Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

TEЛЕКИНЕЗА

TEЛЕКИНЕЗА

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

ПРЕНОСИМО ВАМ ВИДЕО ЗАПИС НА ТЕМУ ТЕЛЕКИНЕЗЕ, КОЈИ МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ПОСЛЕ ОВОГ КРАТКОГ УВОДА. ТАЈНА ИСТРАЖИВАЊА У СОВЈЕТСКОМ САВЕЗУ. КАКВЕ СУ ОПИТЕ ИЗВОДИЛИ СА ЉУДИМА КОЈИ ПОСЕДУЈУ НАДСПОСОБНОСТИ? ЧОВЕК СА МЕТАЛНИМ ЖЕЛУЦЕМ ЈЕДЕ МЕТАЛ, СТАКЛО И КАМЕН. НЕВЕРОВАТНЕ МОГУЋНОСТИ НАШЕГ ОРГАНИЗМА. КАКО СУ СОВЈЕТСКИ ШАМАНИ ЗАУСТАВИЛИ НЕМАЧКЕ ТЕНКОВЕ? У СВАКОМЕ ЧОВЕКУ ЈЕ СКРИВЕНА СПОСОБНОСТ. НАУЧИТЕ СЕ ДА ЈЕ КОРИСТИТЕ.

ТЕРМИН „ТЕЛЕКИНЕЗА“ ПРВИ ЈЕ УПОТРЕБИО СОВЈЕТСКИ ИСТРАЖИВАЧ ПАРАНОРМАЛНИХ ПОЈАВА  А.Н. АКСАНОВ ГОДИНЕ 1890. АУТОР ТЕРМИНА „ПСИХОКИНЕЗА“ ЈЕ АМЕРИЧКИ ИСТРАЖИВАЧ ХЕНРИ ХОЛТ, О ЧЕМУ ЈЕ ПИСАО ЏОН РАЈН 1934 ГОДИНЕ. ОБА ПОЈМА ОПИСАНА РАЗЛИЧИТИМ ТЕРМИНИМА, ОДНОСЕ СЕ НА „ДИСТАНЦИОНО ДЕЈСТВОВАЊЕ“ ПОЈЕДИНЦА НА ОДРЕЂЕНИ ФИЗИЧКИ ПРЕДМЕТ, БЕЗ ДИРЕКТНОГ КОНТАКТА ОПЕРАТОРА.

МЕЂУТИМ ДАЉИМ ИСТРАЖИВАЊИМА, ДОШЛО СЕ ДО УОЧАВАЊА РАЗЛИКЕ ИЗМЕЂУ ОВА ДВА ТЕРМИНА. ТАКО ДА СЕ ТЕРМИН ПСИХОКИНЕЗА , СМАТРА ВИШЕ ТАЧНИМ, ЈЕР ПОРЕД УОЧЕНИХ КИНЕТИЧКИХ ПОЈАВА НА ФИЗИЧКЕ ОБЈЕКАТЕ, МОЖЕ ДА СЕ ОДНОСИ И НА АЕРО И ХИДРО КИНЕТИЧКЕ ПОЈАВЕ, ПИРОКИНЕЗУ, КРИОКИНЕЗУ, БИОИСЦЕЉЕЊА, ТЕЛЕПОРТАЦИЈУ, МИСАОГРАФИЈУ И ЛЕВИТАЦИЈУ.

ВИШЕ О ОВОЈ ТЕМИ ПОГЛЕДАЈТЕ У ВИДЕО ПРИЛОГУ, КОЈИ СЛЕДИ.

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО.


Обманутые наукой: Телекинез (30.05.2013)

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP