Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

САМО - УНИШТЕЊЕ САПИЈЕНСА – ДРУГИ ДЕО

САМО - УНИШТЕЊЕ САПИЈЕНСА – ДРУГИ ДЕО


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,
У ВРЕМЕНУ У КОМЕ САДА ЖИВИМО, ДОМИНАНТНА ТЕМА ЈЕ ПРЕНАСЕЉЕНОСТ ПЛАНЕТЕ ЗЕМЉЕ И КАКО ТУ ИЗМИШЉЕНУ ТЕМУ РЕШИТИ НА РАЗНЕ НАЧИНЕ. ПОРЕД НАМЕТНУТЕ ПОЗИЦИЈЕ ЕНЕРГЕТСКЕ ЗАВИСНОСТИ, БОРБЕ ЗА УГЉОВОДОНИЧНЕ РЕСУРСЕ И НОВЦА БЕЗ ПОКРИЋА – РАТОВИ САПИЈЕНСА  СУ ДОКАЗАНО СРЕДСТВО ЗА РЕШАВАЊЕ ОВИХ ВИРТУАЛНИХ ПРОБЛЕМА. ИЗА ЗАВЕСЕ ПОЛИТИЧКИХ ПРЕДСТАВА, НА ПРВИ ПОГЛЕД СТОЈИ  БАНКАРСКА ОЛИГАРХИЈА ПЛАНЕТЕ КАО НАЛОГОДАВЦИ, А ПОЛИТИЧКА ЕЛИТА КАО ИЗВРШИОЦИ.

МЕЂУТИМ, ПРАВО ПИТАЊЕ ЈЕ – ДАЛИ СУ САМИ САПИЈЕНСИ ТОЛИКО МЕНТАЛНО ОГРАНИЧЕНИ , ДА НИСУ У СТАЊУ ДА ПРЕДВИДЕ ПОСЛЕДИЦЕ  СВОГ НЕРАЗУМНОГ ПОНАШАЊА ? ДА БИ ДЕЛИМИЧНО РАЗУМЕЛИ ОВУ ТЕМУ , ПОГЛЕДАЈМО ОВАЈ ФИЛМ И РАЗМИСЛИМО ДАЛИ И ТЗВ „КЕМТРЕИЛСИ“, КОЈИ СУ ДАНАС ДНЕВНА ПОЈАВА НА НЕБУ ВЕЋИНЕ ДРЖАВА НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ , ИМАЈУ НЕКЕ ВЕЗЕ СА ОВОМ ТЕМОМ - РАЗМИСЛИТЕ И САМИ !

ОВАЈ ДРУГИ ПРИЛОГ, ТИЧЕ СЕ ТУЖНЕ ТЕМЕ О ПЛАНИРАНОЈ СУДБИНИ НАШЕ РАСЕ, УБЕЂЕН САМ ДА ТО НИСУ СМИСЛИЛИ НЕКИ ПРЕДСТАВНИЦИ ИЗ РАСЕ САПИЈЕНСА, НЕГО НЕКИ ЊИХОВИ КОНТРОЛОРИ УМА И ДЕЛАЊА ! САМ ЦИЉ АКЦИЈЕ ПРОЈЕКТА „ТОТАЛНЕ ДЕПОПУЛАЦИЈЕ ПЛАНЕТЕ “ УКАЗУЈЕ НА ТО ДА СЕ НЕ РАДИ О ПРИПАДНИЦИМА НАШЕ ЛИРИЈАНСКЕ РАСЕ ! , ПОГЛЕДАЈТЕ ОБА ПРИЛОГА КОЈИ СЕ ТИЧИ ОВЕ ТЕМЕ И  - РАЗМИСЛИТЕ И САМИ KO СУ ТА БИЋА?
 УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


https://www.youtube.com/watch?v=28KQASwXxQs

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP