Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

АНТИЧКА ЛЕТИЛИЦА ПРОНАЂЕНА У ПЕЋИНИ


Antička letelica pronađena u pećini?!



Piše Miodrag Radojčin  
Trece oko Broj 621 


Priča, koja je sama po sebi bizarna i podseća na fantastiku, nije nova, ali se kao senzacija uporno vrti na Internet stranicama i, kako se čini, interesovanje za nju ne smanjuje se prolaskom vremena. Lansirana je krajem 2011. godine i vezuje se za tvrdnju da su najpoznatiji svetski državnici u isto vreme osetili potrebu da posete Avganistan – Vladimir Putin, Angela Merkel, Obama i Dejvid Kameron, dok je izuzetak bio tadašnji francuski predsednik Nikolas Sarkozi koji se već nalazio u poseti Indiji, ali je nakon toga požurio da američkim vojnim avionom stigne u avganistansku ratnu zonu.

Šta je to što je navelo najmoćnije ljude sveta i čelnike svetskih sila da preduzmu ovakvo putovanje? Da li samo državnički poslovi i interesi i uobičajena problematika vezana za ovo politički trusno područje, ili je postojao i neki cilj o kojem javnost nije bila obaveštena uobičajenim protokolarnim izveštajima?

Za okupljanje u Avganistanu, smatraju pre svega zagovornici „teorije zavera“, među koje spada i Stiv Kvejl, poznati američki radio voditelj emisije „Od obale do obale“ (From Coast to Coast) i autor brojnih izdanja o drevnim tehnologijama vanzemaljaca na Zemlji, morao je postojati neki mnogo jači razlog. A to je, ni manje-ni više, nego senzacionalno otkriće do kojeg su došli američki vojnici u jednoj od zabačenih pećina u avganistanskoj pustoši, svrstano pod oznaku „strogo poverljivo“, ali su neki detalji priče ipak „procurili“ u javnost. O tome šta se zaista dogodilo, nema, doduše, nikakvih potvrda, ni zvaničnih ni nezvaničnih, ali isto tako ni demantija, što daje krila raznim pretpostavkama, pa između ostalog i onoj da zapadne sile na tlu Avganistana, ali i Iraka, drevne Persije, u stvari tragaju za nečim mnogo vrednijim nego što su naftni i drugi resursi! Da li su u tome uspeli, posle ovog događaja - ostaje da se nagađa.



Nestali u „vremenskom oknu“



U jednoj od uobičajenih terenskih misija u pustinji Avganistana, grupa vojnika krenula je da ispita pećinu na koju su usput naišli. Ono što su tamo videli bila je leteća mašina, po svemu nalik onima koje se u drevnim indijskim epovima kao što su „Mahabharata“ i „Ramajana“ opisuju kao „vimane“. Istovremeno, ona je po obliku bila slična takozvanim „neidentifikovanim letećim objektima“, popularno nazvanim „leteći tanjiri“, koji se intenzivno viđaju širom sveta, pogotovo od završetka Drugog svetskog rata.

Kontroverzni i šturi izveštaji navode da su vojnici pokušali da je iznesu iz pećine, ali su naišli na ono što su upućeni prenosioci i interpretatori zbivanja nazvali „vremenskim oknom“, kojim je naprava bila zaštićena, i da je tom prilikom „najmanje osam američkih vojnika nestalo“ – kako i gde, nije opisano.

Ono što se još prenosi i što čitavom slučaju daje dodatnu dozu tajanstvenosti jeste tvrdnja da to nije bilo koja pećina u Avganistanu, nego upravo ona u kojoj je kao isposnik boravio čuveni prorok i filozof Zoroaster (Zaratustra ili Zaratuštra), osnivač religije zoroastrizma, za kojeg se pretpostavlja da je živeo između 1200. i 1110. godine pre naše ere! Njegovo prisustvo u pećini, navodno, potvrđuju natpisi pronađeni u njoj!

Na ovome se izveštavanje o događaju završava i nema podataka ni o tome šta se dalje dogodilo sa napravom, niti šta je vojska posle svega preduzela, ali tu tek počinje misterija. Pre svega, šta predstavlja „vremensko okno“ – da li je u pitanju portal u druge svetove, odnosno dimenzije i da li je njegova svrha da zaštiti letelicu, ili ona emituje određeno energetsko, gravitaciono ili radiotalasno polje, koje je bilo fatalno za neoprezne pripadnike američkih vojnih snaga? Neki ovo polje povezuju sa čuvenim „Filadelfijskim eksperimentom“ iz 1943. godine, kada su, prilikom pokušaja teleportacije broda, takođe nestali članovi posade.

Ima sugestija da je možda u pitanju ista sila kojom je Edvard Lidskalnin u Homstidu na Floridi između 1923. i 1951. godine podigao misteriozni Koralni zamak. Tajanstveni Litvanac je bez upotrebe bilo kakvih tehničkih pomagala podizao veoma teške kamene blokove, ukupno preko hiljadu tona, a tvrdio je da je otkrio „tajno znanje drevnih civilizacija“ kojim su, pored ostalog, izgrađene i egipatske piramide. Na žalost, neobični Litvanac ovo znanje je sa sobom odneo u grob.

Energetska barijera, dakle, koja je zaštitila „NLO“ od američkih vojnika, mogla bi da ima višestruku namenu – i kao vremenski portal koji ne dozvoljava pristup letelici, ali i jedinstveno „polje sile“ koje može po potrebi da se koristi i za pomeranje i prenošenje veoma teških i masivnih objekata. U pitanju je, kako se veruje, antigravitaciono delovanje, princip po kojem su funkcionisale i drevne indijske letelice „vimane“.



Šta je „vimana“?



Proučivši oko pedeset opisa koji se mogu naći u „Mahabharati“, sir Dezmond Lesli, pilot Britanske ratne avijacije za vreme Drugog svetskog rata, rođak Vinstona Čerčila i autor više knjiga o NLO-ima, zaključio je da su drevne „božanske kočije“ koje se pominju u stvari vozila na antigravitacioni pogon i u isto vreme moćno oružje nalik nuklearnim bombama sa smrtonosnim zračenjem. Izveštaji o njihovom delovanju u „Vedama“ podudaraju se sa efektima atomskih bombi bačenih na Hirošimu i Nagasaki.

„Vimana“ je, prema „Mahabharati“, imala 12 lakata u prečniku (jedan lakat: 45,72 cm), i četiri velika točka. U „Ramajani“ se kaže da su bile kružnog ili cilindričnog oblika, sa dva sprata i sa „brodskim prozorima“. Što se tiče borbene gotovosti, osim „zaslepljujućih projektila“, epovi govore o smrtonosnom zraku, „svetlosnom koplju“, koje bi, usmereno na metu, smesta je u potpunosti uništavalo. „Bogovi“ su vodili čitave vazdušne bitke, u kojima su njihove „kočije“ mogle da se koriste na razne načine: „godha“ – da bi letelica bila nevidljiva za neprijatelja, „paroksha“ – da paralizuje druge „vimane“, „pralaya“ – da odašilje silu, po svemu nalik električnoj, koja uništava sve pred sobom, „taara“ – kada se kamuflira u vodi i vazduhu i postaje nevidljiva za ljudsko oko, „jalada roopa“ – služi da letelici da izgled oblaka, i tako dalje. „Vimane“ su mogle da se kreću po vazduhu i ispod vode, ali i da napuste zemljinu atmosferu i otisnu se u svemirski prostor.

Iako izveštaji o drevnim letećim spravama dolaze iz Indije, pre nekoliko godina jedan sanskritski dokument pronađen je u Lasi, na Tibetu, i poslat na Univerzitet u Čandrigar gde ga je prevela dr Rut Rejna. Ona je nedavno izjavila da spis sadrži uputstva za izgradnju međuzvezdanih svemirskih brodova, koji se kreću pomoću nepoznate sile „laghima“, čije se delovanje može okarakterisati kao antigravitaciono! Manuskript takođe otkriva tajnu „antime“ – „plašta nevidljivosti“, i „garime“ – „kako postati težak poput planine od olova“!



Da li je otkriveno „tajno oružje“?



„Povod američkog angažovanja u Iraku bila je navodna upotreba „oružja za masovno uništenje“, ali cilj je u stvari bilo otkrivanje antičkih tehnologija u zemlji kojom je hodao Gilgameš i da se na mestima gde su u prošlosti sletali vanzemaljci dokopaju njihovog naoružanja. Ista potraga dešava se i u Avganistanu“ - ovu fantastičnu tvrdnju iznosi Stiv Kvejl, čovek preko kojeg je priča o „vimani“ nađenoj u pećini dospela u javnost.

Kvejl je poklonik i propovednik „teorije zavere“, a po mnogima anarhist i samoproklamovani prorok. Ima svoj sajt stevequayle.com i radio šou, a sa Džordžom Norijem često vodi radio emisiju „Od obale do obale“. Napisao je veći broj knjiga posvećenih tragovima drevnih posetilaca sa drugih planeta i postojanju divova u prošlosti, a samo tri nedelje pre nego što su pripadnici sekte Aum Šinrikjo izveli napad nervnim gasom u tokijskoj podzemnoj železnici, najavio je da će se uskoro dogoditi veliki bioloških ili hemijskih napada u jednom od najvećih gradova sveta! Godinu dana pre terorističkog napada na Njujork, kada su srušene „Kule bliznakinje“, Stiv Kvejl upozoravao je da će radikalni islam izvesti udar koji će svet praktično uvući u Treći svetski rat. Po njemu, genetičkim inžinjeringom stvoreni virusi predstavljaju smrtnu opasnost po čovečanstvo.

Što se tiče nalaza u Avganistanskoj pećini, potvrdu za svoje pretpostavke Stiv Kvejl nalazi i u podatku da je prilikom otkrića letelice tadašnja državna sekretarka Hilari Klinton pozvala sve ambasadore na poverljivi razgovor u Vašington, a za vojnike koji su „nestali u vremenskom oknu“ on sumnja da su zapravo uklonjeni kako ne bi obelodanili veliku tajnu onoga što naziva „Četvrtim Rajhom“ kada govori o Sjedinjenim Američkim Državama.

S obzirom da je tehnologija vanzemaljaca služila ponajviše, čini se, u ratne svrhe, Kvejl upoređuje američku potragu za „tajnim oružjem“ sa onim čije je korišćenje gotovo do poslednjeg dana rata najavljivala nacistička Nemačka. Hitlerovi naučnici, naime, uveliko su se bavili izučavanjem drevnih istočnih spisa, i nije isključeno da su bili na tragu primene neke vrste „laghime“ – antigravitacione sile za pogon letelica i da su stvorili takozvane „leteće tanjire“, ali nisu uspeli da otkriće primene kako bi preokrenuli tok rata u svoju korist. Može se samo zamisliti šta bi značilo ako je tačno da su se Amerikanci u Avganistanu dokopali nečeg sličnog?!


8 US Soldiers Disappear removing 5000 yr old Flying Machine from

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP