluчila je saznati razlog zbog kojeg deca masovno oboљevaju od autizma i nauчnim istraжivaњma doшla je do odgovora.



Naime, ona jasno i glasno tvrdi kako je glavni krivac za autizam, ali i sve druge bolesti, poput Parkinsove, i sve raшirenije demencije uzrokovale GMO korporacije u saradnji s geoinжeњeringom odnosno zapraшivaњem neba aluminijumom i ostalim teшkim metalima koji se gomilaju u telu чoveka, ali i u tlu.
Tu su i sve raшireniji Monsanto Rаundup herbicidi koje prema najnovijem istraжivanjima u svome telu ima svaki чovek.
Seneff upozorava da konstantna izloжenost љudskog tela tom koktelu teшkih metala, s aluminijumom te GMO hrani, љudsko telo doжivљava jednu vrstu potpunog sloma, a gore nabrojane bolesti odgovor su na to.
Seneff je okrivivшi GMO korporacije, ali i geoinжenjering (Хemtrеils) u svojoj dvosatnoj prezentaciji u potpunosti upozorila љude da su jednostavno napadnuti, otrovani te da je vrlo vaжno obratiti paжnju na namirnice koje stavљamo u svoj organizam.
No, od хemtreilsa, naжalost pobeћi nikako ne moжemo.



GMO hrana, taчnije kukuruz u Hrvatskoj i на Balkanu, ali i po celom svetu se u najmanju ruku koristi kao hrana za жivotiњe чije zatrovano meso svakodnevno jedu milioni љudi i tako u sebi gomilaju otrovne supstance.
S obzirom na to da je potpuno javno Seneff objavila rezultate svojih istraжivaњa koji nikako ne idu u korist velikih korporacija, oчekivano, uslediћe napadi i diskreditacija ove nauчnice, а koja naravno nije jedina.
Velik deo nabavke naшe hrane je zapravo Monsantov otrovni napitak. A on se strateшki kombinuje sa aluminijumom i teшkim metalima koje raсprшuju takozvani klimatski inжenjeri po svima nama.
Ako poveжemo kockice u sveukupnu sliku, ne samo da je reч o onemoguћavaњu жivota на naшој planetи, nego se taj napad odvija kako bi se onesposobio zdravi љudski organizam. Jer љudi koji to чine ne trebaju zdravo љudsko biћe veћ bolesno i oslabљeno, i kao takvo potpuno zavisno od farmacije, sistema i na kraju o svom vlastitom ubici.
Чiњenica je da se veћ sada nalazimo u fazi borbe za жivot.
Vreme je za revoluciju.



0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP