Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ПРАВА АНАТОМИЈА ЧОВЕКА

ПРАВА АНАТОМИЈА ЧОВЕКА

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ДОБРИХ НАМЕРА, ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

ЖИВИМО У ВРЕМЕНУ ИЗОПАЧЕНИХ ВРЕДНОСТИ, ЛАЖНИХ ИНФОРМАЦИЈА И ОТИМАЧИНЕ ТУЂЕ ИМОВИНЕ НА ЦЕЛОЈ ПЛАНЕТИ, А  НА ЛОКАЛНОМ ПЛАНУ, У КЛИМИ ОПШТЕ КОНФУЗИЈЕ И ЕУРО-ФОРИЈЕ, ПРЕДИЗБОРНИХ КАМПАЊА, ЛАЖНИХ ОБЕЋАЊА И РАЗНИХ ОПСЕНАРСКИХ ПРЕДСТАВА - ГДЕ СЕ 20ТАК ИСТИХ ЛИКОВА ПРЕСТРОЈАВА ПО КО ЗНА КОЈИ ПУТ, У РАЗНЕ ИЗБОРНЕ ТИМОВЕ ЗА ОБМАНУ "ОСТАТКА ПОПУЛАЦИЈЕ" У НАШОЈ МАЛОЈ МЕНТАЛНОЈ КОЛОНИЈИ. У ПРИЛОГ ОВОЈ КОНСТАТАЦИЈИ ПРЕЗЕНТИРАН ЈЕ ЈЕДАН ИНТЕРЕСАНТАН И АКТУЕЛАН ТЕКСТ ИЗ 2010 ГОДИНЕ, О СРЕЋИ СВАКОГ ПОЈЕДИНЦА, СА ПРЕДЛОГОМ ДА САМИ ПРОЦЕНИТЕ КОЛИКО ЋЕ БИТИ ВАМА КОРИСТАН У ПРЕПОЗНАВАЊУ ЗАБЛУДА ОД РЕАЛНОГ СТАЊА У ОКРУЖЕЊУ. !

http://skrivenosaznanje.blogspot.com

САМА ПРИРОДА САПИЈЕНСА НАГОНИ СВЕ НАС ДА ШТО ПРЕ И ШТО ЈЕДНОСТАВНИЈЕ  ДОЂЕМО ДО ЦИЉА, АЛИ ОВАЈ ПРИСТУП ОБАВЕЗНО ИМА ЗА ПОСЛЕДИЦУ ПОВРШНО УОЧАВАЊЕ И РАЗУМЕВАЊЕ ПОЈАВА И ПРОЦЕСА У ОКРУЖЕЊУ, ТАКО ДА ОСТАЈЕМО ЛАКА МЕТА ЗА МАНИПУЛАЦИЈУ, ОНИХ КОЈИМА ЈЕ ТО ПОСАО И КРАЈЊИ ЦИЉ. ! ЗАТО ЋЕ ПОРЕД ВЕЋ ИЗЛОЖЕНЕ ТЕМЕ, О СРЕЋИ СВАКОГ ПОЈЕДИНЦА, И ОВЕ ТЕМЕ О СТВАРНОЈ АНАТОМИЈИ ЧОВЕКА, , КАСНИЈЕ БИТИ ИЗЛОЖЕНЕ ЈОШ ЈЕДНА, КОЈА ЋЕ СЕ ОДНОСИТИ НА  „СТРУКТУРУ МИСЛИ“, ТАКО ДА СВЕ ТРИ ТЕМЕ, ЧИНЕ ТЕМАТСКУ ЦЕЛИНУ ЗА БОЉЕ РАЗУМЕВАЊЕ ЗБИВАЊА У ФИЗИЧКОМ ОКРУЖЕЊУ.

ПРВИ ПУТ СУ ОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ИЗЛОЖЕНЕ 1981 ГОДИНЕ У МАЛОЈ КЊИЖИЦИ „ЗАБОРАВЉЕНО ЗНАЊЕ ПРЕДАКА“ КАО КОСМОЛОШКО – ФИЛОЗОФСКИ ЕСЕЈ - У ИЗДАЊУ „ЗАПИСА“ ИЗ БЕОГРАДА – САДА СЕ НАЛАЗИ И НА ИНТЕРНЕТ САЈТОВИМА, А ДРУГИ ПУТ У СТИХОВАНОЈ ФОРМИ 2003 ГОДИНЕ У ИЗДАЊУ ИПА „МИРОСЛАВ“ ИЗ БЕОГРАДА, ПОД НАЗИВОМ „ СКРИВЕНО САЗНАЊЕ“. ТРЕЋА ВЕРЗИЈА ИСТОГ ЕСЕЈА СА ПРОШИРЕНИМ  ПОПУЛАРНО ИЗЛОЖЕНИМ КОМЕНТАРИМА  НАЛАЗИ СЕ НА ИСТОИМЕНОМ САЈТУ АУТОРА. ИЗ ОВЕ ВЕРЗИЈЕ ВАМ ПРЕЗЕНТИРАМО ОБРНУТИМ РЕДОМ ОВУ ТЕМУ. .ПРЕУЗИМАЊЕ ЈЕ СЛОБОДНО И ПОЖЕЉНО СА НАВОЂЕЊЕМ АДРЕСЕ САЈТА.

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !
ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ

*124  Ако размишљамо о структури сопственог Бића, врло брзо одустајемо од идеје да смо само гомила разних Органа, Костију и Коже, јер осећамо у себи одређени Садржај, који се манифестује кроз Акцију, Осећања и Мисли.

*125  Иза ове Креације, смештене у физичком телу, налазе се три инкорпориране и усаглашене Духовно – Душевно – Етеричне Матрице, које Спрегнутим деловањем обезбеђују Човеку  – Сапијенсу,  Опстанак и лични Идентитет у Физичком, Астралном и Менталном Окружењу.

*126    Јасно је да се овде ради о сложеном Енергетско – Материјалном Систему, који самим својим постојањем врши размену комплексног спектра Информација и Енергије са Окружењем у коме се налази. На тај начин може се рећи, да се у том сложеном Радном Процесу Човек – Сапијенс понаша као Сложена Антена -  Осцилатор, која путем сложеног спектра Вибрација врши мање или више сложени Радни Процес. Нужан за Билошки опстанак на бази примљених и обрађених Информација и одговарајуће реакције Сапијенса према Окружењу.

*127   Изнад лако уочљивих Био – Физиолошких активности, налази се читав спектар Етарских Структура, које својим деловањем условљавају наш Биолошки опстанак,  која је врло тешко уочити, а још теже усмеравати. У вези са тим у Физичком телу Сапијенса, смештен је Систем Астралних Центара, који се преко Менталне Матрице активирају, а преко Етеричке Матрице су повезани са биолошким функцијама Органа. Развој технике и технологије омогућио је Опажање ових Субквантних Органа у задње време.

*128   По учењу древних Веда на Санскриту ( Виђаја на Србском ) цео Животни простор испуњен је фином супстанцом Праном – Примарним Етарским Пољем, која доноси Животну Информацију од Творца свим Биолошким Системима у Космосу. Ову Живото - Давну Енергију прихвата сваки биолошки Систем, који се у случају Човековог Бића назива Систем Шакрам или Систам Чакри. Овај систем чини седам Астралних центара, који су смештени уз Кичму, јер је ту највећа густина АНС – аутономног нервног система, који прихвата Информације из одговарајућих Астралниг центара и даље их усмерава ка одређеним Биолошким Органима.

Настављајући Фројдова истраживања, Др. Вилхелм Рајх је открио примену ове Енергије, коју је називао Оргон, и почео да је   у пракси користи, за подизање нивоа Општег Имуно - Биолошког система Људи и за лечење свих обољења, па и Канцера. Али ова добра намера га је коштала живота 1957 године, јер се то није свидело СФМ – Светској Фармацеутској Мафији, или некоме ко је користи за своје циљеве.

*129  У новије време појавила се књига Др. Ричарда Гербера са називом „Вибрацијска Медицина“, која веома детаљно објашњава предмет нашег расматрања. Јасно се истиче повезаност Мисли – Осећања – Тела, односно Менталне – Асталне - Етерчне Матрице, Човека – Сапијенса. Најчешће су разне болести погрешни токови Пране, која се кад је прихвати наш Астрални систем назива Кундалини Енергија, али због изврнутог поимања стварног Процеса, Тело страда, а Душа трпи последице ограниченог спектра Знања. 

*130  Ова фина Субструктура је уствари Плазматично стање ван видљивог спектра Светлости. Долази од Творца из Космоса, Духу даје Смиреност, Души Благост, а Телу Здравље. Тајна се скрива у контроли Мисли, Речи и Дела! Мисли делују на Осећања, ова делују на Жљезде, а ове на функцију Органа. Када се успостави Хармонија Мисли, тада Кундалини Енергија несметано протиче од корена кичме до темена главе. Ако се неки од Астралних енергетских центара „зачепи“ - због утицаја погрешним Мисаоних Образаца, тада долази до застоја у протоку Кундалини Енергије и страдају Органи које контролише тај Центар, или онај испод њега.

*131   У току једног Животног циклуса, Тежиште Свести Човека – Сапијенса, диже се од нагона за Самоодржање, преко Осећања ка Духовном развоју. Али код сваког појединца је брзина тог Процеса различита, тако да је различита и конфигурација оствареног Развоја Астралних органа. Мисли или Мисаони Обрасци су уствари Астрални Кодови, који преко Осећања у Астралном пољу утичу на рад Жљезда, које лучењем одређених Хормона стимулишу рад одговарајућих Органа у Телу. Ту лежи скривена Тајна утицаја Мисли на Здравље и Судбину појединца.

*132  У корену Кичме смештена је Муландара, Она  генерише прихваћену Прану, сада трансформисану у Кундалини Енергију, која даље стимулише основне нагоне одржања Човека – Сапијенса и врсте којој припада. То су Дисање, Жеђ, Глад и Размножавање. Овај АС Центар такође напаја цео Систем Астралних Органа. Дисфункција рада овог АС Органа манифестује се стерилношћу, импотенцијом, фригидношћу и општим одсуством смисла за стваралаштво.

*133   Усмерена Прана струји ка првом вишем Астралном центру, који се назива Манипура или Сакрална Чакра, и смештен је у области испод Пупка. Овај орган подржава Свесност Човека самог о себи. Снагу Личности. Директно утиче на проток и абсорпцију Воде, која као Течни Кристал преноси виталне информације свим Органима. У највећој мери утуче на рад бубрега, бешике, дебелог, танког и слепог црева, материце и крсног дела кичме. Дисфункција рада овог АС Центра испољава се болестима рака грлића материце, колитиса, запаљења црева, тумора и рака бешике и обољења простате.

*134   Непосредно изнад описаног органа, изнад Пупка, а поред Јетре, налази се Свадистана, АС орган који подржава Способности и Таленте Човека – Сапијенса. У физичком телу овај АС Центар подржава рад желудца, панкреаса, јетре, жучне кесе, слезине, надбубрежних жљезда и крсних пршљенова. Дисфункција рада ово АС Органа доводи до појаве чира на желуцу или дванестопалачном цреву, дегенерације надбубрежних жљезда, болести дијабетеса и хроничног замора.

*135   Нешто изнад, поред Срца, смештена је Анахата или Курманади, која као основни орган Астрала, управља нашим Осећањима, Радошћу и Тугом, Добротом или Злобом. У физичком Телу овај АС Орган преко жљезде Тимус, подржава цео имунолошки систем Организма. Због дисфункције рада овог АС Центра јављају се најчешће болести срца, астма, бронхитис, миестенија гравис, лупус, мултиплекс склероза и др.

*136  У области Једњака, налази се Астрални орган Вишуда, као АС орган Нижег Ментала, који утиче на процес нашег Рефлексног Мишљења. Овај орган утиче на функције органа уста, гласне жице, паратироидну жљезду, вратне пршљенове и општу покретљивост скелета. У Астралном плану овај АС Центар утиче на способност Јасночувења, дар креативног говора, вокалне способности и Снагу Воље – планског и активног деловања. Дисфункцијом рада овог АС Центра јавља се ларингитис, тиреодитис, тумор паретиреотидне жљезде и рак гркљана.

*137   У области корена носа, као пројекција Епифизе, налази се  Ажна, Као орган Вишег Ментала утиче на функцију Интуиције  и Јасновиђења – могућност прогнозирања догађаја. У физичком телу овај АС Орган контролише очи, нос, уши Епифизу, Хипофизу и Кичмену мождину. Дисфункцијом рада овог АС Центра наступају болести очију, синуса, губитак слуха, ментална ограниченост и бизарно схватање живота.

*138   А у Темену главе Брамарандра, као АС Центар Духовности утиче на процесе Свесног Мишљења, балансира рад  обе хемисфере мозга. Манифестује се у процесима хармонизације Духа, Душе и Тела. Ова Чакра је комуникацијски центар са Вишим Астралним и Менталним Реалностима. Утиче на могућност  пријема Информација из Космичког Информационог Поља, које се налази у Хиперпростору.  Међутим, код већине Људи – Сапијенса веома је слабо развијена. Разлог је дисипација или расипање Кундалини енергије у прве три најниже Чакре ! Дисфункција рада овог АС Органа испољава се у менталној ограничености, дегеративним схватањима и менталним болестима.

*139  Усклађен и Хармонизован рад  описаног Астралног Система, са планетарним Окружењем у коме се налази Човек – Сапијенс, у извесној мери убрзава Духовни развој појединца.

*140   Резонантна усклађеност Рада овог Система, омогућава лак пренос Менталне Силе Хоћу – Желим – Могу, појединца, без отпора, а тад се рађају нове Мисли, нова Дела и нова Открића.

*141   На тај начин Човек - Сапијенс лако остварује своје Замисли и Жеље.

*142  Нестају спољњи отпори, јер Хармонија ствара Чуда. Биоритам, као последица постојања и Рада ових Астралних Центара, нужно се одражава у Физичкој равни Живота.

*143  Биолошки циклус Етарске Матрице, траје двадесет три дана и повезан је са транзитом Месеца, преко међусобног Гравитационог дејства наше Планете и њеног Пратиоца. И односи се углавном на Физиолошке појаве појединца.

*144  Слична појава се односи и на понашање Астралне матрице, чији циклус износи двадесет осам дана.И односи се углавном на Емотивна стања и реакције појединца.

*145  Трећи циклус јавља се код Менталне Матрице и износи тридесет и три дана. И односи се углавном на Кративне способности појединца.

*146  У спрегнутом дејству ових циклуса, јављају се различите предиспозиције код Људи - Сапијенса, којих  већина није свесна. Па тако долази до асинхроних дејстава и нежељених последица које их прате.

*147  Тако постоји модел са осам могућих Алгоритама Успешности деловања. На пример када Жеља доминира – Астрална матрица се налази у свом максимуму, а Могућност подбацује – Етеричка Матрица пролази кроз нулту фазу активности, неминовно се јавља дефицит Могућности у односу на Жељу. 

*148  И обратно овом стању, када Могућност ескалира - Етеричка Матрица се налази у свом максимуму, а Мисли је прате – Ментална Матрица такође, тад се дешавају Чуда.

*149  Однос појмова Хоћу – Желим – Могу ствара систем од осам Алгоритама, који могу да са великом вероватноћом да предвиде Успешност планираног Подухвата или Активности, Појединца или целе групе Сапијенса.


Стихована верзија текста на линку


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP