Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

TAJNA TESLINIH TALASA I PIP KAMERA


                    TAJNA TESLINIH VALOVA


Piše: Krešimir Mišak

Ova priča koja vodi od iscjeljivanja do Teslinih zavojnica i Teslinih nehercijanskih valova pa sve do načina na koji je svemir uređen, tek je vrh jednog predivnog ledenjaka, prepunog dobrih obećanjaza ljudski rod u cjelini. Ovdje, na stranicama Svjetlosti, ispričana je prvi puta
Ovo je priča u nekoliko činova i s tri glavna junaka, o otkriću neobične, potencijalno značajne pojave, ali I još nekih zanimljivih otkrića, a nešto od toga uz pomoć sve poznatije PIP-kamere.Priča vodi od iscjeljivanja do Teslinih zavojnicai Teslinih nehercijanskih valova pa sve do načinana koji je svemir uređen. Dovodit ćemo likove na pozornicu jednog po jednog, kako su i stizali i sretali se, a ponekad ćemo se i vratiti nekoliko godina unatrag, do trenutaka kad su započinjale neke niti koje su se ove godine spojile. Zapravo, najteže je pronaći početak, jer ih je više. U nedostatku bolje ideje, krenut ću onim redom kojim se priča odvijala pred mojim očima.

                                    ANJA PETROVIĆ I TESLA METAMORFOZE

Krenimo s egzotičnije strane pa prvo upoznajte Anju Petrović, iscjeliteljicu iz holističkog centrau Sidneyju, koja se tim poslom – u rasponu od reikija do rekonekcije - bavi sedamnaest godina, a također i putuje svijetom, podučava i liječi. Prije koju godinu do Anje su,egzotičnim putem, došle informacije o načinu iscjeljivanja koje ga je nazvala „Tesla metamorfoze“ i „Tesla metamorfozesvjetlosnog tijela“. Dobila je poruku da treba „rekonstruirati“ i raditi „Tesla liječenje“. Utom trenutku joj je to zvučalo besmisleno jer je Nikolu Teslu znala samo kao velikog znanstvenika i izumitelja na polju eletriciteta, a nikako ne nekoga povezanog s filozofskim razmišljanjem o prirodnim zakonima ili čak energetskim liječenjem. Najviše je zbunjivala poruka da treba „rekonstruirati“ nešto štoima veze s Teslom. Kako bi to uopće mogla učiniti kad nema nikakve veze sa znanošću? Kanaliziranjem je dobila dodatne odgovore poput onih da će u 2010. godini započeti proces rekonstrukcije, transformacije i metamorfoze ljudske vrste, uzdizanje svijesti, rekonstrukcija čovjekove DNK i usklađivanje frekvencija ljudskog DNK s frekvencijama DNK Zemlje i Univerzuma.Kakve to veze ima s iscjeljivanjem? Te da zdrava živa stanica zrači jaku, blještavu svjetlost, a kod oboljele ta svjetlost jenjava. Rekonstruktivne frekvencije „Tesla metamorfoza liječenja“ na vodno stvaraju valove u ljudskom organizmukoji mogu ponovno uspostaviti zdravu frekvenciju svjetlosti bolesnim stanicama. Kao što joj je bilo rečeno, početće oko nekih ljudi koje iscjeljuje viđati magličastu bijelu svjetlost, a ubrzo je, prema vlastitoj priči i svjedočenjima s njenog web-sitea ( najlakše ćete ga naći ako u tražilicuukucate „Tesla metamorfoza“ ) uvidjela da „Tesla liječenje“ daje odlične rezultate.„Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela“ je pak naziv postupka u kojem se, prema tumačenju Anje Petrović, bezfizičkog kontakta aktiviraju sasvim određene točke na tijelu, koristeći ono što je nazvala „Teslijanske frekvencije energije“. „Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela“, kaže ona,stvara neometan protok energije, savršen balans frekvencije svjetlosti u ljudskom tijelu, uzdizanje energije svijestina višu frekvenciju, a također inicira rekonstrukciju trinaest izvornih DNK lanaca koji su u nekom trenutku u vremenu bili prekinuti, a koji su imali sjećanje na znanjai vještine koje smo nekada imali, a sada su zaboravljene.Anja dodaje da „Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela“ usklađuje frekvenciju čovjekove DNK s frekvencijom DNK Zemlje i frekvencije kozmičke DNK.

Polja prije nego što je klijent legao na stol i iscjelitelj pristupio stolu. Već se vidi prisustvo ljubičastih valova,kao da sama namjera stvara polje.Promjena ambijentalnog polja s ulaskom pacijenta koji je radio s ‘Teslinim valovima’ tijekom dana pa se vidi ljubičasta boja oko glave (u auri).   Promjena polja s ulaskom iscjelitelja. Apsorpcijski kanali se stvaraju i prijepočetka seanse. Stvara se polje, a klijenti iscjelitelj postaju dio tog polja. Promjene polja tijekom seanse. Kada se iscjelitelj udaljava intenzitet Teslinih valova’ i apsorpcijski kanali se pojačavaju.Bijela svjetlost uokvirena zelenim I narančastim se pomiče.nazvao je stabilnim objektima jer su imali točno definiranodnos dijela prostora tj. sfere i energije koja tu sferu ispunjava) i da je kvantizirano. Slijede snimci seanse PIP KAMEROM.




  




LJUBO  RISTOVSKI  I  PIP  KAMERA

Ovdje na scenu stupa slijedeći lik naše priče koji dolazi iz potpuno drugačijeg svijeta, svijeta znanosti i eksperimenata- prof. dr. sci. Ljubo Ristovski, professor u mirovini fakulteta fizikei farmacije, koji se bavi istraživanjem biofizičkih fenomena u Institutu za
bioenergetska snimanja u sklopu katedre za meteorologiju beogradskog Fakulteta fizike.Zadatak tog instituta u osnivanju jest davanje licence terapeutima koji se bave bioenergetskom terapijom u Srbiji. Do sad je nabavljeno dosta opreme kojom se eksperimentiralo pa su tako, prema riječima profesora Ristovskog,„uletjeli u neka područja gdje nisu računali da ćese naći - mislili su da će se baviti mjerenjima u Institutu, a ne planinama i nekim mjestima na kojima obično nisu bili“. No, ta ćese mjesta pokazati važnim za ovu priču jer je upravona jednom od njih prof.Ristovski susreo trećeg junaka ove priče.Profesor Ristovski objašnjavada postoji nekolikovrsta uređaja, a neki od njih prije svega služeza kvalitativna mjerenja,to jest da bi pokazali daneka pojava zaista postoji.Upravo je takav uređaj PIP-kamera Harrya Oldfielda, bez kojega bi ova priča bila bez prave potvrde. PIP-kamera,objašnjava dalje Ristovski,omogućava da se vide pojave za koje su prije razni vidovnjaci tvrdili da ih vide, poputaure. No, prije PIP-kamerenije bilo drugognačina nego da im sevjeruje na riječ, ali su ioni sami često bili u raskoraku (pa dok su jedni govorili da vide auru u tri sloja, drugi su viđali petoslojnu ili sedmoslojnu, jedni su tvrdili da se prostire na 15 centimetara od tijela, adrugi do 17 metara itd.).PIP-kamera ne omogućava da se vidi cijelo energetskopolje nego onaj njegov dio koji pokriva frekvencije (  infracrvenog I ultraljubičastog ), a to su frekvencije koje mi ne vidimo. Ta zračenja različitih frekvencija na slikamasu obojana različitim bojama, tako da se jasno može razlučiti ambijentalno zračenje, pa se, ako se pojavi neki objekt koji zrači, primjerice čovjek ( jer svi mi imamo neki svoj emisijski spektar), vidi kako taj spektar djeluje na  ambijentalno zračenje i kako ono djeluje na spektar čovjeka.
Osim toga, PIP-kamera snima u realnom vremenu,što znači da je moguće vidjeti što
bioenergetičar radi, što se događa kad počne raditi i kako se to u tom trenutku odražava na energetsku sliku ili na emisijski spektar pacijenta.Taj, u osnovi vrlo jednostavan uređaj, sve više postaje nezamjenljiv alat za sve one koje zanima istraživanje iscjeljivanja, a prof. Ljubo Ristovski opisao ga je kao kameru za vizualizaciju aure, emisijskog spektra čovjeka iambijentalnog zračenja u realnom vremenu.
Priča je dobila zanimljiv vjetar u jedra kad je Ristovski snimao iscjeliteljicu Anju Petrović dok je radila ono što je nazivala „Tesla metamorfozom“. Naime, snimke PIP-kamerom bioterapeuta na djelu, kako na internet tako i one koje je napravio sam Ristovski, uvijek su pokazivale sličan uzorak. Najčešće su to snimke bioterapeuta koji su radili rukama, a
PIP-kamera, objasnio je Ristovski, pokazuje kako im se iz ruku, kad počnuraditi, emitira neka zeleno obojana energija koja u nekimslučajevima prelazi u narančastu.
No, na snimkama na kojima je Anja Petrović tretirala pacijente pojavljivala se ljubičasta energija, ali nije izlazila iz njenih ruku već kao da je dolazila negdje iz ambijenta, pa prolazila pored iscjeliteljice, koja kao daje samo pokazivala rukom u kojem smjeru da energijakrene. Osim toga, kao što je zapazila Anja Petrović analizirajući snimke, ostajala je prisutna i čak se pojačavala kad bi se ona udaljila od pacijenta. Ne samo to– u prostoriji se ukazivala i prije nego što bi se pacijentili terapuet pojavili, kao da je već i sama namjera bila dovoljna da je aktivira.Iako je terapeut udaljen od pacijenta, apsorpcija ljubičastih valova nije smanjena nego je čak i uvećana.
Razlika je u tome što su apsorpcijski kanali, u odnosu na prethodnu sliku, pomaknuti od grudi (srčanečakre) prema glavi (krunska čakra).
Pacijent prije početka terapije. Ljubičasta energija se vidi desno gore u prostoru. Iscjeliteljica usmjerava energiju. Pojava narančaste i zelene boje indikatorje iscjeliteljskih energijskih promjenau donjem dijelu abdomena. Još se jasnije vidi kako iscjeliteljica usmjerava ljubičastu energiju kojase nalazi iznad nje., na snimkama na kojima je AnjaPetrović tretirala pacijente pojavljivala se ljubičasta energija, ali nije izlazila iz njenih ruku već kao da je dolazila negdje iz ambijenta, pa prolazila pored iscjeliteljice, koja kao daje samo pokazivala rukom u kojemsmjeru da energija krene
Zanimljivo je, objašnja vaprofesor Ristovski, što PIP kamera obuhvaća frekvencije koje odgovaraju sunčevom spektru, a ultraljubičasta je visoko u tom spektru. Poznato je,rekao je, da ultraljubiča stasvjetlost štetno djeluje na kožu, ali je isto tako poznato da stimulativno djeluje na stanicu i njen DNK kad je se izvučevan. Naglasio je da se kod iscjeljivanja generalno, anaročito kod iscjeljivanjana daljinu, radi o intenzitetima koji su vrlo mali.Naveo je i primjer mikrorezonantne terapijekod koje se koriste zračenja čija je snaga deset na minus devetnaestu. No,uopće nije bitna snaga već frekvencija.

                         GORAN MARJANOVIĆ I DIJAGRAM PROSTOR - ENERGIJA

Treći junak ove priče o tajanstvenim Teslinim valovima, za kojega je vrijeme da se popne na scenu, jest inženjer elektrotehnike Goran Marjanović koji se više desetljeća bavi teorijskom fizikom, ali u zadnjih nekoliko godina pažnju su mu privukli fenomeni koje je istraživao Nikola Tesla. Da bismo došli do njegova susreta s valovima koje svi nazivajuTeslinim najprije se moramo vratiti desetak ili više godinau prošlost, kad se inženjer Marjanović zapitao postoji li nešto zajedničko i jedinstveno onome što se nalazi izvan nas (planeti, zvijezde, galaksije,…) i onome što je unutar nas (molekule, atomi i sl.). Budući da je, razmišljao je, sve to jedinstvena priroda i stvarni objektivni svijet u kojem živimo, sigurno postoji neka univerzalna nit, neka zakonitost, pojava ili bilo što drugo što bi povezivalo makrosvijet, mikrosvijeti čovjeka, nešto što bi možda odgovorilo na pitanješto je čovjek i koja je njegova uloga u ovom svijetu čestica, valova i vibracija. Nikako nije mogao otkriti što bi to moglobiti sve dok mu u jednom trenutku nije palo na pamet da bito možda mogla biti gustoća energije. Bacio se na posao i izračunao gustoću energije za nekoliko objekata. Na svoje iznenađenje, uočio je da među njima postoji vidljiva zakonitost i harmonija. Štoviše, vrlo jednostavna.



Dijagram koji je dobio nazvao je “dijagram prostor– energija“, a svi objekti čije je parametre računao nalazilisu se na jednoj crti. Bilo je to pomalo nalik fizikalnom pandanu Mendeljejevog sustava elemenata, po tome što se otkrivala neka univerzalna zakonitost, ali su pri tom ostajala prazna mjesta koja su se postupno punila objektima na kojeje Marjanović primjenjivao svoju novo otkrivenu računicu
No, dok se Mendeljejev sustav bavio elementima, Marjanovićev je pokrivao sve što postoji, u bilo kojoj formi egzistencije,bez obzira pripada li makrosvijetu, mikrosvijetu,pa čak - pokazalo se na kraju - i područja duhovnosti.Inženjer Marjanović je isprva računao gustoću energije na temelju podataka iz enciklopedija i udžbenika, a na kraju je zatražio (i dobio) pomoć iz Instituta za fiziku na PMFu, pomoću kojega je dobivao sve relevantne vrijednosti najnovijih simpozija da bi što točnije mogao računati svoje vrijednosti. Ono što ga nije prestajalo fascinirati jest što su se svi objekti čiju je gustoću računao i dalje nalazili na jednoj ravnoj crti, to jest pokazalo se da ni jedan objekt ne može egzistirati u nekoj proizvoljnoj formi već su se svi uklapali u to pravilo. Ispalo je da je sve što postoji u nekom stabilnom stanju (objekte čije je parametre računao) nazvao je stabilnim objektima jer su imali točno definiran odnos dijela prostora tj. sfere i energije koja tu sferu ispunjava) i da je kvantizirano. Princip kvantiziranosti su prije nekih sto godina uveli u fiziku Max Planck i Albertali, objasnio je Marjanović,  svojim dijagramom on ju je proširio na „kompletnu strukturu prostor –vremena“.Već je rečeno, pokazalo se da je ta zakonitost vrlo jednostavna,a lako je se može vidjeti na primjeru jezgre atoma čiji je radijus deset na minus petnaestu, a masa predstavlja točno kvadrat tog broja to jest 10 na minus tridesetu. Isto vrijedi, rekao je, za čitav svemir, čiji je procijenjeni promjer 10 na dvadesetšestu metara, a formula prema kojoj se izgradio dijagram tvrdi da je masa svemira kvadrat tog broja, to jest 10 na pedeset i drugu kilograma, baš koliko zaista i jest. Takva pravilnost vrijedi za cijelu skalu.
Također je bilo interesantno da se čovjek sa svojom gustoćom energije našao točno na sredini između tog makro I mikro svijeta, i to točno u točki zlatnog reza. Još je zanimljiviji bio četvrti kvadrant Marjanovićeva koordinatnog sustava, u kojega u početku nije mogao smjestiti ništa.Prema formuli, taj kvadrant je trebao obuhvaćati objekte koji imaju ogromne valne duljine (znači, riječ bi bila o nekim laganim, sporim kretanjima) i izuzetno male fizičke gabarite. Takav objekt, činilo mu se, u prirodi ne postoji.
No, stvari su se promijenile kad je uočio da se ljudsko razmišljanje može mjeriti pomoću elektroencefalograma – to su svi oni danas već slavni alfa, theta i delta valovi kojipredstavljaju točno te frekvencije od deset herca na niže: do onih u rasponu čak od nula do četiri herca poput delta valova do theta valova s frekvencijom od 4-6 herca i alfa valova koji se kreću od 7-14 herca.I tako je prije nekoliko godina Goran Marjanović zaključioda bi se tom četvrtom kvadrantu mogao pripisati duhovniaspekt naše stvarnosti. U tom kvadrantu su također stabilni objekti, zaključio je, no dok su u makro svemiru to zvijezde, a u mikrosvemiru protoni i elektroni, ovdje su to svi oni objekti iz nekog duhovnog aspekta, tj. aspekta misli. U tom bi slučaju, razmišljao je, ta linija predstavljala „svojevrsni trag razvoja našeg svemira opisan Big bangom, od onog superplanckovskog nivoa pa naviše, ili pak onog opisanog srodnim teorijama“, no „na tom dijagramu se vidi što u tom razvoju prethodi čemu“, a model također uspostavlja „direktnu vezu između idealizma i materijalizma, između materije i duha, I praktički pokazuje razvoj od duhovnih kategorija preko mikrostruktura do makrostruktura, prema supstancijalnosti, zapravo stvaranje supstance iz duha“. Sve ga je to podsjetilo na vedsku kozmologiju i principe koje opisuju Vede.

                                                                 TESLINI VALOVI

Kako se u priči pojavio Tesla?
Tako što je na Marjanovićevoj ljestvici na mjestu kvantiziranosti broj 9, vrlo dugo, nekih četiri godine, bila praznina.Nije mogao naći niti jednu vibraciju koja bi bila ispod domene zračenja radio valova kod kojeg je kvant nositelj foton. Imao je predviđene gabarite objekta, ali ga nije mogao naći sve dok mu jednom slučajno nisu došli u ruke neki Teslini patenti u kojima je on jasno i glasno rekao dau svom radu ne radi s hercijanskim valovima. S obziromda je Nikola Tesla bio intuitivni genij čiji se doprinos civilizaciji
kroz niz revolucionarnih izuma i principa nikako ne može preuveličati, Marjanović je pomislio kako se ovakva njegova tvrdnja također ne bi smjela olako odbaciti.Tesla je rekao da radi s valovima sasvim druge vrste, ali također je preporučio upotrebu frekvencija od 6 do 20 herca. Bilo je to, rekao je Marjanović, „nešto najljepše što mu se dogodilo“ jer su te frekvencije ukazivale točno na ono mjesto u njegovom modelu koje je bilo prazno. Kada je čekalo te Tesline valove.Bacio se na posao i otkrio da na internetu postoji puno analiza i razmišljanja o Teslinom radu, ali sve se temelje na klasičnoj Maxwellovoj teoriji. Međutim, kad je Maxwell izvorno objavio teoriju, njegove izvorne jednadžbe je korigirao matematičar i fizičar Oliver Heaviside, izbacivši iz Maxwellovih jednadžbi „skalarni dio“, a „na taj je način izgubljena mogućnost da se opišu i longitudinalni valovi“.„To je navodno napravljeno“, rekao je Marjanović, „radi lakšeg računanja, ali u principu zato da bi mogla opstati teorija relativnosti i njen postulat o konstantnosti brzine svjetlosti, jer kod longitudinalnih valova postoji mogućnost kretanja beskonačno velikim brzinama. Tesla je inzistiraona tome da koristi longitudinalne skalarne valove ida brzine višestruko nadmašuju brzinu svjetlosti“.
Marjanović se stoga odlučio okrenuti samim korijenima pa je krenuo od izvornih Teslinih zapisa to jest dnevnika iz Colorado Springsa. Nakon intenzivnog, dugog i temeljitog proučavanja te ostavštine, uz pomoć svih mogućih softvera, proračuna i empirijskih obrazaca, na kraju je Čovjek se sa svojom gustoćom energije našao točno na sredini izmeđutog makro i mikro svijeta, i to točnou točki zlatnog reza Dijagram inženjera Gorana Marjanovića
Takvo viđenje hologramsko-fratalne strukture svemira gdje postoji neki tok od unutra (iz ‘sitnosti’) prema van (u makrosvemir) Marjanovićeva je nova dimenzija, a smatra da je baš to tijek energije koji je Tesla razvijao i prati ona pravio jednu vrstu zavojnica – prvo manje, a onda sve veće – s kojima je napravio „more rezultata i eksperimenata“i zaključio „da bi svi trebali poštovati Tesline izvorne rečenice i slijediti njegove ideje“.Napravio je istu zavojnicu kakvu je Tesla koristio u svom stroju u Coloradu Springsu, „kojeg mi često zovemo Teslinim transformatorom, a koja je sve drugo samo ne transformator“.Jer, iz više razloga Tesla je nju zvao ‘magni fying amplifier’ pa tako i imenom odvojio od transformatora.Marjanović je sad već bio uvjeren da je Tesla radio s nekim drugim valovima i energijama koje danas nisu dovoljnodobro opisane, možda tek djelomično kroz neke modele, ana temelju Maxwellovih teorija i jednadžbi mogu se dobiti neki slični efekti, i u tim formulama valovi iskazuju slične načine propagacije, ali ne onako kako je to Tesla izvorno napravio. Teslini valovi imaju neki širi i dublji spektar.
Osim toga, oni kao da s udaljenošću jačaju, a ne slabe.
Po Marjanovićevom dijagramu, taj nedostajući kvant-nositelj odnosno stabilni objekt broj devet nalazi se ispod stabilnog objekta K-8, to jest fotona. To bi značilo da Teslinivalovi imaju neki svoj kvant-nositelj i da nisu samokvantitativno različiti po frekvenciji nego i kvalitativno,po svojoj energetskoj strukturi i formi. „Oni su dimenzio nano bogatija forma energetske vibracije“, rekao je Marjanović, „koju mi u našem kvazi realnom prostoru kojeg opisujemo s tri prostorne i jednom vremenskom dimenzijom, možemo vidjeti samo kao njihovu sjenku, ili u obliku elektromagnetskih valova malo neobičnog načina širenja ili u obliku longitudinalnih valova ili pak u nekim gravitacijskim anomalijama. No, oni su ustvari sve zajedno, ali mi nemamo zajednički naziv koji bi sve te aspekte objedinio“.Tesla je svoj novi izum zvao ‘dodatna zavojnica’, pa je taj naziv preuzeo i Marjanović.Energetska struktura i forma tih valova prema Marjanovićevu modelu bila je bitno drukčija pa je i njihova detekcija morala biti drugačija, zasnovana na nekim drugim prijemnicima,a ne onim klasičnim predviđenim za prijem elektromagnetnih ili mehaničkih valova.To je trebalo bitinešto treće. Ali što?
Ubrzo je otkrio posve neobični detektor.Dok je eksperimentirao primijetio je da pas njegove djece,kujica imenom Linda, reagira na eksperimente. Teškoje to bilo ne primijetiti jer je pokazivala neke začuđujuće reakcije. Recimo, mada joj je bilo strogo zabranjeno da se bilo gdje penje, čega se ona držala kad god bi u blizini bio netko tko ju je mogao vidjeti, jednom prilikom, dok je Marjanović nešto radio sa zavojnicom, pa je ona pištala I svijetlila, Linda se, usprkos tome što inače dobro poznaje ograničenja ipoštuje ih, popela na stol i počela lizati tu iskru, gurati njušku u uređaj i tome slično. On ju je gurao dolje, ali nije je uspio otjerati, „kao da je to bilo njeno mladunče“.
Otišla je tek kad je ugasio uređaj. Kad ga je opetupalio, evo nje opet. Kad je malo promijenio frekvenciju,pobjegla je. Tako je Marjanoviću prvi detektor da se oko dodatne zavojnice nešto zbiva bio njegov pas koji je reagiraona vrlo složeni spektar nekih kombinacija frekvencija.Poslije mu je kao detektor služio njegov prijatelj, „koji je malo vidovit“ i koji je opisivao što vidi kad je koja zavojnicabila ukopčana. No, nije to bilo nešto što bi inženjer Marjanović ikome mogao pokazati.To će promijeniti PIP-kamera.

                                                   OTKRIĆA NA PLANINI RTNJU

Naime, nakon što je napravio tu zavojnicu, slučajno je naplanini Rtnju upoznao profesora Ristovskog koji je tamo radio neka snimanja pa ga je zamolio da naprave snimanje njegove zavojnice. Ambijentalno polje prije unošenja Teslinog transformatora Teslin transformator mijenja ambijentalno polje u ljubičasto, a promjena tajanstveno ostaje nekoliko minuta i nakon što je zavojnica isključena Rečeno-učinjeno.
Prvo su PIP-kamerom snimili klasičnu zavojnicu. Iako je napon bio 300.000 volti i frcale su iskre duge desetak centimetara,slike su pokazale da nije došlo ni do kakve promjene
u ambijentalnom polju prije i poslije uključivanja. No, kad su uključili drugu zavojnicu, onu napravljenu na temelju Tesline ‘dodatne zavojnice’, ambijentalno se polje odmah promijenilo. „Zavojnica je očito pobudila vakuum“, rekao je Marjanović ne znajući koje druge riječi da upotrijebi, „jer na tom polju postoje problemi s terminologijom“.
PIP-kamera je prikazivala ljubičasto zračenje, iste boje kao i ono koje se viđalo na snimkama iscjeliteljskih tretmana Anje Petrović.No, čudima još nije bio kraj. Jer najviše iznenađujuće je bilo onošto se dogodilo kad se zavojnica ugasila. Nakon gašenja ambijentalno je polje bilo ljubičasto još nekoliko minuta, što nitko nije očekivao. Očekivalo se da polje nestane gašenjem zavojnice.Profesor Ristovski objasnio je da postoje dvije vrste valova, stojni I progresivni. Progresivni valovi prenose energiju, a kao primjer može poslužiti žarulja, prilikom čijeg paljenja se na PIP snimci vidi promjena polja, ali ta promjena nestane čim se žarulja ugasi, jer se energija iz prostora izrači. No, kako je nakon gašenja Tesline zavojnice ambijent ostao promijenjen još nekoliko minuta, rekao je Ristovski, može se zaključiti da nije riječ o progresivnim već o stojnim valovima. Stojnim valovima između čega? Na to se odgovor ne zna. Ristovski je rekao da se fenomen ne može poreći, ali se uzdržao od pokušaja njegova  objašnjenja raznim modelima rekavši da se treba napravitijoš dosta mjerenja da bi se ustanovilo o čemu se radi.No, Marjanoviću je bilo dovoljno i to što su se slike PIP kamere poklapale s opisima njegova prijatelja, a mogle su se pokazati. I sve se nekako uklapalo u njegov dijagram. On je također rekao da nema konačnih odgovora, ali da ovi fenomeni ukazuju na potrebu ponovnog preispitivanja Teslinog djela jer izgleda da je on, u konačnici, ipak bio u pravu opisujući nehercijanske valove koji jačaju s udaljenošću.Marjanovićev dijagram sve su stave prikazuje „poput ruskihbabuški“ jer „jedni rastu iz drugih“, a i „sam čovjek je jedna viša energetska forma“. Takvo viđenje hologramsko-fratalne strukture svemira gdje postoji neki tok od unutra ( iz ‘sitnosti’) prema van (u makrosvemir) Marjanovićeva je nova dimenzija, a smatra da je baš to tijek energije koji je Tesla razvijao i pratio te uspijevao napraviti „multidimenzijske oscilacijekoje hercijanski oscilator ne može jer je dimenzionalno siromašniji od tih fluktuacija“. Kad emitirate hercijansku energiju, rekao je Marjanović, ono što se emitirali ne možete vratiti natrag, a potrošili ste što ste potrošili, to jest ono što su neki prijemnik ili antena primili. No, kod Teslinih valova nije tako, oni se emitiraju, ali se ta energija stalno vraća „kroz tuneku novu dimenziju i praktički imate stalni tok energije, a ono što netko iskoristi je koristan rad, a to je bitna i ključna razlika“. To vrijedi, rekao je, i za čovjeka jer se nakon određenog razdoblja, svakih nekoliko godina, u našem tijelu izmijene svi atomi tijela, ali i dalje imamo svoje tijelo, što znači
da atomi prate neki tok energije ili neku superfinu strukturu.Zašto se na PIP kameri pojavljujebaš ljubičasta boja i kod zavojnicei kod iscjeliteljice, a ne neka druga? Profesor Ristovski je rekao da je još prije nekih četrdesetak godina fizikalnim eksperimentima pokazano da frekvencije koje odgovaraju tom dijelu spektra utječu na funkcionalno stanje stanica, kvasca, bakterija islično, te su na tim eksperimentima zasnovani i neki modeli. Koliko je razlučio radeći s PIP-kamerom, te boje odgovaraju tim višim frekvencijama čije su valne duljine reda veličine par stotina nanometara.Mali fizički sustavi najviše zrače valovečija je dužina otprilike jednaka njihovoj veličini: DNK najviše zrači valove čija je dužina otprilike jednaka veličini DNK, stanica najviše zrači i apsorbira valove čija jedužina otprilike jednaka dimenziji stanice. Ristovski smatra da je i uslučaju tog zračenja ljubičaste boje ista situacija, to jest da ti valovi djeluju na sve komponente stanica, premda je on poklonik shvaćanja da se to ne zbiva tako direktno jer je koža odličan zaštitnik od svih zračenja koja mogu utjecati na funkcionalne procese u organizmu ( osim nekih nižih frekvencija, ali te nas pak griju to jest izazivaju samo termalne efekte jer tjeraju vodu da oscilira.) Teslin transformator Ristovski je konstatirao činjenice i rezimirao da je registriran određeni fenomen, da PIP kamera registrira ono što iscjelitelj zrači, a to zračenje jest iz domene sunčevog spektra.Također, puno se puta dokazalo da te i slične terapije djeluju. Ali kako se to događa, zaključio je, drugo je pitanje te dodje, a oda je pitanje i kome postaviti to pitanje: medicinarima, biolozimaili fizičarima?

                                         NIKOLA TESLA PRIZIVA BOGOVE

Rezimirajmo i mi na kraju cijelu ovu neobičnu priču:PIP-kamera profesora Ristovskog kod paljenja posebne vrsteTesline zavojnice pokazuje stvaranje ambijentalnog polja iste ljubičaste boje kao i kod iscjeljivanja Anje Petrović.Davno prije nego što je čula za inženjera Marjanovića i njegove pokuse s Teslinim zavojnicom, i uopće bez ikakvog znanjao Tesli, na temelju kanaliziranih informacija, ona je svoje liječenje nazvala - „Tesla metamorfozom“.I kod zavojnice i kod iscjeljivanja „Tesla metamorfozom“ ambijentalna ljubičasta energija pokazuje neobične osobine:ostaje u prostoru i kad iscjelitelj više ne radi, kao i kad se zavojnica ugasi. Štoviše, s odlaskom iscjelitelja čak i jača. Osim toga, pojavljuje se u prostoriji gdje će se vršiti iscjeljivanje prije dolaska same iscjeliteljice, a čak i prije dolaska pacijenta,kao da je dovoljna sama namjera da bi je se aktiviralo. Za razliku od uobičajenog energetskog iscjeljivanja kod koje genergija izlazi iz ruku iscjelitelja, ova energija dolazi iz ambijentai kao da je iscjelitelj samo usmjeruje. Anja Petrović smatra da se stvara polje kojeg i ona i klijent postaju dio i da
tu djeluje neka viša inteligencija. Ona ima utisak da ta energija ima svjesnu inteligenciju, baš zato jer se pojavljuje na slikama prije nego što su došli klijent i ona, kao da se pojavljuje samom namjerom, a ostaje i nakon što iscjelitelj ode.Tajna Teslinih valova tek se počela otkrivati. No, kad je ovo već priča koja je i potekla od Nikole Tesle, sjetih se da smo zaboravili spomenuti tog četvrtog junaka ove priče.Taj propust moramo ispraviti. Jer je Swami Vivekananda još davno, nakon posjeta Teslinom laboratoriju i demonstracije eksperimenata, napisao svom indijskom kolegi Alasinghu: “Ovaj čovjek je drukčiji od ostalih ljudi Zapada.Pokazao mi je svoje eksperimente s elektricitetom. Ponaša se s elektricitetom kao sa živim bićem. Priča mu i daje mu naloge. Ovdje govorim o osobi koja je na najvišem stupnju spiritualnosti. Uopće nema dileme da je njegova spiritualnost na najvišem nivou. On može pozvati sve naše bogove.U njegovoj šarenoj svjetlosti vidio sam sve naše bogove:Šivu, Višnu ... i osjećao prisutnost samog Brahme.“ (DjelaSwami Vivekanande, Epistles, -pisma-, Vivekananda Centrum, Washington, USA) Doista, teško se oteti dojmu da je ova skromna priča o nekoliko ljudi koje su spojili Teslini valovi tek vrh jednog predivnog ledenjaka, prepunog dobrih obećanja za ljudski rodu cjelini. No, od Tesle ništa manje nismo niti očekivali.

+++++++










4 коментара:

ivano barcha 3. новембар 2012. 13:53  

FANTASTIČNA POJAVA I SVAKAKO VRLO PRIMAMLJIVA.
SVAKI OZBILJNI TERAPEUT VJEROVATNO BI VOLIO DOĆI DO TESLINE ZAVOJNICE

ivano barcha 3. новембар 2012. 13:55  

AKO SE IKAKO MOŽE DOĆI DO ZAVOJNICE VOLIO BIH TO VIŠE OD SVEGA,LP!

Анониман,  16. јануар 2013. 01:46  

usklađivanje frekvencija ljudskog DNK s frekvencijama DNK Zemlje i Univerzuma. OVAJ SEGMENT IZVADJEN JE IZ GORNJEG TEKSTA, ZATO STO JE NAPISANA I IZNETA SAMOTA VELIKOG NEZNANJA. FREKVENCA DNK JE U OKVIRU ULTRA LJUBICASTOG ZRACENJA (TERA HERCA) A FREKVENCA ZEMLJE 3x10^5 Km/sec PODELJENO SA OBIMOM 4x10^4 DAJE REZULTAT 7,5 Hz. TVRDJENJE U GORNJEM TEKSTU ZBOG IZNETOG JE SRAMOTA.

Анониман,  29. септембар 2013. 10:57  

Imate da kupite teslinu navojnicu naoravljenu kao aparat koji leci prostor i cisti sve u njemu kod njgovog konstruktora Gorana Marjanovica! Ukucajte na google i nacicete ga.

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP