Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

О ПРА ЦИВИЛИЗАЦИЈАМА НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ !

О ПРА ЦИВИЛИЗАЦИЈАМА НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ !

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

МАЛО ПОЗНАТА ЧИЊЕНИЦА ЈЕ ДА СУ СВА ПИСМЕНА АРИЈЕВСКЕ РАСЕ ПОТЕКЛА ОД ЈЕДНЕ ПРАЦИВИЛИЗАЦИЈЕ НА ПЛАНЕТИ, КОЈА ЈЕ КОРИСТИЛА ТЗВ "РУНЕ" ДА БИ ЗАПИСАЛА ИЗРЕЧЕНЕ МИСЛИ НА РАЗНИМ МАТЕРИЈАЛИМА, КАО ТРАЈАН БЕЛЕГ ЗА БУДУЋА ПОКОЛЕЊА.

ПИСАНЕ СУ ПИСМОМ "АРИЈСКА КАРУНА" ВЕДСКИМ СВЕШТЕНИМ ПИСМОМ. КАСНИЈИМ ИЗМЕНАМА НАСТАЛЕ СУ СЛОВЕНСКЕ, НОРДИЈСКЕ, ГЕРМАНСКЕ РУНЕ И САНСКРИТ ПИСМО, СА ИСТИМ ЗНАКОПИСИМА И САДРЖАЈЕМ. 

У СЛОВНСКО - АРИЈСКИМ ВЕДАМА ПРИПОВЕДА СЕ О АСГАРДУ, ДАРИЈИ ИЛИ ХИПЕРБОРЕЈИ, АТЛАНТУ, МИДГАРДУ, ВАЈМАНАСОВИМ ВИМАНАМА, БОРБАМА АСА, ПУТОВАЊИМА ИЗ ДАЛЕКИХ ЗВЕЗДАНИХ СИСТЕМА И ЧАКРАМА, КАО ЕНЕРГЕТСКИМ ЦЕНТРИМА ЖИВОТА И ЗДРАВЉА....О САСВИМ ДРУГАЧИЈЕМ ПОИМАЊУ ЖИВОТА НА ПЛАНЕТИ И У НАМА !

ЗА СВЕ ПОСЕТИОЦЕ ОВОГА БЛОГА И ОСТАЛЕ ПРИЈАТЕЉЕ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА, КРИСНО ЈЕ СА ПУНОМ ПАЖЊОМ ДА ОДГЛЕДАЈУ НЕКОЛИКО ВИДЕО ПРИКАЗА О ИСТИНИ, КОЈА СЕ НЕ УЧИ У ШКОЛАМА.

НАРОЧИТО У ОКОЛНОСТИМА КАДА СЕ НАД НАШИМ ЦИКЛУСОМ ЖИВОТА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ, НАДВИЈА ОБЛАК ЗЛА И САМОУНИШТЕЊА. КОРИСНО ЈЕ УПОЗНАТИ ШТА СЕ ДЕШАВАЛО ПРЕ НАС ЈЕДАН И ПО МИЛИОН ГОДИНА НА "МИДГАРДУ" - ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ, И ШТА НАС ЧЕКА У БУДУЋИМ ИНКРНАЦИЈАМА У "ЈАРИЛО" - НАШЕМ ЗВЕЗДАНОМ СИСТЕМУ! 

У ИМЕ КОСМИЧКОГ РАЗУМА, КАО ТВОРЦА СВЕГА ШТО ПОСТОЈИ ОД КОГА ДОЛАЗИМО КАО РАЗУМНА БИЋА - И У КОЈИ СЕ ВРАЋАМО,  ОБОГАТИМО НАШ РАЗУМ ИНФОРМАЦИЈАМА, ОД КОЈИХ МОЖЕМО ИМАТИ САМО КОРИСТИ !

УМ - УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !

 Vede Rune Šta piše u drevnim spisama o poreklu čoveka na zemlji.

https://youtu.be/Tf6Bxfe1W7w


Vede HRONIKA ASA ASOVA prvi deo

https://youtu.be/Q4jMhFB8EXw

Vede HRONIKA ASA ASOVA drugi deo

https://youtu.be/inuxUJ772EQ
0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP