Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ЗАШТО ЈЕ ВАЖАН КРИМ ?

ЗАШТО ЈЕ ВАЖАН КРИМ ?

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

СВЕДОЦИ СМО ИСТОРИЈСКОГ ПОВРАТКА КРИМА У ЗАЈЕДНИЦУ ОД КОЈЕ ЈЕ 1954 ГОДИНЕ НА ПРЕВАРУ ОТУЂЕН И ПОКЛОЊЕН ВАШТАЧКОЈ ТВОРЕВИНИ КОЈА СЕ ЗОВЕ УКРАЈИНА. ТО ЈЕ РЕМЕК ДЕЛО НИКИТЕ ХРУШЧОВА, А МОТИВ ЈЕ БИО ДОБИЈАЊЕ ГЛАСОВА ПОЛИТКОМА ЗА ИЗБОР ВОДЕЋЕГ ЧОВЕКА ТАДАШЊЕГ СССР-А. ПРЕ ЊЕГА ГОДИНЕ 1922 ИСТИ ПОЛИТИЧКИ ГЕГ И СА СЛИЧНИМ ЦИЉЕМ УРАДИО ЈЕ ВЛАДИМИР ИЉИЧ ЛЕЊИН.
ПОЗНАТА ЈЕ ЧИЊЕНИЦА ДА СЕ НА КРИМУ НАЛАЗИ БАЗА РУСКЕ ЦРНОМОРСКЕ ФЛОТЕ И ДА ЈЕ ТО ИЗЛАЗАК РУСИЈЕ НА ЈЕДИНО ТОПЛО МОРЕ. ПОЗНАТА ЈЕ И ЧИЊЕНИЦА ДА СУ ТАМО БИЛА ЕЛИТНА ЛЕТОВАЛИШТА РУСКЕ ВЛАСТЕЛЕ И ДРУГЕ ЕЛИТЕ ИЗ ПЕРИОДА ПОСЛЕ ОКТОБАРСКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ. ПОЗНАТА ЈЕ И ЧИЊЕНИЦА ДА СУ ЗАПАДНИ САВЕЗНИЦИ У СВОМ ЦЕЛОФАНСКОМ КОНЦЕПТУ ЗАШТИТЕ ОД ИСЛАМА, ПОСТЕПЕНО ОКРУЖАВАЛИ РУСИЈУ РАКЕТНИМ БАЗАМА У СУСЕДНИМ ЗЕМЉАМА, ЗАВЕДЕНИМ ЛАЖНИМ ОБЕЋАЊИМА И ДА СУ ИМАЛИ НЕСКРИВЕНУ АМБИЦИЈУ ДА СЕ ДОЧЕПАЈУ И КРИМА.


 АЛИ ПОСТОЈЕ И НЕКИ ТРЕЋИ РАЗЛОЗИ, О КОЈИМА ЋЕ БИТИ РЕЧИ У НАСТАВКУ ОВОГА ИЗЛАГАЊА, А КОЈИ СЕ ДИРЕКТНО НЕ ТИЧУ ПОЛИТИЧКИХ ИГРАРИЈА РАСЕ САПИЈЕНСА, КОЈЕ ИМАЈУ ЗА ЦИЉ ЗА ОТИМАЊЕ ПРИРОДНИХ РЕСУРСА И ДРУГЕ НЕОКОЛОНИЈАЛНЕ ВАРИЈАЦИЈЕ! ДАЛИ СУ ОВИ ХИПОТЕТИЧКИ РАЗЛОЗИ РЕАЛНИ ИЛИ СУ САМО ПРЕДПОСТАВКА, ПРОЦЕНИЋЕТЕ И САМИ ПОСЛЕ ТЕКСТА КОЈИ СЛЕДИ И ВИДЕО СПОТА НА КОЈИ СЕ ТАЈ ТЕКСТ ОДНОСИ.

ПОДЗЕМНЕ БАЗЕ ДОШЉАКА

КАДА СЕ ПОМЕНУ ДОШЉАЦИ ИЗ  ДРУГИХ СВЕТОВА, ОДМА СЕ КОД ВЕЋИНЕ САГОВОРНИКА СПУШТА ЗАВЕСА НЕПОВЕРЕЊА У ЗДРАВ РАЗУМ САГОВОРНИКА. АЛИ У ЗАДЊИХ 30ТАК ГОДИНА ДЕСИЛО СЕ МНОГО ТОГА, ШТО ОВУ СМЕЛУ ХИПОТЕЗУ ЧИНИ РЕАЛНОМ ТЕЗОМ НАШЕ РЕАЛНОСТИ. ПОЈАВОМ ИНТЕРНЕТА  РАЗМЕНА ИНФОРМАЦИЈА ЈЕ ПОСТАЛА СВЕ ИНТЕЗИВНИЈА, А И САМИ ДОГАЂАЈИ СВЕ УЧЕСТАЛИЈИ, ТАКО ДА ЈЕ ДАНАС ОВА ТЕМА ПОСТАЛА ДЕО СВКОДНЕВНИХ ЗБИВАЊА. НА БАЗИ АРХЕОЛОШКИХ ИСТРАЖИВАЊА ПОСТАЛО ЈЕ ЈАСНО ДА СУ НА НАШОЈ ПЛАНЕТИ ПОСТОЈАЛА РАЗУМНА БИЋА И ПРЕ ПАР МИЛИОНА ГОДИНА, А НА БАЗИ НАЈНОВИЈИХ ИСТРАЖИВАЊА ИЗ ОБЛАСТИ ТЕОРЕТСКЕ ФИЗИКЕ, ХИПЕР ПРОСТОР СА БЕЗБРОЈ РЕАЛНОСТИ, КОЈЕ ЈЕДНОВРЕМЕНО ПОСТОЈЕ У ЊЕМУ, ЈЕ ПОСТАО  РЕАЛНА ТЕМА КОЈА СЕ РАЗМАТРА У РАЗНИМ ВАРИЈАЦИЈАМА.

ТАКО ЈЕ ПОСТАЛО ЈАСНО ДА СМО КАО ЦИВИЛИЗАЦИЈА ПОСЛЕПОТОПНИХ РАЗУМНИХ БИЋА, ПОД СТАЛНОМ КОНТРОЛОМ ВИШЕ РАЗВИЈЕНИХ ЦИВИЛИЗАЦИЈА, ПОСЛЕ БАЧЕНИХ АТОМСКИХ БОМБИ НА ХИРОШИМУ И НАГАСАКИ, И ДА ЈЕ ПРЕЛОМНЕ 1947 ГОДИНЕ АМЕРИЧКИ ПРЕДСДНИК ДВАЈТ АЈЗЕНХАУЕР ЗВАНИЧНО СКЛОПИО ДОГОВОР СА ЈЕДНОМ ПОПУЛАЦИЈОМ ПОСЕТИЛАЦА – ПОСМАТРАЧА ИЗ КОСМОСА ИЛИ ИЗ ПАРАЛЕЛНЕ РЕАЛНОТИ О РАЗМЕНИ ЖИВИХ ЉУДИ ЗА НАПРЕДНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ. СА ДОЗВОЛОМ ГРАЂЕЊА ПОДЗЕМНИХ БАЗА У БЛИЗИНА ЛАС ВЕГАСА, НОВОГ МЕКСИКА ИТД.

ОД ТАДА ПОЧИЊЕ НАГЛИ ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ НАШЕГ СЕГМЕНТА ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ И МАСОВНО НЕСТАЈАЊЕ ОКО 2 МИЛИОНА САПИЈЕНСА ГОДИШЊЕ. САМО У АМЕРИЦИ НЕСТАЈЕ ОКО 600.000  ДЕЦЕ БЕЗ ТРАГА. О КАКВОМ СЕ ЕКСПЕРИМЕНТУ РАДИ ОСТАЈЕ САМО ДА НАГАЂАМО, АЛИ СИТУАЦИЈА ИЗ НАШЕГ УГЛА ГЛЕДАНО, СВЕ ВИШЕ ПОДСЕЋА НА ПЛАНЕТУ - АКВАРИЈУМ У КОМЕ СЕ СВИ САПИЈЕНСИ НАЛАЗЕ ЗАЈЕДНО !

БАЗЕ ДОШЉАКА НАЛАЗЕ СЕ ДУБОКО ИПОД ПОВРШИНЕ НАШЕ ПЛАНЕТЕ, А МОЖДА И У ЊЕНОЈ УНУТРАШЊОСТИ (?),А ТАКОЂЕ И НА МЕСЕЦУ, ЗА КОЈИ СЕ СМАТРА ДА ЈЕ ВЕШТАЧКИ СТВОРЕНО ТЕЛО, КАО ПОКРЕТНА КОСМИЧКА БАЗА НАШИХ КОНТРОЛОРА. НА СЕВЕРНОАМЕРИЧКОМ КОНТИНЕНТУ ПОМИЊУ СЕ ЗОНА 51, 53, И 54, ЗАДИМ ДУЛЧЕ, ЗАТИМ ЕДВАРДС, ЗОНА М ИТД. НА ДРУГОМ КРАЈУ СВЕТА У МОСКВИ, КОД МЕТРО СТАНИЦЕ КОНТИМИРОВСКАЈА, НЕДАВНО СУ СЕ ЧУЛИ НЕПРИЈАТНИ ЗВУЦИ ВРЛО НИСКЕ УЧЕСТАЛОСТИ, СА ЈАКО НЕПРИЈАТНИМ ЕФЕКТИМА ДЕЈСТВА НА ПСИХУ И ОРГАНИЗАМ САПИЈЕНСА.

СЛИЧНЕ ПОЈАВЕ СА СЛИЧНИМ НЕПРИЈАТНИМ ЕФЕКТИМА ДЕЈСТВА, ЗАПИСАНЕ СУ НА РАЗНИМ ЛОКАЦИЈАМА ШИРОМ ПЛАНЕТЕ. У ЈАПАНУ СУ РАЗНИ ИСТРАЖИВАЧИ ОРГАНИЗОВАНО СЛУШАЛИ ТАЈ ЗВУК И ДОШЛИ ДО САЗНАЊА ДА ЗВУК ДОЛАЗИ НИОТКУДА. НА НЕКИМ МЕСТИМА КАО НА ПРИМЕР У ВЕЛИКОЈ БРИТАНИЈИ У НАСЕЉУ ВУДЛАНД, ТАЈ ЗВУК СЕ ЧУЈЕ ПОСТОЈАНО, КАО И У НАСЕЉУ ТАОС У САД-У.  
ИСТИ СЛУЧАЈ СЕ ДЕШАВА И НА КРИМУ ИСПОД ГОРЕ ЗВАНЕ БОЈКА, КОЈИ ПОДСЕЋА НА ЗВУК ОГРОМНЕ ТУРБИНЕ. ПО РЕЧИМА МЕШТАНИНА  АНТОЛИЈА АХИЛОВА, ТО СЕ ДЕШАВА СТАЛНО И ДАЊУ И НОЋУ. А У ЗИМСКО ВРЕМЕ, МОГУ СЕ ОПЗИТИ СТУБОВИ ПАРЕ, КАКО СЕ ДИЖУ ИЗ ГОРЕ, КАО ДА ИСПОД ТЛА ПОСТОЈЕ ПРОСТОРИЈЕ, КОЈЕ СЕ СТАЛНО ЗАГРЕВАЈУ !

НА ИСТОЈ ЛОКАЦИЈИ ВИЂАЈУ СЕ И ЛЕТЕЋИ МЕТАЛНИ ДИСКОВИ, КОЈИ СЕ ПОЈАВЉУЈУ ИЗ ТЕРЕНА И ОДЛЕЋУ НЕКУДА, А ЗАТИМ СЕ ВРАЋАЈУ И ВОЛШЕБНО НЕСТАЈУ У ТЕРЕНУ ГОРЕ БОЈКА. ИСТА ПОЈАВА ДЕШАВА СЕ И НА ГОРИ АЈУДАГ. ПО РЕЧИМА ЈУРИЈА МАМИКИНА И АЛЕКСАНДРА ВИШЊЕВСКЕГА ЈАВЉАЈУ СЕ ЧИТАВЕ ФЛОТИЛЕ ОВИХ ЛЕТИЛИЦА. ОВИМ ПОЈАВАМА ЗАНИМАО СЕ И ПОЗНАТИ ИСТРАЖИВАЧ НЛО ФЕНОМЕНА, АНТОН АНФАЛОВ, КОЈИ ЈЕ И САМ 1966 ГОДИНЕ КАО ПИОНИР БИО СВЕДОК ОВИХ ДОГАЂАЈА. ИСТИ СВЕДОК ПОМИЊЕ И МЕДВЕД ГОРУ НА КОЈОЈ СЕ ДЕШАВАЈУ ИСТА ЗБИВАЊА, КОЈА СУ ЗАБЕЛЕЖЕНА И ВИДЕО КАМЕРАМА.2010 ГОДИНЕ МОБИЛНИМ ТЕЛЕФОНОМ ЈЕ СНИМЉЕН ВИДЕО ЗАПИС КОЈИ ПРИКАЗУЈЕ КАКО ТЕРЕН НА АЈУДАГ ГОРИ  СВЕТЛИ, И ИЗ ТОГ ПРОСТОРА СЕ У НЕБО ДИЖУ ТРИ СВЕТЛА ЗРАКА, НАРАНЏАСТЕ БОЈЕ. ПО РЕЧИМА ГЕОРГИЈА ВЛАДИМИРОВА ИСТЕ ГОДИНЕ, ЈЕДНА ЖЕНСКА ОСОБА ИЗ ЈАЛТЕ ЈЕ БОРАВИЛА У БАЗИ ДОШЉАКА ИСПОД ГОРЕ АЈУДАГА, ГДЕ ЈЕ ВИДЕЛА МНОШТВО ЛЕТЕЋИХ АПАРАТА. ОВА ОСОБА ЈЕ БЕЗБЕДНО И НЕОШТЕЋЕНО ВРАЋЕНА НА МЕСТО СА КОГА ЈЕ УЗЕТА.....

У ВЕЗИ СА ДАВАЊЕМ ЗНАКОВА СВОГА ПРИСУСТВА МОГУ СЕ ОЗНАЧИТИ „КРУГОВИ НА ПОЉИМА“ КОЈИ СУ СЕ ПОЈАВИЛИ 1971 ГОДИНЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ВЕЛИКЕ БРИТАНИЈЕ....А ОД ТАДА И ПО ЦЕЛОМ СВЕТУ !

ПО РЕЧИМА АЛЕКСЕЈА ТЈУКИНА НАД СЕВАСТОПОЉЕМ СЕ ПОЈАВУЈЕ ФЛОТИЛА ЛЕТЕЋИХ ОБЈЕКАТА, КОЈЕ ОН СНИМА КАМЕРОМ, АЛИ СА ПОСЛЕДИЦАМА, ОД КОЈИХ ЗАМАЛО НИЈЕ ОСТАО ДОЖИВОТНО ПАРАЛИЗОВАН. У ДАЉЕМ ПРИКАЗУ ВИДЕО ЗАПИСИ БАВЕ СЕ „ЛОКАЛИТИМА“ – КУПОЛООБРАЗНИМ ГОРАМА, КОЈЕ СУ У СТВАРИ НЕРОЂЕНИ ВУЛКАНИ. ИСПОД ЊИХ С НАЛАЗЕ ПО ПРАВИЛУ ВЕЛИКЕ ПРОСТРАНЕ САЛЕ, ПО РЕЧИМА ВАДИМА ЧЕРНОБРОВА ОВЕ ТВОРЕВИНЕ ПОСЕТИОЦИ ВЕШТО КОРИСТЕ ЗА ЛОЦИРАЊЕ СВОЈИХ БАЗА.

НА ПУСТИМ ПЛАЖАМА СЕВАСТОПОЉА ВАЛЕНТИН ЧЕРКАШИН ИМАО ЈЕ БЛИСКИ СУСРЕТ СА БИЋИМА ВЕЛИКОГ РАСТА, КОЈЕ ЈА НАЗВАО „ИХТИАНДРИ“ СА ОБЛИКОМ ПОПУТ ЉУДИ, АЛИ СА ДУГИМ РУКАМА И ПЛОВНИМ КОЖИЦАМА ИЗМЕЂУ ПРСТИЈУ НА РУКАМА И НОГАМА И ЛЕЂНИМ ПЕРАЈЕМ ОД ГЛАВЕ ДУЖ КИЧМЕНОГ СТУБА НА ЛЕЂИМА. ОВА БИЋА ИМАЛА СУ СКАФАНДРЕ НА ГЛАВИ И СРЕБРНАСТЕ ТРИКОЕ НА ТЕЛУ. СА ИСТИМ БИЋИМА АНА ПРОКОФЈЕВА ЈЕ ИМАЛА СУСРЕТ КОЈИ СЕ ЗАВРШИО НА ЈЕДНОЈ ОД ПОДЗЕМНИХ БАЗА. ОД АНЕ СУ УЗЕЛИ УЗОРАК ГЕНЕТСКОГ МАТЕРИЈАЛА И БЕЗБЕДНО ЈЕ ВРАТИЛИ НА МЕСТО СУСРЕТА. ОБЈАСНИЛИ СУ ТЕЛЕПАТСКИ ДА СУ ИМ ОВИ УЗОРЦИ ОД ЖИВОТНЕ ВАЖНОСТИ.

НА ПОДРУЧЈУ БАРЕНЦОВОГ МОРА 1989 ГОДИНЕ ИЗАБРАНА ЈЕДИНИЦА АРМИЈЕ СССР-А ДОБИЛА ЈЕ ЗАДАТАК НЕПОСРЕДНОГ КОНТАКТА СА ДОШЉАЦИМА, ПОД ЗАБРАНОМ ДАВАЊА ИНФОРМАЦИЈА ДО ДАНА ДАНАШЊЕГ. ЈЕДАН ОД УЧЕСНИКА У ТОМ ПОДУХВАТУ, КОМЕ ЈЕ ТАДА БИЛО САМО 6 ГОДИНА, СА ИЗМЕЊЕНИМ ГЛАСОМ И ВИЗУЕЛНОМ ЗАШТИТОМ ОБЈАШЊАВА КАКО СЕ ТАЈ ПРОЈЕКАТ РАЗВИЈАО СА УСПЕШНИМ КОНТАКТОМ КОЈИ ЈЕ УСЛЕДИО.

НА СЕВЕРНОМ КАВКАЗУ, МАСИВ ХАРА ХОРА, ЖИТЕЉ АРТУР ЖЕМУХОВ  ПРИМЕТИО ЈЕ ВЕЛИКИ ОТВОР, КОЈИ СЕ СПУШТАО НА ДУБИНУ ДО 80 МЕТАРА, КАДА ЈЕ ЕКИПА ИЗ МОСКВЕ СА ВАДИМОМ ЧЕРНОБРОВИМ СПУСТИЛА ВИДЕО КАМЕРЕ У ТАЈ ОТВОР, КОНСТАТОВАЛИ СУ ДА СЕ РАДИ О ВЕНТИЛАЦИОНОМ  КАНАЛУ ОГРОМНЕ САЛЕ  НА КРИМУ НА ГОРИ БАГАТИР ГЕОЛОЛОЗИ СУ НАШЛИ ВЕЛИКИ ОТВОР ДУБИНЕ ДО 1 КМ, ПО РЕЧИМА ДЕНИСА СИМОНЕНКА  У КОМЕ СЕ НАЛАЗИ „ИСТОЧНИК  ЖИВОТА“ КОЈИ ЈЕ У ПРОШЛОСТИ ЕМИТОВАО ОГРОМНУ ЕНЕРГИЈУ.

АКО ПОВЕЖЕМО ИЗЛОЖЕНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ У ПРЕТХОДНОМ ТЕКСТУ, КОЈЕ СЕ ОДНОСЕ НА ВИДЕО ПРИЛОГ, СА АКЦИЈОМ РУСИЈЕ ДА ПОВРАТИ ДЕО СВОЈЕ ТЕРИТОРИЈЕ, И СА ФРУСТРАЦИЈАМА ЗАПАДНИХ ЗЕМАЉА, МОЖЕМО ДОНЕТИ НЕКЕ ЗАКЉУЧКЕ, КОЈИ СЕ ОДНОСЕ НА ВАЖНОСТ КРИМА У РЕЛАЦИЈАМА ИЗА ЗВАНИЧНЕ СВЕТСКЕ СЦЕНЕ !

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !

Секретные территории. Подземные базы пришельцевФантастика под грифом «Секретно». На стыке миров. 

1 коментара:

Анониман,  10. мај 2014. 13:05  

OSVEMU OVOME SE ODAVNO PRICA ..I? SADS ET VI SRBI UKLJUCILI MOZAK I SHVATILI STA SE DESAVA U RUSIJI? UKLJUCITE MOZKAPA RECITE STA SE DESAVA KOD VAS U SRBIJI I ZASTO SU VAS KRVNICKI BOMBARDOVALI I GENOCIDIRALI 1999TE I STA SE NALAZI NA KOSMETU? STALNO SLUSAM IDIOTE KOJE JURE NA ZAPAD KAKO BEZ ZRNA MOZGA I ZDRAVOG RAZUMA VELICAJU ZAPAD ALI JOS JE TUZNIJE KADA SE PJAVI DRUGA GRUPA IDIOTA KOJA VELICA RUSIJU...JEDITE GOVNA I JEDNI I DRUGI...I FOKUSIRAJTE SE NA SEBE - ZA PROMENU..VAZNIJI STE I OD RUSA I OD ZAPADA

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP