Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ЏОН БЕДИНИ О РАДУ ХАУАРДА ЏОНСТОНА

ЏОН БЕДИНИ О РАДУ ХАУАРДА ЏОНСТОНА 

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

У ВРЕМЕНИМА ДОМИНАЦИЈЕ ПОВЛАШЋЕНИХ КОНЦЕРНА ЕНЕРГЕТИКЕ И ЛАЖНИХ ВАЛУТА БЕЗ ПОКРИЋА, ВОДИ СЕ СУПТИЛНИ РАТ ПРОТИВ НАДАРЕНИХ ПОЈЕДИНАЦА, КОЈИМА ЈЕ ДАТО ДА РАЗУМЕЈУ МОГУЋНОСТ КОРИШЋЕЊА БЕСКОНАЧНОГ ИЗВОРА ЕНЕГИЈЕ У КОСМОСУ, ЈЕР САМ ПРОСТОР ПО СЕБИ  ЈЕ БОЖАНСКА ЕНЕРГИЈА ИЗ КОЈЕ СВЕ НАСТАЈЕ, И У КОЈУ СЕ СВЕ ВРАЋА. ПИТАЊЕ КОНВЕРЗИЈЕ ПОТЕНЦИЈАЛНЕ У КИНЕТИЧКУ ЕНЕРГИЈУ И ОБРАТНО, ЈЕ ДОБРО СКРИВАНА ТАЈНА ОД СТРАНЕ ЗЛОТВОРА, КОЈИ НАС САПИЈЕНСЕ, ВЕКОВИМА КОРИСТЕ КАО СВОЈЕ РОБЉЕ. ТО СЕ ОСТВАРУЈЕ ПОГРЕШНИМ ИНФОРМАЦИЈАМА И СПРЕЧАВАЊЕМ ДУХОВНОГ РАЗВОЈА, КОЈИ РАЗОТКРИВА ПОТРЕБНА ЗНАЊА, АКО СУ ОНА КОРИСНА И ДОБРОНАМЕРНА. ЗАТО ЈЕ ЕТАР КАО ОСНОВНА СУПСТАНЦА ПРОСТОРА ИЗБРИСАН ИЗ СВИХ УЏБЕНИКА.

РАНИЈЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ РАСПОЛАГАЛЕ СУ ОДРЕЂЕНИМ ЗНАЊИМА О ОВОЈ ТЕМИ, КОЈА СУ ИМ БИЛА ДАТА, АЛИ ЈЕ ИСТОРИЈА ПОКАЗАЛА ДА СУ ТА ЗНАЊА ЧЕСТО БИЛА КОРИШЋЕНА ЗА ПОГРЕШНЕ ЦИЉЕВЕ И ЗА САМОУНИШТЕЊЕ ПОПУЛАЦИЈЕ. САДА СЕ ПОНОВО НАЗИРЕ ИСТА СЛИКА. ПОСЛЕ ЗЛОУПОТРЕБЕ АТОМСКЕ ЕНЕРГИЈЕ, ВИШИ РАЗУМ НАС УВОДИ У ОБЛАСТ САЗНАВАЊА ХАРМОНИЗОВАНИХ ПОЉА, ДА БИ НАМ ПОКАЗАО ПУТ КА РАЗВОЈУ ДУХОВНОСТИ, МЕЂУСОБНОМ РАЗУМЕВАЊУ  И ТОЛЕРАНЦИЈИ. КАКАВ ЋЕ БИТИ ЕПИЛОГ – ОСТАЈЕ ДА СЕ ВИДИ.

У ДВОЧАСОВНОМ ФИЛМУ „ЕНЕРЏЕТИК ПРОДАКШНС ЛЛЦ“ ИЗЛАЖЕ СЕ ЖИВОТНО ОТКРОВЕЊЕ ХАУАРДА ЏОНСТОНА, КОЈЕ СЕ ОДНОСИ НА САВЛАДАВАЊЕ „БАРИЈЕРЕ БЛОХА“ У ОБЛАСТИ МАГНЕТИЗМА, КОЈА БЛОКИРА РОТАЦИЈУ У СТАЛНОМ МАГНЕТНОМ ПОЉУ, КОЈЕ ЈЕ У ИСТО ВРЕМЕ „ПРОЗОР“ КРОЗ КОЈИ ЈЕ МОГУЋЕ ЦРПИТИ НЕИСЦРПНУ ЕНЕРГИЈУ ИЗ ПРОСТОРА. ДА БИ СЕ УПОЗНАЛИ СА ОВОМ КОНТРАВЕРЗНОМ ПОЈАВОМ, ПОСЛУШАЈМО ТУМАЧЕЊЕ ЏОНА БЕДИНИЈА, КОЈИ СЕ БАВИ ГЕОМЕТРИЈОМ МАГНЕТНИХ ПОЉА ЈОШ ОД 80ТИХ ГОДИНА ПРОШЛОГ ВЕКА. ИЗЛАГАЊЕ ЈЕ ДАТО ДВОЈЕЗИЧНО, ТАКО ДА СЕ ЛАКО МОЖЕ РАЗУМЕТИ СУШТИНА ИЗЛАГАЊА.

У ПРИЛОГУ ОВОГ ИЗЛАГАЊА ДАТА СУ И ДВА КРАТКА ВИДЕО ЗАПИСА О ПРАКТИЧНОЈ РЕАЛИЗАЦИЈИ УОЧЕНОГ ПРИНЦИПА ОД СТРАНЕ РУСКОГ ИСТРАЖИВАЧА В. ШКОНДИНА, КОЈИ ВЕЋ НАЛАЗИ ПРИМЕНУ У ПРАКСИ МАГНЕТНИХ МОТОРА ЗА  РАЗНЕ ТИПОВЕ ВОЗИЛА.

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !.

Энергия из вакуума 11 Магнитный двигатель Г. Джонсона
Ноу хау ШкондинаЭлектро велосипед за 30 мин! Moтор-колесо MAGIC PIE 3 - ПР

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP