Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ПРОБУДИТЕ СЕ ДОК НИЈЕ КАСНО!

Миладин Шеварлић



+


Они ће ускоро побити 100 посто људске расе оружјем које људи не разумију!
Аутор: Зринка К.Недјеља, 19. Травањ 2015. у 13:46
Имамо времена још неколико година!
Колико год писали о “болесницима” на врху наше пирамиде живљења, многи и даље не вјерују у постојање велике завјере која се тренутно одвија над читавим људством и то никако није добро јер то значи да је већина људи већ “испрана” како је и планирано. Иако је овај документ био посве јавно доступан на страницам НАСА-е, нитко за њега не зна  и то је оно што је страшно. Зато вам ми доносимо разговор с Деборах Тавер, супругом бишег дјелатника енглеска тајне службе који су заједно налетјели на тај документ и који већ годинама свијету помоћу странице стопцриме.нет покушавају рећи застрашујућу истину. Ове информације потребно је ширити како би што више људи сазнало истину, у супротном доћи ће врло брзо до краја свијета каквог познајемо само зато што оружје који они користе није стандардно оружје већ оружје које људи уопће не разумију, оружје за које ни не знају да постоји.
Документ о којем разговарамо био је  јавно објављен на НАСА-иној службеној страници и представљен кроз ПоwерПоинт презентацију. Потписује га Деннис Бусхнелл, главни знанственик НАСА-е. Документ је презентиран у српњу 2001. године “, прича Таверс, држећи документ у руци и наставља. “Оно што ми је привукло пажњу и помогло ми да схватим да је ријеч о нечему страшном је наслов документа који се назива : “Будућа стратешка питања, будуће ратовање до 2025.” Док сам прелистала документ била сам збуњена због онога што је тамо писало.  Да је ријеч о нечему озбиљном пише на стр. 4.-  “Ова презентација се базира на постојећој анализи и технологијама”. Дакле не ради се о машти и измишљеним фиктивним причама већ о стварности која је већ тада постојала. И цијели документ написан  је о роботима, киборзима и људима које треба “потаманити”.
Разлог због којег би сви људи свијета требали сазнати за овај документ налази се на стр. 93. Тамо пише наслов, “Живописно заробљавање/мучење људи на ударном телевизијском термину”. То је невјеројатна изјава, и невјеројатно је да људи ништа о томе не знају. Затим даље пишу : “За терористичке нападе у континенталном дјелу САД-а и остатку свијета користити ће се бинарно, биолошко оружје за рушење критичне инфраструктуре.
Они ће користити ЕМП што значи електро-магнетска пулсација. Такођер пише да ће користити радијацијске фреквенције против наших мозгова. Како пише у документу, они планирају водити озбиљан психолошки рат с планираном колатералном штетом и експлоатацијом. На истој страници као један од планова наводе: “Експлоатацију ЦНН синдорма.” ЦНН је ако нисте знали машина за њихову пропаганду и манипулирање, коју је основала ЦИА и којом се води психолошки рат против друштва. (Како би проширили свој утјецај на цијели свијет ЦНН отвара своје ТВ подружнице диљем свијета. Код нас је управо стигла Н1 телевизија као подружница ЦИА-е и ЦНН-а.) Даље, на страни 66. пише. “Проблем који се повећава и који треба искоријенити су људи, њихове слабости и ограничења. Људи су превише тешки и преосјетљиви. Људи су превише спори и физички и ментално. За људе је потребна огромна логистика  што би значило да смо им прескупи за одржавање. Можете ли вјеровати? Мислим ове реченице долазе сасвим легитимно с НАСА-ине странице? То је застрашујуће јер у то су умјешане Оружане снаге САД-а, ДАРПА, ЦИА, атлантска команда, аустралијско министарство обране и друге агенције из свијета које су одавно преименоване у корпорације што знаћи да су то обичне твртке које су илегално преузеле власт над човјечанством. И док се људи не пробуде и не схвате да њима владају корпорације и банке све ово из овог докумнта ће се рализирати. Они позирају као легалне владе али то нису. (Потражите документ Република Хрватска до.о.о и схватити ће те о чему се овдје ради).
“Ми имамо корпорације с ратном машинеријом који јавно наводе што ће учинити нама људима.”, надаље наводи Товерс. И ово се не односи само на САД, већ је ово глобални план за глобални напад с технологијом коју већина људи уопће не разумије. Сви купују пиштоље и муницију несхваћајући да је данас оружје потпуно другачије. Оружје које ће они користити и које користе с обзиром да је документ из 2001. је ултра високи енергетски сноп наелектризираних честица иона и електрона. Ви морате знати да глобална елита, банкари вјерују да су остварили бесмртност и то знамо јер је цијели документ о киборзима и људима према којима киборзи требају насљедити људе јер су они јачи, издржљивији и бесмртни.
Направили су мапу наших мозгова и скужили како ће мозак убацити у машину. Ти киборзи већ су створени. Ми само чекамо када ће их пустити да побију остатак преживјелих. Даље они пишу: “Микро прашина је оружје”. Дакле они кажу како се ова механизирана прашина величине микрона дистрибуира као аеросол и удише директно у плућа(путем цхемтраилса, моргелон). “Прашина се механички увлачи дубоко у ткиво плућа људи  и извршава задане патолошке мисије. Они кажу да је овај по њима легалан начин ратовања оно што ће учинити људској раси.
Надаље говоре како ће користити фреквенције у ратовању против људи. Дакле није ријеч о рату између двије државе већ о рату болесне елите против људске расе. Они говоре о кориштењу ниске фреквенције, микро фреквенције и то како кажу, против 100 посто људске популације. Дакле, они нас све желе побити. Људи ће почети боловати од различитих болести а сви симптоми почињу за шумом и звоњавом у ушима, јаким лупањем срца, осипима по кожи, несаницом… Они нам тим фреквенцијама уништавају имунолошки сустав, и то све пише у јавно доступном документу објављеном на страници НАСА-е
Како се елита заштитила од тих истих оружја које ће усмјерити против нас?
“Оно што смо ми сазнали је да су они далеко испред нас у својим открићима. Нпр. лијек за рак. Они никада немају рак. Како смо сазнали, изумили су си чипове којима ће се обранити од фреквенција којима нападају. Такођер кроз трансхуманизам јер они не планирају више бити људи, они планирају бити бесмртни”.
Је ли документ објављен како би јавност сазнала што смјерају?
Па илуминати и друге мочне организације, познато је, од вијека вјекова, увијек јавно објаве све што планирају учинити на службеним страницама својих корпорација. Но, људи и тако не посјећују те странице иако би требали и то је разлог зашто нитко то не зна а не можемо рећи да нисмо били упозорени.
Детаље шокантног документа сазнајте у видеу а информације ширите како би људи знали што се спрема и како би се на вријеме пробудили из дубоког, планираног сна који онемогућава људима да се боре против ових злотвора који су си умислили да су богови.

Припремите се, почело је: Ово су знаци који показују да се елита спрема за нешто велико

Постед дате: април 17, 2015Ин: ИЗА ОГЛЕДАЛА




За шта се то елита спрема? Пре пар дана смо сазнали да Федералне резерве премештају већи део операција из Њујорка у Чикаго због страха од „природне катастрофе“, да федерална власт купује на милионе оквира муниције за полуаутоматске пушке АР-15, да се НОРАД премешта на планину Шајен зато што је опремљена заштитом од „ЕМП-ова“.
Поред тога, влада организује бројне необичне „вежбе“ широм нације. Да ли је могуће да се елита спрема за нешто стварно велико или је у питању само параноја?
Осврнимо се прво на Федералне резерве. Каква природна катастрофа би могла да буде толико страшна да прекине операције Федералних резерви у Њујорку?То би морало да буде нешто веома необично, а Федералне резерве у Њујорку су очигледно забринуте да би такав догађај могао да се деси. Реутерс наводи да Федералне резерве премештају своје особље из Њујорка у Чикаго и да успостављају своју канцеларију тамо у случају „природне катастрофе“ у Њујорку.
У читавој историји САД, никад није дошло до природне катастрофе у Њујорку која би била толико страшна да заустави операције Федералних резерви.
Због чега су онда забринути?
Постоји вероватноћа да би источну обалу могао да погоди цунами. Аналитичари процењују да је САД ипак озбиљно схватила претњу руског геополитичара Сивкова када је изјавио да ће Руси уништити САД са само две атомске бомбе на Јелоустону.
Иако је америчка аналитичарка професорка Шенон Кобс-Навотнијак исмејала претње Сивкова, остала је сумња да ту нешто озбиљно не штима.
Поред тога, немогуће је замислити било коју другу катастрофу која би на дуже време онемогућила рад Федералних резерви у Њујорку.
Друга необична ствар јесте масовна куповина муниције за АР-15 полуаутоматске пушке.
Министарство безбедности намерава да купи 62 милиона оквира муниције за АР-15 само пар недеља након што је АТФ (Биро за алкохол, дуван, оружје и експлозиве) забранио употребу М855 метака.
Наводи се да ће ове метке користити агенти Граничне службе заштите САД широм нације у сврхевежбања“.
Зашто би Граничној служби заштите САД била потребна толика муниција завежбање“?
Следећа чудна ствар је чињеница да се НОРАД премешта у планину Шајен након свих ових година.
Планина Шајен је затворена пре око 10 година јер се претња од Русије повукла, али ове недеље је Пентагон најавио да ће планина Шајен поново бити место на ком ће се чувати напредна опрема за праћење и комуникације.
Војни официри наводе да се премештање врши како би се осетљиви командни сензори сачували од могућег напада електромагнетним пулсом (ЕМП-ом).
Пентагон је прошле недеље објавио уговор од 700 милиона долара са корпорацијом Раyтхеон ради надгледања рада Северноамеричке ваздушне команде (НОРАД).
Дакле, америчка војска је одједном уплашена због могућег ЕМП нападаДа ли је потребно рећи да то ново оружје поседује Русија о чему смо недавно писали а то прочитајте ОВДЕ
Трошење 700 милиона долара за премештање у планину је веома велика ствар.
Да ли они знају нешто што ми не знамо?
Поврх свега, широм државе се уочавају чудневежбе“.
Тако су се нпр. у Ајови појавила возила за ванредне случајеве и безбедносни официри у тактичкој опреми, а наведено је да је у питању вежба чији је циљ припремање особља за ванредне случајеве за напад оружјем масовног уништења.
Сличне вежбе одржане су и у Мичигену, Аризони, Калифорнији, Тексасу и Јути.
Један од тих догађаја је и чувениЈаде Хелм“, према коме ће државе Тексас и Јута бити означене каонепријатељска територијакоји ће се одржавати од 15. јула до 15. септембра.
Да ли би људи требало да буду забринути због ових вежби. Можда, а можда и не.
Оно што такође збуњује људе широм САД јесте затварање Wалмарт продавница збогпроблема са цевима канализације“.
Не једна већ пет Wалмарт продавница је већ затворено због проблема са цевима који ће се решавати 4-6 месеци.
Да ли ће им заиста бити потребно 6 месеци да поправе тоалете?
Или су људи који тамо раде веома неспособни или се нешто много чудније крије иза ове приче.
Можда су све ово само неповезане случајности, али опет, можда и нису.
Wебтрибуне.рс

Дејвид Ајк досије: Нашом планетом већ хиљадама година влада само једна лоза

Постед дате: април 22, 2015Ин: ИЗА ОГЛЕДАЛА





Дејвид Ике у својим књигама пише о Илуминатима, о свим њиховим повезаним тајним групама и о томе како оне манипулишу светом у своју корист.
Ко спада у супер богатуелитуИлумината и ко су њихови сарадници?
Ту су краљица Енглеске, њен муж принц Филип и Краљевска кућа Виндзор, затим хијерархија одбора Ватикана која укључује и папу, затим Ротшилдови, Рокфелери, Морганови, Дупонтови, Фордови, Карнегијеви, Мелонови, Бушови итд.
Све детаље можете пронаћи у Дејвидовим књигама, а тек када их прочитате, схватићете до које мере сеже глобална манипулација.
Ова зла група манипулише човечанством, терајући људе да воде ратове ради своје личне финансијске користи.
Рат и претње о рату су главни начин на који они држе људе у страху, контролишући их масовно.
Како би Илуминати остварили ову своју ужасну агенду, они морају заједно са банкарима да финансирају и подржавају обе стране у свим већим ратовима који се воде на планети.
Они немају никаквог саосећања за људски живот и није их брига за то колико милијарди људи морају да побију да би остварили свој резултат, какав год он био.
Њих не занима да ли сте црнац или белац, хришћанин, муслиман или јевреј, да ли сте Американац, Кинез, Авганистанац, Европљанин, Ирачанин, Израелац, Палестинац или било ко други
За Илуминате, људи нису ништа више од стоке коју очекује покољ.
Дејвид објашњава како су они створили организоване религије, науку, школе, факултете и друге образовне установе, али и војску широм света не би ли контролисали људске умове.
Они су створили монетарни и кредитни систем, што Дејвид наводи као највећу превару свих времена уведену ради контроле над нацијама и појединцима.
Они кроз своју финансијску мрежу широм света контролишу банке и новац, при чему је око 80% свог богатства на свету у њиховим рукама.
Они контролишу све веће телевизијске, радијске и новинске медије, филмове, књиге и музику. То је њихов начин да сузбију истину о својим злоделима.
Илуминати су ти који бирају председнике, премијере, сенаторе, конгресмене, чланове парламента, диктаторе и све остале кључне владине званичнике у свакој влади у свакој нацији. Као што Дејвид Ике каже: „Демократија је заробљавање прерушено у слободу“.
Избори у такозванимдемократскимнацијама су само шарада, при чему људи само мисле да од њиховог гласа зависе избори.
Уколико неким пуким случајемаутсајдеруспе да дође на власт и не ради оно што му је речено, он или она одмах бивају елиминисани.
Сада када поседујете нека основна знања о Илуминатима, хајде да погледамо чиме се још Дејвид бави у својим књигама. Оно што ћете управо прочитати је толико запањујуће да је питање да ли уопште можете да поверујете у то.
Илуминати не желе чак ни да размишљате о могућности да је таква група стварна и да стварно постоји. Дакле, док будете читали све ово, отворите свој ум за разне могућности.
Дејвид спомиње малу групу која влада нашом планетом већ хиљадама година и која је својувладавинупреносила из генерације у генерацију путем своје лозе.
Владариодржавају ову лозу међусобним укрштањем монархија такозване Краљевске породице већ хиљадама година. Исто важи и заИсточну установуу САД иЕвропску и британску установу“.
Дејвид истиче да је 43 председника САД повезано са лозом Карла Великог, а да за 33 председника постоје и докази!
Шанса да је ово случајност је једна у милијарду, зато је јасно да ће вам ово на почетку звучати невероватно.
Дејвид називавладајућу елитуна врху пирамиде Рептилима! Он не жели пуно да прича о њима, а има и добар разлог. Многи би помислили да је скренуо и изгубио би свој кредибилитет.
Према Дејвидовој теорији, пре неколико хиљада година су на нашу планету дошли ванземаљци и укрштали се са бићима на планети Земљи. Захваљујући свом супериорном знању, они су успели да прошире својувладавинуи да контролишу читаву планету до дана данашњег.
Они су одржали своју посебну лозу хиљадама година међусобним укрштањем. Дејвид каже да они могу дамењају обликкако би изгледали као људска бића, а не као рептили.
Дејвид објашњава да је ова група рептила успоставила све могуће религије, монархије, образовне системе, науку и све медије који су им потребни како би контролисали човечанство.
Дејвид детаљно објашњава сатанске ритуале ових група и људска ритуална жртвовања кроз историју. Само се запитајте где су сва она деца која сунестала“?
Знамо да је тешко суочити се са оваквим питањем, али је оно важно за претпоставку да веома зла група заправо врши ритуалне жртвене обреде чак и данас!
Само одговор на такво питање може нам помоћи да их зауставимо, ако се то стварно дешава. Сигурно се питатекако ова група може да се извуче са толиким убиствима?“.
Ако контролишете СВЕ веће масовне медије, може се сакрити било каква истина. Свако ко поставља питање да ли је оно што се приказује у медијим истина сматра се само још једнимлудим теоретичарем завере“.
Ипак, пре него што одбацимо овеневероватнемогућности, хајде да направимо озбиљну истрагу где су заиста сва та деца нестала.
Подсетићемо вас да је проблем у САД био толико велик да су почели да стављају сликенестале децена тетрапак паковањима млека свуда широм нације!
И поред тога, ниједан председник америчке владе никад није покренуо већу и озбиљнију истрагу и потенцијалноммасовном убијању деце“. Зашто?
Свако знање које би могло да помогне човечанству да сеослободи из окова Илуминатана планети Земљи се сузбија, омогућавајући групи да настави са својом контролом. Можете ли да замислите шта би се десило када би се испоставило да је све оно што Дејвид наводи истина?
Када би човечанство поседовало сво знање које ова група чува од људских бића и када би се оно користило за добро човечанства, наш свет би био једно дивно место!
У последње време су се десили одређени кључни догађаји на које је хитно потребно дати одговоре. Свемирска станица се константно гради већ више од 20 година. Сада се све то изгледа претворило у великикоалициони пројекатизмеђу САД, Русије, Европе, Јапана и можда неких других.
Колика ће та Свемирска станица на крају бити и која ће бити њена сврха? О томе се не прича у медијима, иако се свашта дешаватамо горе“.
Када узмете у обзир свемирске пробе на Марсу, Венери и Сатурну, затим све оне НЛО-е виђене на Земљи, затим кругове у пољима и остале појаве, схватићете да се многа важна питања не узимају за озбиљно.
Опет, какве користи неколико милијарди људи на Земљи има од изградње Свемирске станице на коју је потрошено неколико милијарди долара? Од какве је користи то за десетина милиона људских бића која умру од глади сваке године?
Ко доноси такве одлуке и зашто? Ко руководи оваквим процесима? Шта се све дешава и ко има користи од тога?
Сигурно вас занимају одговори на сва ова питања и то је потпуно разумљиво.
Ми имамо право да знамо за шта служи свемирски програм и која је права истина о читавом подухвату. Оно што је сигурно да неколико милијарди људских бића нема ама баш никакве користи од тога.
Само неколикосвемирских туристаје успело да одлетитамо гореза по 20.000.000 долара, што је цена која је недоступна за 99,999999% људи на планети.
Илуминати функционишу на следећи начин: они праве мале, тајне кораке, како маса не би схватила шта се дешава, скрећући пажњу са онога што заправо намеравају да ураде.
Свемирски програм се некако уклапа у њихов план и била би добра идеја истражити агенду Илумината и њихових подређених група.
Да ли су они стварно рептили као што Дејвид каже? Да ли се можда спремају да напусте планету Земљу након што је униште?
Многи људи пишу о овим темама и веома су исфрустрирани што не могу ништа да учине поводом тога.
Не долази ни до каквог правог деловања које би се суочило са овом потенцијалноневероватномситуацијом.
Један од бржих путева до истине је да људи искористе милијарде долара од својих пореза како би успоставили Грађански комитет интелигентних неповезаних појединаца (под неповезаним се сматрају људи који нису били на власти нити су повезани са адвокатима или директорима већих корпорација), који би улазио унутар зграда власти САД, власти ЕУ, Краљевске куће Виндзор, Британског парламента, Ватикана, тајних група Илумината, Ротшилдових, Рокфелерових, Карнегијевих итд.
Када би имао моћ да се нађе унутар ових група и организација, тај Комитет би могао да постави питања на која би коначно могао да добије одговоре из прве руке и схвати шта се заправо дешава.
Уколико би се на крају испоставило да је тачно све оно о чему Дејвид Ике и други пишу, онда би народ требало да реагује и реши се Илумината и њихових сарадника.
Овај комитет би такође могао да истражи све што је везано за свемирски програм и Свемирску станицу.
Чак и ако се испостави да оно што је Дејвид Ике написао није истина, барем ћемо сазнати шта јесте, јер ми заслужујемо да знамо истину. Уколико не будемо деловали, можемо очекивати да ће све више и више људи страдати у ратовима које стварају Илуминати.
Шта ви можете да урадите да бисте помогли да спасимо свет? Многи ће само дићи руке и рећине могу ја ништа да урадим“, а то је управо она реакција какву Илуминати очекују од нас.
Они не желе да ми поседујемо икакву моћ. Они знају да је само шачица њих, а преко 6 милијарди нас! Они су свесни да ће њихова манипулација бити приведена крају ако икада сазнамо чиме се они заправо баве.
Ближи им се крај и коначно ћемо моћи да их се решимо једном за свагда. Зато немојте само седети у својим фотељама, него почните да мислите за себе и учините нешто!
Једна од најлакших ствари коју можете да учините јесте да престанете да пратите пропаганду коју емитују телевизије и радио станице. Престаните да купујете новине и читате пропаганду коју пласирају Илуминати.
Пронађите праве информације међу алтернативним медијима на интернету док јошбесплатанинтернет постоји. Реците породици и пријатељима да учине исто и кажите им да свима пренесу да учине то исто.
Веома је важно да свако од нас почне да делује, уколико мислимо да се одупремо контроли Илумината.
Уколико ви пренесете то својим пријатељима, а они то пренесу својим пријатељима итд., милиони људи могу да се обавесте за пар дана, недеља или месеци.
Ако се неколико милиона људи уједини и организује да покоре Илуминате, њихова пропаст ће бити неминовна. Они су тога свесни и покушаће то да спрече.
Они су способни на много штошта и само брзим деловањем можемо да спречимо крах човечанства.
Уколико цените сопствени живот и живот ваше деце и пријатеља, предлажемо вам да узмете за озбиљно оно што је овде испистано јер је то наша једина нада.
Можете ли само замислити како ће диван бити наш свет када се ова манипулација заустави?
Можете ли да замислите свет пун мира уместо света пуног ратова које започињу Илуминати?
Webtribune.rs



0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP