Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

СКРИВЕНА ПРОШЛОСТ ЧОВЕЧЕНСТВА

СКРИВЕНА ПРОШЛОСТ ЧОВЕЧЕНСТВА

 

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДАВОГ РАЗУМА, 

 

НЕ НАСЕДАЈТЕ НА ЛАЖИ. - ДОШЛО ЈЕ ВРЕМЕ КОЈЕ ДОКАЗУЈЕ НЕЗРЕЛОСТ РАСЕ САПИЈЕНСА ЗА ДАЉИ ДУХОВНИ РАЗВОЈ. НАЖАЛОСТ ПОКАЗАЛО СЕ ДА СУ ГЕНЕТСКЕ ОСОБИНЕ САПИЈЕНСА  ДЕГРАДИРАНЕ ДО ТЕ МЕРЕ, ДА НИСУ У СТАЊУ КАО РАСА, ДА ПРЕПОЗНАЈУ ШТА ЈЕ КОРИСНО А ШТА НИЈЕ. ВЕЋИ ОСЕЋАЈ ЗА ТО ИМАЈУ МРАВИ ИЛИ ПЧЕЛЕ - ИНСЕКТИ, ЗА КОЈЕ  ПОГРЕШНО СМАТРАМО ДА СУ НА МНОГО НИЖЕМ СТУПЊУ РАЗВИЈЕНОСТИ КАО КОЛЕКТИВНИ ЕНТИТЕТИ..

РАСА САПИЈЕНСА  ИЗГУБИИЛА ЈЕ КОЛЕКТИВНУ СВЕСТ И РАЗУМ, ОСЕЋАЈ ЗА ХАРМОНИЈУ И МЕЂУСОБНО УВАЖАВАЊЕ, ЉУБАВ ЗА БЛИЖЊЕ И ЗДРАВО МИШЉЕЊЕ. НА РАЧУН ИНДИВИДУАЛНОГ СИСТЕМА МИШЉЕЊА, РАЗВИЛА СЕ СЕБИЧНОСТ
И ЕГОИЗАМ. ОНО ШТО СУ НЕКАДА БИЛЕ МАНЕ, САДА СУ ПОСТАЛЕ ВРЛИНЕ. ЗАВЛАДАЛО ЈЕ ЛУКАВСТВО, ПОДЛОСТ, ЛАЖ  И ЕГОИЗАМ. ЗЛО ЈЕ  ПОСТАЛО ВРЛИНА СА ЦИЉЕМ  ДА СЕ ЛЕПО ЖИВИ НА РАЧУН ДРУГИХ ЈЕДИНКИ ИСТЕ РАСЕ. НОВАЦ ЈЕ ПОСТАО СРЕДСТВО ОБМАНЕ,  А РАТОВИ И УНИШТАВАЊЕ ЖИВИХ БИЋА И ТВОРЕВИНА, СВАКОДНЕВНА ПРАКСА. ДАЛИ ТУ ИМА ЗДРАВЕ ПАМЕТИ ?

МИНОРНА СКУПИНА ЈЕДИНКИ РАСЕ САПИЈЕНСА, НАМЕТНУЛА СЕ КАО КВАЗИДУХОВНА ЕЛИТА И ПЛАНЕТУ СИГУРНО ВОДИ КА САМОУНИШТЕЊУ. ПЛАСИРАНА ЈЕ ЛАЖНА ИНФОРМАЦИЈА О ПРЕЛАСКУ РАСЕ САПИЈЕНСА У НЕКУ ВИШУ ВИБРАЦИОНУ РЕАЛНОСТ, А У ПРАКСИ  СПРОВОДИ СЕ ПРОЈЕКАТ АПСОЛУТНОГ УНИШТАВАЊА ПРИРОДЕ И СВИХ БИЋА, КОЈА БОРАВЕ У ТОЈ РЕАЛНОСТИ. ДОШЛО ЈЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОЗБИЉНО ЗАПИТАМО - КО СПРОВОДИ ОВУ ПРЕВАРУ И СА КОЈИМ ЦИЉЕМ ?
У ПРИЛОЗИМА КОЈИ СЛЕДЕ УКАЗАНО ЈЕ НА НЕТАЧНОСТ ТЕОРИЈЕ ДАРВИНА И НА ПРОЦЕС ДЕВОЛУЦИЈЕ НАШЕ РАСЕ НАДАЈМО СЕ ДА ЋЕ БОГ ИЛИ КОСМИЧКИ РАЗУМ, КОЈИ СУ СТВОРИЛИ ЦЕО СИСТЕМ КОСМОСА И МАТЕРИЈАЛНИХ РЕАЛНОСТИ, КОЈЕ ТЕК УПОЗНАЈЕМО ДАТИ ОДГОВОР НА ОВО ПИТАЊЕ !

НЕКА БУДЕ ВОЉА
ТВОРЦА, КАДА МИ САПИЈЕНСИ НИСМО У СТАЊУ ДА САМИ РАСУЂУЈЕМО, ШТА ЈЕ ДОБРО И КОРИСНО ЗА НАС, А ШТА ЈЕ ЗЛО И ШТЕТНО !


УМ - УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !

 Скрываемое прошлое человечества - [ Human Devolution ]
Запрещённая история человечества для широких масс

http://youtu.be/DlGk0o6oeeM


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP