Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ДР СЕРГЕЈ САЛ И ДР ВАЛЕРИЈ ЧУДИНОВ О ВИМАНАМА, МЕГАЛИТИМА И ДРЕВНИМ ЗНАЊИМА

ДР СЕРГЕЈ САЛ И ДР ВАЛЕРИЈ ЧУДИНОВ 
О ВИМАНАМА, МЕГАЛИТИМА И  ДРЕВНИМ ЗНАЊИМА

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


У ПРИЛОГУ КОЈИ СЛЕДИ, МОЖЕМО УПОЗНАТИ МИШЉЕЊЕ ДР СЕРГЕЈА САЛА И ДР ВАЛЕРИЈА ЧУДИНОВА О ТЕМИ МЕГАЛИТСКИХ СТРУКТУРА, КОЈА ИМ ЈЕ БИЛА НАМЕНА, ПО КОЈИМ ПРИНЦИПИМА СЕ ЛЕТЕЛО У КОСМОС БЕЗ РАДИЈАЦИЈЕ И КОЈА СУ ОРУЖЈА КОРИШТЕНА У РАТОВИМА ПРЕ 13.020 ГОДИНА ( ПРЕ ВЕЛИКОГ ПОТОПА )
.
ОВА ДВА ИЗУЗЕТНА МИСЛИОЦА, НЕ МОЖЕМО ДА СЛУШАМО ЗАЈЕДНО СВАКОГА ДАНА, ЗБОГ ЊИХОВЕ ПРОФЕСИОНАЛНЕ ЗАУЗЕТОСТИ. У КРАТКОМ ВИДЕО ПРЛОГУ, КОЈИ СЛЕДИ СА ПРЕВОДОМ, ПОСЛУШАЈМО КАКО ЈЕ НЕКАДА ПРЕ САМОУНИШТЕЊА ( ЗБОГ ДУХОВНОГ ПАДА ), НАША ЦИВИЛИЗАЦИЈА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ БИЛА МОЋНА И КАКО ЈЕ ИЗАЗВАЛА КАТАСТРОФУ ПЛАНЕТАРНИХ РАЗМЕРА И САМОУНИШТЕЊЕ.

ТЕМА ЈЕ ИЗУЗЕТНО АКТУЕЛНА У НАШЕ ВРЕМЕ, ЈЕР СЕ ИСТОРИЈА ПЛАНЕТЕ ПОНАВЉА СА ИСТИМ И ЈОШ ВЕЋИМ ГРЕШКАМА! ПОДЕЛИТЕ ОВУ ИНФОРМАЦИЈУ ПРИЈАТЕЉИМА, ДА БИ ПОМОГЛИ И СПРЕЧИЛИ ИСТУ ТРАГЕДИЈУ..... ЈЕР СВА ЗБИВАЊА У ФИЗИЧКОЈ РАВНИ ПОТИЧУ ОД "МОДЕЛА" КОЈИ СЕ ФОРМИРАЈУ У НАШИМ МИСЛИМА !

УМ - УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !

https://youtu.be/kEW1JCeXby8
0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP