Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

Progravitaciona mašina poleteće nad Kosmajem!

Pronalasci i pronalazači  Trece oko broj 745 od 19 juna 2018 godine strana 9 .

Progravitaciona mašina poleteće nad Kosmajem!

 Kada elektromagneti "isključe"gravitaciju, moguće je putovati i kroz vreme l


 Dr Božidar Milosavljević, jedan od naših najčuvenijih urbanista - otkriva za Treće oko sve tajn veka napisao je "Novu fiziku", ta- da nazvanu - "Zaboravljeno znanje predaka". U "jeretičkoj knjizi" uka- zao je na koeficijent negativne teži- ne i izveo obrnut obrazac od Ajn- štajnove proporcije izražene kroz "E = mc2"(energija ekvivalentna masi pomnoženoj kvadratom brzine sve- tlosti u vakuumu). Inverzivna teori- ja mladog studenta arhitekture to- liko je zainteresovala ondašnju ne- konvencionalnu inteligenciju da su pesnici i pisci Rastko Zakić i Rado- mir Raša Smiljanić pro- našli i izdavača Milosa- vljeviću, a "brošura" se, svedoči autor, nosila u zadnjem džepu tek "ot- krivenih" faremerki i nje- ne tajne su se objašnja- vale na studentskim žurkama uz Dženis Džoplin i Led Cepelin. Milosavljević dalje govori da je svoju ideju o koeficijentu negativne težine "probio"zahvaljujući recenzijama prof. Miće Raki- ća sa PMF-a i tada najtalentovanijeg studenta Filozofskog fakulteta Velimira Abramovića (danas profesor). 

 Međutim, Božin otac Čedomir knjigovezac, koji je dan i noć radio da iškoluje decu, tražio je od sina da privređuje. Kao postdiplomac na Arhitektonskom fakultetu, Milosavljević je počeo da radi u Institutu za Athitekturu i Urbaniyam Srbije, odkle e preuyet od Zavoda za planiranje grada Beograda i tako kreće njegova karijera uglednog srpskog urbanista i prostornog planera. Gotovo da ne postoji grad u Srbiji gde nije"planirao" izgradnju. Vrhunac slave doživljava u "Trudbeniku" kao direktor Odeljenja za razvoj, sada i doktor arhitekture, koji je sračunao koeficijente efekata rada i profita kompanije za razne sistem izgradnje i projekata . 

U ime SFRJ tada je u Alžiru ugovorio "posao veka", izgradnju pet naselja od ukupno 30.000 stanova i BGP od 600.000 kvadrata m2 to po ceni od 980 dolara po kvadratnom metru.Sa prodajom nekoliko sistema za prefabrikovanu izgradnju stanova.  "Trudbenik" nije mogao sam sa Radom da izvede ovaj posao i ukljucene su kompanije iz pet eks jugoslovenskih republika. Taj posao se smatra najvećim građevinskim poduhvatom građevinske operative u SFRJ




Mnogo sam planirao naselja i objekata i gradio i kod nas i svetu preko Konsultantskih misija. Samo za svoje potrebe napravio sam u životu devet kuća. Ali, prijem informacija iz "Kosmičkog informacionog polja" u veyi Gravitacije, nikada nije prestajao. Tako sam 1995. godine predao prijavu u Zavodu za patente u Beogradu za priznanje autorstva za dva svetska patenta magnetnih generatora objašnjava naš sagovornik. - Posle godinu dana ispitivanja mojih prijava magnetnih generatora u Zavodu, odbranio sam patentni zahtev o Torzionom i Kompresionom magnetnih generatora .

Misteriozna smrt generala 

Aprila 1996. autor dobija Zlatnu medalju za pronalazaštvo Nikola Tesla, a posle javne prezentacije u Domu inženjera i tehničara, vojska traži da se sve prebaci u VTI. (Film o projektu "magen" dostupan je na Jutjub kanalu). Zapazio sam da kod elektromotora, magnetna šipka rotira uvek isto po sredini i tako stvara magentno polje predivnih koncentričnih talasa. Ja sam magnet zarotirao po uzdužnoj osi. Takođe "pobuđivao" sam ga u rotaciji, ali mimo centra. Rezultati su bili nestandardni magnetni talasi i magnetna polja različitih opsega - govori Milosavljević, pojašnjavajući - Konkretno vojska je bila zainteresovana da razvije ometače radarskih snopova i da učini "avakse"i druge NATO "osvetljivače ciljeva" slepim.

Pronalazac iz podnožja Kosmaja priča i da su do njegove ideje odavno vec došli Rusi i da su je Amerikancima demonstrirali nedavno u Siriji u nekoliko navrata. Dodaje da su naša dva generala koja su bila "pokrovitelji" istraživanja "magena" u VTI, umrli na prečac i veoma mladi. Major specijalista sa kojim je sarađivao nije mogao sam da nastavi rad bez daljih naređenja, a usledio je i rat 1999. 

Poništavanje težine 

Među čudesnim svojstvima Sirlovog generatora nalazi se i činjenica da, kada magneti rotiraju u smeru zdesna nalevo, uređaj leti u visinu, dok kod obrnutog smera praktično se zariva u zemlju. Tokom rada ima svojstvo stalnog ubrzanja i poništavanja sopstvene težine. Kada se optereti izvesnom masom, da bi se sprečila tendencija kreta- nja u smeru suprotnom od dejstva sile gravitacije, uređaj bi povećavao svoj kapacitet proizvodnje energije i postajao bi superprovodnik. Oko sebe je pravio jako jonizovano polje, a kasnije i harikene koji bi pustošili okolinu-oduševljen je Milosavljević. 


Periodni sistem je falsifikat! 

Etar je ključni element za određivanje prirode magentnog polja - smatra sagovornik. "On je veza za ono što se događa između sila magneta i provodnik energije koja se tako dobija. Etar je izbačen namerno". Malo ljudi zna da je posle smrti D.I. Mendeljejeva, koji je "izsanjao" tablicu prirodnih elemenata 1907. godine, njegovo najvažnije otkriće "Periodni zakon" bio namerno falsifikovan od strane Sovjetske akademije nauka. Ono što se sada predstavlja u školama i na univerzitetima, pod nazivom "Periodni sistem elemenata " - je falsifikat. Poslednji put u neizobličenom obliku pravi Periodni sistem je objavljen 1906. u Sankt Peterburgu (u udžbeniku "Osnovi hemije", 8. izdanje). I tek 96 godina posle nestanka, autentični Periodni sistem se prvi put diže iz pepela, zahvaljujući publikaciji u časopisu ZRFM ruskog društva fizičara - otkriva sagovornik. Naime, posle smrti Mendeljejeva, prvi koji je digao ruku na besmrtno Mendeljejevo delo je sin njegovog prijatelja i saradnika iz Društva - Boris Nikolajevič Menšutkin. On je prebacio "nultu grupu" tablice na njenom desnom kraju i uveo takozvanu "periodu". Glavna metodološka karika u Mendeljejevom otkriću je bila Zemljin etar i ona je označena nulom, a sada je nema. 

Vrata u drugu realnost 

Šta su Rusi prikazali? Prvo se u Crnom moru dogodilo da američki razarač "Donald Kuk" elektronski oslepi posle preleta ruskog Su-25, a zatim im je posle nekoliko nedelja "poludeo" GPS, odnosno satelitska navigacija. Sateliti su "čitali" da se NATO brodovi umesto u Persijskom zalivu nalaze duboko na kopnu. Desila se, kod razarača Kuk ", paraliza" a u kasnijem slučaju usporavanje magetnih talasa od strane ruskog protivelektronskog oružja. To oružje radi na principu današnje elektornike "nepoznatih" magnetnih kola i talasa. Taj princip sam pokazao ja 1995. - tvrdi pomenuti pronalazač. 

U privatnoj ateljeu / radionici u Sopotu naš sagovornik poslednjih nekoliko godina radi na daljem istraživanju prirode elektrostatickih i elktromagentnih polja. Kao tehnološkom demonstratoru služe mu dve velike kružne ploče od klirita, u koje su fiksirani feromagneti i kondezatorske ploce.. Kada se ploče zavrte u kontra smeru dobijamo staticki elektricitet od nekoliko milona volti. Sa neodijmskim magnetima koje želi da nabavi,  ta energija uslozenih magneto elektrostatickih ollja, bi bila značajno snažnija i što Božidar potencira - zna kako da je izračuna. Sve u svemu za reprormaterijal, magnete, ploče i kalemove treba mi suma od oko 10.000 evra i ubeđen sam da će se javiti sponzor. 

Ovakva proizvodnja energije trebalo bi da zainteresuje državnu yajednicu ili barem pojedine privatnike koji bi da zeleli da pomognu razvoj naike i da zarade - tvrdi on. I dok pronalazač navodi da zna kako bi i zašto njegov uredjaj mogao da levitira, odnosno da leti priznaje da ne zna šta bi još moglo da se dogodi kod eksperimentisanja. Ubeđen sam da kada se primeni tehnogija magnetnoelektrostatike (magnetiyma i elektrostatike) otvaraju se "džepovi" za drugu realnost. Smatram da pri isključivanja elektromagnetskog efekta gravitacije može se "hodati po vremenu"- navodi naš istraživač. 

Letenje bez goriva i inercije 

Priča našeg pronalazača nije naučna fantastika. Božidar ukazuje na trojicu pre njega, koja su postigla nemoguće. Doduše, i njihovi patenti su preseljeni u laboratorije najmoćnijih zemalja sveta, a sve češće pojavljivanje letelica neobičnih svojstava na nebu od SAD do Rusije sagovornik tumači testiranjem ovakvih vazduhoplova. Za pravo Milosavljeviću dao je i dr Bojd Bušmam iz "Lokida", koji je pre par godina u intervjuu za uticajnu američku TV stanicu ispričao da se za antigravitacioni pogon zna već 50 godina i da Amerikanci rade na njemu u Istraživačkom centru poznatom kao Zona 51

Džon Sirl, Englez, koji je nedavno preminuo ostavio je svedočanstvo na Jutjubu kako radi njegov generator- sila. Sastoji se iz centralnog magneta, a okolo su magnetni prostenovi . Sa strana konstrukci- je nalaze se induktivni kalemovi, a energija se crpi iz etra - objašnjava nam Božidar. - Ovog čoveka su pre petnaestak godina "otkrili" iz lokalne elektrodistribucije, shvativši da proizvodi velike elektrosmetnje. Na početku njegove letelice koje bi se vinule u vazduh, niko nije mogao da locira jer su tokom leta samostalno proizvodile energiju i verovatno su završile negde u vasioni. Onda je hapšen, zatim su ga pustili i dali mu titulu akademika. Zvanično, patent su ocenili kao nekoristan?

Inspirativno saznaje poklon je Kosmickg razuma !

 O Sirlu Božidar priča sa posebnim pijetetom. Kaže da su njegov život i ideje usmereni, posle čudnih vizija i snova, kako da koristimo energiju oko nas. I sam je imao ta "viđenja". Englez je na osnovu toga napravio samoaktivirajući uređaj koji koristi magnetnu rezonancu dva suprotno rotirajuća magnetna polja. Uređaj "usisava"energiju vakuuma ili etra iz okruženja, a predaje je preko induktivnih kalemova smeštenih na obodu diska . Tako se formira električni tok koji se može koristiti za razne svrhe. Tačno je da se u početku uređaj otimao kontroli i nekontrolisano "odlazio" u atmosferu. Posle dugo godina rada Džon Sirl je uspeo da artikuliše i kontroliše kretanje uređaja, koji je sada postajao prava letelica bez potrošnje ikakvog goriva. Ona se snabdevala gorivom iz okruženja - završava Milosavljević, ostavljajući nas u ubeđenju da je na Džonovom tragu! l

https://youtu.be/1JeeaZlYonc



0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP