Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ТАЈНЕ ИЗЧЕЗЛИХ ЦИВИЛИЗАЦИЈА

ТАЈНЕ  ИЗЧЕЗЛИХ  ЦИВИЛИЗАЦИЈА

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

ВЕЋ СМО У ВИШЕ НАВРАТА УКАЗИВАЛИ, НА САДА ВЕЋ ДОКАЗАНУ ЧИЊЕНИЦУ, ДА НАША ЦИВИЛИЗАЦИЈА НИЈЕ ПРВА ЦИВИЛИЗАЦИЈА РАЗУМНИХ БИЋА – САПИЈЕНСА, НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ, КОЈА ДАТИРА ОД СУМЕРА ЦЦА 6.000 ГОДИНА ПРЕ ПОЈАВЕ ХРИСТА. ДАТУМИ СУ ПОМЕРЕНИ НА МИЛИОНЕ ГОДИНА УНАЗАД И СМАТРА СЕ ПРЕМА РАСПОЛОЖИВИМ АРХЕОЛОШКИМ ПОДАЦИМА ДА СУ РАЗУМНА БИЋА ПОСТОЈАЛА НА ИСТОЈ ОВОЈ ПЛАНЕТИ И ПРЕ 10 ДО 15 МИЛИОНА ГОДИНА ! ОВОМ ТЕМОМ ПОСЕБНО СЕ БАВИО ГЕНЕРАЛ КОСМИЧКЕ ВОЈСКЕ СССР-А У ПЕНЗИЈИ ЕВГЕНИЈЕ ЛИВЕНЦОВ У СВОЈОЈ КЊИЗИ "Откровения Высшего Космического Разума: Предисловие к Науке о Космосе, 1999 года"
КАДА ЈЕ ПОЧЕТКОМ ПРОШЛОГ ВЕКА МОНАХ МАНУИЛ, НА ОСТРВУ МАЛТИ ОТКРИО ПОДЗЕМНЕ ТУНЕЛЕ, ОН НИЈЕ НИ МОГАО ПРЕДПОСТАВИТИ КАКВА ЗНАЧАЈНА ОТКРИЋА ЋЕ СЛЕДИТИ ОВУ ЊЕГОВУ АВАНТУРУ. УЛАЗ У ПОДЗЕМЉЕ ЈЕ БИО СЛУЧАЈНО ПРОНАЂЕН ПРИЛИКОМ ГРАЂЕВИНСКИХ РАДОВА НА ГРАДСКИМ ИНФРАСТРУКТУРНИМ КОМУНИКАЦИЈАМА. ПОКАЗАЛО СЕ ШТО ОТКРИВЕНИ УЛАЗ ВОДИ У ОГРОМАН ТРОЕТАЖНИ СИСТЕМ ПРОСТОРИЈА И „СЛЕПИХ“ ХОДНИКА. ОВАЈ ОБЈЕКАТ ЈЕ НАЗВАН „ХИПОГЕИ“ ОДНОСНО ПОДЗЕМНО СТАНИШТЕ.

ПРЕДПОСТАВЉА СЕ ДА ЈЕ ТО ДРЕВНИ ХРАМ, О ЧЕМУ СЕ АРХЕОЛОЗИ ДО ДАНАС СПОРЕ. НА МАЛТИ ЈЕ ПРОНАЂЕНО 23 ХРАМА, А ПРЕДПОСТАВЉА СЕ ДА ИХ ЈЕ БИЛО ВИШЕ ! КО ЈЕ НА ТОМ ОСТРВУ ИЗГРАДИО СВЕ ТЕ ХРАМОВЕ, ПУНЕ ФИГУРА ДЕБЕЛИХ ЖЕНА ?  КО ЈЕ ГОСПОДАРИО НА НАШОЈ ПЛАНЕТИ ДО ПОЈАВЕ РАЗУМНОГ ЧОВЕКА ?

НАУЧНИЦИ СУ ДОКАЗАЛИ ДА И НАЈМАЊЕ ИЗМЕНЕ У БРЗИНИ КРЕТАЊА ПЛАНЕТЕ ОКО СУНЦА, ИЗМЕНА СИЛЕ ГРАВИТАЦИЈЕ И АТМОСВЕРСКОГ ПРИТИСКА – ИМАЈУ ЗА ПОСЛЕДИЦУ НЕПОВРАТНУ ИЗМЕНУ АНАТОМИЈЕ СВИХ ЖИВИХ БИЋА. ВИШЕ НИЈЕ ТАЈНА ДА ЈЕ ОВО БИЛА ПЛАНЕТА ГИГАНТА, КОЈИ СУ КАО РАЗУМНА БИЋА, ЖИВЕЛИ НАПОРЕДО СА ДИНОСАУРУСИМА.

ШТА МИ ЗНАМО О ТИМА КОЈИ СУ ЖИВЕЛИ НА ПЛАНЕТИ, ДО ПОЈАВЕ БИЋА НАШЕГ ВИДА ? КАКВИМ СПОСОБНОСТИМА СУ ВЛАДАЛИ НАШИ ПРЕДЦИ И ТИ КОЈИ СУ СЕБЕ СМАТРАЛИ ГОСПОДАРИМА ОВЕ ПЛАНЕТЕ. А СВОЈУ ЦИВИЛИЗАЦИЈУ МОЖДА ВЕЧНОМ !

ИСТРАЖИВАЧИ ИЗ ЦЕЛОГ СВЕТА НАНОСЕ НА КАРТУ МЕГАЛИТСКИХ НАСТАНБИМА ЗЕМЉЕ, СВЕ НОВЕ И НОВЕ ДРЕВНЕ ПИРАМИДЕ У ИНДИЈИ, ТИБЕТУ, МЕКСИКУ, НА БАЛКАНУ, КАЗАХСТАНУ ! ГДЕ ЋЕ БИТИ ОТКРИВЕНА СЛЕДЕЋА ПИРАМИДА ? ОВИ СЕ ОБЈЕКТИ ПОСТЕПЕНО ВРАЋАЈУ ЉУДИМА. МОЖДА ТО НИЈЕ СЛУЧАЈНО И ЗНАЊА СТАРИХ ЦИВИЛИЗАЦИЈА ЋЕ СЕ ПОЈАВИТИ ПОНОВО, ДА СЛУЖЕ ЉУДИМА !

МЕТЕОРОЛОЗИ БЕЛЕЖЕ АНОМАЛНО ВИСОКЕ ТЕМПЕРАТУРЕ НА СЕВЕРУ ПЛАНЕТЕ, ВЕЛИКЕ ПОПЛАВЕ И МОЋНЕ ЦУНАМИЈЕ, КОЈИ СЕ ПОНАВЉАЈУ ИЗ ГОДИНЕ У ГОДИНУ. ОЧИГЛЕДНО ЈЕ ДА СЕ НА СВИМ ДЕЛОВИМА ЗЕМЉИНЕ КУГЛЕ КЛИМАТСКИ УСЛОВИ УБРЗАНО МЕЊАЈУ .  КАКО ЋЕ СЕ ТО ОДРАЗИТИ НА ЉУДЕ ? НАУЧНИЦИ УБЕЂУЈУ ЉУДЕ ДА ЋЕ СЕ СВА ФАУНА И ФЛОРА УСКОРО ИЗМЕНИТИ И НАРЕДНИХ ДЕСЕТАК ГОДИНА И ДА ЈЕ ТАЈ ПРОЦЕС ВЕЋ НЕПОВРАТНО У ТОКУ - ЧАК И НА НИВОУ ЋЕЛИЈСКИХ СИСТЕМА ОРГАНИЗАМА.

ДО ЧЕГА ЋЕ ДОВЕСТИ ТЕ ИЗМЕНЕ – НИКО НЕ ЗНА ! АЛИ ВЕЋ САД ЛЕКАРИ ЗАПАЖАЈУ ИЗМЕНУ АРТЕРИЈСКОГ ПРИТИСКА КОД ЉУДИ ИЛИ ПОВЕЋАЊЕ БРЗИНЕ ПУЛСА. НАШ ОРГАНИЗАМ ПОКУШАВА ДА СЕ ПРИЛАГОДИ ИЗМЕНАМА КОЈЕ СУ У ТОКУ. ВИШЕ О ОВОЈ ТЕМИ ПОГЛЕДАЈТЕ НА ВИДЕО ПРИЛОГУ У НАСТАВКУ ТЕКСТА.

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


«Великие тайны: Великие тайны исчезнувших цивилизаций»

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP