Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ЧЕКАМО ДА ДОЂЕ ИСУС И ДА ОТЕРА ТРГОВЦЕ ПРЕВАРАНТЕ

ШЕЈХ ИМРАН ХОСЕИН: Чекамо да дође Исус и да опет отера трговце преваранте
·         01:55 08.10.2015.ИСТАКНУТИ ИСЛАМСКИ ФИЛОЗОФ И ТЕОЛОГ ОДРЖАО ПРЕДАВАЊЕ У САНУ


шејх Имран Назар Хосеин
  • Кључна Хосеинова порука  била је: ислам и православље, које предводи Русија, морају заједнички да се заштите од агресивних напада моћних империјалистичких кругова Запада
  • Нагласио да је у Србију дошао да би пружио подршку међуверском дијалогу и да би помогао развијању добрих односа између ислама и православља. И додао: да злочин у Сребреници није геноцид и да српски народ не треба оптуживати за геноцидну политику. У том смислу је подржао и руски вето на предлог британске резолуције  у Савету безбедности УН
  • Хосеин је упутио јавну видео-порука босанским муслиманима, са позивом да одустану од оптуживања Срба за геноцид. Подсетио их је и на то да овај простор носи велико оптерећење отоманског угњетавања православног становништва (зулум, данак у крви и слично).  
  • Хосеин посебно критикује -  претварање Аја Софије у џамију и противи се злоупотреби ислама и екстремизму који се огледа у вехабизму
  • Он је уверен да Русија никако не може да повуче из Сирије, иако Американци не могу да дозволе да им Руси убију чедо - Исламску државу, које су хранили и наоружали
  • Он сматра да ни Руси ни Американци не желе нуклеарни рат, али има других који га желе и који ће пробати да га покрену операцијом под „лажном заставом”. Десиће се напад на Американце, а за то ће бити оптужени Руси, или обратно...
         ИСТАКНУТИ исламски филозоф и теолог, шејх Имран Назар Хосеин који се посебно залаже за блиске односе ислама и православља, одржао је данас предавање у Српској академији наука и уметности.
         Тема је била „Ислам и будућност новца”. Нимало случајно!
         Шејх је упозорио да је будућност новца у нуклеарном рату који прети човечанству, а који Израел преко моћних западних кругова покушава да изазове између Русије и САД.
         После међусобног уништења њихових блокова, према пророчанству, у Јерусалиму би један човек објавио да је он месија. Али, и Ислам и Православље - упозорава шејх- знају да је то антихрист.
         Кључна Хосеинова порука  је зато: ислам и православље, које предводи Русија, морају заједнички да се заштите од агресивних напада моћних империјалистичких кругова са Запада.
         Полазећи од тих залагања, он је остварио блиске односе са научним и православним круговима у Русији, где повремено гостује. У НАТО земљама, каже, не гостује никада - у знак протеста због агресивне политике те организације.
         У Србији је да би пружио подршку међуверском дијалогу и да би помогао развијању добрих односа између ислама и православља. У том правцу и истиче да злочин у Сребреници није геноцид и да српски народ не треба оптуживати за геноцидну политику.
         У том смислу је подржао и руски вето на предлог британске резолуције  у Савету безбедности УН.
         Једна од наведених порука је упућена учесницима једног научног скупа одржаног у Бања Луци, чији је циљ било утврђивање праве истине о ратним дешавањима у Сребреници и околини, а друга је била јавна видео-порука босанским муслиманима, са позивом да одустану од оптуживања Срба за геноцид.
         У тој поруци босанским муслиманима, шејх Хосеин је подсетио и на то да овај простор носи велико оптерећење отоманског угњетавања православног становништва (зулум, данак у крви и слично). Иначе, он често критикује понашање Отоманског царства током историје, сматрајући да је његова експанзивна политика супротна исламу. Посебно критикује -  претварање Аја Софије у џамију. И нарочито се противи злоупотреби ислама и екстремизму који се огледа у вехабизму.
         Шејх Имран Хосеин ће на Правном факултету, у петак 9. октобра, у амфитеатру V, са почетком у 15.30, одржати још једно предавање, на тему: „Увод у исламску есхатологију”.
         У оквиру десетодневне посете Србији, нарочито је изразио жељу да посети српске манастире, јер се они у Исламу помињу као знак по коме ће се препознати они Хришћани који ће бити благонаклони према исламу.
         Данашње предавање у САНУ,  Хосеин је почео оценом да је новац - депресивна тема!
         „Јер, постоје две врсте новца: са интегритетом и преварантски. Кад користимо први, не поставља се питање његове будућности, јер је он овек исти и не може да “исцури”. Али, ако се од таквог новца окренемо ка преварантском, откривамо опасан алат у рукама опасних људи, који га користе за своје неправедне циљеве, профит и да би: поробили друге!
         Новац са интегритетом има вредност у самом себи: то су златници и сребрењаци и они имају исту вредност кроз целу људску историју. Међутим, код таквог новца, цене не расту. Оне су увек исте и не мењају се спрам потражње и понуде! Е, таквог тржишта данас – нема!
         Знамо шта је Исус урадио са трговцима преварантима у храму: преврнуо је столове, проклео их и избацио из храма. Зато и данас једва чекамо да дође Исус и да отера трговце преваранте!
         Оружје којим нас пљачкају се зове – инфлација.
         Бог ту пљачку забрањује.
         Ни Брисел ни Вашингтон ни Лондон не могу да промене то што пише у Курану. А тамо се каже: „не кради”.
         Инфлација управо краде људе. И управо је уцена средство које бели западноевропски човек – православци никада нису били део те агенде - користи над остатком света да га „цивилизује”.
         Своју технолошку надмоћ су искористили да колонизују остатак света, али не да би у колонијама заувек остали, него да би тамо поставили своје институције преко којих би контролисали те земље, и да потом изврше деколонизацију.
         Да смо само схватили на време шта раде: да мењају златни и сребрни новац , преварним новцем од ваздуха! Ту замену нису урадили пре деколонизације, већ после – када су преко правила ММФ-а забранили употребу златног новца!
         Тако данас имамо ситуацију да закон забрањује онај новац који ће и Исус користити кад се врати (новац са интегритетом, а не преварни новац).
         Обезбедили су били и „смоквин лист” – рекли су да је вредност једне валуте (одакле им уопште та реч), долара, 35 долара за унцу злата. Али, понављам да је то смоквин лист. Зашто? Зато што су ови безбожници, који не осећају никакву одговорност и не страхују од Судњег дана, дали ту реч са намером да је не одрже.
         Американци су Вијетнамски рат користили као „смоквин лист” да наштампају силне доларе, а Никсон се после повлачења у Кемп Дејвид обратио свету објавом: дали смо реч, али не морамо да је одржимо! Поцепао је Бретонски споразум, а са долара је скинут и онај „смоквин лист” иза кога се сакривао.
         Од 1971. је систем колабирао, да би 1973. била изведена највећа превара у историји човечанства: када је цена нафте скочила 400 одсто, а долар пао за тих 400 одсто (уместо 40 долара за унцу злата био је 160 долара), Кисинџер је отишао у Ријад и направио дил!
         Рекао им је да ће бити много, много богатији, само ако га послушају и пристану да нафту продају искључиво за америчке доларе. Нико на свету не сме да купује нафту у другој валути.
         ОПЕК је зато створен! Долар лети у висине до којих никада није стизао. Рођен је петродолар! И данас имамо то: петродоларски монетарни систем.              
         Шта сада? Пророк је рекао да ће се појавити изазов том систему и да ће то водити у нуклеарни рат. Тај изазов се зове: БРИКС.
         Појавио се захваљујући православљу, захваљујући православној, а не совјетској Русији. Захваљујући Русији, којој срце није варварско.
         Русија предводи овај изазов, Кина је прати, Бразил и Јужна Африка су се придружили. Али, Русија је вођа. Они други не смеју да дозволе да им систем колабира, не смеју да изгубе власт над новцем, јер ће онда изгубити власт у свету. Зато знамо да долази нуклеарни рат (а православни и исламски верници никада не могу бити на страни агресора у том рату). И знамо да је будућност новца у том рату, којим ће преваранти хтети да заштите своју планину злата, и да, како мислим, имамо још око годину дана...
         Русија никако не може да повуче из Сирије, а ови не могу да дозволе да им Руси убију чедо Исламску државу, које су хранили и наоружали. Верујем да обе стране не желе нуклеарни рат, али има других који га желе и који ће пробати да га покрену операцијом под „лажном заставом”. Десиће се напад на Американце, а за то ће бити оптужени Руси, или обратно...
         Међутим, ми смо поносни на православну Русију. Она се не боји рата.  Знате, када су Руси повратили Крим, који Русији с правом припада, то је био најзначајнији губитак ционистичког покрета, јер и у свету после нуклеарног рата Крим обезбеђује Русији да буде поморска сила.
         Који је план оних који хоће да изазову тај рат? Па, да Pax Americana буде замењен са Pax Judeica. Израел жели да замени САД у улози владара света и да се у Јерусалиму појави један који ће рећи да је он владар - месија, а ми знамо да је то антихрист!
         За то је потребно или да се они рашире или да се свет смањи. Да се смањи - нуклеарним ратом.
         А шта је са новцем? Па, Израел већ сада - док ми испијамо турску кафу - лије златнике и сребрењаке, јер ће се свет вратити таквом новцу. Православци имају Библију, ми имамо Куран, заједно имамо Исуса и надам се да нећу доживети тај дан!”, рекао је у свом једночасовном излагању у САНУ, шејх Имран Назар Хосеин.    
         Диана Милошевић
RTRS - Emisija PROTOKOL, gost emisije: šeih Imran Nazer Hosein
1 коментара:

Анониман,  8. октобар 2015. 09:04  

https://www.youtube.com/watch?v=OVZWHFx4fis-преведена предавања Имрана Хосеина

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP