Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

PUTOVANJE KROZ VREME ENDRU BASIJAGA


PUTOVANJE KROZ VREME ENDRU BASIJAGA

TESLA GA POSLAO U PROŠLOST

DRAGI PRIJATELJI ISTINE I ZDRAVOG RAZUMA,


POSLE OVOG KRATKOG ČLANKA, POGLEDAJTE SA PRIJATELJIMA VIDEO REPORTAŽE SA ADVOKATOM ENDRJU BASIJAGOM, SNIMLJENU 2011 GODINE NA NEKOJ ULICI, IZ NEJASNIH RAZLOGA …. KAO I DVA VIDEO SPOTA SA DR. FIZIKE AL BIELEKOM, KOJI JE BIO DIREKTNO UKLJUČEN U PROJEKTIMA SA VREMENOM......U JEDNOM SPOTU DR. AL DAJE TEHNIČKE PODATKE, A U DRUGOM KONKRETNE INFORMACIJE O BUDUČIM VREMENIMA, NA NAŠOJ PLANETI.....INTERESANTNO......

OBRATITE PAŽNJU NA IZJAVU BASIJAGA U VEZI DATUMA TESLINE SMRTI I “AKTIVNOSTIMA” OBAVEŠTAJNIH SLUŽBI U VEZI SA NJEGOVOM SVOJINOM…. POSEBNO KADA SE ZNA DA JE TESLA BIO KLJUČNI ČOVEK U FILADELFIJSKOM PROJEKTU SA FON NOJMANOM, KOJI JE NASTAVIO DA RADI DO "MONTAUK" PROJEKTA, KADA SU SE IZ HIPERPROSTORA VRATILA DVA MORNARA IZ FILADELFIJSKOG PROJEKTA, KOJI SU SKOČILI PREKO OGRADE U PRAZNO......


DANAS ZNAMO DA JE TESLU UGUŠIO JASTUKOM OTO SKORCENY, HITLEROV TELOHRANITELJ DANA 06.01.1943 GODINE NA BADNJI DAN, PO JULIJANSKOM KALENDARU…. KAO I ČINJENICU DA JE TESLIN SEKRETAR BIO GEORGE H. SHERIFF, OTAC PRESKOTA G. BUŠA I DEDA GEORGA P. BUŠA STARIJEG….. ČISTA SLUČAJNOST ILI TOTALNA KONTROLA TREĆEG RAJHA U TO VREME....DO DANAŠNJIH DANA....!


Planeta,  06:00, 03.05.2012.


Autor: Ekipa Kurira



Američki advokat Endru Basijago tvrdi da je kao dečak putovao kroz vreme pomoću mašine koju je projektovao čuveni srpski naučnik Endru Basijago sreo se sa linkolnom 1863.


VAŠINGTON - Bez granica.


Američki advokat Endru Basijago tvrdi da je kao dečak putovao kroz vreme uz pomoć vremeplova koji je projektovao Nikola Tesla i da se tako jednom, u 19. veku, susreo i s bivšim predsednikom SAD Abrahamom Linkolnom.


Prema Basijagovim rečima, pre 40 godina bio je deo tajnog projekta „Program Pegaz“, koji je sprovodila vlada SAD. Sva tehnologija koja je korišćena u njemu zasnivala se na ranim Teslinim radovima, otkrivenim u naučnikovim dokumentima nakon njegove smrti u januaru 1943.


- Mašina koja je korišćena za putovanja sastojala se iz dve sive šipke visine 2,5 metara, postavljene na razdaljini od tri metra, a između njih se nalazilo svetlucavo polje, koje je Tesla nazivao „energija zračenja“. On je otkrio da se ta energija neprestano emituje i da prožima svemir. Međutim, najvažnija karakteristika joj je da može da savija prostor i vreme, što omogućava prenos objekata - objasnio je Basijago.



On je rekao da je njegov zadatak bio da uskoči u polje kako bi se za nekoliko trenutaka našao na drugom mestu. U periodu od sedme do četrnaeste godine mnogo je putovao, a 1973. vratio se u 1863, u Getisburg, gde je uslikan pored Abrahama Linkolna.

- Bio sam obučen u skladu s vremenom i imao sam vojničku trubu, koju su tada nosili dečaci u vojsci. Privukao sam mnogo pažnje jer sam imao prevelike cipele - priča Basijago.
Prema njegovim rečima, bio je i u Fordovom teatru na dan Linkolnovog ubistva, ali ga nije video.

Naučnici: Nemoguće!

Većina naučnika tvrdi da putovanje kroz vreme nije moguće. Džon Kol, penzionisani direktor vojnog sektora za razvoj naprednih tehnologija u SAD, kaže da vremeplov još nije napravljen.
- Da je tako nešto moguće, posedovali bismo svet. Endru Basijago tvrdi da je na tom programu radio čitav tim ljudi, što znači da tajna ne bi mogla da se sačuva ni 40 minuta, a kamoli 40 godina - kaže Kol ….. i smeška se zagonetno  ! ! !


KOJI ZDRAVOMISLEČI SAPIJENS BI MOGAO DA OČEKUJE POTVRDAN ODGOVOR


UM – UDRUŽENA MISAO – UČIMO DA MISLIMO



Andrew Basiago - Montauk Project Pegasus & Time Travel

                         
                   




Al Bielek ~ Time-Travel [Tech Info]






Al Bielek - YEARS 2137 & 2749


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP