Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ТЕЛЕПАТИЈА

ТЕЛЕПАТИЈА

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

ПРЕНОСИМО ВАМ ВИДЕО ЗАПИС НА ТЕМУ ТЕЛЕПАТИЈЕ, КОЈИ МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ПОСЛЕ ОВОГ КРАТКОГ УВОДА. ГДЕ СУ СКРИВЕНЕ РЕЗЕРВЕ НАДЧОВЕЧАНСКИХ СИЛА ? ЦЕО ЖИВОТ БЕЗ СНА ИЛИ РЕЦЕПТ ЗА ВЕЧНУ МЛАДОСТ ? ТАЈНА ТРЕЋЕГ ОКА. ЛОВЦИ МИСЛИ И ДВА ПАРАЛЕЛНА СВЕТА У ВАШОЈ ГЛАВИ. БУДУЋНОСТ ЧОВЕКОВЕ РАСЕ.

ИСТРАЖИВАЧИ БИОГРАВИТАЦИЈЕ ИЗУЧАВАЈУ ТРИ ГЛАВНА ВИДА ПАРАНОРМАЛНИХ ПОЈАВА : ЛЕВИТАЦИЈУ – СПОСОБНОСТ ЧОВЕКА ДА ЛЕТИ, БИОПРИВЛАЧЕЊЕ ПРЕДМЕТА И ТЕЛЕКИНЕЗУ – СПОСОБНОСТ ЧОВЕКА ДА ПОМЕРА ПРЕДМЕТЕ МИСЛИМА.

ДО НЕДАВНО СУ О ТЕЛЕПАТИЈИ ПИСАЛИ У РАЗНИМ КЊИГАМА ИЛИ ЈЕ ПРЕДСТАВЉАЛИ У ФИЛМОВИМА, КАО МИСТИЧНУ ПОЈАВУ, АЛИ ОД СКОРА СЕ ОВА ПОЈАВА СМАТРА РЕАЛНОМ СПОСОБНОШЋУ ПОЈДИНАЦА ДА „ЧИТАЈУ“ МИСЛИ ДРУГИХ ЉУДИ. ОНА ЈЕ ДУГО ВРЕМЕНА ТРЕТИРАНА КАО ХИПОТЕТИЧКА СПОСОБНОСТ МОЗГА ДА УСПЕШНО ПРЕДАЈЕ И ПРИМА МИСЛИ. АЛИ, АКО ПОСТОЈЕ НАУЧНИ ДОКАЗИ ЗА НАПРЕД ПОМЕНУТЕ ТРИ СПОСОБНОСТИ, ЗАШТО НЕБИ ПОСТОЈАЛИ ДОКАЗИ И ЗА ТЕЛЕПАТИЈУ.

ВИШЕ О ОВОЈ ТЕМИ ПОГЛЕДАЈТЕ У ВИДЕО ПРИЛОГУ, КОЈИ СЛЕДИ.

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО.

Обманутые наукой: Телепатия (16.05.2013)

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP