Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

СМРТИ НЕМА !

СМРТИ НЕМА !

Даћу душу добрим рукама - Отдам душу в хорошие руки

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

ЖИВИМО У ВРЕМЕНУ ОПШТЕ ХИСТЕРИЈЕ - УОЧИ ВЕЛИКОГ РАТА (2017) ЗА ОТИМАЧИНУ ЕНЕРГЕТСКИХ РЕСУРСА НА ПОДРУЧЈУ БЛИСКОГ ИСТОКА И НА ЕВРОАЗИЈСКОМ КОНТИНЕНЕТУ, ОД СТРАНЕ ДУХОВНО ЗАБЛУДЕЛОГ И ЗАВЕДЕНОГ МАЛОГ БРОЈА ПОЈЕДИНАЦА ИЗ РАСЕ САПИЈЕНСА.  БОГ НАМ ЈЕ ДАО МОГУЋНОСТ ДА КОРИСТИМО ГРАВИТАЦИЈУ, МАГНЕТИЗАМ И МАСУ ЧВРСТОГ СТАЊА МАТЕРИЈЕ ЗА ДОБИЈАЊЕ СЛОБОДНЕ ЕНРГИЈЕ ИЗ ПРОСТОРА, АЛИ СУ НАМ БЛОКИРАНИ ИНФОРМАЦИОНИ КАНАЛИ СА КОСМИЧКИМ РАЗУМОМ, ИНФОРМАЦИОНИМ ПОЉЕМ ИЛИ БОГОМ.

МАЛИ КРУГ МЕНТАЛНО БОЛЕСНИХ ПОЈЕДИНАЦА УСМЕРИО ЈЕ ЦЕЛОКУПНУ ДЕЛАТНОСТ НАРОДА СА ДУХОВНОГ ПУТА НА ПУТ ЗАВИСНОСТИ ОД КОНТРОЛИСАНЕ ЕНРГИЈЕ УГЉОВОДОНИКА И ВЕШТАЧКЕ ВРЕДНОСТИ ПАПИРНОГ НОВЦА, КОЈИ НЕМА НИКАКВУ ВРЕДНОСТ. ЗАВЛАДАО ЈЕ ОПШТИ ХАОС У МЕНТАЛНОМ ПОЉУ ПОЈЕДИНАЦА И РАЗНИХ НАЦИОНАЛНИХ СКУПИНА, КОЈИ ДЕВАСТИРА ХАРМОНИЈУ. ПЛАНЕТА НЕЋЕ ЈОШ ДУГО ТОЛЕРИСАТИ ОВАКВО СТАЊЕ И НАСТУПИЋЕ НЕМИНОВНО БРИСАЊЕ ОВЕ ПОПУЛАЦИЈЕ РАСЕ САПИЈЕНСА, А ТО СЕ ВЕЋ ДЕШАВАЛО ВИШЕПУТА ПРЕ НАШЕГ ПОСТОЈАЊА.

У ТАКВИМ ОКОЛНОСТИМА ВРЛО МАЛИ БРИЈ ПОЈЕДИНАЦА ИЗ НАШЕГ ОКРУЖЕЊА ИМА БИЛО КАКАВ УВИД У СМИСАО СОПСТВЕНОГ ПОСТОЈАЊА И АНАТОМИЈУ СОПСТВЕНОГ БИЋА. РАЗМИШЉАЊА О СЕБИ СВОДЕ СЕ УГЛАВНОМ НА МАТЕРИЈАЛНО ТЕЛО И БАЗАЛНЕ МОТИВЕ ОПСТАНКА У СМЕШТЕНИХ У ПРЕДЕЛУ АБДОМЕНА И ГЕНИТАЛНИХ ОРГАНА.  О ТОМЕ ИМА ДОСТА ПРИЛОГА НА ОВОМ САЈТУ.

АКО ПАЖЊУ УСМЕРИМО НА НАЈБИТНИЈИ САДРЖАЈ НАШЕГ БИЋА – НА НАШУ ДУШУ, УОЧАВАМО ВЕЛИКУ ПРАЗНИНУ И НЕЗНАЊЕ. ОВАЈ ПРИЛОГ РЕН ТЕЛЕВИЗИЈЕ УПРАВО ЈЕ УСМЕРЕН КА ТОЈ ТЕМИ. УКАЗУЈЕ НА НАШУ ДУШУ, КОЈА ЈЕ БЕСМРТНА И НА СМИСАО НАШЕГ ПОСТОЈАЊА У РАЗНИМ КАРМИЧКИМ ВАРИЈАНТАМА – ЈЕР НАШ ТВОРАЦ ЈЕ ХТЕО ДА ЈЕ  ДУША БЕСМРТНА И ДА ЈЕ УСМЕРЕНА НА СТАЛНО УСАВРШАВАЊЕ, КРОЗ КОРЕКЦИЈУ ГРЕШАКА ИЗ ПРЕДХОДНИХ ПОСТОЈАЊА У РАЗНИМ  РЕАЛНОСТИМА.

НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ИЗНЕТИ ПРИМЕРИ У ВИДЕО ПРИЛОГУ, ПОБУДИТИ ВАШЕ ИНТЕРЕСОВАЊЕ И УСМЕРИТИ ВАШУ ПАЖЊУ НА СУШТИНУ И СМИСАО НАШЕГ ПОСТОЈАЊА. МОГУЋЕ ЈЕ КОРИСТИТИ ТИТЛОВАНИ ПРИКАЗ, РАДИ БОЉЕГ РАЗУМЕВАЊА. НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ВАМ ПРИМЕР ИЗ 35ТОГ МИТА ВИДЕО ПРИКАЗА, БИТИ ПОСЕБНО ИНТЕРЕСАНТАН!

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP