Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

КО ОМЕТА КОСМИЧКИ ПРОГРАМ

КО ОМЕТА КОСМИЧКИ ПРОГРАМ

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

ПРИ ПОСТОЈЕЋЕМ НИВОУ ДУХОВНОГ РАЗВОЈА  ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ САПИЈЕНСА НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ, УГЛАВНОМ УСТРОЈЕНЕ ПО ЛОГИЦИ МАТЕРИЈАЛНЕ ДЕСРТУКТИВНЕ ОРИЈЕНТАЦИЈЕ, ЛОГИЧНО СЕ ПОСТАВЉА ПИТАЊЕ ; ДАЛИ ЈЕ ТАКАВ ОБЛИК ПОНАШЊА ПОЖЕЉАН  У КОСМОСУ, ВАН ОКВИРА ПЛАНЕТЕ НА КОЈОЈ ПОСТОЈИ?

ЗАШТО „ВАНЗЕМАЉСКЕ“ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ ОМЕТАЈУ ОСВАЈАЊЕ КОСМОСА ОД СТРАНЕ СТАНОВНИКА НАШЕ ПЛАНЕТЕ? НЕУСПЕХ ПРИ ПРВОМ СТАРТУ РАКЕТЕ „АНГОРА“, ТАЧНИЈЕ ОТКАЗИВАЊЕ СИСТЕМА БЕЗБЕДНОСТИ НА РАКЕТИ, ЗБОГ ЧЕГА СУ ОТКАЗАЛИ МОТОР.. РУШЕЊЕ НОСИОЦА РАКЕТЕ ПРОРТОН – М ПРОШЛЕ ГОДИНЕ, КОЈА СЕ ОДРЖАЛА У ВАЗДУХУ ОКО 30 СЕКУНДИ И ПАЛА. А У МАЈУ ОВЕ ГОДИНЕ ЕКСПЛОДИРАЛА ЈЕ И ДРУГА РАКЕТА ТИПА ПРОТОН ?

У СВА ТРИ СЛУЧАЈА, У БЛИЗИНИ ОВИХ РАКЕТА ОПАЖЕНИ СУ НЕПОЗНАТИ ОБЈЕКТИ НЕПОЗНАТОГ ПОРЕКЛА. И НЕ САМО У РУСИЈИ, ЕКСПЕРТИ НАСЕ ТАКОЂЕ ДАЈУ ИЗЈАВЕ ДА „НЕКО“ ОМЕТА ПРОГРАМ ОСВАЈАЊА КОСМОСА И РАЗВОЈ НОВИХ КОСМИЧКИХ ПРОЈЕКАТА ! ЗАШТО НАС „ДОШЉАЦИ“ НЕ ПУШТАЈУ ТАМО ? 

Американци планирали атомску пробу на Месецу и отварање војне базе до октобра 1966.

 РАЧУНАЛИ ДА БИ ИМ ЗА ЦЕО ПРОЈЕКАТА БИЛО ПОТРЕБНО ШЕСТ МИЛИЈАРДИ ОНДАШЊИХ ДОЛАРА И ЛАНСИРАЊЕ 76 РАКЕТА




      ПЕНТАГОН је крајем 50-их година озбиљно разматрао могућност да на површини Месеца изведе - атомску пробу! Магазин Newsweek, који је имао приступ тајним архивама Беле куће,  тврди да је постојала и друга комбинација: да се атомска бомба активира „поред Месеца“. Идеја се наводно родила у Центру Ратног ваздухопловства САД за специјално наоружање у држави Њу Мексико. Циљ је био двојак: и научни и политички. Атомском експлозијом су Американци намеравали да изазову „лунотрес“ - потресе тла јединог Земљиног природног сателита, верујући да би им то помогло да боље схвате настанак и Сунчевог система и самог Месеца. Друга амбиција је била да се целом свету покаже да су САД  у стању да нешто такво изведу. У једном од тајних докумената се наглашава: „То би била демонстрација наших технолошких могућности“. Тада је Вашингтон желео и да на Месеци створи сталну војну базу са 12 војника. Тај пројекат је имао шифровано име Horizon Смерали су да на Месецу држе моћне радаре који би „држали на оку“ површину Земље. База је требало да профункционише до октобра 1966. године, а Пентагон је рачунао да би му за све било довољно шест милијарди ондашњих долара. Реализација целог пројекта изискивала је лансирање 76 ракета.

http://www.fakti.org/globotpor/amerikanci-planirali-atomsku-probu-na-mesecu-i-otvaranje-vojne-baze-do-oktobra-1966

ВИШЕ О ТОМЕ ПОГЛЕДАЈТЕ У ВИДЕО ПРИЛОГУ.

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !

НЛО взрывают наши ракеты. Пришельцы мешают прогрессу в космосе

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP