Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

Put u divljastvo 3


ПУТ У ДИВЉАШТВО 3

Сасвим јасан одговор добија свако, ко прочита књигу Олега Платонова ЗАШТО ЋЕ ПРОПАСТИ АМЕРИКА, чији превод је код нас уништен, изузев пар комада узорака. Књига има два дела и списак свих важних биоробота – ХИБРИДА са чиповима, који су актери Велике Светске Преваре. Нова религија у САД уведена је вештом трансформацијом Католицизма, преко Протестантизма у САТАНИЗАМ - паганску религију, са ритуалима жртвовања људи. У овој водећој светској  држави Хомосексуалаца, која умишља да освоји целу Планету Земљу, годишње без трага нестаје од 500.000 до 800.000 деце. Питамо се како је то могуће ? Ево одговора...
Од доба Ајзенхауера, када је Буш Старији постао шеф ЦИА–е, постоји стални контакт Владе САД са Драко цивилизацијом из другог Соларног система, која има базе на Месецу, Марсу и 50так на територији САД. Договор ПАРТНЕРА У ПОСЛУ је размена Свемирске и Војне технологије за   живе  ЉУДЕ.
Постоје подаци ( Џон Лир ) да САД, још од 1960 тих година поседују програвтациону технологију и летилице способне да за 1 сат, долете до Месеца, а за пар сати до Марса, што је реализовано 1966 године.  Марс је иначе био настањен много пре наше планете, а на Месецу се налазе површински копови руде Не3, које нема на Земљи. Скривени сувласници ових копова су  компаније  из САД. Цео програм АПОЛО је фарса за наивне Сапијенсе.
У САД годишње нестаје 500.000 до 800.000 деце. Прва варијанта је да су да деца узорци за генетске експерименте или ХРАНА тих ГУШТЕРА.  Друга варијанта је да су та деца РОБЉЕ, које САД са Партнерима одвозе на Месец или на Марс, као радну снаги. У обе варијанте  прави смисао Новог Светског Поредка је - Фарма људске Стоке - за потребе Гуштера и њихових Хибрида. Звучи као СФ, али Шта ако је то истина!



Подршка Светских Мас - Медија огледа се у фаворизовањунасиља, бизарних тема, сексуалних сцена и бесмислене музике. Са циљем уништавања Културе, Вере и Традиције – и свих других вредности наше Цивилизације, које утичу на ХАРМОНИЗОВАН РАД МОЗГА људске популације.
У Биотехнолошком погледу, то се постиже активацијом функције МУЛАНДАРЕ – чакре у корену кичме, чија је функција одржавање основних биолошких процеса у  телу. Фаворизовањем визуелно – акустичких информација са бизарним садржајима, интезивира се рад овог биоенергетског центра и тако СПРЕЧАВА  ток Космичке Енергије у биоенергетске центре вишег реда. На тај начин БЛОКИРА се функција МИШЉЕЊА, и веза Човека са ВИШИМ КОСМИЧКИМ РЕАЛНОСТИМА. Другим речима Човек се деградира и програмира за функцију Стоке или Биоробота. Без аналитичких могућности и личног става у односу на појаве и процесе у Окружењу.
Код Захарије Ситчина у девет књига на основу Сумерских глинених таблица, описано је (?) како смо настали ми АРИЈЕВЦИ. Али није речено да су Анунаки - Богови  старог Сумера, уствари рогати  хибриди Дракона 70%, а што се на Сумерским барељефима лепо види... Још од Сумера, преко Старог Египта и Хананца (Хазара), провлачи се та лоза Вампира – неприкосновених 13 Породица Хибрида 50%, или  ИЛУМИНАТА влада Светском Сценом сејући ЗЛО.
То Племство  Плаве крви, пије крв и хормоне мале деце. Хране се Адреналином Људских Бића. Људе користе као батерије за одржавање Генетског баланса и телесне температуре. Ми Аријевци пореклом Лиријанци, смо њихова СТОКА, са којом манипулишу вековима ( Стјуарт Свердлов ). Сви ратови, патње и страдања на овој Планети, су део сценарија за добијање Етеричке и Астралне енергије , која је њима потребна. А то   је Енергија  Страха, Бола и Патње,  при чему се излучује Адреналин, који је њихово омиљено пиће или храна.
1 Маја 1776 године, Хибрид Адам Вајсхаупт, озваничио је ИЛУМИНАТЕ као светску елиту, и предложио ПРОГРАМ  ПРОСВЕТЉЕЊА  ПЛАНЕТЕ – треба читати Програм Освајања Планете,  који су припремили Драко Мудраци.  Хибридни ХАЗАРИ, који се сада већ потпуно отворено размећу својим ЛАЖИМА и сплеткаријама светских размера, такође   су само ОРУЂЕ у рукама Драко цивилизације. Имаће ту улогу док се   не успостави Нови Светски Робовласнички Поредак. Тада ће бити ИЗБРИСАНИ као да никада нису ни постојали. А то ће се десити ускоро!
Врло брзо, око 2012 године, треба да се појаве  АНУНАКИ са својим путујућом Планетом.  Долазе да обиђу свој експериментални полигон - ФАРМУ СТОКЕ Аријеваца, са нејасним плановима даљег дејства. За   то нас припрема и НАСА, која редовно прати кретање овог тела и ИЗВЕШТАВА Светску јавност. То се зове психолошка припрема Сапијенса да не полуде, када на ТВ екранима виде рогате ГУШТЕРЕ, како излазе из из својих летилица као КВАЗИ – БОГОВИ ове планете.
Међутим, Живот је много сложенији него што то изгледа на први поглед. Постоје и друге Хуманоидне Цивилизције – на вишем ступњу Развоја  ( Деивид Вилкок ) од Дракона. Ови ГУШТЕРИ тренутно воде Нашу Цивилизацију у Нов Атомски Рат и у Пропаст ( Џорџ Грин ). Надамо се да те Хуманоидне Цивилизције ПРАТЕ  шта се заиста овде збива, и да ће се појавити у правом моменту да СПРЕЧЕ ову вешто изрежирану СВЕТСКУ ПРЕВАРУ, као што је то наговестио НАШ УЧИТЕЉ ЕМАНУЕЛ пре 20 векова у обраћању Фарисејима ( Јован 32 : 42 – 47 ). ОН ЈЕ ЗНАО ко су Налогодавци, а ко Извршиоци!


НАПОМЕНА
Ко не верује у ове податке, и мисли да се ради о Научној Фантастици, нека и даље гледа Сорошову Телевизију са фаворизовањем међусобног пљувања локалних политичара, насиља, бизарних тема, сексуалних сцена и бесмислене музике, за успављивање, и БРИСАЊЕ менталних капацитета Сапијенса! Извори наведених информација су још увек РАСПОЛОЖИВИ само се треба на време ПРОБУДИТИ и прослушати шта кажу људи, чија су имена у заградама, као и многи други који нису наведени!

2010 године                                  Нека нас чува УМ - Удружена Мисао

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP