Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

MEDVEDEV POTVRDIO: VANZEMALJCI SU MEĐU NAMA


MEDVEDEV POTVRDIO: 
VANZEMALJCI  SU  MEĐU  NAMA


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


ДАЛИ ЈЕ РУСКИ ПРЕМИЈЕР МИСЛИO ДА СУ КАМЕРЕ И ЗВУЧНИЦИ ИСКЉУЧЕНИ ПА РЕКАО ИСТИНУ, ИЛИ ЈЕ ТО САМО ЈЕДНА ЛЕПО ОСМИШЉЕНА НОВОГОДИШЊА ШАЛА, ЗАКЉУЧИТЕ САМИ. АЛИ,  ЈЕ ДОКАЗАНА ЧИЊЕНИЦА  ДА ПОЈАВА СУПЕРИОРНЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ ИЗ КОСМОСА ИЛИ ИЗ ПАРАЛЕЛНЕ РЕАЛНОСТИ ИMA ВEЗЕ СА ПРИМЕНОМ АТОМСКИХ  БОМБИ У ЈАПАНУ 1946 ГОДИНЕ – ХИРОШИМА И НАГАСАКИ.


ОТУДА ЈЕ ЛОГИЧНО ДА СЕ КОДИРАНА ШИФРА ЗА САМОУНИШТЕЊЕ И ПОДАЦИ О ВАНЗЕМАЉЦИМА ИЛИ ВАНВРЕМЕНЦИМА, НАЛАЗЕ НА ИСТОМ МЕСТУ И КОД ИСТОГ ЧОВЕКА, ДА ДОБРО РАЗМИСЛИ ПРЕ НЕГО ШТО ОТВОРИ „ПАНДОРИНУ КУТИЈУ“ ! 

ДАЛИ ПОСТОЈЕ ДВЕ ИЛИ ВИШЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈА, КОЈЕ БРИНУ О НАМА ИЛИ НАС ВОДЕ У БЕЗДАН – ВИДЕЋЕ СЕ УСКОРО !


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДA МИСЛИМО !






Ruski premijer Dmitrij Medvedev otkrio da postoje vanzemaljci koji slobodno šetaju Zemljom.

Sa kovčegom u kojem se nalaze šifre za nuklearno oružje, predsednik zemlje dobije i poseban tajni folder.Ovaj folder sadrži informacije o vanzemaljcima koji su posetili našu planetu, kaže Medvedev.


Ruski premijer Dmitrij Medvedev, ne znajući da su i dalje uključeni mikrofoni, posle televizijske emisije otkrio voditeljki da postoje vanzemaljci koji šetaju Zemljom. Video nije objavljen na televiziji, ali je dospeo do interneta gde je postao hit.


Nakon emisije, voditeljka ga je pitala zna li, kao bivši predsednik Rusije, nešto o vanzemaljcima. Reći ću vam prvi i poslednji put. Sa kovčegom u kojem se nalaze šifre za nuklearno oružje, predsednik zemlje dobije i poseban tajni folder. Ovaj folder sadrži informacije o vanzemaljcima koji su posetili našu planetu. Uz to vam daju i izveštaj o potpuno tajnoj specijalnoj službi koja vrši kontrolu nad vanzemaljcima u našoj zemlji. Ta dva dokumenta se dobiju zajedno s nuklearnim šiframa. Kada se završi predsednički mandat, ti dokumenti se predaju sledećem predsedniku.


Medvedev je na kraju uz osmeh dodao da se više detaljnijih informacija o ovome može dobiti u filmu ‘Ljudi u crnom’. „Neću vam reći koliko ih je među nama, jer bi to uzrokovalo paniku“, rekao je Medvedev

http://ruskarec.ru/articles/2012/12/16/medvedev_o_vanzemaljcima_18847.html






Хроника крушений НЛО в России / Документальный фильм


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP