Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ДАЛИ ЖИВИМО НА „ФАРМИ САПИЈЕНСА“

ДАЛИ ЖИВИМО НА „ФАРМИ САПИЈЕНСА“


  ДОГАЂА СЕ ЦЕЛОМ СВЕТУ ПА И НАМА  ......  АЛИ ЗАШТО ?


Питање: Како сте дошли на ову идеју ?...


Одговор: 3 маја 2012 године у селу Бељан код Барајева на удаљењу од само 20 км ваздушне линије од Београда, пуштена је у рад инсталација ХААРП. Нико од компепентних политичатра није се огласио, нити хоће да коментарише овај догађај. Локација је врло логично одабрана поред великог снабдевача електроенергијом РЕИК Колубара, у близини главног града Београда у срци мале државе Србије ! одмах се логично постављају два питања. Зашто је постављена ова инсталација и ко је одобрио њено постављање ? Да би смо боље разумели о чему се овде ради, погледајмо две кратке документарне емисије са Истока и са Запада, о овој теми на Интернет саиту www.youtube на линковима који су дати у прилогу.





<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/xo-T_KvLNdQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>



<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/X_M6bo6Fu08" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Питање: Зашто кажете Зоолошки врт ?

Одговор : Кад су у питању Људи који живе у тзв „демократским заједницама“, обичај је да се овакви инвестициони захвати не скривају од популације. А нарочито у периоду смене два изборна циклуса. На који је начин ова активност изведена, у потпуности може да се деси на „фарми сапијенса“ на некој далеко развијенијој планети. Није у питању само понижење народа, већ и преседан незнања и мржње целог људског рода, од стране оних који су овакву одлуку донели.

Питање: Дали можете нешто конкретније да кажете о могућим манипулацијама и злоупотрбама ХАРП технологије, када су људи у питању ?

Одговор: На ову тему, сада већ далеке 1977 године у Марбургу (Немачка), одржан јe симпозијум под називом „Електромагнетна био информација“ са врло детаљним рефератима о утицају свих врста осцилација од инфразвучних до космичких зрачења на људски организам, и о последицама тих дејстава на биоинформатичку комуникацију човека, интерно мозга са телом и екстерно човека са окружењем. Неке информације из реферата учесника овога симпозијума од значаја за ову тему навешћу у најкраћим цртама.

У реферату „Биолошки ритмови и комуникације“ Др Хелмуда Брајтхаупта, јасно су описани утицаји геофизичких на биолошке ритмове, где је истакнут значај ултракратке фреквенције магнетног поља Планете тзв. Шуманова резонанца, и њена повезаност са ЕЕГ ритмовима алфа - тета, која одражава спокојнои опуштено стање човека. За разлику од других ЕЕГ ритмова од делта до гама, који се манифестују у понашању човека на друге начине, од дубоког сна до тоталног психичког растројства. .

У реферату Др Херберта Кенига под називом „Биоинформација - електрофизички аспект“ , од користи је информација о продирању врло високих ЕМ фреквенција у човеков организам, при чему су фреквенције од 100 и 200 МХз у знатној предности над свим другим таласним дужинама. Ове две фреквенције продиру око 4 цм у мождану масу човека и „покривају“ целу кортикалну зону ( Радио, ТВ, Мобилна телефонија и Рачунари) Зашто ? Одговор се скрива у Харвардскои и Хјустонском пројекту..... који може сада да се лако реализује из Барајева и са других локација у свету, уз благослов неинформисаних и површно образованих људи !

Могу да додам и следећу информацију. Два истраживача Др Кастело Франко ди Сопра и Др Герхард Пиох, су на Санатрон (Рајонекс) уређајима, мерили резонантне фреквенције свих жљезда у ендокрином систему човека. На основу података из њиховог истраживања Епифиза ( Гландула Пинеалис или Треће око), која је диригент целог ендокриног система, осцилује резонантно са ултракратком фреквенцијом магнетног поља Планете! Што је од изузетног значаја за правилно лучење Мелатонина и других хормона од битног значаја за синхронизовано деловање целог ендокриног система човека, а тиме и функције ЦНС - мишљења, понашања и делања људи. Погледајте саит



http://skrivenosaznanje.blogspot.com/


То знање, одавно je познато екипама које се баве темом инвазије и субординације на нашој планети.. Тако већ одавно, испитана су и произведена инфразвучна и електромагнетна оружја, која се називају психотроним инсталациајма, у коју спада и ХААРП систем код Београда. Погледајте ове спотове у прилогу и уверите се и сами о чему се овде ради. Дали су смо ми и наша деца заслужила овакав третман и зашто нам се то ради? Дали је некоме циљ да од Србије направи Сахару, а од нас крдо зомбија и биоробота? Или је пројекат Орвелове „1984“ већ почео !  


http://vlf-engineering.stanford.edu/map/public_map.php








Vancouver Police to use LRAD sonic weapon at the Olympics






0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP