Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

МОГУЋ УЗРОК ДЕПОПУЛАЦИЈЕ РАСЕ ХОМО САПИЈЕНСА

МОГУЋ УЗРОК ДЕПОПУЛАЦИЈЕ РАСЕ ХОМО САПИЈЕНСА

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

НА ОВОМ САЈТУ БИЛО ЈЕ ДОСТА РЕЧИ О РАЗНИМ ОБЛИЦИМА ИСПОЉАВАЊА ТЕОРУЈЕ ЗАВЕРЕ ПРОТИВ РАСЕ ХОМО САПИЈЕНСА,  КОЈА СЕ ОД СТРАНЕ ЗВАНИЧНИХ МЕДИЈА НЕГИРА НА СВЕ МОГУЋЕ НАЧИНЕ. МЕЂУТИМ  СВЕ ЧЕШЋЕ СЕ ДЕШАВА, У ЗАДЊИХ ПАР ГОДИНА, ДА „ПРОЦУРЕ“ МАЊЕ ИЛИ ВИШЕ СЕНЗАЦИОНАЛНЕ ВЕСТИ, КОЈЕ НАГОВЕШТАВАЈУ СКРИВЕНУ СТРАНУ НЕКИХ АКТИВНОСТИ НА ПЛАНЕТИ, КОЈЕ СЕ НЕ МОГУ ОБЈАСНИТИ РАЦИОНАЛНО. У ТЕ ВЕСТИ СПАДА И ДОБРО ПОЗНАТА ТЕМА О ДОЛАСКУ НИБИРУ ПЛАНЕТЕ ( ИЛИ СИСТЕМА ПЛАНЕТА) СВАКИХ 3.600 ГОДИНА У НАШ СОЛАРНИ СИСТЕМ, О ЧЕМУ ЈЕ  ЗАКАРИЈЕ СИЋИН ДЕТАЉНО ПИСАО ДАВНЕ 1978 ГОДИНЕ.....http://kpv.rs/?p=262

У ПРИЛОГУ КОЈИ СЛЕДИ ПОВЕЗУЈЕ СЕ ДОЛАЗАК ОВЕ ПЛАНЕТЕ ( ИЛИ СИСТЕМА ПЛАНЕТА) У НАШ СОЛАРНИ СИСТЕМ СА НИЗОМ АКТИВНОСТИ ПОГУБНИГ ЗА ОПСТАНАК НАШЕ РАСЕ НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ. ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО СПОТОВЕ И ЗАКЉУЧАК  ДОНЕСИТЕ САМИ.

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !

(VIDEO) RATNI DOKUMENT NASA: Elita ubija ljude da bi omogućila naseljavanje rase sa planete Nibiru








Sama planeta Nibiru izaziva velike potrese dok prolazi kroz Sunčev sistem, ali njeni stanovnici navodno su zainteresovani za naseljavanje na Zemlju i stvaranje nove rase - kiborga





Ilustracija (Foto: Printscreen YouTube)
Planete Nibiru i Anunaki kreću se prema planeti Zemlji i mogle bi da izazovu pogubne efekte na njoj, upozorava portal Beforeitsnews.com.
Portal navodi da je Zemlja veoma ranjiva zbog uticaja Planete Iks i drugih koje je okružuju u eliptičnoj orbiti. Taj uticaj izaziva probleme kao što su otvaranje rupa u zemlji, zemljotresi , čak i pomeranje tektonskih ploča i erupcije vulkana. Navodno su zabeležena čudna zbivanja sa jezgrom Zemlje - magma se pomera pod elektro-magnetskim dejstvom i otuda povećana aktivnost vulkana.
I added a video to a @YouTube playlist http://t.co/I15ukEfX8W Ex Military Bob Dean The Coming of Nibiru.
— Susan Parks (@sparks4711NOW) December 5, 2014
Nibiru je u našem Sunčevom sistemu i kreće se retrogradno, što znači da izaziva pomeranje drugih planeta iz njihove ose i čitav haos. Nibiru se ne zadržava, svega nekoliko nedelja ili meseci, a zatim odlazi van našeg dometa. Uskoro će biti vidljiv, pa će se svi uveriti u njegovo postojanje..
"Ratni dokument NASA" je jedan od dokumenata koji izazivaju najveću uznemirenost i najverovatnije je napisan baš zbog dolaska Nibirua. On se može smatrati jednom u nizu obimnih priprema za dolazak Anunakija i Nibiru. Njegov sadržaj je veoma uznemirujući.
A Planet X Nibiru Documentary You Must See. What They Conjecture Will ... -http://t.co/4mCXWxkXrC Pls RT pic.twitter.com/4mkcASVixC
— Haroun Kola (@HarounKola) December 8, 2014
Postoje naučni dokazi da se nešto dešava sa rotazijom jezgra Zemlje i naučnici veruju da je geomagnetska zamena polova već započela.
NASA je objavila da se magnetni Severni pol pomera prema Sibiru brzinom od 64 kilometra godišnje, što je neverovatna brzina u odnosu na onu za koju se veruje da se nekad dešavala.
NASA je takođe priznala da je otkrila velike pukotine u magnetosferi naše planeta, četiri puta šire od prečnika same Zemlje, a ustanovili su i da se heliosfera Sunca u poslednjih 10 godina smanjila za šokantnih 25 odsto.
[YouTube] NASA WAR DOCUMENT vs HUMANITY FOUND ON NASA SITE. MAKE VIRAL NOW https://t.co/zuvqyqPHG1
— Jessica (@jessica7221) December 7, 2014
NASA je objavila da njeni stručnjaci rade na nekoj vrsti solarnog štita, ali da su, otkad je taj rad počeo, u blizini Sunca primećeni brojni NLO. Najčešće se čuju upozorenja da se Nibiru bliži, što izaziva kataklizmu na Zemlji.
Prema drugoj alarmantnoj tvrdnji u tom dokumentu, postoje nastojanja, najverovatnije Anunakija (stanovnika Nibirua), da genetskim inženjeringom stvore novu ljudsku rasu koja će imati elemente robota, to jest kiborga.

Još jedno alarmantno pitanje jeste stav rase Anunaki - da li oni pokušavaju da spasu Nibiru ili da ga napuste u nadi da će na Zemlji naći nov dom.

To bi lako mogli da im omoguće Iluminati, koji su zainteresovani za eksploataciju zlata, kog, navodno, na Nibiruu ima u izobilju, navodi Beforeitsnews.com.

Nibiru - Planet X - "It Is Coming" And When IS The Question


1 коментара:

Анониман,  30. децембар 2014. 03:03  

Kad se ocekuje objava od strane NASA da je Nibiru uocljiva na nebu?
Ko su Anunaki?
Ako su Bogovi neverujem da posecuju nas svet jer nas i njihov svet pocivaju na razlicitim fizickim zakonima.

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP