Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

СВИ РУСКИ НАУЧНИЦИ КОЈИ СУ РАДИЛИ НА ХЛАДНОЈ ФУЗИЈИ СУ УБИЈЕНИ

 nukleranoj fuziji su ubijeni a Sovjetski Savez razbijen
18. септембар 2014. 16:31·8 Comments


„Japan očigledno nije u potpunosti ispunio zahteve svetskih bankara i protiv njega je primenjeno geofizičko oružje. Kao rezultat toga, glavni Tojotin pogon je uništen i dogodila se strašna katastrofa na nuklearnoj elektrani Fukušima. Eto šta se desilo Japanu zato što je želeo da vodi nezavisnu politiku.
Danas se geofizičko oružje koristi i protiv Kine, protiv Evrope, ali i protiv Rusije.“
Sergej Albertovič Salij je doktor nauka fizike i matematike, docent, sekretar Sankt Peterburškog odeljenja za „Rusko društvo fizičara“ i pomoćnik predsednika „Ruskog društva fizičara“.
Sergej je svetu razotkrio nakoji način su tajne, globalne, a nadasve američke i mračne, iluminatske sile lišile svet velikih naučnih otkrića s kojima bi svet, ali i sve države uživale u besplatnoj energiji. Naučnici su ubijani, a istraživanja prikrivena, dok su se slušala naređenja Iluminata, a sa ciljem da se zaradi novac na potpuno nepotrebnoj nafti i plinu.
Iluminati su tajno društvo svetskog vrha koje preko par mračnih porodica vekovima uništava čoveka i oduzima mu sve što mu je od Boga dato, sa ciljem potpune zavisnosti čoveka od robovlasničkog sistema u kojem i danas živimo i svedočimo, a na čijem je vrhu pali anđeo-knez ovoga sveta!
Iluminati su uverili ljude da bez sistema ne bi bilo života iako ljudska logika, ali i nauka sama po sebi razume da je čovek od Boga dobio sve, pa čak i besplatnu energiju koja je mogla da pokreće svet, a ljudi ne bi brinuli o tome hoće li ostati bez svog doma zbog jednog neplaćenog računa za struju ili telefon.
Da li ste znali da je danas zakonom zabranjeno da čovek živi van sistema kao slobodan čovek? Zabranjeno je napraviti motor koji bi vozio samo na sunčevu energiju, zabranjeno je živeti besplatno. Upravo takav sistem robovske piramide održavaju Iluminati koji sebe predstavljaju prosvetljenima i uzvišenijima od čoveka, kojeg smatraju za mizerno biće, jer je čovek nedostojan svetlonoše (Lucifera).
Naravno, sve je započelo u Rusiji gde je kroz istoriju misteriozno nestalo, ubijeno i umrlo nekoliko stotina naučnika, o čemu svedoči i Salij, ruski naučnik.
„Ruska akademska nauka se uspešno razvijala samo 15 godina posle rata. Zatim je vrh Akademije nauka bio očišćen od trockista, a razvoj sovjetske nauke je ubrzao ogromnim tempom. U to vreme su napravljeni najbolji kompjuteri na svetu, bolji čak i od američkih.
Napravljeni su automobili „Volga“ koji su bili priznati kao najbolji automobili, zatim najbolji brodovi, podmornice… I u svemirskim otkrićima smo bili daleko ispred Amerikanaca“, rekao je Salij i dodao kako je svetu prisilno oduzeto otkriće usmereno na hladnu nuklearnu fuziju.
Fizičar Ivan Filimonenko je 1958. godine otkrio tu pojavu – hladnu nuklearnu fuziju. Po tom osnovu su počeli da se grade motori i generatori. Akademik Koroljov je na bazi energije hladne nuklearne fuzije nameravao da razvije svemirske programe, let na Mesec i Mars, na Veneru, a sve to uz pomoć novih motora koji bi koristili hladnu nuklearnu fuziju.
Kurčatov je na bazi nuklearne fuzije nameravao kreirati sasvim novu energiju. Akademik Gluškov je nameravao izgraditi nove motore. Ceo ovaj program su uništili plaćenici – akademici u saradnji s Iluminatima, nazvavši ovaj program pseudo-naučnim i potpuno neodrživim.
Ovakve stvari se rade i danas. Priča se da nema leka za rak, iako on postoji. Globalno otopljavanje ne postoji i ta teorija je pseudonaučna, tvrde plaćenici, dok naučnike koji razotkrivaju laži još uvek ubijaju.
Rusija je prisiljena da koristi prastaru američku tehnologiju
„Baš svi akademici koji su radili na otkriću nuklearne fuzije su misteriozno umrli pri čudnim okolnostima. Svi ovi programi su ugašeni, a naši naučni programi su se počeli orijentisati na, za nas prastara američka istraživanja, uključujući i svemirsku tehnologiju. Ipak, najvažnije je to da je sve vreme meta bila naša kalkulaciona tehnika.
Drugim rečima, sva naša istraživanja iz kalkulacione tehnologije postepeno su bila prikrivana. Rečeno nam je da smo obavezni kopirati američku tehnologiju“, govori Salij i nastavlja:
„I tako smo mi počeli kopirati američku tehnologiju i do čega je to dovelo? Do toga da Sovjetski savez nije bio spreman za promene koje se dešavaju u informatici i računarskoj tehnologiji. Dakle, to je jedan od razloga zašto se raspao Sovjetski Savez. U stvari, sve je bilo urađeno po američkom programu, koji je po naredbi prihvatila naša Akademija nauka. Kao što vidite, sve to ima svoju dugu istoriju.“
A stvar s energijom je naprosto poražavajuća. U posleratnim godinama je naša akademija nauka sprovodila program koji se bazirao na tzv. Energetskoj inverziji. To je vrlo jednostavno dobijanje energije iz okruženja, iz planeta. U suštini to je izgradnja večnog motora druge vrste.
Sada je to apsolutno zabranjeno. Usprkos protivljenju većine akademika, energetska inverzija se jedno vreme ipak uspešno sprovodila, a rezultati su bili prvi primeri. Stvoren je hladnjak kojem nije bila potrebna nikakva energetska mreža, niti je bilo potrebno koristiti struju, već je radio na slobodnu energiju – specijalni hladnjak koji se nekoliko godina proizvodio u moskovskoj fabrici.
Naravno, ubrzo nakon toga je fabrika zatvorena, a hladnjak se prestao proizvoditi.
Međutim, tehnologija hladne nuklearne fuzije se početkom osamdesetih počela koristiti u Americi. Za osnovu je uzeta tehnologija Ivana Filimonenka, koja je nekako dospela u ruke Amerikanaca. Ipak, i u Americi se pojavila žestoka kampanja za diskreditaciju ovih programa, jer je postalo jasno da, ako se ovi programi sprovedu u Americi, uskoro neće biti potrebe ni za benzinom, ni za ugljem, ni za plinom, ni za sistem prenosa i prodaje električne energije.


Sve to u bliskoj budućnosti ne bi bilo potrebno, jer su se programi zasnovani na hladnoj fuziji sprovodili prilično uspešno. Samo u Americi je ubijeno nekoliko destina istraživača koji su radili na programu hladne fuzije, dok su sami dokazi istraživanja fizički uništeni. Mnogi od njih su, uplašeni, pobegli u Evropu, pa čak i u Japan, rekao je Salij.
„Japanci su se takođe počeli da koriste hladnu fuziju, ali su sva istraživanja ugušena. I pored toga, neki entuzijasti su počeli da izrađuju motore na bazi hladne nuklearne fuzije za automobile. U Sankt Peterburgu je do oko 2005. godine postojala firma, koja je na običnoj „Ladi“ proizvodila automobile, koji su radili na principu hladne fuzije.
Ovi ručno proizvedeni automobili su se i prodavali. Ta firma je 2004. godine izložila svoj model na izložbi „Expo 2004″ u Parizu. Nakon toga je kod njih došao zamenik ministra energetike Francuske i rekao: „Momci, počeo je lov na vas, savetujem vam da što pre pobegnete iz Pariza“.
Sutradan je njihov auto već bio spaljen i uništen, ali su oni ipak uspeli doći u Sankt Peterburg. Nastavili su sa svojim radom još nekoliko godina, dok glavni osnivač te firme nije umro pod nerazjašnjenim okolnostima. Firma je bila uništena za čas.
Eto, to je istorija o hladnoj nuklearnoj fuziji. Ipak, zahvaljujući drugim istraživačima, ljudima kao što je Uruckojev, program hladne nuklearne fuzije se razvijao i 90-ih i 2000-ih godina.
Održavale su se konferencije o hladnoj nuklearnoj fuziji. Komisija za borbu protiv pseudo-nauke je uspela da zaustavi finansiranje ovih projekata, iako ih nije finansirala Akademija nauka, već sponzori. Na sponzore je izvršen takav pritisak da su morali prekinuti finansiranje. Zamislite samo koliko je moćna ova komisija?
Što se tiče energije bez korišćenja goriva, takva istraživanja su se izvodila još krajem devedesetih, ali je sve bilo zaustavljeno. Takvi uređaji su se uspešno razvijali u različitim zemljama: Švajcarskoj, Nemačkoj, Turskoj, a svuda po internetu postoje snimci kao dokaz.
Japan je usavršio uređaj na bazi motora Minata, tzv. Minatovog točka, pronalaska od pre trideset godina. Japanci su usavršili takve motore i postavili ih na motocikl SUMO. Motocikl Sumo ima mali akumulator koji omogućava motoru da pređe 200-300 kilometara pri brzini od 150 kilometara na sat. Takoreći, desetostruko je ekonomičniji od običnog elektromotora.
Čemu vodi početak minimalizacije energije? Recimo do revolucije u automobilskoj industriji. Kompanija Tojota, u to vreme je sprovodila program uvođenja takvih uređaja u svojim automobilima. Japan je počeo da sprovodi nezavisniju politiku. Japanci su shvatili da će, ako razviju takvu tehnologiju, u budućnosti smanjiti potrošnju nafte i plina. Došli su do zaključka da će Japan tada postati sam sebi dovoljan.


Napad geofizičkim oružjem!
Tada bi se Japan mogao odvojiti od vlasti Iluminata, zar ne? Japanci su počeli sprovoditi takvu politiku, ali su pale ucene od svetskih bankara, o čemu svedoče istraživanja novinara Bendžamina Fulforda, koji živi u Japanu, a koji je održao intervju sa ministrom finansija – Takinakijem. Takinaki mu je rekao, a i pre toga je izjavljivao, da mu je zapretio izraelski premijer Netanjahu, da će protiv Japana biti primijenjeno geofizičko oružje ako se Japan ne bude pridržavao politike Međunarodnog monetarnog fonda i Federalnih rezervi.
Japan verovatno nije u potpunosti ispunio zahteve svetskih bankara zbog čega je protiv njega primenjeno geofizičko oružje. Kao rezultat toga, glavni Tojotin pogon je uništen i dogodila se strašna katastrofa na nuklearnoj elektrani Fukušima. Eto šta se desilo Japanu zato što je želeo da vodi nezavisnu politiku.
Danas se geofizičko oružje koristi i protiv Kine, protiv Europe, ali i protiv Rusije. Poslednje poplave na reci Amur su rezultat primene geofizičkog oružja na severnu Kinu. U stvari, oružje je korišćeno protiv severne Kine, ali je većinom stradao daleki istok Rusije, gubici su ogromni, a šteta nanesena državi je ogromna.
Sve ovo je nastavak globalne politike predstavnika crne aristokratije, koji vladaju Federalnim rezervama SAD, koji rukovode Međunarodnim monetarnim fondom, ali i drugim međunarodnim globalističkim organizacijama. Na osnovu priloženih podataka, može se zaključiti da je situacija prilično ozbiljna.
(Webtribune.rs)

ПРВА ЖРТВА У АМЕРИЦИ БИО ЈЕ ХЕНРИ МОРЕЈ 
http://skrivenosaznanje.blogspot.com/2011/08/blog-post.html




Комитет 300 : Уничтожение стран и народов. Новый мировой порядок.



0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP