Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ЗАПАД У ПАУКОВОЈ МРЕЖИ ИЛУМИНАТА

ЗАПАД У ПАУКОВОЈ МРЕЖИ ИЛУМИНАТА


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

ПРЕНОСИМО ВАМ ИНТЕРВЈУ ЗА СРБСКУ ЈАВНОСТ ДЕЈВИДА АЈКА, ПОЗНАТОГ БОРЦА ПРОТИВ ГЛОБАЛИЗАЦИЈЕ ПЛАНЕТЕ, ПО МИШЉЕЊУ МНОГИХ ПОЗНАВАЛАЦА РАДИ СЕ О СКРИВЕНОЈ СТРАТЕГИЈИ ВИШЕ ТЕХНОЛОШКИ, РАЗВИЈЕНИХ БИЋА ИЗ СУСЕДНИИХ РЕАЛНОСТИ. ДА НЕ БИ ИЗЛАГАЊЕ БИЛО ДАТО САМО ИЗ ЈЕДНОГ СМЕРА, ПОЗИВАМО ВАС ДА НА КРАЈУ ПОГЛЕДАТЕ ВИДЕО ПРИЛОГ Фантастические истории. НЛО. Контакты шестого рода ИЗ ДРУГОГ ДЕЛА СВЕТА.

УМ - УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !

Дејвид Ајк: Запад у „пауковој мрежи“ илумината
BY РЕПОРТЕР ON 10. ЈУН 2014. 

http://facebookreporter.org/2014/06/10/дејвид-ајк-запад-у-пауковој-мрежи-илу/


Саговорник Геополитике је Дејвид Ајк, легендарни и јединствени истраживач који двадесет четири године разоткрива структуру и механизме глобалне завере против човечанства држаног у привиду и манипулисаног моћним полугама орвелијанског глобалног система који успоставља тоталитарну технократску контролу и манипулацију људске судбине у циљу потпуног овладавања планетом од стране нељудских ентитета.
Дејвид Ајк је прешао дуг пут од како је 29.априла 1991.године током интервјуа у веома гледаном шоу програму Wogan, Терија Вогана, једном од ударних програма BBC-ија био исмејан, понижен и повређен од стране аудиторијума а потом и медија због изношења неких од својих увида, до прошлогодишњег наступа, када је говорио пуних девет сати на препуном стадиону Вембли. Петнаест књига преведених на бројне светске језике, наступи у 55 земаља широм света у до последњег места испуњеним салама, сведочанство су да је Дејвид Ајк прецизно попуњавао коцкице у мозаику праве реалности – са свешћу да будућност врсте зависи од могућности да се човечанство прене из матрикса и одлучно супротстави мрачним коридорима моћи.
10.06.2014. разговарала Биљана Ђоровић - ГЕОПОЛИТИКА, ел. поштом аутор, за ФБР приредила Биљана Диковић


David Icke

1. Господине Ајк, ваш целокупни рад на истраживању и писању као и неуморно изношење увида у јавним наступима, данас се показује као веома важан подухват освешћивања човечанства заробљеног у матриксу система који је за њега припремио смртоносну клопку. Нико вам се више не смеје и не подсмева. А и како би? Све што сте говорили – показује се као истина. Како данас гледате на пут који сте прешли након што сте спознали да сте одабрани да човечанству укажете на природу процеса који нас је окружио са свих страна?
* То је велика прича. Покушаћу да је укратко испричам, будући да је ово први интервју који дајем у Србији. Био сам BBC-ијев ТВ коментатор током 1970-их и 1980-их, потом сам био активан у британској Зеленој партији као портпарол за медије, и онда је почетком 1989.године почело да се догађа нешто посве чудно, необично. Када бих био сам у соби, почео сам да осећам страно присуство које је током те 1989.године постајало све снажније. У пролеће 1990. био сам у соби хотела Кенсингтон преко пута зграде BBC-ја где сам у то време радио, када је то присуство постало тако моћно и опипљиво да сам устао из кревета, погледао по соби и рекао: „Молим вас, уколико има некога ту, обратите ми се“. Нисам добио никакакв одговор. Недуго затим био сам од стране те силе позван да порчитам књигу Mind to Mind коју је написала Бети Шајн, медијум и исцелитељка, не у неком супранормалном смислу, већ у смислу размене енергија. Схватио сам да би та књига могла да ми пружи објашњење за осећај присуства некога или нечега што није било видљиво а које сам осећао. Прочитао сам књигу у року од 24 часа и потом сам контактирао Бети Шајн и отишао да се сретнем са њом. Нисам јој ништа рекао о својим искуствима током претходне године већ сам је питао да ли би могла да помогне у излечењу реуматоидног артритиса од кога сам се био разболео. Одлазио сам код ње неколико пута и започели смо разговор о различитим облицима реалности о којима вам мејнстрим наука коју ја називам средњевековном науком, неће рећи ни једну реч. Када сам отишао трећи пут, седећи на клупи док је она радила на мом левом колену, осетио сам као да ми се паукова мрежа налази на лицу. То је било управо оно о чему је говорила Бети у књизи: када друге димензије реалности покушавају да продру до вас, имате осећај да вам се паукова мрежа налази на лицу. Тада нисам имао појма о чему се ради, али данас знам да је паукова мрежа у ствари електромагнетна енергија која омогућава да различите димензије реалности међусобно комуницирају. Бети је подигла главу и рекла: „Боже, морам да затворим очи. Ово је тако снажно“. Тада ми је предочила да ћу ступити на светску позорницу и да ћу открити велике тајне; да један човек не може променити свет, али да може пренети поруку која ће променити свет и чињенице да постоји велика тајна сакривена од људи коју они морају да сазнају и да ће се спиритуално буђење одиграти током мог живота.
Двадесет пет година ће се следеће године навршити од како сам имао то искуство. Пре двадесет и пет година није било никаквог наговештаја да ће се то спиритуално буђење догодити. Данас, након четврт века, то се догађа. Наравно не можемо говорити ни о чему налик на већину, али поредећи садашњи тренутак са протеклих 25, 15 или 10 година, помак је огроман. Већина оних који су почели да се буде није у стању да сагледа велику слику али је почела да поставља питања: „Шта се ово догађа“? „Зашто се догађа“. И када се данас сетим овог догађаја као и потоњег који се одиграо недељу дана касније, када сам последњи пут отишао да видим Бети Шајн, схватам да је мој живот постао серија синхроних догађаја, коинциденција – које су водили склапању слагалице као да ме је нека сила водила ка њеним деловима на начин на који је указала Бети Шајн – да ћу понекад долазити сам до знања а да ће некад знање бити стављено у мој ум.
2. Себе називате повезивачем тачака. Како изгледа генеалогија уклапања коцкица у мозаик који многи коментатори вашег дела називају Манифест истине?
* Првих неколико година долазио сам до спознаје о томе како мрежа генетички укрштених фамилија која датира од давнина, манипулише људским друштвом и усмерава га у жељеном правцу кроз мрежу тајних друштава која функционишу на веома једноставан начин – пирамидалном структуром, компартментализацијом и држањем нижих нивоа у незнању по питању организације и правих циљева којима тајно друштво стреми, са чиме је упозната тек неколицина људи на врху пирамиде.
Оно што сам открио је постојање плана о потпуном потчињавању и контроли људског друштва на начин који је описао Џорџ Орвел у свом роману „1984.“ и далеко изнад тога. Орвел је нешто од тога приказао и постојали су разлози због којих је био упознат са планом али он није приказао сву његову дубину која се сада нама открива.
То сам радио током првих 5-6 година и наставио до даншњих дана.
Искрсавале су друге ствари и ја сам повлачио паралеле међу њима.
Једна од централних тиче се природе реалности.
Човечанство је подвргнуто монументалном трику – који ја у својој најновијој књизи називам „Обмана прецепције“. Успех подчињавања људи од стране мале елите заснован је на масовној обмани људског рода.
Зашто људи нешто прихватају а друго одбацују?
Због тога што ствар перципирају на одређен начин и уколико се тим начином манипулише – успоставља се контрола перцепције. Уколико на пример, поверујете да је неки човек са брадом оркестрирао 9/11 – онда ће вас та перцепција навести да подржите рат у Авганистану како би се дочепали Бин Ладена. Уколико, пак, сгледате ширу слику и урадите истраживања не прихватајући званичну верзију, лако ћете увидети да званична верзија није истинита и након тога ваш одговор на освајање Авганистана постаје другачији. И тада схватите да је 9/11 представљао део стратегије „проблем – реакција – решење“.

Дејвид Ајк

3. Од 1990. почели сте да све дубље продирете у оно што сте назвали „зечијом рупом“ трагајући за одговором на питање које истраживачи конспирације избегавају да поставе и чега се клоне алтернативни медији: какава је природа силе која је организовала заверу против човечанства која траје хиљадама година.
* Да. Било ми се сасвим јасно да докле год не откријемо ко режира филм о људском друштву, не можемо променити филм. Можемо само викати на филмско платно.
Погледајмо скалу међусобно повезаних манипулација која укључује фармацеутску индустрију, генетичке манипулације, адитиве у храни, банкарски систем, глобалне медије, глобалну политику, глобално образовање, настанак глобалне војне и полицијске државе и тако даље. Ова мрежа није успостављена само зато што је једна група људи села за сто и одлучила који ће бити редослед потеза. Премда таква група људи заиста постоји – од њих није потекао генерални план, они су само извођачи.
Модел по коме се реализује глобални поредак има своју аналогију у пауковој мрежи. У центру паукове мреже је паук за чије постојање не зна 99,99% популације. Свака нит мреже води од паука, свака организација и свако тајно друштво. Тајна друштва и организације које се налазе најближе пауку су најтајновитије и најексклузивније а приступ њима има веома узак круг – неколицина која има потпуно сазнање о ономе што се догађа. Када се одмакнете од паука и нити које се налазе најближе средишту, долазите до тајних друштава и организација које су све мање ексклузивне што се више удаљавате од центра. У овом кругу ћете се срести са групама каква је на пример Билдерберг, чије је постојање познато захваљујући раду неколицине истраживача, али упркос томе детаљи њихових планова нису.
Када прођете тај ниво налазите се на нивоу мреже на коме су владе, банкарски систем, фармацутски картел, глобални медији у свим својим формама… Видљиви, експонирани елементи су председници влада, ЕУрократе које најављују усвајање овог или оног закона и издају званична саопштења као и предикције о овом или оном догађају. Многи од њих не знају да су закони и легислатива којом мењају путеве кретања људског друштва потекли од паука док највећи број људи који учествују у спровођењу директива нема појма о пореклу и правим циљевима њихове имплементације.
4. Право питање дакле гласи: Шта је паук?

* Од 1996.године постајало ми је све јасније да се ради о не-људском елементу те да изнад нивоа људске контроле и наметања постоји нељудска сила која поприма рептилијасне форме. Схватао сам да се објашњење крије много дубље у зечијој рупи након што сам се сусрео са текстовима прехришћанских гностика, који су у групама деловали у различитим деловима Европе. Гностици су изградили и водили велику Александријску библиотеку коју је уништила римска црква. Огроман број списа, текстова, докумената историје старог света и знања којима су древна друштва располагала, тиме је уништена, док је највећи број пребачен у ватиканске ризнице. Катари у јужној Француској су били носиоци гностичких веровања и размишљања и они су такође уништени од римске цркве. Постоји образац у овом уништавању: када год би гностици посејали своје трагове и почели са ширењем знања, Римска црква би слала своје представнике и војске да их уништи.
Године 1945. сељаци су у горњем Египту у месту Наг Хамади, на литици, откопали ћуп пун рукописа. Текстови су чинили библиотеку којом се користила нека од секти у горњем Египту око петог века. Захваљујући успешном сакривању и касном открићу, ови текстови нису претрпели редакцијске промене, ревизије и уништавања која би одговарала дневним интересима власти током дугог протока времена. Сачували су своју аутентичност. Петина ових текстова упућује на постојање извесне силе коју су они звали архонтима. Архонти су у свом примарном стању оно што би могли да назовемо „енергетска свесност“, али они, по гностичким текстовима могу да попримају форму и тада најчешће заузимају рептилијанску форму или ону коју описно називамо Grey aliens (сиви ванземаљци). Гностици су тврдили (а то се у потпуности поклапа са мојим мишљењем) да су архонти – оно што су они називали Демијургом а што се у хришћанству назива демон или сатана. Исламска и предисламска веровања су исту ову силу називала „џином“ а централно Амерички шамани – „летачима“. Ради се о истом ентитету. Исламисти говоре да је џин настао из бездимне ватре, гностици подучавају да су архонти дошли из луминозне ватре.
Терминошка сличност је невероватна. Архонтске силе су празити који се хране људском енергијом, запоседају људски ум и усађују манипулативне идеје. Ради се о ентитетима која немају интенционалност, а што бих ја назвао креативном имагинацијом – они нису способни за стварање већ само за деструкцију створеног. Управо се то догађа са људском врстом – она се енергетски преокреће у правцу сопствене деструкције. Гностици су говорили да архонти све изокрећу и управо то примећујемо у људском друштву.
Мејнстрим антропологија, историја – мејнстрим научници који су писали о древним друштвима говоре о митологијама по којима су се божанства укрштала са људском врстом. Прича о међусобном укрштању је универзална. Најпознатија је библијска верзија, која у Постању говори о Божијим Синовима који су за жене узимали кћери људске и створили хибридну расу познату као Нефили.
Гностици су тврдили да су архонти експерти у креирању илузија у шта ја веома дубоко улазим у књизи Обмана перцепције. Данас чак и неке мејнстрим научне студије постављају питање да ли је реалност тек илузија и обмана. Мој одговор је: да.

5. Како то разумети?
* Људско тело је холографска експресија или информационо поље. Ако неко успе да се умеша у ово информационо поље – може да манипулише са холограмом. Ми смо ограничени са својих пет чула. Наше искуство заснива се на информацијама које добијамо из веома уског опсега фреквенције коју зовемо видљива светлост који је толико узак да је оно што ми можемо да видимо заправо смешно. Наша логистика перцепције је сконцентрисана на холограм који пројектујемо својим чулима и та перцепција добија све системске атрибуте праве реалности. Притисак естаблишмента у који је укључена строго контролисана наука је толики да смо временом изгубили далеко шири ниво свести, оне, какву на пример, описују људи који се налазе у клиничкој смрти када њихов дух напусти тело. Изгубили смо способност издизања изнад манипулација које почивају на образовању које програмира децу тако да служе систему и мејнстрим медијима који обављају исти задатак на читавој популацији. Принуђени смо да живимо у свету у коме је наша перцепција о себи, свету и реалности програмирана у складу са замислима програмера. Уколико, међутим, успемо да измакнемо суженом фокусу реалности који се заснива на деловању чула и продремо у проширено поље свести, почињемо да се питамо: ко смо, где се налазимо и шта се догађа.
Током историје, за визионаре, какав је на пример био Леонардо да Винчи, говорило се да су били две стотине година испред свог времена. Не, нису.
Они су били изван времена, уздигли су се на много виши ниво свесности који им је омогућио увиде и знања о којима људи ограничени својим чулима нису могли ни да сањају. Пет стотина година касније – показало се да је био у праву. Али такви људи се сматрају опасним по систем, зато систем жели да убије шамана и скаче на сваког ко говори о овим стварима; њему се подсмевају, маргинализују га. Највећа опасност по систем је пробуђено човечанство које почиње да се освешћује о природи сопственог битка, природи реалности и манипулацији којом је изложена.
6. Хибриди су, према вашим увидима, задужени за спровођење архонске агенде у људском свету која се реализује у форми такозваног Новог светског поретка. Како су и када настале хибридне форме, ко су њихови главни представници?
* Хибридне врсте настале су генетичким укрштањем архоната, који су заузели рептилијанску форму, и људи. Информационо поље које хибриди еманирају делом припада архонским варијететима, делом људском друштву и тако се пројектују на холограму. Хибриди, се највећим делом пројектују као људско информационо поље тако да ми у њима видимо људе. Но, другим делом и свакако у приватности пројектују се као нељудско информационо поље, за шта сам добио потврду од бројних људи који су са њима радили.
Архонско енергетско поље је поље другачије фреквенције у односу на људско те они могу да бораве у људској реалности само током кратког периода времена. У случају хибрида компатибилност фреквенција између архонског и људског нивоа је много ближа него код чистокрвних врста и тако је утицај хибрида на људско поље далеко већи и снажнији. То не значи да поље људских енергија не може бити запоседнуто од чистих архонтских сила – оно може бити и јесте, али никада тако моћно као у случају хибридних врста. Хибридне врсте су од древних времена постајале „краљевске“ породице и идеја о божанском праву на власт утемељена је на хибридној природи устоличених краљева (плавокрвне лозе) због тога што су настали као потомци ‘богова’ – рептила и других ентитета. Кинески владари су се сматрали предодређеним да владају зато што се тврдило да воде порекло од ‘змијских богова’ а темељ кинеске културе је змај – древни симбол рептила. У Јужној Африци, преносила се прича о Читаурима – ‘деци змије’, древни краљеви медије познати су као Медијска змајева династија док су се у Азији славили древни богови под називом Нага који су се по предању могли појављивати и у рептилском и у људском облику. Хибридни посредници или полубогови постали су краљеви, краљице и цареви. Тема рептилских богова и њихових хибридних потомака – краљева и царева – заправо је глобални феномен.

7. Која су најстарија упоришта архоната, како су се ширила и која су њихова оперативна средишта данас?
Једно од древних упоришта илуминатских крвних лоза је Вавилон (Ирак) и оне су се из Вавилона, Сумера, Египта и других земаља прошириле и завладале Светим Римским царством и читавом Европом где су формирали краљевске и царске породице.
Британска, Француска и Немачка су постале њихова оперативна средишта а сам центар је постао Лондон (Вавилондон). Њихово повлачење из колонизованих земаља, у периоду такозване деколонизације, био је тек прљави трик: оне су за собом оставиле своје хибридне потомке и мреже тајних друштава које су манипулацијама довеле своје крвне лозе на владајуће положаје а народ одржавају у илузији да њихови политичари управљају земљом док у ствари представљају теледириговане марионете. Илуминатске породице обављају исте ритуале које су наследили из двевног Бабилона. Испијање крви људи и животиња обављају се ритуално од стране најпознатијих породица и људи на планети: Британска краљевска породица, Бушови, Ротшилди, Рокфелерови и бројни други које сам наводио у својим делима редовно их практикују. Породица Виндзор: Краљица Елизабета, Принц Чарлс и остали воде порекло од Влада Тепеша – грофа Дракуле из Трансилваније, што је принц Чарлс јавно признао, много након што сам ја о томе писао у својим књигама. Интересантно, баш данас читам да реч вампир потиче из ваших крајева.
Хибридне лозе представљају архонтске силе у људском друштву. Архонти нису могли директно да владају. Приче о архонтима, какав је Дракула – говоре да су они морали да се склањају од сунчеве светлости, што је у ствари симболично говорило о томе да они могу да оперишу у земљиној атмосфери само током кратког периода времена. Због тога су успоставили мреже хибридних лоза које су могле да издрже земљину атмосферу и фреквенције електромагнетних таласа а саме чисте архонтске силе представљају скривене снаге које делују иза сцене.
8. Које тајно друштво садржи највише припадника архонских крвних лоза?
* Илуминатска мрежа тајних друштава доминира својим крвним лозама које се налазе на кључним местима у свим сегментима друштва: политици, банкарству, трговини, медијима… Рептилски ентитети воде читаву игру док људи могу видети само њихов људски одраз у холограму. Највећи број америчких председника имало је „плавокрвно“ порекло које сеже до европских краљева и аристократских породица док је за Илуминате од велике важности Карло Велики, франачки краљ и владар Светог Римског Царства од кога води порекло 35 америчких председника – од Вашингтона до Буша што доказује да се председници одређују на основу рептилијанске крви. Нацисти су творевина Баварских илумината, службено утемељених 1776. и они имају пресудну улогу у избору америчких председника.
Хибриди су опстали на власти упркос лажним променама које су наводно изведене током буржоаских револуција.
Недалеко од места где ја тренутно седим налази се Бакингемска палата у којој не само Британија већ и све земље Комонвелта: Канада, Аустралија, Нови Зеланд имају свог шефа државе која је то што јесте искључиво захваљујући својој генетици – Виндзорима, који су архонског порекла.
Виндзори се и данас налазе на престолу. Све те приче да је то само симболичка функција и да они немају власт те да круна служи како би извукли више новца од туриста, су глупости и чисте лажи. Довољно је само погледати ЗАКОНЕ КОЈИ ПОКАЗУЈУ, на пример, да у Британији НЕ МОЖЕТЕ ПОСТАТИ ЧЛАН ПАРЛАМЕНТА изабран од народа, уколико не положите заклетву оданости Краљици. Полиција, војска, свештенство, људи који раде за МI 5 и МI 6 – не полажу заклетву оданости народу, држави, већ је полажу краљици. Краљевска породица у Британији има своју химну која се зове Британска национална химна али она се ни најмање не тиче Британије већ је то Химна Краљици у којој се стадионима, јавним цермонијама узвикује „Желимо да нама влада краљица“, другим речима: Желимо да будемо контролисани и да се нама влада.
Погледајте како изгледа међусобно укрштање фамилија који се налазе на челним позицијама унутар система и видећете да је то само настављено. Та опсесија укрштања унутар одређене генетичке групе је последица жеље да одрже хибридно информационо поље које би се у супротном веома брзо изгубило.
То је оно што открива праву природу орвелијанске ноћне море у којој се укида све већи број слобода, у којој се манипулише климом и временским приликама, што је од великог значаја за разумевање онога што је меторолошким оружјем урађено Србији.

9. Да ли је свеопшти императив увођења све савршеније технологије, представљене као прогрес, део архонтске агенде преузимања планете и уништења људске врсте?
* Ни најмање није случајно да се количина технолошки генерисане радијације у земљином енергетском пољу са нивоа на којем смо функционисали до сада, повећала неколико милиона пута током протеклих педесет година. Микроталсне пећнице, мобилни телефони, таблети, компјутерски системи WiFi, паметна бројила….
Све што има префикс ‘паметно’ – део је ове технолошке трансформационе енергетске мреже. Паметни телевизори, паметни мобилни телефони, паметна бројила, дизајнирани су да међусобно успоставе комуникацију. Оно чему присуствујемо је креирање земљине атмосфере са којом смо свакодневно у интеракцији. Они убрзано раде на трансформацији и дисторзији електромагног поља на Земљи. Човечанство поседује ауратично поље које се сада може фотографисати. Ауратично поље је електромагнетно поље које тело може пројектовати. То поље као и оно што зовемо менталним и емоционалним стањима, фундаментално су погођени овим електромагнетним променама зато долази до његове интеракције са нашим сопственим електромагнетним пољем које се на холограму пројектује као наша ментална, физичка и емоционална дисторзија и десинхронизација. Погледајмо школе: оне стављају децу у WiFi поље све време њиховог боравка у школи. Уводе „паметна бројила“ која емитују електромагнетно поље баш као и WiFi који раде на истом принципу и сада имате два радијациона поља у кући, на послу или у школи. То мењање нивоа радијације изводи се како би се променили услови у земљиној атмосфери, као када би сте мењали карактеристике сунчеве светлости како она не би сметала Дракули који се до сада морао да крије у ковчегу до следећг заласка Сунца. Моја истраживања показују да нема никакве шансе да је Фукушима претрпела ненамерну хаварију. Фукушима је послужила агенди повећања радијације чему моћно и континуирано и сада служи како у Пацифичком океану тако и у атмосфери. 1990-их сам се сретао са др Кити Литл професорком Оксфордског универзитета. Др Литл је радила на бројним пословима за британску владу у области нуклеарне енергије. Она ми је рекла да је атомска енергија уведена глобално од стране куће Ротшилд. А где се Ротшилди умешају нема дилеме да се ради о реализацији агенде архоната.




10. Оклутни ратови против човечанства бесне западном хемисфером. Сатанистички ритуали изводе се пред милионским аудиторијумом пред ТВ камерама, попут доделе награде Греми док је Песма Евровизије ове године послужила за антихришћански перформанс и даље уздрмавање човековог битка. Оно што нарочито забрињава је утицај који овакви догађаји могу имати на децу. Са друге стране деца нестају у огромном броју, законске норме којима се педофилија сматра кривичним делом континуирано смањују број година деце чија злоуптреба потпада под кривични законик. Какве су везе између нестанка деце, педофилија и сатанизма?
* Оно што сам закључио још 1990-их је да уколико истражујете животе и рад највећег броја људи који се налазе у различитим областима: банкарству, корпорацијама, медијима итд. пут вас по правилу води до тајних друштава, педофилије и сатанизма. Тајна друштва имају задатак да манипулишу догађајима иза сцене без да јавност зна било шта о томе. Сатанизам је једноставно обожавање Сатане. Разговарао сам са великим бројем сатаниста током свих ових година: бившим сатанистима, људима који су присиљени на сатанизам, активним и оданим сатанистима и они су ми објашњавали како се у главним ритуалима ови ентитети појављују пред њима.
Јер шта су ритуали? Шта се њима постиже? Певање је у овим ритуалима од велике важности као и употреба боја свих фреквенција од којих су црвена, која означава веома мале фреквенције и црна која апсорбује светлост, главне у симболизму сатанизма. Ритуалима се производи енергетско поље које функционише као енергетска капија која омогућава овим ентитетима да уђу у нашу реалност. Ови ентитеи се хране људском ниско вибирајућом емоционалном енергијом, нарочито базичним емоцијама каква је страх и ужас. Када сатанисти изводе ритуал тзв. жртвовања Боговима, сам чин ће изазвати максимални ужас код жртве. Тим ужасом ће се хранити ентитети који су улазе у енергетско поље промењено ритуалом. Жртвовања људи која спроводе илуминати и други, тако су вођена да изазову у жртви максимум ужаса и потакну лучење адреналина који улази у крвоток у условима есктремног страха и ужаса. За рептилске сотонисте адреналин је попут еликсира, стога они пију крв одмах након што убију жртву јер је тада ниво адреналина на врхунцу. Енергија којом се углавном ови ентитети хране је енергија деце пре пубертета. Ми видимо пубертет као хормоналну промену али то је само део холограма. Пубертет је у ствари информациона, енергетска промена која се на холограму манифестује као хемијска – хормонална промена. Ентитетима је неопходно енергетско поље пре него што се та промена догоди. Препубертетна енергија им је неопходна и то је разлог и за педофилију.
Нисам био ни најмање изненађен када сам открио да су политичари и припадници тзв. елите педофили. Оно што ме је шокирало је степен раширености педофилије, који је запањујући. Ја сам разоткрио Џимија Савила, BBC презентера као педофила и сатанисту пре дванаест година да би га естаблишмент „разоткрио“ после његове смрти. Сатанизам и педофилија по правилу иду заједно. Савил је био рекордер у педофилији, али је био и много више од тога а то се није појавило у медијима. Он је био главни снабдевач децом за „елиту“ и због тога је био тако страшно везан за британску краљевску породицу са којом га је упознао лорд Маунтбатен (Lord Mountbatten) ноторни педофил који је снабдевао децом Теда Хејта (Edward Heath) још једног ноторног педофила и сатанисту кога сам ја разоткрио док је био жив. Едвард Хејт је од 1970. до 1974. био премијер Британије. И, да ли знате шта је Хејт урадио? Потписао је документа која су довела до настанка Европске Уније. И када педофил, а педофил је човек који је несумњиво запоседнут од стране архонтских сила, има секс са дететом, те архонтске силе се хране есенцијалном животном енергијом детета за коју педофил служи као проводник. Највећи број припадника тзв. елите су педофили и сатанисти.
Не знам како је у Србији али у САД, Британији, Канади, Ноћ вештица, која поред 1.маја представља период када се изводи главни сатанистички обредни ритуал жртвовања деце, готово је претворен у још један Божић. Деца се облаче у вештице, опонашају вештице, производе звукове и на тај начин су увучени без знања у ритуал који производи фреквенцију сатанизма. То је оно што и Лејди Гага и људи попут ње раде. Сатанистички шоу програми имају за циљ да уведу што више људи у фреквенцију сатанизма како би она била што утицајнија.
Многа од милиона деце која нестану сваке године заврше на сотонистичким жртвеницима богатих и славних док је цео свет под контролом тајних друштава и Илумината претворен у ноћну мору која сеје ужас и страх.
Ратови, ужаси, терор, очај и туга хране архонтске силе постајући моћан генератор за нови ниво задобијања контроле и моћи над људским животима.

Но, човечанство се мора пробудити и престати да храни паука. Као и Србија која жуди за уласком у ЕУ. То је нешто што не могу да разумем а што је идентично покушају да прогоњени од убица покуша да пронађе спас у кући која је у пламену.




Биљана Ђоровић


Фантастические истории. НЛО. Контакты шестого рода


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP