Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

МИСЛИ - ЗДРАВЉЕ - СУДБИНА


MИСЛИ - ЗДРАВЉЕ - СУДБИНА

ПОКОЈНИ ОТАЦ ТАДЕЈ – ВИТОВНИЧКИ ИМАО ЈЕ ОБИЧАЈ ДА КАЖЕ „ КАКВЕ СУ НАМ МИСЛИ – ТАКАВ НАМ ЈЕ И ЖИВОТ“. ИСТИ СТАВ НАЛАЗИМУ У КЊИЗИ „БУДИ ГОСПОДАР СВОГА ЗДРАВЉА“ АУТОРА БОРИСА АРАНОВИЧА, КАО И У КЊИЗИ  „ВИБРАЦИОНА МЕДИЦИНА“ АУТОРА ДР РИЧАРДА ГЕРБЕРА, ГДЕ СЕ СА СТАНОВИШТА КВАНТНЕ МЕДИЦИНЕ ОБЈАШЊАВАЈУ СЛОЖЕНИ ПРОЦЕСИ НА РЕЛАЦИЈИ : МИСЛИ – ОСЕЋАЊА – ФИЗИОЛОГИЈА – ЗДРАВЉЕ – СУДБИНА ЧОВЕКА. ОВО ЈЕ КРАТАК ПРИКАЗ СИМБИОЗЕ И ПОДУДАРНОСТИ УЧЕЊА О ДУХОВНОСТИ, БИОЕНЕРГЕТИКЕ У ПРАКСИ И САВРЕМЕНЕ КВАНТНЕ МЕДИЦИНЕ.

1.    Мисли ( Ментални Поље) делују на Осећања ( Астрално Поље ) делују на Жљезде ( Ететичко Поље ) делују на Органе ( Физичко Тело ) Човека. Сваку Мисао прати одговарајуће Осећање, које прати лучење одговарајућег Хормона, које прати дис – функција одговарајућег органа у Телу. Треба знати Менталне Кодове или Мисаоне Обрасце и њихов утицај на Осећања.


2.    Када се успостави Хармонија Мисли ( Духовна Смиреност ) тада  Прана ( Космичка Креативна Енергија ), која се генерише у корену Кичме, и добија нов назив Кундалини ( Животна Енергија ) неометано протиче кроз систем од седам Шахрама или Чакри, до темена Главе и правилно напаја сложени Ментално – Етеричко -  Физиолошки систем Човека. Последица је правилан рад Органа и Здравље.


3.    Ако се нека од седам Чакри „зачепи“ због погрешног Мисаоног Обрасца, онда у тој Чакри или испод ње долази до поремећаја и страда одговарјући Орган, преко фунције надлежне Жљезде, која је повезана са тим Менталним Кодом.


4.    Прва Чакра – Муландара, смештена у корену Кичме, седиште је друге мутације Пране у Кундалини Енергију и  утиче на све облике креативности ( Стваралаштва ) и Базалне Мотиве  одржања Човека и Људске Врсте – Дисање, Жеђ, Глад и Репродукција. Из ове Чакре Кундалини Енергија, напаја рад преосталих шест виших, Астралних Органа. Директно утиче на рад семених и јајних ћелија и полних органа. Мисаони Кодови СТРАХА, неизвесности,  застарелих Мисли      ( везаних за прошлост ) и нереализована креативност, доводе до дисфункције ове Чакре, што се манифестује стерилитетом, импотенцијом, фригидношћу, и општим одсуством смисла за стваралаштво. Овакво стање даље изазива болести тестиса, јајника, ануса и полних органа.


5.    Друга Чакра – Манипура, смештена је испод Пупка. Назива се још и Сакрална Чакра и седиште је Пране, ( Космичке Креативне Енергије ) која кроз ову Чакру напаја Организам. Мањим делом утиче на функцију полних органа, а већим делом на контролу протока Воде ( Течног Кристала који меморише ) у Организму. Дејство ове Чекре, преко Емоција одражава се на сексуалност, а већим делом на рад бубрега, бешике, танког и дебелог црева, материце и крсног дела кичме. Мисаони Обрасци везани за дисфункцију чулности и емоција, СТРАХ, ЗАВИСТ И ПОХЛЕПА, доводе до болести рака грлића материце, колитиса, запаљења црева, тумора и рака бешике , ( узрок је и пушење )  , обољења простате...итд


6.    Трећа Чакра – Свадистана , смештена је изнад Пупка у области Абдомена. Утиче на функцију органа за верење хране и чишћење Организма : желудац, панкреас, јетра, жучна кеса, слезина, надбубрежне жљезде и крсни пршљенови. Мисаони Кодови личне моћи ( контрола свога и туђих живота ) која се манифестује тежњом за доминацијом, увредама, агресијом, бесом и ЗЛОУПОТРЕБОМ других Људи, доводи до обољења као сто су чир на желуцу или на дванаестопалачном цреву, дегенереција надбубрежних жљезда, хронични замор, исцрпљеност и дијабетес.


7.    Четврта Чакра – Анахата или Курминаду, смештена је у области Грудне кости, Утиче на Органе за дисање ( Бронхије и бронхиоле у плућима ) крвоток ( срце, артерије, вене и капиларе ) и жљезду Тимус – центар Имунитета.  Ово је основни Орган Нижег Астрала, који контролише Љубав и Хармонију у свим облицима односа Човека према себи, другим Људима и Природи. Дисфунквцијом Мисаоних Образаца опште Љубави , јавља се МРЖЊА, СЕБИЧНОСТ, ЗАВИСТ  али и жалост, туга и осећај кривице. Последица ових Мисли и Осећања, директно утиче на жљезду Тимус, а преко ње и на цео Имунолошки Систем Организма. Болести које се јављају су: бронхитис, астма, срчана обољења, инсулти, лупус, реуматоидни артритис, миаастенија гравис, мултиплекс склероза, хашимотов тиреидеус, спонтани побачаји а у задње време и АИДС.


8.    Пета Чакра – Вишуда, смештена је у области Грла. Као Чакра Нижег Ментала утиче на органе уста, гласне жице, вратне пршљенове, општу активност скелета, паратиреоидну жљезду ( метаболизам калцијума ) и функцију Слуховитости ( Дар Јасночувења ) из Астрала, креативност говора, дар певања, и Снагу Воље ( Моћ активног планског Дејства ). Дисфункцијом Мисаоних Образаца креативног говора, одсуством искрености, ЛАГАЊЕМ, ВРЕЂАЊЕМ, ОГОВАРАЊЕМ, јављају се болести : ларингитис, тироидитис, тумор паратироидне жљезде, рак гркљана итд.


9.    Шеста Чакра – Ажна, смештена је у области Чела, као Треће Око или пројекција Епифизе. Као центар Вишег Ментала, утиче на функције Интуиције и Јасновиђења  ( Могућност Прогнозирања Догађаја ). У Физичком телу она контролише очи, нос, уши, Епифизу, Хипофизу и кичмену мождину. Дисфункцијом Мисаоних Онразаца, Духовног Развоја, јављају се болести очију ( катаракта ), синуса, губитак слуха, поремећај рада целог Ендокриног Система, ментална ограниченост, тупост и бизарно схватање Живота.


10. Седма Чакра – Брамарандра, смештена је у Темену главе. Ова Чакра као центар Духовности, утиче на процесе свесног Мишљења са активне обе Мождане хемисфере, а преко Подсвести је повезана са Вишим Димензијама  Космичког Информационог Поља, које се налази у Хиперпрпстору. Код већине Људи, ова Чакра је слабо развијена, због дисипације Кундалини Енергије у нижим Астралним Центрима – углавном у прве три ! У Физичком телу, ова Чакра утиче на рад ЦНС комплекс Мозга, функције општег Нервног система у Организму и функцију Епифизе, која је диригент рада целог Ендокриног система. Правилан рад ове Чакре, балансира рад обе хемисфере Мозга, што се манифестује Хермонијом Духа, Осећања и Понашања. Дисфункција рада ове Чакре, доводи до менталне упросечености, дегенеративнх схватања и менталних болести, почев од психоза до тоталног лудила.


11. Из напред изнетог јасно следи да су Ментални Обрасци или Ментални Кодови, битан фактор који даље утиче на функцију Ендокриног система, а овај на Физиолошке функције Органа. Тако је стара изрека У ЗДРАВОМ ТЕЛУ ЗДРАВ ЈА И ДУХ потврђена на један други начин, али са инверзним дејством. ЗДРАВ ДУХ ПОСЕДУЈЕ ЗДРАВО ТЕЛО. Зато изрек Оца Тадеја : „ КАКВЕ СУ НАМ МИСЛИ – ТАКАВ НАМ ЈЕ И ЖИВОТ“.

     има пун смисао и значај за све нас. И може се лако проверити у Животу!



     Сретно истраживање и Духовни развој.            УМ – Удружена Мисао






0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP