Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ШТА РАДЕ ХЕМИЈСКИ ТРАГОВИ У НАШЕМ МОЗГУ


ШТА РАДЕ ХЕМИЈСКИ ТРАГОВИ У НАШЕМ МОЗГУ





Чланак о пилоту авиона који испушта хемијске трагове, коначно узбуњивачу, о претходно непознатој операцији под називом „ОПЕРАЦИЈА: ИНДИГО ПРЕКРИВЕНО НЕБО“ је изазвао приличну ускомешаност на мрежи…
Да бисмо вам дали идеју колико снажно је проблем утицао на све који су прочитали, само погледајте број фејсбук подела на овом сајту
и ове стране 

Као што је и очекивано, тролови из власти су постали изузетно активни до границе да ми почињемо да увиђамо да је нешто ненормално у начину на који они третирају овај случај.
Можда ће овај текст понудити нека објашњења…
* кратки линк за дељење текста – http://wp.me/p1Fuk8-GXR
* Наслов Оригинала – What Chemtrails are Doing To Your Brain are Shocking – Neurosurgeon
15. 04. 2015. Извор: geopolitics.coза ФБР приредила Биљана Диковић

Шта хемијски трагови раде вашем мозгу – Неурохирург др Расел Блејлок открива шокантне чињенице
Курт Линдерман разговара са доктором Раселом Блејлоком о разарајућим ефектима које имају на здравље хемијски трагови и политика геоинжињеринга, која је тајно примењена без сагласности јавности.


НЕУРОДЕГЕНЕРАТИВНИ И НЕУРОРАЗВОЈНИ УТИЦАЈИ ХЕМИЈСКИХ ТРАГОВА И НАНО-АЛУМИНИЈУМА
(Chemtrails, Nanoaluminum and Neurodegenerative and Neurodevelopmental Effects By Russell L. Blaylock, M.D.)
Др Расел Л. Блејлок
Интернет је буквално претрпан причама о „хемијским траговима“ (chemtrails) и гео-инжењерингу у борби против „глобалног загревања“, пре него што сам о томе почео озбиљно да размишљам. Један од главних разлога моје сумњичавости је да сам ретко виђао оно што су описивали на небу. Али, током претходних неколико година и ја сам приметио велики број ових трагова и морам признати да они нису као трагови обичних авиона (контрејлс – кондензована вода) које сам виђао док сам одрастао. Ови покривају велики простор, широки су и изведени су по одређеним шемама и полако преузимају облик вештачких облака. Посебно забрињава то што сада на десетине ових мрежа свакодневно прекривају небо.

Моја главна брига је то да постоје докази да они прскају тоне алуминијумских компоненти нано величине (*нано величина 1х10−9). У научној и медицинској литератури је доказано да су честице нано величине много реактивније и да изазивају интензивну упалу у већем броју ткива. Посебну забринутост изазива утицај нано честица на мозак и на кичмену мождину, јер се повећава листа неуродегенеративних болести, укључујући Алцхајмерову болест (Alzheimer’s dementia), Паркинсонову болест (Parkinson’s disease) и Лу Геригов Синдром  (Lou Gehrig’s disease – ALS) који су веома повезани са присуством алуминијума у природи.

 Наночестице алуминијума не само да изазивају упалу, оне су такође у стању да продру до мозга различитим путевима, укључујући крв и олфакторне нерве (нерви мириси у носу). Студије су показале да ове честице пролазе кроз нерве за мирис, који су директно повезани са зоном мозга која не само да је највише погођена Алцхајмеровом болешћу, већ је и прва захваћена болешћу. У случају Алцхајмерове болести те зоне мозга имају највише алуминијума.
Пут кроз нос чини прскање великих количина нано алуминијума са неба посебно опасним, јер ће тај алуминијум удисати особе свих  узраста, укључујући бебе и малу децу, у дужем временском периоду. Знамо да су старији људи осетљивији на алуминијум који долази са ваздухом. Зато што се користи алуминијум величине нано честице кућни филтери га неће уклонити, чиме се продужава изложеност алуминијуму чак и у кући.
Као додатак удисању нано-алуминијума, ово прскање ће довести и до засићења земљишта алуминијумом, и у води и у биљкама ће бити висок ниво алуминијума. У нормалним условима алуминијум се слабо апсорбује у гастро-интестиналном тракту, али нано алуминијум се апсорбује у много већој количини. Овај апсорбовани алуминијум се преноси у бројне органе и ткива, укључујући ту и мозак и кичмену мождину. Удисање овог нано-алуминијума са ваздухом изазваће страховите упалне реакције у плућима, што представља значајан ризик за децу и одрасле који имају астму и плућне болести.


 Молим се да ће пилоти који прскају ове опасне супстанце потпуно разумеју да уништавају живот и здравље и својих породица, такође. Ово важи и за наше политичаре. Када земља, биљке и вода постану веома затровани неће постојати начин да се већ нанета штета исправи. 
Да би се спречила надолазећа здравствена катастрофа огромних размера, треба предузети први корак, да се овај „пројекат“ ОДМАХ ЗАУСТАВИ. Иначе ћемо видети енормно повећање неуродегенеративних болести код одраслих и старијих особа у невиђеним размерама, као и појаву неуролошких обољења код наше деце. Већ смо видели драматично повећање поремећаја код младих људи, више него икад раније.

Са енглеског посрбио: М.С. Макс Глошки Бранковић
Контрола медицинских израза – биолог и ФБР преводилац Љиљана Јовановић


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP