Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

МЕНТОРИ САМОУНИШТЕЊА САПИЈЕНСА


МЕНТОРИ  САМОУНИШТЕЊА  САПИЈЕНСА


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


У МОМЕНТУ ПИСАЊА ОВОГ КРАТКОГ МАТЕРИЈАЛА, У САН ПЕТЕРСБУРГУ СЕ ОДРЖАВА ТЗВ „САМИТ ВЕЛИКИХ ДВАДЕСЕТ“ НАЦИЈА НАШЕ ПЛАНЕТЕ СА ПРВОБИТНИМ ЦИЉЕМ ПСЕУДОРЕШАВАЊА НАСТАЛИХ ЕКОНОМСКИХ И СОЦИЈАЛНИХ ПРОБЛЕМА ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ САПИЈЕНСА НА НАШОЈ ПЛАНЕТИ. 


ЗВУЧИ ПАРАДОКСАЛНО, АЛИ У ПРЕТХОДНИХ 20 ТАК ГОДИНА ДЕШАВАЛИ СУ СЕ РАСПАДИ УРЕЂЕНИХ СИСТЕМА МАЛИХ ЗЕМАЉА, ТАКО ДА СУ ВЕЛИКЕ СИЛЕ ПРЕДВОЂЕНЕ ЕНГЛЕЗИМА И ЊИХОВИМ ИЗВРШИОЦИМА ИЗ САД, УЗ АСИСТЕНЦИЈУ ГЕРМАНА И ФРАНЦУЗА „МОРАЛИ“ ДА ИНТЕРВЕНИШУ, КАКО БИ СТВАРИ ПОСТАВИЛИ НА СВОЈЕ МЕСТО, ТАКО ДА ПРИГРАБЕ СВЕ РЕСУРСЕ, УНИШТЕ ЛОКАЛНУ ПРИВРЕДУ И ПОСТОЈЕЋИ ПОРЕДАК ДОВЕДУ У СТАЊЕ ДЕЗОРГАНИЗАЦИЈЕ И ПОСЛУШНОСТИ.


КАО „ЗЛАТНО ТЕЛЕ“ ИЗ СТАРОГ ЗАВЕТА, ПОЈАВИЛА СЕ ПРИМАМЉИВА ИДЕЈА УЈЕДИЊЕНЕ ЕВРОПЕ, КОЈА ЈЕДВА ЧЕКА ДА „ПОМОГНЕ“ СРЕДЊЕ РАЗВИЈЕНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА, ДА УЗ ВИСОКЕ КАМАТЕ РАСКОШНО ЖИВЕ У БЛАГОСТАЊУ – ПРЕПУШТАЈУЋИ МУДРИМ МЕНТОРИМА ДА БРИНУ О ЊИХОВОЈ БУДУЋНОСТИ. МЕЂУ СИРОМАШНИМ И ОПУСТОШЕНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА НАСТАЛА ЈЕ ПРАВА ТРКА И НАДМЕТАЊЕ ДА ИХ МУДРАЦИ ПРИМЕ У ОВАЈ ЗЕМАЉСКИ РАЈ, УЗ НЕВЕРОВАТНА ПОНИЖАВАЊА И ЛАЖНА ОБЕЋАЊА.ПОКАЗАЛО СЕ ДА ЈЕ ОВО ЗА ВЕЋИНУ ЗАЈЕДНИЦА, САМО "САН ЛЕТЊЕ НОЋИ "! 


У ОВАКВОМ АМБИЈЕНТУ, ЗАДЊИХ ПАР ГОДИНА ПОЧЕЛА ЈЕ СЕЛЕКТИВНА ЕЛИМИНАЦИЈА И УНИШТАВАЊЕ УРЕЂЕНИХ АРАПСКИХ ЗАЈЕДНИЦА, ИЗМИШЉЕНИМ СУКОБИМА ВЕРСКИХ МОТИВА И ДРУГИМ ДИВЕРЗАНСКИМ АКТИВНОСТИМА, СА АНГАЖОВАЊЕМ НЕЗАДОВОЉНИХ САПЛЕМЕНИКА, ЗА МАЛЕ ХОНОРАРЕ, И НОВАЦ КОЈИ ИНАЧЕ НАМА НИКАКВУ ЕКОНОМСКУ ОСНОВУ. ТАКО ЈЕ УНИШТЕН ИРАК И ВРАЋЕН У СРЕДЉИ ВЕК, У КОМЕ СУ РАЗГРАБЉЕНА НЕАКТИВИРАНА НАФТОНОСНА ПОЉА, ЗАТИМ АВГАНИСТАН, КОЈИ ЈЕ ПОСТАО НАЈВЕЋИ ПРОИЗВОЂАЧ СИРОВИНЕ ЗА НАРКОТИКЕ, ЛИБИЈИ, КОЈА СЕ ВРАТИЛА У ЗАЈЕДНИЦУ ПЛЕМЕНСКОГ САВЕЗА, ЕГИПАТ У КОМЕ СЕ БУДИ ГРАЂАНСКИ РАТ И СИРИЈУ ГДЕ ХОРДЕ ПЛАЋЕНИКА УНИШТАВАЈУ СВЕ ПРЕД СОБОМ....ТАКО СЕ СТВАРАЈУ УСЛОВИ ЗА МОНТАЖУ РАЗНИХ ЛАЖНИХ МОТИВА КОЈИ БИ ОПРАВДАЛИ ИНТЕРВЕНЦИЈУ „СВЕТСКИХ МИРОТВОРАЦА“ НОСИОЦА БЕДЕ И ЗЛА ЗА ЛОКАЛНУ ПОПУЛАЦИЈУ.


АКО МИСЛИТЕ ДА СУ КРЕАТОРИ ОВЕ ДЕСТРУКТИВНЕ И ДЕХУМАНИЗОВАНЕ ГЕОПОЛИТИКЕ  ИМЕНОВАНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ПОЗНАТЕ У ОПИСИМА „ТЕОРИЈЕ ЗАВЕРЕ“ РАЗНИХ АУТОРА САСТАВЉЕНЕ ОД „ИЗАБРАНИХ САПИЈЕНСА“ ВАРАТЕ СЕ, У ПИТАЊУ СУ САМО ПОСЛУШНИ И ЗОМБИРАНИ ИЗВРШИОЦИ ЈЕДНЕ ВИСОКОРАЗВИЈЕНЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ, КОЈА ЈЕ ПРАВИ ИДЕОЛОГ И КООРДИНАТОР ЕКСПЕРИМЕНТА СА ВРСТОМ САПИЈЕНСА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ. МОЖДА ОД УВЕК, А ПОСЕБНО ОД 50 ТИХ ГОДИНА ПРОШЛОГ ВЕКА.


СТВАРНЕ ПОТРЕБЕ ОВИХ КРЕАТОРА СУ ГЕОМОРФОЛОШКЕ СИРОВИНЕ И ЕНЕРГЕТСКИ ИЗВОРИ ОВЕ ПЛАНЕТЕ, У КОЈЕ СПАДАЈУ И ХОРДЕ САПИЈЕНСА, КОЈЕ ПРИ ОДРЕЂЕНИМ ОКОЛНОСТИМА ИЗРАЧУЈУ ДРАГОЦЕНУ СУБКВАНТНУ ЕНЕРГИЈУ ЗА ЊИХОВЕ ПОТРЕБЕ. У ТУ СВРХУ ЈЕ АКТИВИРАН И ПРОЈЕКАТ „ ДЕПОПУЛАЦИЈЕ САПИЈЕНСА“ СА РАЗНИМ ОПЕРАТИВНИМ ВАРИЈАНТАМА, УЗ ЈЕДНОВРЕМЕНО УНИШТАВАЊЕ ТРАДИЦИЈЕ, РЕЛИГИЈЕ И ДРУГИХ ОБЛИКА ИНФОРМАТИВНОГ ДЕЈСТВА У ЗАЈЕДНИЦАМА, КОЈИ ПОМАЖУ СТВАРАЊУ ХАРМОНИЗОВАНОГ АМБИЈЕНТА ЗА ЖИВОТ И КАРМИЧКИ РАЗВОЈ ДУША, ПРИВРЕМЕНО НАСТАЊЕНИХ У ТЕЛИМА САПИЈЕНСА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ.


НА СВУ СРЕЋУ, ОВА СУБВЕРЗИВНА АКТИВНОСТ ЈЕДНЕ ОД СРЕДЊЕ РАЗВИЈЕНИХ ЦИВИЛИЗАЦИЈА, ОДВИЈА СЕ МИМО КОНТРОЛЕ ПРАВИХ ТВОРАЦА КОСМОСА, КОЈИ ПРЕКО КОСМИЧКОГ ИНФОРМАЦИОНОГ ПОЉА ИМАЈУ УВИД У „ НООСВЕРУ ПЛАНЕТЕ ЗЕМЉЕ „ И СВЕ АКИВНОСТИ ДРУГИХ  ПОДРЕЂЕНИХ ПЛАНЕТАРНИХ СИСТЕМА. ТАКО ДА СЕ РЕАЛНО У БЛИСКОЈ БУДУЋНОСТИ ОЧЕКУЈЕ „ ВЕЛИКО СПРЕМАЊЕ „ НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ, КОЈЕ СЕ И РАНИЈЕ ДЕШАВАЛО ВИШЕ ПУТА. ЗА ДАЉИ РАЗВОЈ ДУША САПИЈЕНСА ОВО НЕМА ВЕЛИКИ ЗНАЧАЈ, ОСИМ ШТО ЋЕ НАМ БИТИ СЕЛЕКТИВНО ОМОГУЋЕН ДАЉИ КАРМИЧКИ РАЗВОЈ  У НЕКИМ ДРУГИМ ОКОЛНОСТИМА ОКРУЖЕЊА.


ОБРАЋАМО ВАШУ ПАЖЊУ НА ЈЕДАН КОМЕНТАР КОЈИ ИЗВАНРЕДНО ОСЛИКАВА „ИМПЕРИЈУ ЗЛА“ И ЊЕНУ СУДБИНУ У ОКОЛНОСТИМА КОЈЕ СУ ОПИСАНЕ . У ПРИЛОГУ ЈЕ И ЛИНК ЗА ВИДЕО ПРИКАЗ - КОЈИ СЕ ОДНОСИ НА ТЕМУ „ ВИШКА ЉУДИ „ НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ И НА ТЕХНОЛОГИЈЕ КАКО СЕ ЗАВЕДЕНИ САПИЈЕНСИ МЕЂУСОБНО УНИШТАВАЈУ ПО ПЛАНУ МЕНТОРА !

УМ - УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !


Мали Душан


 Већ неколико деценија сви ванземаљци који се појаве у филмовима и на телевизији говоре енглеским језиком, наравно америчким енглеским. То смо навикли, па када би неки од њих проговорио италијански,на пример, сматрали бисмо то неуспелим хумором.

Представа о планети Земљи и земљанима, њеним различитим становницима, развијањем егоистичног потрошачког друштва у САД, пре свега, развијена је, до подразумевања, у главама њених становника, и вешто претворена у опште уверење да су они, будући американци, и поред црнаца, кинеза и сличних у свом саставу, прва и владајућа нација планете.

Главни глумци и редитељи светске пројекције. Власници човечанства. Самим тим ствараоци историје и писци будућности.

(А свакако и власници Универзума, па и самог Бога - Створитеља...који извесно ако не говори оно мисли на америчком - енглеском језику и сагласан је са историјом човечанства коју ствара владајућа нација ).

То, колективно исклизнуће, мора да се догоди у свим областима развоја материје, па и у развоју нације, када дође до великог унутарњег несклада. Америчка нација је доживела претерано снажан, пребрз развој, интензивне промене, богатство и поларизацију до декаденције, угрозила и погазила своје постулате, и покварила се у моралном, просветном и сазнајном, па и у здравственом погледу.

Владајућа олигархија, исључиво опредељена за интерес власника владајућег капитала и богатства, у неколико последњих деценија издала је Америку, оскрнавила вредности, погазила основна начела по којима је као заједница створена и грађена и створила представу омраженог американца у већини земаља света..

То је први и највећи издајник америчког народа, то је непријатељ број 1 садашњости и будућности САД.

Толико нагао развој, доминацију до хегемоније, на крају 20-ог столећа, није пратила и подржала неопходна општа способност америчког друштва. Заједница је далеко заостала за својим техничким развитком.

То је тренутно симикта, заједница упросечено необразованог и поред свих медијских могућности необавештеног (или боље рећи криво обавештеног) неинвентивног и некреативног, наивног народа до опасне приглупости, заједница света који је обузет потрошњом, испуњен куповином, преокупиран одржањем постигнутог стандарда и забринут за властити живот, посебно у градовима.

Американци ни сами не знају где живе, а камоли како, па како би могли претпоставити ко где и како заправо живи, шта су и где су и какви су земљани на осталим деловима планете, на територијама које су сви од реда периферије са потребном нафтом, храном и сировинама односно свим оним што САД као центар света узима по потреби, јер као центар света има на то право.

Криза планете која се развија и која ће произвести велике промене потресно ће погодити размажен, потпуно неупућен, неспреман и ослабљен свет САД, и треснути га свом жестином, као катаклизма произвести даље велике потресе унутра, пре свега на нивоу заједница, кроз сударе унутрашњих супростављених светова, разишлих генерација и разних слојева, од којих су већина губитници, преварени становници без крова над главом и хране за живот.

У светлу катаклизме империје Запада, која је неминовна, јер је узрокована неразумом, нечовешношћу и очитом самоубилачком инерцијом постизања потпуне доминације и поседовања свега у Универзуму, ова фаза захлађења односа САД и РФ наговештава и почетак заоштравања односа и повећавања напетости унутар заједница Запада.

Најгора опција, по човечанство, био би избор, тј. одлука владајуће олигархије Запада, САД заправо, за започињање светског сукоба, као решења свог проблема, ради избегавања самоурушавања сопствене егоистичне заједнице.

Стога је потребно што пре постићи  потпуну супериорност ОСТАТКА СВЕТА у војно-стручном, техничком и материјалном погледу, као неминовну гаранцију општег опстанка. Цена тога (у хиљадама милијарди $) јесте жртва које ће, опет, поднети садашње генерације, али то је једина могућност за будућност.


Агентство специальных расследований. 05. Лишние люди





У априлу 2003 , америчке трупе су извршиле инвазију на Ирачки Национални музеј у Багдаду . Хиљаде музејских експоната који су се односили на историју Сумера , однети су у Америку . Али главни циљ претреса била је статуа древног сумерског бога Пазузу . Истовремено,америчка војска је направила непоправљиву штету древних археолошких артефаката са територије Ирака . Они су разбијени на мале комаде . Зашто су Американци однели  су древну сумерску фигуру божанства ? Коју тајну покушава да сакрије америчка влада? Од свог оснивања , наша цивилизација је под сталним надзором ванземаљске интелигенције . Ко мења ток историје на Земљи ? Ко су заиста били богови које су обожавали наши преци ? И ко припрема уништење човечанства ?


Секретные территории. Закоулки Вселенной

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP