Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

НАШИ ПРЕЦИ СУ ДОШЛИ ИЗ СВЕМИРА

НАШИ ПРЕЦИ СУ ДОШЛИ ИЗ СВЕМИРА

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


У ОВОМ ПРИЛОГУ МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ У ОЧИ ИСТИНИ, КРОЗ ТВРДЊЕ РУСКИХ НАУЧНИКА И ГАНАРАЛА ЛЕОНИДА ИВАШОВА, КОЈИ НА ДВА ПРЕВЕДЕНА ВИДЕО СПОТА ИЗНОСЕ ИСТИНУ О ВАНПЛАНЕТАРНОМ ПОРЕКЛУ ЧОВЕКА И СУДБИНИ НАШЕ ПЛАНЕТЕ У ПРЕТХОДНИМ ГЕОЛОШКИМ ЦИКЛУСИМА. ОВИ ПРИЛОЗИ НЕДВОСМИСЛНО ТВРДЕ ДА ЈЕ ПОРЕКЛО ЉУДСКЕ РАСЕ ИЗ БЛИЖЕГ И ДАЉЕГ КОСМИЧКОГ ОКРУЖЕЊА И ДА ЕВОЛУИРА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ МНОГО МИЛИОНА ГОДИНА ПРЕ НАШЕГ ИТОРИЈСКОГ ПАМЋЕЊА, ПРИЛАГОЂАВАЈУЋИ СЕ КОСМИЧКИМ, КЛИМАТСКИМ И ГЕОЛОШКИМ ПРОМЕНАМА.

ПРЕДЛАЖЕМО ДА УСМЕРИТЕ ПАЖЊУ НА КРАЈ ИЗЛАГАЊА ГЕНЕРАЛА ИВАШОВА, КОЈИ СЕ ОДНОСИ НА ПРОБЛЕМ САЗНАЊА И ДВОСМЕРНУ КОМУКИКАЦИЈУ ЧОВЕКА СА "КОСМИЧКИМ РАЗУМОМ" ! НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ВАМ ОВА ИСТИНА ПОМОЋИ, КАКО БИ СТЕ БОЉЕ РАЗУМЕЛИ ДОГАЂАЈЕ КОЈИ СУ АКТУЕЛНИ У ВРЕМЕНУ У КОМЕ ЖИВИМО. ПОДЕЛИТЕ ОВО САЗНАЊЕ СА ПРИЈАТЕЉИМА. НАДАМО СЕ ДА ЋЕ СЕ КЊИГА ГЕНЕРАЛА ЛЕОНИДА ИВАШОВА "ИЗОКРЕНУТИ СВЕТ " ПОЈАВИТИ И НА СРБСКОМ ЈЕЗИКУ:

УМ - УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !


https://youtu.be/9qJkcuB4qgw


https://youtu.be/Cvxy0Qv4bm0


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP