Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ТУНГУСКА ЕКСПЛОЗИЈА

ТУНГУСКА ЕКСПЛОЗИЈА

Ванземаљска база у Сибиру чува Земљу, активирана је током рата у бившој YU!




ПЛАНЕТА13:17, 03.02.2015.
Та инсталација изазвала је Тунгуску експлозију 1908, а задатак јој је да уништава комете и астероиде који налећу на нашу планету, каже професор Валериј Уваров



 САНКТ ПЕТЕРБУРГ - У Сибиру постоји давно саграђена инсталација која уништава небеска тела која могу да угрозе Земљу, а не зна се ко ју је саградио и поставио, изјавио је др Валериј Уваров са а Академије  наука и техничке и националне безбедности у Санкт Петербургуру британском часопису специјализованом за НЛО.
Професор Уваров, шеф Одељења за истраживање НЛО, каже да нема сумње да нисмо сами у космосу и да је једно од основних питања којима се његови људи баве - какви су интереси ванземаљаца на Земљи. Зато његов тим сарађује са америчком НАСА.


У интервјуу Грејему БИрдсолу, уреднИку британског часописа НЛО магазин, Уваров каже да се сада зна да је чувена Тунгуска експлозија 1908. заправо била уништење метеора пројектилом.
"Пројектил је испалила материјална инсталација. не знамо ко ју је конструисао, али саграђена је пре много, много времена и постављена у Сибиру, неколико стотина километара северно од Тунгузије. Могу да вам кажем да је наша истрага утврдила да се догодило више експлозија у Тунгуској. Ова инсталација је последњи пут уништила метеор 24-25. септембра прошле године. И Американци, који имају три базе, регистровали су ту експлозију", прича он.


Југоисточно од те инсталације је чувено језеро Бајкал, изнад ње, на северу, је 100.000 километара тундри, где нема никога, наводи Уваров и додаје да постоји снажна веза између инсталације и такозване Планете Икс (Планет X).
"Знамо да су та планета и инсталација у Сибиру блиско повезани. Могу да кажем да та инсталација одржава ту планету у стабилној орбити. Кад би се та планета померила или променила орбиту, читав соларни систем би постао нестабилан. Ми на академији смо убеђени да је та планета настањена и да је та инсталација направљена да штити и њих и нас. Сигурно смо да се неће догодити ништа опасно. Имамо посла са технологијом много напреднијом од наше", наводи руски научник.
"Наша истраживања показују да Земља поседује некакав пулс на фреквенцији која утиче на сва жива бића. Она се пре око 12.500 година поклапала са староегипатским календаром од 360 дана, али тада је требало да Земљу погоди астероид. Верујемо да је орбита Земље у то време вештачки померена мало даље од Сунца, па је фреквенца прешла на 365", прича Уваров и додаје да се тада помислило да негде имамо пријатеље који пазе на нас.
Ти пријатељски настројени ванземаљци не дозвољавају да небеска тела као што су комете и астероиди униште земљу.
"А они који желе да поставе наоружање у свемир... Право да вам кажем, то боли све нас који учествујемо у овом пројекту. Ево, ми истражујемо ту инсталацију и друге ствари, физичке ствари, а ништа од тога нису направили Руси или Американци, него неко други, неко из свемира. Жао нам је само кад помислимо шта би могло да се догоди ако поставе оружје у космос", каже он.


Та инсталација има своју "електрану", свој извор енергије, прича даље руски научник.
"Лоцирали смо га за време рата у бившој Југославји, кад смо први пут забележили повећано емитовање енергије. То нам је било невероватно, али сад знамо да ова инсталација реагује на друштвене немире и сукобе. Део наше истраге је и претраживање древних записа и архива, током којег смо дошли до текстова о Екутин Апос Аланхор. Зовемо их Аланхор, а стари су најмање 4.000 година. У њима је описана инсталација - и то у научним терминима - и све шта се тамо дешава. То је чудесно", наводи Уваров, који је двапут посетио ту област.






)"Први пут наши инструменти регистровали су високе нивое зрачења. Било је прилично опасно. Неколико локалних становника из оближње области зна за инсталацију, наравно, и описали су нам је. Све смо уцртали на мапу. Али ти људи, њихове породице, животиње, сви обољевају услед радијације", прича научник.
У протеклих шест година пажљиво се прати ниво зрачења у тој области, коју су, у међувремену, сви напустили. Уваров каже да се то догодило и два месеца пре Тунгуске експлозије. Изгледа да се зрачење појачало зато што се инсталација спремала за одбрану од астероида.
Зрачење омета истраживање на терену, али професор Уваров каже да је у припреми велика експедиција, у којој могу да учествују и међународни стручњаци, али искључиво одговорни и посвећени људи.

Earth Wrapped In 'Star Trek Force Field',
Scientists Discover
PA   |  http://s.huffpost.com/images/v/pa_wire.png
Posted: 26/11/2014 20:17 GMT Updated: 26/11/2014 20:59 GMT
o     
Earth is wrapped in an invisible force field that scientists have compared with the "shields" featured in Star Trek. A US team discovered the barrier, some 7,200 miles above the Earth's surface, that blocks high energy electrons threatening astronauts and satellites.
Scientists identified an "extremely sharp" boundary within the Van Allen radiation belts, two large doughnut-shaped rings held in place by the Earth's magnetic field that are filled with fast-moving particles. Lead researcher Professor Daniel Baker, from the University of Colorado at Boulder, said: "It's almost like these electrons are running into a glass wall in space.



Artists impression of a doughnut-shaped brick wall to illustrate an invisible "shield" discovered US scientists that is 7,200 miles above the Earth in the Van Allen radiation belts, which blocks high energy electrons that threaten astronauts and satellites
"Somewhat like the shields created by force fields on Star Trek that were used to repel alien weapons, we are seeing an invisible shield blocking these electrons. It's an extremely puzzling phenomenon."
The team originally thought the highly charged electrons, which loop around the Earth at more than 100,000 miles per second, would slowly drift downward into the upper atmosphere. But a pair of probes launched in 2012 to investigate the Van Allen belts showed that the electrons are stopped in their tracks before they get that far.
The nature of the force field remains an unsolved mystery. It does not appear to be linked to magnetic field lines or human-generated radio signals, and scientists are not convinced that a cloud of cold electrically charged gas called the plasmasphere that stretches thousands of miles into the outer Van Allen belt can fully explain the phenomenon either.
Prof Baker added: "I think the key here is to keep observing the region in exquisite detail, which we can do because of the powerful instruments on the Van Allen probes." The research is reported in the journal Nature.
RELATED ON HUFFPOST:

Тунгуска Еxплосион 30 Јулy 1908


http://youtu.be/EiXpp-i442s


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP