Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ЧИТАЊЕ МИСЛИ НА ДАЉИНУ - НИЈЕ ТАЈНА




ЧИТАЊЕ МИСЛИ НА ДАЉИНУ - НИЈЕ ТАЈНА


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


ДОШЛИ СМО ДО ХОРИЗОНТА НА КОМЕ СЕ ГУБИ МОЋ СВАКОГ ПОЈЕДИНЦА ДА САЧУВА ИНТИМНОСТ СОПСТВЕНИХ МИСЛИ, ЕМОЦИЈА И НАМЕРА. У КРАТКОМ ПРЕВОДУ ТЕКСТА ИЗ ЗВАНИЧНИХ ИЗВОРА СА ЛИНКОВИМА КОЈИ СУ ДАТИ И СА ПРИЛОЖЕНИМ ВИДЕО СПОТОМ, КОЈИ СЕ ОДНОСИНА ИСТУ ТЕМУ, МОЖЕТЕ СЕ УПОЗНАТИ СА РЕАЛНИМ ОКРУЖЕЊЕМ У КОМЕ ЖИВИМО. КАКВА НАС СУДБИНА ОЧЕКУЈЕ У БЛИСКОЈ БУДУЋНОСТИ, СТВАР ЈЕ ПРОЦЕНЕ СВАКОГА ОД НАС !  УЖИВАЈТЕ У ОТКРОВЕЊУ ИСТИНЕ, КОЈA ВАС ОЧЕКУЈЕ !


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !





Руски лист | Борис Константиновичу, зашто је ваша служба је окружена велом тајне?


Борис Ратников | Вероватно зато што се ради о питањима која се директно односе на контролу области јавног сазнања, а такође и свести појединаца. Као и тражења  начина да се људи заштите од неовлашћеног упада у његову свест.


УП | Наши официри обезбеђење ангажовани су и окултно?


Борис Ратников | Ништа парадоксално нема у томе, што се у пољу интересовања органа безбедности налази и таква тема. Од давнина, човечанство је заинтересовано у томе да истражи шта представља свест. Моћиници су  користили различите технологије утицаја на психу. У двадесетом веку, магијске праксе древних свештеника ушле су у научну праксу студија, што је одмах заинтересовало посебне службе. Посебна пажња посвећена је овом питању у Великој Британији, Немачкој и Совјетском Савезу. У нашој земљи, на пример, готово сви људи који поседују натприродне моћи, контролише ГБ. Немате појма какав рат мозгова се одвијао у овој области, у првој половини прошлог века. Мало претјерујем када кажем да се понекад догођају "Астралне" битке. А све ово је чувана тајна и камуфлирана, вероватно не мање од нуклеарног пројекта.


ВП | Јавна наука је таква истраживања  жигосала као мрачњаштво, а тајно  научници су се озбиљно бавили истим темама у  посебним лабораторији и институцијама?


Борис Ратников | Средином осамдесетих, година, проблем стварања психогенератора и даљински утицај на људску психу студирао се у скоро свим развијеним земљама. Спровођени су важни научни експерименти. Почетком овог века круг ангажованих је знатно порастао. У Совјетском Савезу, у принципу, на време је схваћен значај овог питања, као и опасност од могуће инвазије на туђи ум и манипулацију. Могућност даљинског утицаја на психу у нашој земљи изучава педесетак институција. Средства за ову намену износе стотине милиона рубаља. Иако су се инвестиције трошиле оправдано, очекивани резултати развоја су изостали. Након пропасти Уније, сви радови су престали, специјалисти за фина ментална и физичка поља разбацани су широм земље и ангажовани на другим активностима. Према мојим информацијама, данас истраживање ових тема у нашој земљи се не спроводе. Приступ је данас фокусирана на шефа државе


УП | После затварања истраживање били сте у Савезној служби првог председника Русије. Чиме сте се тамо бавили?


Борис Ратников | Знали смо да нова држава пролази кроз болан период формирања. И док орган државе болан, као и људски, врло је рањив. И било је потребно заштитити прво лице земље од покушаја да се манипулише његовим умом. А таквих покушаја је било, и мислим да смо у основи успели.са решавањем ових проблема .


ВП | Ви сами нисте покушали да манипулишу ум председника Јељцина?


Борис Ратников | Нема шансе. Структура задатка, док сам председавао у ФСО, - сачувати прве особе од спољашњих утицаја на њихове умове. Руку на срце, ми никада, нисмо манипулисали ни Јељцин, ни Козирев ни Гајдара.


УП | Онда ми реците, од чега сте сачували Јељцина и Русију?


Борис Ратников | Можда од рата са Кином. Онемогућили смо прву посету Јељцина Јапану. Она је требало да буде одржана у 1992. Као што смо знали, председника су усиљено "програмирали", да поклони један део Курилских острва у Јапан. Али ово је само први корак у манипулативној  комбинација снага које претендују на глобалну хегемонију. Након преноса дела острва Јапану, Кина, је такође била програмирана“ да активно захтева повраћај спорних територија, којих је тада имало довољно. Могло је доћи до оружаног сукоба. И управо у свету је порастао талас протеста против ширења НРК. Русија, подржана међународном заједницом, могла је објавити рат Кини. Данас, такав развој је мало вероватан, јер су сви гранични спорови између Кине и Русије решени. Пре четрнаест година, оружани сукоб био веома реалан.ФСО није дао гаранције личне безбедности председника у Јапану, а Савет безбедности препоручио је да одложи посету до бољих времена. Јељцин је био страшно огорчен, али је био приморан да се подчини државним прописима.


УП | Да  ваши страхови нису били претерани? Колико је било могуће да верујете својим сарадницима?


Борис Ратников | Наши информатори су несвесно биле прве особе у Западној Европи и САД.


УП | Ви се шалите?


Борис Ратников | Никако! Ја сам рекао се у СССР-у прилично успешно бавило развојем технологија уласка у свест других људи. И ми смо напредовали много. Почетком деведесетих година, срео сам се са доста чудним радником из  ЦИА. Ми смо га лепо прихватили, и на крају је рекао да за САД није тајна позиција наших нуклеарних подморница. Специјално обучени видовњаци прате сваку нашу нуклеарну подморницу -  "гледају" акције посаде и стање стратешког оружја. Међутим, он нам је дао доказе, који су , иронично, потврдили исправност његових речи. Тада нам је речено да је "провидност" нуклеарних подморница импресивна, али да ми можемо спокојно "ходати по  мозгу", америчког председника и његове пратње. Након тога је добио информацију коју је заиста могао да зна само шеф државе. Сарадник из ЦИА контактирао своје, а онда је рекао, зашто би ми нешто крили једни од других? Улазимо у отворено друштво, хајде да будемо пријатељи и размењујемо информације. Договорили смо се, али после тога сви контакти у области психотронике од стране америчке обавештајне агенције су прекинуте.


Зашто је срећа пратила Максима Галкина.


УП | Можете ли навести примере читања информације из подсвести првих америчких званичника?


Борис Ратников | Мислим да данас можемо. Назад почетком деведесетих година, ми смо мало "радили" са новим америчким амбасадором у Русији Штраусом. Након читања мисли, дошли смо до закључка да је амбасада присутна опрема за психотронички  утицаја на становнике Москве, али је уређај ван функције. Примљена су и остали подаци из његове подсвести.

За неколико недеља пре бомбардовања Југославије од стране америчких авиона одржали смо сеансу повезивања на подсвест државног секретара М. Олбрајт. Нећу излагати детаљно. Поменућу само најкарактеристичније моменте, који су се потврдили након почетка НАТО агресије на Србију. Прво, у уму госпође Олбрајт, нашли смо патолошку мржњу према Словенима. Можда је то чињеница да Русија има највеће светске резерве минералних ресурса. Према њеним речима, у наредном периоду, руским резервама би требало да располаже не једна држава, већ цело човечанство, наравно под надзором, Сједињених Држава. А рат на Косову, сматра се само као први корак ка успостављању контроле над Русијом.

Друго, мисли М. Олбрајт указују да ће америчка војска примењивати у Југославији симбиозу хемијског и биолошког оружја, заједно са бојевим главама које садрже радиоактивне елементе. Касније је постало јасно да Американци користе хемијска једињења  која за неколико минута утичу на промену структуре крвних ћелија. Људи који су били изложени таквим оружјем, временом су потпуно изгубио имунитет, и могли су  да умиру од било каквих безначајаних болести. Тада се сазнало и то да УС Еар Форс и користи гранате са осиромашеним уранијумом. Поред тога, за бојеве главе "Хатцхет" коришћен је радиоактивни јод у који се у потпуности разлаже у року од месец дана, али током овог периода наноси озбиљна оштећења за људско здравље и на животну средину.


УП | И ви директно Јељцин подносите те информације, које сте добили директно из свести лидера САД?


Борис Ратников | Наравно да не. Ове информације постају основа за даљи рад наших аналитичких служби. Када се примењени на то шта је на линији  СВР, Гру и дипломатске изворе, затим развијамоо комплетну слику, која је већ званична основа аналитичких извештаја за више руководство земље.


УП | Поменули сте психотроничко оружје. Оно заиста постоји?


Борис Ратников | Постојало је. И код нас и у Сједињеним Америчким Државама и у другим земљама. Међутим, његова употреба је веома опасна. Жељени резултат се може добити, али оператер оружја, па чак и онај ко је издао наређење да га користе, могу на  непредвидив начин да изгубите здравље, па чак и живот. Ипак, обим активности инвазије људског ума још нешто трансцендентно, а шала са псицхотроником се не исплати.


УП | А чиме се сад занимате ви и ваше колеге, који сте радили на тим забрањеним темама ?


Борис Ратников | Многи су пензионери. Неки настављају да истражује суптилно физичко поље, иако више не постоји финансијска подршка државе. Понекад пружају саветодавне услуге. Понекад, и не. и да.  Погледате како професионални комичар и постаје врло интересантно. На пример, у јавности омиљени имитатор Максим Галкин. Овај човек има јединствену и врло занимљиве психичке способности, а сигуран сам да није тога ни свестан. Ранијих година, он би се одмах нашао у листи посебних услуга, предлог вероватно неби могао да одбије. А сада је потпуно слободан човек и ради забављачки посао.


Досије "РГ"


Борис Ратников стар 62 године. Радио је у КГБ у Москви и Московској области. У 1981-1982 и 1985-1987 година. на пословном путу у Авганистану. Од 1991 - Заменик шефа Главног одељења Руске Федерације. У 1994-1997 - главни консултант службе безбедности Руске Федерације председника, саветник начелника Федералне службе безбедности. Данас - Саветник председника Мособлдуми.


Колдун для президента








0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP