Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

КОСМОБИОТРОН У НОВОСИБИРСКУ

КОСМОБИОТРОН У НОВОСИБИРСКУ


КОЗИРЈЕВА ОГЛЕДАЛА И НУЛТЕ ЕЛЕКТРОМАГНЕТНЕ ЗОНЕ
РЕФЛЕКСИЈЕ РУСКЕ НАУКЕ О КОСМОЛОГИЈИ

 

Interview with Alexander V. Trofimov, MD By Carol Hiltner

Интервју с А.В. Трофимов директором Руског Научно Истразивачког Института за Космичку Екологију човјека у Новосибирском, водила Керол Хилтнер за Форум Козирева огледала. ( Козyрев Мирорс Форум )  Замислите да стојите под огромним небеским сводом на коме бљеска поларна свјетлост, и видите да она мијења боје као што ви мијењате своје мисли. Точно таква ситуација довела је руског лијечника Александра В. Трофимова у његова пионирска истраживања о људској свијести, у сурадњи с академиком Влаилом П. Казначхеевим, а слиједили су траг великог Руског физичара 20. стољећа Николаја Козирева.

У суштини, Козyрев је осмислио поновљиве експерименте који доказују постојање "торзионих енергетских поља" изван електромагнетизма и гравитације, која путују брже од свјетлости. Он је то назвао "проток времена." Остали, Ајнштајн је међу њима, су то прозвали "етар." Други то називају "енергије нулте точке". Унутар тог "протока времена," прошлост, садашњост и будућност постоје у исто вријеме, и на сваком мјесту. Ово откриће је поставило основу за све психичке феномене да се могу знанствено објаснити. Трофимов и Академик Казначајев су у последњих 30 г. експериментално развили практична објашњења, те су дошли до неких изненађујућих открића.

Када сам посјетила Трофимове лабораторије на Међународном знанствено-истраживачком институту за Космичку Екологију Човјека у Новосибирском, гдје је он генерални директор, одушевљено нам је показао њихове 2 главне експерименталне апаратуре - двије шупље, металне, цијеви величине човјека, опремљене с мадрацима и питком водом. Прва, под називом "Козирева зрцала," рефлектира мисаону енергију (која постоји у "протоку времена") натраг на мислиоца. Овај апарат, је изумио Козирев, и даје приступ до појачаног и измијењеног стања свијести , укључујући и нелинеарно време - слично дубоком стању медитације. Трофимов рад се састојао од "телепатских" експеримената и на удаљеност и на вријеме. Открили су да су резултати више позитивни када је "пошиљатељ" на далеком сјеверу, гдје је електромагнетско поље мање снажно. онда су измислили други апарат који штити експериментални субјект од локалног електромагнетског поља. Унутар тог апарата, њихови субјекти (особе у експерименту) могу поуздано приступити на сва мјеста и вријеме - прошлост, садашњост и будућност - тренутно. Конструкцијске спецификације за ове апаратуре објављују се у руској знанственој литератури. На бази бројних експеримената дошли су до следећих закључака:
1) електромагнетско поље нашег планета је заправо "вео" који филтрира вријеме и мјесто до наше свакодневне "Њутоновске" стварности – што нам омогућује да имамо људско искуство линеарног времена,

2) кад неби било електромагнетског поља, имали би смо приступ енергетском пољу "тренутнеог локалитета" који лежи иза наше стварности,

3) да је ограничавајући учинак електромагнетског поља на појединца био модериран са количином сунчеве електромагнетске активности која се дешавала док је та особа била у матерници,

4) да када особа једном досегне ово стање своје свијести оно остаје тако побољшано.

Намеће се закључак да глобална електромагнетска 'јуха' од мобитела, радија, телевизије и електричних апарата заправо омета наше урођене комуникацијске способности. Даље произлази да је сада могуће механички произвести проширену људску свијест , што подиже велико етичко питање о томе како ти апарати могу бити највише корисно употријебљени.


Керoл: Алеxандер, зашто сте почели истраживања на овом подручју?

Трофимов: Врло јасно се сјећам тренутка. Био је ожујак 1975. Након мог послиједипломског образовања, отишао сам на своју прву експедицију као млађи знанствени истраживач у Диксон - мало мјесто на крајњем сјеверу, који се налази изнад 73 ступња географске ширине. Био је то студиј прилагодбе људског организма на услове на далеком сјеверу - велики експеримент СССР Academy of Sciences. Ја сам радио с Казначевим, који је био креатор цивилног одјела ове Академије. Почео сам своју истрагу као кардиолог, проучавајући реакцију кардиоваскуларног сустава и важност различитих магнетских увјета. Изашао сам ван испред наше болнице да видим поларно свјетло (Aurora borealis), Које је било је као стожац изнад наше зграде. Тај први дојам био је диван! Осјећао сам да смо били у интеракцији, да је оно што сам мислио - мијењало боје поларног свјетла. Ја нисам знао да ли је то била моја свијест или космичка свијест. Тек касније смо сазнали о козмичкој свијести. Но, то је био почетак за мене. Наставио сам испитивање као лијечник, а од око 1990, с академиком Казначајевим, почели смо нови циклус рада - проучавање козмичке свијести. Допустите ми да вам покажем Козирева огледала. Овај апарат је дјед од Козиревог Огледала - прва генерација. Сада имамо седам генерација.

Керол: Али зашто се то зове огледало? Гдје је огледало?

Трофимов: Ми користимо закон оптичке рефлексије - који се такођер односи на друге токове, осим свјетла. Кад је површина закривљена, према овом закону, енергија усмјерена. Козирев је био и астроном. Он је створио мало огледало ставио га унутар телескопа, који је био усмјерен на једну од звијезда. А он га је програмирао три пута: једна година за прошлости, садашњост и једна година за будућност.

Керол: И како је направио тај програм ?

Трофимов : Он је једноставно израчунао, користећи неке математичке методе . Имао је знање да израчуна гдје је било, гдје би требало бити, а гдје је то - њезино пројицирано мјесто. Дакле, он је схватио да је звијезда присутна посвуда - у прошлости, садашњости и будућности.

Керол : Али, то је опће  познато . Што је откривено?

Трофимов: Жељели смо то доказати на знанствени начин . Козирев је то доказао у астрономским терминима. Наш задатак је био да се то докаже у биолошком смислу . Дакле Козирев нам је оставио у наслијеђе да, ако људи могли створити такве врсте апарата који су у стању створити густоћу енергије времена, из те точке они би могли имати прилику да посјете било које мјесто у свемиру. Ми смо створили такав уређај, а назвали га Козирева огледала. Потребна енергија не добива се из звијезда, него из људског бића - које бива звијезда. (облици живота који садрже угљик, као што су ови на Земљи , једна су фаза еволуције звијезде). И ове струје које долазе из људских бића, они не смију ићи свуда у простору, него су концентрирани овдје, стварајући ову густоћу токова времена и енергије. Но, човјек треба бити посебно припремљен, а кад он проводи неко вријеме унутра, он се нађе у одређеном стању ума. Он може путовати у било који дио планете. А ту је и посебна "зрака" што му је омогућава да буде у овом или оном дијелу планете . Користимо ову врсту апарата за наш покус за далеку комуникацију с Диксоном .(географско мјесто) Углавном, унутар огледала налазила се особа која добије симбол који треба пројицирати (телепатски послати), а широм свијета постоје људи који су то требали примити.






Керол: Јесу ли они такођер били у огледалима ?

Трофимов : Не , они су били у обичној животној ситуацији , али су знали вријеме . Биле су три посебне сесије за истраживање улоге телевизије и радија. Особа унутар огледала пројицирала је симболе и направили су телевизијску снимку тога . Они су показали ове снимке људима из Диxона. Такођер су направљене телевизијске снимке од три сесије у којима особа која пројицира симболе није била у огледалима. И готово 80 % људи који су судјеловали у овом експерименту су примили информацију. Резултати где су кориштене телевизијске снимке су чак и боље него они где се користило директно из огледала . Још један занимљив детаљ: људи који су примали информације су замољени да једноставно укључе свој телевизор , чак и без звука или слике, само струју, а то је дало прилику да добију ову информацију успјешније.Тако су овај простор око планета, и простор телевизије и радиа међусобно повезани. И они су приближили то свијету с посебним мјерама опреза како би људи знали за међуоднос простора и радио валова . То је врло важно . Дакле , прије петнаестак година, они су извршили ово истраживање и реализирали ове последице.

Кеroл: Па, цијели планет је једна електроничка 'јуха', с радио валовима на свим фреквенцијама .

Трофимов: Да, точно. Дакле, идемо у следећу собу ... То је "cosmobiotron" клинички уређај. Овдје постоје два - једини у цијелом свијету . Унутар тог апарата је електромагнетско поље смањено готово на нулу, што нам омогућује да идемо било гдје у свемир. Само да смо слободни, од магнетског поља Земље .

Кеroл: Како то учинити ?

Трофимов : Унутар ове чауре је неколико слојева посебног челика под називом "пермаллоy" који има магнетске "квалитете примања", који је осјетљив на магнетизам . Унутар цијеви , магнетско поље је смањено 600 пута. Тренутно, Земљино магнетско поље има 49.000 нано - Тесла. То је смањење од око 50-70% нано Тесла годишње. До краја тисућљећа , имат ћемо само 100-200 нано- Тесла . Дакле, овај уређај омогућује нам да опонашамо ситуацију коју ћемо имати за 1000 година у нашој будућности.
[Сјео је на отвореном крају цијеви]. Гдје ја сједим сада, магнетско поље је такво какво ће бити на Земљи за 100 година . Како се крећем даље у апарат, магнетско поље се смањује, као што ће бити на Земљи даље у будућности. Ми мјеримои резултате сваких 15 центиметара, што је еквиваленто за 100 година. За тисућу година ,бити ћемо негдје у средини овог апарата .Овај апарат је најважнији знанствени инструмент за процјену еволуцијске последице од промјене Земљиног магнетског поља .
Кеrol: Што је резултат тога смањеног магнетског поља ?

Трофимов: Како се снага магнетског поља смањује, сунчеве енергије ће јаче продирати.

Кеroл:  Дакле магнетно поље штити нас од сунчевог зрачења?

Трофимов: Да, а такођер и космичког зрачења - галактичких протона, на примјер. Што је мања заштита, више честица може доћи до нас.

Кеroл: Да ли је слој озона различити механизам ?

Трофимов: Нешто другачији. Озонски слој филтрира само УВ део спектра. Дакле, имамо добру прилику симулирати то што ће се стварно догодити с било којим живим бићем или човјеком, столеће по столеће - како ћемо коегзистирати с тим енергијама из свемира. Што ће се догодити? Или ће се отворити резерве или додатне способности нашег ума отворити, или супротно, оне ће бити ограничене, и догодити ће се нека катастрофа. То је у ствари, као позоришна сцена, гдје можемо видјети како ће се судбина људског живота одигравати за тисућу година Ми смо радили више од 15 година , тако да имамо резултате. Део наших резултата је објављен, и спремамо се објавити и више. Сада ћу рећи нешто важно. Како истражујемо активност мозга - било с електро - енцефалограмом, или по процјени можданих функција као интелектуалног нивоа, меморије и друге функције, схватили смо да ми тренутачно користимо само 5 % капацитета нашег мозга тијеком цијелог нашег живота. А онда, након што смо провели неко вријеме унутар апарата - у простору без магнетизма - понављамо исте тестове, и видимо се драстично другачију слику. Видимо да се активирају додатне резерве и способности нашег ума. Видимо повећање капацитета меморије, повећан ИQ, и мијењање зона електричне активности мозга.

Кеroл : Је ли то због смањења магнетског поља ?

Трофимов: Кад је магнетско поље смањено, видимо повећану способност да се користе резерве и капацитет људског мозга, и то је добро. Но, ту је још увијек питање да ли је то добро за све . Како брзо треба отварати ове резерве у стварном животу, и за што ће се ти ресурси користити . Зашто бисмо требали приступити тим ресурсима? Која је практична примјена ове прилике?

Само отварање ресурса није универзални лијек. Требамо знанствено ригорозан прогностички модел - не само неки чисто теоретски - о томе што ће се догодити с нама, и како се то знање може исправно користити сада за образовање. На примјер, колико дуго треба особа бити унутра да повећа свој капацитет меморије без чекања стотину година . Ми сада радимо практично истраживање о томе како
искористити овај феномен. Постоји још једна важна ствар . Када је особа унутра , његова функција мозга је у директној корелационој овисности не само са сунчевим енергијама, него и с галактичким зрачењем . Тако смо на тај начин отворили захтјев за информацију из галаксије. Вјерујемо да је то механизам с којим се космичка људска свијест тренутно отвара, с смањењем електромагнетског поља .


Овај помак је отварање људских "козмофилских" (космопхиле) својстава (осјечај дивљења према космосу и јединства с њим) - својства која нам недостају управо сада у овом свијету "козмофоба " (космопхобе), страховања од козмоса . Но, ми не можемо донијети читаво човјечанство на ову козмофилну животну сплав , јер смо тек у експерименталној знанственој фази, која нам омогућује да направимо прогнозу и то поткријепимо експериментално.

Према руском писцу и филозофу Гумилев-у , равнотежа или неравнотежа у броју козмофоба (cosmophobes) или козмофила (космопхилес) у било којем друштву или етничкој скупини одређује судбину тога друштва или етничке скупине. Дакле, што можемо учинити ? За опстанак наше цивилизације, морамо потицати козмофиле (цосмопхилес). А за то , морамо отворити те ресурсе. Иако можемо дати људима ову могућност, не можемо им наредити или присилити их да буду козмофили (космопхилес) . Требамо добро координирани сустав за усмјеравање људи на овај извор .

Алеxандер В. Трофимов, МД, је генерални директор Међународног знанствено-истраживачког института за Цозмичку антропо - екологију, која је основана у 1994 за знанствена истраживања , те се налази у Академском Граду, Новосибирску.



хттп://неxусиллуминати.блогспот.се/2013/07/козyревс-миррорс-анд-елецтромагнетиц.хтмл
new illuminati: Kozyrev's Mirrors and Electromagnetic Null Zones:Reflections of Russian Cosmic...nexusilluminati.blogspot.com
Welcome to the new Enlightenment, an era when suppressed science, hidden history and the enlightenin.

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP