Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

НАУКА САВЛАДАЛА ЛЕВИТАЦИЈУ


НАУКА САВЛАДАЛА ЛЕВИТАЦИЈУ




ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,



СУШТИНСКО ПИТАЊЕ ГЛАСИ : ОДАКЛЕ НАМ ДОЛАЗЕ ИНФОРМАЦИЈЕ У ФОРМИ НОВИХ ИДЕЈА ? САМЕ ОД СЕБЕ ИЛИ КАО ПОКЛОН КОСМИЧКОГ РАЗУМА, КОЈИ ПРОЦЕЊУЈЕ СТЕПЕН ЗРЕЛОСТИ САПИЈЕНСА ЗА НОВЕ И НАПРЕДНЕ ИДЕЈЕ. А МОЖДА СЕ РАДИ О БУЂЕЊУ ЗАБОРАВЉЕНОГ И СКРИВЕНОГ ЗНАЊА, ПРЕТХОДНИХ ЦИВИЛИЗАЦИЈА, НЕСТАЛИХ У ВИХОРУ САМОУНИШТЕЊА ИЛИ КОСМИЧКИХ ХАВАРИЈА ! ИЛИ ЈЕ МОЖДА У ПИТАЊУ МЕНТАЛНИ ИМПУЛС И ПОКЛОН ЗНАЊА О СЛОБОДНОЈ ЕНЕРГИЈИ ВАКУУМА, КОЈИ НАШУ НЕЗРЕЛУ И МЛАДУ ЗАЈЕДНИЦУ САПИЈЕНСА, ТРЕБА ДА ОДВРАТИ ОД ПОСТОЈЕЋИХ ИЗВОРА ЕНЕРГИЈЕ И  НУКЛЕАРНОГ САМОУНИШТЕЊА ?



ПОГЛЕДАЈТЕ ПАЖЊИВО ПРИЛОГЕ И ЗАКЉУЧАК ДОНЕСИТЕ САМИ.


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !








 08.01.2014. – Извор: Глас Русије

Истраживачи са Токијског универзитета су направили апарат за придржавање и премештање предмета у ваздуху помоћу ултразвука. Метод левитације помоћу ултразвука је заснован на неким основним принципима физике.

„Када ви стојите тик уз звучник из кога се чује музика, можете да осетите звучни притисак. Када се два звучника налазе један преко пута другог, онда се у звучном току међу њима јављају региони где се звук појачава два пута и, такозване, празнине, где звуци уништавају један другог. Те празнине функционишу и као мали „џепови“ који могу да придржавају мале предмете за рачун притиска таласа“, објаснили су научници.

Three-Dimensional Mid-Air Acoustic Manipulation [Acoustic Levitation]




Свободная энергия - Погоня за энергией нулевой точки





Tesla The Race to Zero Point Free Energy



Летающая тарелка Серла




Свободная энергия нулевой точки. Эффект Хатчисона. Русски




The Hutchison Effect

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP