Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ЛЕТЕЋИ ГЕНЕРАТОР ЏОНА СИРЛА


ЛЕТЕЋИ ГЕНЕРАТОР ЏОНА СИРЛА


ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,


МАЛО КО ОД НАС ЈЕ ЧУО ЗА ЏОНА СИРЛА, РОЂЕНОГ 1 МАЈА 1931 ГОДИНЕ У РАДНИЧКОЈ ПОРОДИЦИ У ЕНГЛЕСКОЈ, ИГРОМ СУДБИНЕ ПОРОДИЦА ЊЕГОВИХ РОДИТЕЉА СЕ РАНО РАСПАЛА, ТАКО ДА СУ ЏОНА ОДГАЈИЛИ УСВОЈИТЕЉИ, КОЈИ НИСУ УЛАГАЛИ МНОГО ТРУДА, ОКО ЊЕГОВОГ ОПИСМЕЊАВАЊА И ОБРАЗОВАЊА. МЕЂУТИМ, ИСТИНИ ЗА ВОЉУ, САМ СИРЛ ЈЕ КАО ДЕТЕ ИМАО ВРЛО ЧУДНЕ ВИЗИЈЕ И СНОВЕ, КОЈИ СУ КАСНИЈЕ УСМЕРИЛИ ЦЕО ЊЕГОВ ЖИВОТ КА ИЗНАЛАЖЕЊУ ПРИНЦИПА ДОБИЈАЊА И КОРИШЋЕЊА ЕНЕРГИЈЕ ИЗ ОКРУЖЕЊА, НА НАЧИН КОЈИ ЈЕ И ДАНАС ОСТАО НЕЈАСАН, СА СТАНОВИШТА НАУКЕ КОЈУ КОРИСТИМО.


НАИМЕ РАДИ СЕ О САМОАКТИВИРАЈУЋЕМ УРЕЂАЈУ, КОЈИ КОРИСТЕЋИ МАГНЕТНУ РЕЗОНАНЦУ ДВА СУПРОТНО РОТИРАЈУЋА МАГНЕТНА ПОЉА, „УСИСАВА“ НУЛТУ ЕНЕРГИЈУ ВАКУУМА ИЛИ ЕТЕРА, ИЗ ОКРУЖЕЊА И ПРЕДАЈЕ ИСТУ ЕНЕРГИЈУ, ПУТЕМ ЕЛЕКТРИЧНЕ ИНДУКЦИЈЕ КАЛЕМОВИМА СМЕШТЕНИМ ПО ОБОДУ УРЕЂАЈА. ТАКО СЕ ФОРМИРА ЕЛЕКТРИЧНИ ТОК, КОЈИ СЕ МОЖЕ КОРИСТИТИ ЗА ПРАКТИЧНУ ПРИМЕНУ.


МЕЂУТИМ, ПОРЕД ОВЕ ФУНКЦИЈЕ, ОВАЈ УРЕЂАЈ – ГЕНЕРАТОР, ПОКАЗАО ЈЕ И СВОЈСТВО СТАЛНОГ ПОВЕЋАЊА И УБРЗАЊА РАДА И ТЕНДЕНЦИЈУ ПОНИШТАВАЊА СОПСТВЕНЕ ТЕЖИНЕ И ЛЕВИТИРАЊА. КАДА СЕ ОПТЕРЕТИ ИЗВЕСНОМ МАСОМ, ДА БИ СЕ СПРЕЧИЛА ЊЕГОВА ТЕНДЕНЦИЈА КРЕТАЊА У СМЕРУ СУПРОТНОМ ОД ДЕЈСТВА СИЛЕ ГРАВИТАЦИЈЕ, УРЕЂАЈ ЈЕ ПОВЕЋАВАО СВОЈ КАПАЦИТЕТ ПРОИЗВОДЊЕ ЕНЕРГИЈЕ И ПОСТАЈАО СУПЕРПРОВОДАН, СТВАРАЈУЋИ ОКО СЕБЕ ЈАКО ЈОНИЗОВАНО ПОЉЕ, А КАСНИЈЕ И ЛОКАЛНИ ХАРИКЕН, СА ЗНАЧАЈНИМ ДЕЛОВАЊЕМ НА ОКРУЖЕЊЕ.


НА ТАЈ НАЧИН, У ПОЧЕТКУ, УРЕЂАЈ СЕ ОТИМАО КОНТРОЛИ И НЕКОНТРОЛИСАНО ОДЛАЗИО У АТМОСВЕРУ, А КАСНИЈЕ ПОСЛЕ ДУГО ГОДИНА ИСТРАЖИВАЊА И РАДА, ЏОН СИРЛ ЈЕ УСПЕО ДА АРТИКУЛИШЕ И КОНТРОЛИШЕ КРЕТАЊЕ УРЕЂАЈА – КОЈИ ЈЕ САДА ПОСТАЈАО ЛЕТИЛИЦА, СПОСОБНА ДА ЛЕТИ БЕЗ ПОТРОШЊЕ БИЛО КАКВОГ ГОРИВА. ЈЕДНОСТАВНО, ОНА ЈЕ ЦРПЕЛА ЕНЕРГИЈУ ИЗ ОКРУЖЕЊА И КОРИСТИЛА ЈЕ ЗА СВОЈЕ КРЕТАЊЕ КРОЗ ПРОСТОР.


ЦЕЛА ОВА ЧУДНА  ПРИЧА, ПОСТАЈЕ ЈОШ НЕВЕРОВАТНИЈА, КАДА СЕ У ПРАКСИ ДОКАЗАН И  ЈАВНО ДЕМОНСТРИРАН „ПРОИЗВОД“ ЏОНА СИРЛА   ПОКАЗАО НЕИНТЕРЕСАНТАН ЗА  ЗВАНИЧНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ У ЕНГЛЕСКОЈ И У СВЕТУ ДО ДАНАС. ВЛАСТИ ЕНГЛЕСКЕ НИСУ ПОКАЗАЛЕ ИНТЕРЕС ЗА ПРАКТИЧНУ ПРИМЕНУ ОВОГ „САМОЛЕТЕЋЕГ ГЕНЕРАТОРА“. ВРЛО ЧУДНА ОКОЛНОСТ, КАД СЕ ЗНА ДА КОНТРОЛУ ЦЕЛЕ СКАЛЕ ЕНЕРГРНАТА НА ПЛАНЕТИ ДРЖИ ГРУПА МОЋНИКА, КОЈИМА НЕ СМЕТА УНИШТАВАЊЕ ПОПУЛАЦИЈЕ САПИЈЕНСА И ПЛАНЕТАРНОГ ЕКО СИСТЕМА.


ПОЗИВАМО ВАС ДА СА ПРИЈАТЕЉИМА ПОГЛЕДАТЕ ДВА ДОКУМЕНТАРНА ФИЛМА У ПРИЛОГУ, СА ЈОШ ЖИВИМ АУТОРОМ И ПРОНАЛАЗАЧЕМ ОВОГ УРЕЂАЈА, И ДОНЕСЕТЕ СОПСТВЕНИ ЗАКЉУЧАК О СВЕМУ ШТО ЈЕ ПРИКАЗАНО !


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !


Летающая тарелка Серла.
Professor John Searl explains Newton's Laws in relation to SEG Technology

0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP