Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

НАСТАНАК ЖИВОТА НА ЗЕМЉИ

НАСТАНАК ЖИВОТА НА ЗЕМЉИ

Земля до зарождения жизни, какой она была? 
Кто бродил по ней до человека?

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


МНОГЕ ОД НАС ИНТЕРЕСУЈЕ ПИТАЊЕ КАДА ЈЕ НАСТАЛА ЗЕМЉА, КАКО ЈЕ ИЗГЛЕДАЛА И КО ЈЕ БОРАВИО НА ЊОЈ ПРЕ НАС? ЗА ОДГОВОР НА ПРВО ПИТАЊЕ ПОТРЕБНЕ СУ МИЛИЈАРДЕ ГОДИНА, ЗА ДРУГО ПИТАЊЕ СТОТИНЕ МИЛИОНА ГОДИНА А ЗА ТРЕЋЕ ПИТАЊЕ ОКО 15 МИЛИОНА ГОДИНА.

У ВИДЕО ПРИЛОГУ КОЈИ СЛЕДИ ПРИКАЗАНИ СУ МОГУЋИ ОДГОВОРИ НА ОВА ПИТАЊА. МОЖДА ЈЕ БИЛО И МАЛО ДРУГАЧИЈЕ, АЛИ НАШЕ МОГУЋНОСТИ САЗНАВАЊА ТО НИСУ У СТАЊУ ДА ОБЈАСНЕ НА ДРУГИ НАЧИН - БАР НЕ ЗА САДА.
УЖИВАЈТЕ У ПУТОВАЊУ КРОЗ ВРЕМЕ ДО САМОГ НАСТАНКА НАШЕ ПЛАНТЕ ОД СТАЊА УСИЈАНА МАГМЕ, ПРЕКО НАСТАНКА ОКЕАНА, ЖИВОТА 

МИКРОРГАНИЗАМА И ГИГАНТСКИХ РЕПТИЛА ДО ПОЈАВЕ СИСАРА, КОЈИМА И МИ ПРИПАДАМО КАО РАЗУМНЕ ЈЕДИНКЕ СА САСТАВОМ ОД 75% ВОДЕ!
УМ - УДРУЖЕНЕ МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !

Ученые доказали что на Титане, спутнике Сатурна, в ближайшем будущем может зародиться жизнь. А как зародилась жизнь на нашей планете: появилась ли она на Земле, или занесена из космоса? Откуда взялись океаны, кто жил на Земле до нас, разумные рептилии? На эти и многие другие вопросы ты можешь найти ответы в этом видео!

https://youtu.be/IUGNvyJ6BYo



0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP