Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ЕТАР И СЛОБОДНА ЕНАРГИЈА ПРОСТОРА


ЕТАР И СЛОБОДНА ЕНАРГИЈА ПРОСТОРА
ТРЕБА ПАЖЉИВО ЧИТАТИ !

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ  РАЗУМА,

ДА СЕ ВРАТИМО У КРАТКИМ ЦРТАМА НА ОПСТАНАК НАШЕ РАСЕ САПИЈЕНСА И ЕНЕРГЕТСКУ ЗАВИСНОСТ ПОЈЕДИНЦА ИЛИ ПОРОДИЦЕ У ОДНОСУ НА ШИРУ ЗАЈЕДНИЦУ КОЈОЈ ПРИПАДАЈУ – НЕ УЗИМАЈУЋИ У ОБЗИР ПРИРОДУ ОКРУЖЕЊА, ПЛАНЕТУ И КОСМИЧИ РАЗУМ - БОГА, КОЈИ ЈЕ ТО СВЕ СТВОРИО !

ОСИМ СУНЦА, ВАЗДУХА И ВОДЕ СВЕ ОСТАЛО ЈЕ УВЕДЕНО У КОМЕРЦИЈАЛНИ СИСТЕМ УГЉОВОДОНИКА (666) И ЛАЖНОГ ПАПИРНОГ НОВЦА – КОЈИ СЕ КОРИСТИ КАО СРЕДСТВО ЗА МАНИПУЛАЦИЈУ И ДРЖАЊЕ НАРОДА ПОД КОНТРОЛОМ И „БУДНИМ ОКОМ“ СА ЗЕЛЕНЕ ПИРАМИДЕ НА БАНКНОТИ НОВЧАНИЦЕ КОЈА СЕ ЗОВЕ ДОЛАР !

У НОВИЈЕ ВРЕМЕ ОТКРИВЕНА ЈЕ ПРЕВАРА СА БРИСАЊЕМ ЕТЕРА (АМЕРА) ИЗ ПРАВЕ ВЕРЗИЈЕ МЕНДАЉЕЈЕВА, КОЈУ ЈЕ ДОКУМЕНТОВАО НИКОЛА ТЕСЛА И ДРУГИ ИСТРАЖИВАЧИ, КОЈИ СУ ПОШЛИ СТАЗОМ НЕВЕРИЦЕ У ОГРАНИЧЕНО ОБРАЗОВАЊЕ – УСМЕРЕНО НА МЕХАНИ;KУ И МАТЕРИЈАЛНУ ОСНОВУ ОПСТНКА ТЕЛА. ДУША И ДУХ СУ СИСТЕМАТСКИ БРИСАНИ ИЗ МЕНТАЛНОГ ПОЉА, А НАРОДИ УСМЕРАВАНИ НА САМОУНИШТЕЊЕ !

ПОЧЕТКОМ 20 ВЕКА, ПОЈАВИЛА СЕ ГРУПА РАЗБОРИТИХ ПОЈЕДИНАЦА, КОЈА ЈЕ НА БАЗИ ИНСПИРАЦИЈЕ (ИЗ КОСМИЧКОГ ИНФОРМАЦИОНОГ ПОЉА , АКАШЕ ИЛИ ОД КОСМИЧКОГ РАЗУМА) ПОЧЕЛА ДА СУМЊА У РАСПОЛОЖИВА ОРУЂА И ДА ТРАГА ЗА ПРИРОДНОМ ИЗВОРОМ ЕНЕРГИЈЕ И ИНФОРМАЦИЈЕ 
.
ПОРЕД НИКОЛЕ ТЕСЛЕ КОЈИ ЈЕ БИО ПРЕТЕЧА ПРИМЉЕНОГ ЗНАЊА БИЛО ЈЕ И ДРУГИХ ПОЈЕДИНАЦА, КОЈИ СУ МЕНТАЛНО ОСЦИЛОВАЛИ, НА РЕЗОНАНТНИМ ФРЕКВЕНЦИЈАМАИЗ КОСМОСА. ТЕКСТ КОЈИ СЛЕДИ ПОСВЕЋЕН ЈЕ ЈЕДНОМ ОД ТИХ ЉУДИ, КОЈИ СУ ИМАЛИ НАЈБОЉЕ НАМЕРЕ, АЛИ НИСУ УСПЕЛИ ДА ИХ РЕАЛИЗУЈУ ЗА ПОТРЕБЕ ОБИЧНИХ „СМРТНИКА“ ЈЕР СУ НАРУШАВАЛИ ЗАЦРТАНИ ПУТ ЧОВЕЧАНСТВА У НОВИ ОБЛИК РОБСТВА – ПУТЕМ ТОТАЛИТАРНЕ КОНТРОЛЕ И ЗАВИСНОСТИ ОПСТАНКА !

ТРЕБА ПАЖЉИВО ПОГЛЕДТИ ОВА ТРИ ПРИЛОГА ПА ДОНЕТИ ЗАКЉУЧАК, ДАЛИ ЈЕ УВОДНИ ТЕКСТ ТАЧАН !

  ….The potential peaceful implications of Tesla waves are also enormous. By utilizing the "time squeeze" effect, one can get antigravity, materialization and dematerialization, transmutation, and mindboggling medical benefits.  One can also get subluminal and superluminal communication, see through the earth and through the ocean, etc.  The new view of phi-field also provides a unified field theory, higher orders of reality, and a new super-relativity, but detailing these possibilities must wait for another book.

          With two cerebral brain halves, the human being also has a Tesla scalar interferometer between his ears.  And since the brain and nervous system processes avalanche discharges, it can produce (and detect) scalar Tesla waves to at least a limited degree.  Thus a human can sometimes produce anomalous spatiotemporal effects at a distance and through time.  This provides an exact mechanism for psychokinesis, levitation, psychic healing, telepathy, precognition, postcognition, remote viewing, etc.  It also provides a reason why an individual can detect a "stick" on a radionics or Hieronymus machine (which processes scalar waves), when ordinary detectors detect nothing.  Unfortunately there is not room to develop the implications of this human Tesla interferometry in detail, for that must wait for yet another book, presently in its initial stages, that Hal Crawford and I are writing. ….

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !

https://m.youtube.com/watch?v=kkkDnEZ_EZo

http://www.cheniere.org/images/people/moray%20pics.htm
0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP