Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

РЕАЛНА ЕГЗОПОЛИТИКА - БИТКА ЗА ЗЕМЉУ ЈЕ У ТОКУ - САМОУНИШТЕЊЕ ЈЕ РЕАЛНО !РЕАЛНА ЕГЗОПОЛИТИКА - БИТКА ЗА ЗЕМЉУ ЈЕ У ТОКУ - САМОУНИШТЕЊЕ ЈЕ РЕАЛНО ! 

 ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА, 


ТЕМА ОПСТАНКА, КОЈА ЈЕ САДА РЕАЛНА СВАКОДНЕВИЦА, ОПИСАНА ЈЕ НА БЛОГУ http://skrivenosaznanje.blogspot.rs ВИШЕ ПУТА СА РАЗЛИЧИТИХ УГЛОВА САГЛЕДАВАЊА. САДА, У ДАТИМ УСЛОВИМА ЗБИВАЊА У ШИРЕМ ОКРУЖЕЊУ, И У ЛОКАЛНИМ УСЛОВИМА ЛОКАЦИЈЕ НА КОЈОЈ БОРАВИМО, ДОКАЗУЈЕ СЕ ТЧНОСТ ВЕЋИНЕ ПРЕДПОСТАВКИ КОЈЕ СЕ ОДНОСЕ НА СМИШЉЕНУ РЕАЛИЗАЦИЈУ "ДЕПОПУЛАЦИЈЕ" РАСЕ ХОМО САПИЈЕНСА НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ ОД СТРАНЕ НЕПОЗНАТИХ ЗЛОНАМЕРНИКА И ЊИХОВИХ ПОСЛУШНИКА . 

 ПЛАН СЕ РЕАЛИЗУЈЕ БЕСПРЕКОРНО ЕФИКАСНО И ЗАСНИВА СЕ НА ПОДСТИЦАЊУ ЖИВОТИЊСКИХ ИНСТИКТА КОД ЈЕДИНКИ РАСЕ ХОМО САПИЈЕНСА, ПОДИЗАЊЕМ АГРЕСИВНОСТИ И ЗАГЛУПЉИВАЊЕМ ПУТЕМ СРЕДСТАВА "МАС - МЕДИЈА" ТО СЕ ПОСТИЖЕ СПУШТАЊЕМ РАЗУМА ЈЕДИНКИ У ПРЕДЕО ГЕНИТАЛНИХ ОРГАНА - ЈЕЗИКОМ ЕЗОТЕРИЈЕ У ШАКРАМ МУЛАНДАРУ, КОЈА ЈЕ БИО - ЕНЕРГЕТСКИ ЦЕНТАР ЗА ОДРЖАВАЊЕ ОСНОВНИХ ЖИВОТНИХ ФУНКЦИЈА - ДИСАЊА, ЖЕЂИ, ИСХРАНЕ И РЕПРОДУКЦИЈЕ. 

 ЕКСТЕРНИ ФАКТОР КОЈИ ПОДСТИЧЕ И ПОДРЖАВА ОВУ СТРАТЕГИЈУ ЈЕСТЕ НОВАЦ - СВАКИ ПОЈЕДИНАЦ ЈЕ МОТИВИСАН ПОТРЕБОМ ЗА ХРАНОМ И ЕНЕРГЕТСКИМ РЕСУРСИМА И ПРИНУЂЕН ДА ПОСТОЈЕЋИМ БАНКАРСКИМ СИСТЕМОМ РЕАЛИЗУЈЕ СВОЈЕ ПОТРЕБЕ. НА ТАЈ НАЧИН УКЉУЧЕН ЈЕ У ОПШТИ СВЕТСКИ СИСТЕМ КОНТРОЛЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЈЕ. ТАКО ПОСТАЈЕ ПРЕДМЕТ КОЈИМ СЕ УПРАВЉА, А НЕ САМОСТАЛНО РАЗУМНО БИЋЕ.! ВИШЕ О ТОМЕ САЗНАЋЕТЕ У ДВА ВИДЕО ПРИЛОГА УЗ ОВАЈ КРАТАК УВОД ! 

 УМ - УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО ! 

 https://youtu.be/f4SrN1kxK-Q

https://youtu.be/ZzpgpchH8ck


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP