Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ШТА НАС ЧИНИ СРЕЋНИМ ?

ШТА НАС ЧИНИ СРЕЋНИМ ?

ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ДОБРИХ НАМЕРА, ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

ЖИВИМО У ВРЕМЕНУ ИЗОПАЧЕНИХ ВРЕДНОСТИ, ЛАЖНИХ ИНФОРМАЦИЈА И ОТИМАЧИНЕ ТУЂЕ ИМОВИНЕ НА ЦЕЛОЈ ПЛАНЕТИ, А  НА ЛОКАЛНОМ ПЛАНУ, У КЛИМИ ОПШТЕ КОНФУЗИЈЕ И ЕУРО-ФОРИЈЕ, ПРЕДИЗБОРНИХ КАМПАЊА, ЛАЖНИХ ОБЕЋАЊА И РАЗНИХ ОПСЕНАРСКИХ ПРЕДСТАВА - ГДЕ СЕ 20ТАК ИСТИХ ЛИКОВА ПРЕСТРОЈАВА ПО КО ЗНА КОЈИ ПУТ, У РАЗНЕ ИЗБОРНЕ ТИМОВЕ ЗА ОБМАНУ "ОСТАТКА ПОПУЛАЦИЈЕ" У НАШОЈ МАЛОЈ МЕНТАЛНОЈ КОЛОНИЈИ. У ПРИЛОГ ОВОЈ КОНСТАТАЦИЈИ ПРЕЗЕНТИРАН ЈЕ ЈЕДАН ИНТЕРЕСАНТАН И АКТУЕЛАН ТЕКСТ ИЗ 2010 ГОДИНЕ, О СРЕЋИ СВАКОГ ПОЈЕДИНЦА, СА ПРЕДЛОГОМ ДА САМИ ПРОЦЕНИТЕ КОЛИКО ЋЕ БИТИ ВАМА КОРИСТАН У ПРЕПОЗНАВАЊУ ЗАБЛУДА ОД РЕАЛНОГ СТАЊА У ОКРУЖЕЊУ. !

САМА ПРИРОДА САПИЈЕНСА НАГОНИ СВЕ НАС ДА ШТО ПРЕ И ШТО ЈЕДНОСТАВНИЈЕ  ДОЂЕМО ДО ЦИЉА, АЛИ ОВАЈ ПРИСТУП ОБАВЕЗНО ИМА ЗА ПОСЛЕДИЦУ ПОВРШНО УОЧАВАЊЕ И РАЗУМЕВАЊЕ ПОЈАВА И ПРОЦЕСА У ОКРУЖЕЊУ, ТАКО ДА ОСТАЈЕМО ЛАКА МЕТА ЗА МАНИПУЛАЦИЈУ, ОНИХ КОЈИМА ЈЕ ТО ПОСАО И КРАЈЊИ ЦИЉ. ! ЗАТО ЋЕ ПОРЕД ОВЕ, КАСНИЈЕ БИТИ ИЗЛОЖЕНЕ ЈОШ ДВЕ ТЕМЕ, КОЈЕ СЕ ОДНОСЕ НА  „СТВАРНУ АНАТОМИЈУ ЧОВЕКА“ И „СТРУКТУРУ МИСЛИ“, КОЈЕ ПРЕТХОДЕ ОВОЈ ТЕМА, А ЧИНЕ ТЕМАТСКУ ЦЕЛИНУ ЗА БОЉЕ РАЗУМЕВАЊЕ ЗБИВАЊА У ФИЗИЧКОМ ОКРУЖЕЊУ.

ПРВИ ПУТ СУ ОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ИЗЛОЖЕНЕ 1981 ГОДИНЕ У МАЛОЈ КЊИЖИЦИ „ЗАБОРАВЉЕНО ЗНАЊЕ ПРЕДАКА“ КАО КОСМОЛОШКО – ФИЛОЗОФСКИ ЕСЕЈ - У ИЗДАЊУ „ЗАПИСА“ ИЗ БЕОГРАДА – САДА СЕ НАЛАЗИ И НА ИНТЕРНЕТ САЈТОВИМА, А ДРУГИ ПУТ У СТИХОВАНОЈ ФОРМИ 2003 ГОДИНЕ У ИЗДАЊУ ИПА „МИРОСЛАВ“ ИЗ БЕОГРАДА, ПОД НАЗИВОМ „ СКРИВЕНО САЗНАЊЕ“. ТРЕЋА ВЕРЗИЈА ИСТОГ ЕСЕЈА СА ПРОШИРЕНИМ  ПОПУЛАРНО ИЗЛОЖЕНИМ КОМЕНТАРИМА  НАЛАЗИ СЕ НА ИСТОИМЕНОМ САЈТУ АУТОРА. ИЗ ОВЕ ВЕРЗИЈЕ ВАМ ПРЕЗЕНТИРАМО ОБРНУТИМ РЕДОМ ОВУ ТЕМУ. .ПРЕУЗИМАЊЕ ЈЕ СЛОБОДНО И ПОЖЕЉНО СА НАВОЂЕЊЕМ АДРЕСЕ САЈТА.

УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !
ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ

*164  Враћајући се поново на усаглашеност Духовно – Душевно – Енергетских матрица, ми се уствари враћамо појму Среће, која у Животу Људи – Сапијенса, заузима , врло важно место. Овај појам сам по себи не може се квантификовати, екзактним показтељима, јер за сваког Човека - Сапијенса, по на особ, Срећа има резличит садржај, и условљена је неким Узроком, који се налази у Менталној Равни. .

*165  Мотиви из Окружења овде су само Иницијатори нешег Опажања и Размишљања, а сам тај процес продукује Осећаје задовољства, које називамо Срећа или Туга. Наше Потребе рађају Жељу, која обликује „модел Среће“ у Астралу, а Менталне и Физичке Могућности је опредељују.

*166  Са физиолошког становишта, за већини Људи – Сапијенса, Потребе су, мање више исте. Али у Астралној Равни, где се налазе Жеље, настају Орканске буре, јер скоро свака Душа има други модел Захтева, који није условљен само Физиолошким Потребама. 

*167  Исто тако сваки Човек – Сапијенс, има различит капацитет Стваралачких Могућности, различиту Умну способност, Таленат и Вољу. Тако да овде настају проблеми Остваривања Модела, који је Жеља појединца у Астралној Равни креирала.

*168  У случају када су могућности Човека – Сапијенса у стању да реализују Модел Потреба и Жеља, тада се код тог појединца јавља осећај Здовољства, што је у стању да тај Модел реализује, и он има осећај Среће. То су углавном Скромне Душе, које имају увек спремну резерву Менталне и Физичке Енергије, да реализују свој Модел Жеља. Скраћени код за описани модел је „М веће од П веће од Ж“ !

*169  Инверзна ситуација је када су Модели Жеља изнад Потреба, а потребе веће од Менталних и Физичких Могућности. Тада наступа прави Кошмар у Астралном Бићу тог Човека. Жели више од онога што има, а није у стању да реализује ни реалне потребе за опстанак. Ово стање прате осећања Беса или Мржње. Тај појединац по правилу није свестан правог узрока, и обично је склон криминалним радњама, а разлоге тражи у Окружењу или код других Људи. Скраћени код за описани модел је „Ж веће од П веће од М“ !

*170  Постоји и случај, када Човек – Сапијенс нема Жеље да оствари чак ни основне Потрбе Опстанка. Тада се ради о Бићу коме је разорена Астрална матрица. Оно нема Снаге, а ни моћи да Физиолошки Опстане, а често није у стању ни правилно да Опажа Појаве и Процесе у Окружењу. То су углавном меланхолична и несретна бића склона алкохолизму и наркоманији. Скраћени код за описани модел је „П веће од Ж веће од М“

*171  Поред ова три основна Генотипа, постоје још три прелазне мутације описаних појава.

У моделу  „М веће од Ж веће од П“ – овде се ради о јединкама које имају  могућности да оствари своје жеље и потребе у физичкој ралности, али  су жеље веће од његових потреба. Ту се обично ради о амбициозним и ситуираним људима, са жељама за владавином другим људима и поседовањем капитала и некретнина. Углавном су то политичари, бизнисмени и банкари.

У моделу „Ж веће од М веће од П“, ради се о „стално“ несретном бићу, које није у стању да реализује своје нереалне жеље, има колико му треба за опстанак,.али хоће још више од тога -  што не може да оствари  и за то криви све остале у свом окружењу,

У моделу „П веће од М веће од Ж“ у питању је скромно и несретно биће које није у стању да реализује своје основне потребе, али и нема жеље да то оствари. То су углавном депресивна и пасивна бића склона разним психозама и душевном растројству !

Оно што је овде важно исатаћи, је да свако Мислено Биће треба да уочи Границу својих Могућности, и да на основу тога обликује Моделе својих Жеља. Тада ће сигурно бити Сретно у свом Животу.

*172  Они Чије Жеље зјапе као Космичке Црне Рупе, којима је све што добију или остваре мало - њих увек прати Несрећа. Незадовољство, мучна Духовна стања и Болести Тела, које та стања имају за последицу. Зато ваља Мудар Бити, своје Моћи проценити.  Где нас води Мудра глава – Творац помоћ Подржава!

                                                      На Свето Преображење 2003

Стихована верзија текста на линку


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP