Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

УТИЦАЈ ОКРУЖЕЊА НА ВАНЧУЛНУ ПЕРЦЕПЦИЈУ 2


УТИЦАЈ ОКРУЖЕЊА НА ВАНЧУЛНУ ПЕРЦЕПЦИЈУ 2ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,ВЕЋ 20 ТАК ГОДИНА, ИНСТИТУТ КЛИНИЧКЕ И ЕКСПЕРИМЕНТАЛНЕ МЕДИЦИНЕ ИЗ НОВОСИБИРСКА ПОД РУКОВОДСТВОМ ДР. ВАЛАИЛА П. КАЗНАЧАЈЕВА ИСТРАЖУЈЕ РАЗНЕ АСПЕКТЕ ПОРЕКЛА "КОСМИЧКЕ СВЕСТИ ЧОВЕЧАНСТВА“. У НЕКОЛИКО НАСТАВАКА ПРЕЗЕНТИРАЋЕМО ПОЈЕДИНЕ РЕФЕРАТЕ ИЗ ЗБОРНИКА РАДОВА НА ОВУ ТЕМУ, КОЈУ ЈЕ ПРИРЕДИО ИСТИ ИНСТИТУТ, А ПРЕВОД НА ЕНГЛЕСКИ ЈЕ ПУБЛИКОВАН У ТОМСКУ 1992 ГОДИНЕ. У ЗАДЊИХ ПАР ГОДИНА СНИМЉЕНИ СУ И 45 МИНУТНИ ПОПУЛАРНИ ВИДЕО ПРИЛОЗИ НА ОВУ ТЕМУ, КОЈА СВЕ ВИШЕ ЗАОКУПЉА ПАЖЊУ ШИРЕ ЈАВНОСТИ.


ПОНАШАЊЕ ЖИВЕ МАТЕРИЈЕ У ХИПОМАГНЕТНИМ УСЛОВИМА
ЋЕЛИСКЕ ИНТЕРАКЦИЈЕ НА ДАЉИНУ КАО ПРИРОДНА ПОЈАВА, ПОКАЗАЛЕ СУ СЕ ЈОШ ВИШЕ МИСТЕРИОЗНЕ, НЕПОЗНАТЕ И СЛОЖЕНЕ, КАДА СМО У ОКВИРУ НАШИХ СТУДИЈА, ПОЧЕЛИ ДА ИЗУЧАВАМО ОВУ ПОЈАВУ, КАО И КОД ДРУГИХ ОРГАНИЗАМА, КОЈЕ СМО СТАВИЛИ У ХИПОМАГНЕТНИ ПРОСТОР.


ХИПОМАГНЕТНЕ КОМОРЕ У НАШИМ ЛАБОРАТОРИЈАМА ЈЕ КОНСТРУИСАО ИНЖЕЊЕР ЗАЈЦЕВ, СА ПРОСТОРОМ ДОВОЉНИМ ДА СЕ СМЕСТИ ЧОВЕК ИЛИ НЕКИ ДРУГИ МАЊИ ПРЕДМЕТИ. ОВЕ ХИКОМАГНЕТНЕ КОМОРЕ, ДОБРО СУ ОПИСАНЕ У ЛИТЕРАТУРИ. ЕКСПЕРИМЕНТИ СУ ПОКАЗАЛИ ДА У ХИПОМАГНЕТНИМ УСЛОВИМА ЋЕЛИЈЕ ОДСТУПАЈУ ОД СВОГ ПРИРОДНОГ ЦИКЛУСА ( У ОВИМ КОМОРАМА МАГНЕТНО ПОЉЕ ЈЕ УМАЊЕНО ЗА 30 ДО 50 ХИЉАДА ПУТА ) И ЋЕЛИЈЕ УМИРУ ПОСЛЕ 11 ИЛИ 12 ГЕНЕРАЦИЈА.


ИЗ ОВОГА СЛЕДИ ДА ЈЕ ПРИРОДНО МАГНЕТНО ПОЉЕ ОД ЖИВОТНЕ ВАЖНОСТИ ЗА ЋЕЛИЈЕ. МОЖЕ СЕ ПРЕДПОСТАВИТИ ДА СУ ЋЕЛИЈЕ У ОВОМ ПРОСТОРУ, БЕЗ УТИЦАЈА НОРМАЛНОГ МАГНЕТНОГ ПОЉА, ИЗЛОЖЕНЕ ЈАКОМ ДЕЈСТВУ НЕКИХ ДРУГИХ, НАМА НЕПОЗНАТИХ УТИЦАЈА. МОГУЋЕ ЈЕ ДА У ОВИМ УСЛОВИМА, НЕСТАЈЕ УТИЦАЈ ЗАШТИТНОГ ХОЛОГРАФСКОГ МЕХАНИЗМА, О КОМЕ ЈЕ РАНИЈЕ БИЛО РЕЧИ!  МОЖЕ СЕ ИЗВЕСТИ ЕКСПЕРИМЕНТ У КОМЕ СЕ ОПИСАНИ ОСНОВНИ ЗАШТИТНИ СИСТЕМ ОКРУЖАВАЈУЋЕГ ПОЉА ГУБИ У ПОТПУНОСТИ. ЗБОГ ТОГА СУ И. ТАРГ И ПУТОФ НАГЛАСИЛИ ДА КАДА СЕ У ЕКСПЕРИМЕНТИМА НА ДАЛЕКУ РАЗМЕНУ ИНФОРМАЦИЈА, ПОШИЉАЛАЦ И ПРИМАЛАЦ ПОСТАВЕ У ХИПОМАГНЕТНЕ КОМОРЕ, КОМУНИКАЦИЈА ПОСТАЈЕ МНОГО ЛАКША. МОГУЋЕ ЈЕ ДА КАДА СЕ ЋЕЛИЈЕ НАЛАЗЕ У ОВАКО ЕКСТРЕМНО СЛАБОМ МАГНЕТНОМ ПОЉУ, И ЊИХОВ ХОЛОГРАФСКИ ЗАШТИТНИ МЕХАНИЗАМ ОСЛАБИ, САМЕ ЋЕЛИЈЕ ПОСТАЈУ МНОГО ОСЕТЉИВИЈЕ НА ПРИЈЕМ ИНФОРМАЦИЈА. ПРЕДПОСТАВЉАМО ДА СУ ОВАКВЕ СИТУАЦИЈЕ ПОРЕМЕЋАЈА ЗАШТИТНОГ СИСТЕМА ЋЕЛИЈЕ, ОСНОВНИ РАЗЛОГ ЗА ТРАНСМИСИЈУ МАЛИГНИТЕТА ЈЕР ТАДА БОЛЕСНЕ ЋЕЛИЈЕ МОГУ ЛАКО ДА ПОШАЉУ ИНФОРМАЦИЈУ НА ЗДРАВЕ ЋЕЛИЈЕ  И ТАКО ТРАНСФОРМИШУ „ПИСМО“ ПО СВО МОДЕЛУ. ОВО ЈЕ ВЕЋ ОПИСАО А. Г. ГУРВИЧ.


КАДА СЕ ГРУПА ЋЕЛИЈА СТАВИ У ХИПОМАГНЕТНУ КОМОРУ, ОСОБА СА ИЗРАЖЕНИМ ЕКСТРАСЕНЗОРНИМ СПОСОБНОСТИМА, МОЖЕ ДА УТИЧЕ НА ОВЕ ЋЕЛИЈЕ, КОРИСТЕЋИ СВОЈУ „СНАГУ ВОЉЕ“. ОПЕРАТОР МОЖЕ ДА УТИЧЕ НА КУЛТУРУ ЋЕЛИЈЕ, НА ВЕЛИКОМ УДАЉЕЊУ, КОЈЕ СЕ МОЖЕ МЕРИТИ И ХИЉАДАМА КИЛОМЕТАРА. КОНТАКТ ИЗМЕЂУ ОПЕРАТОРА И КУЛТУРА ЋЕЛИЈА У ХИПОМАГНЕТНИМ КОМОРАМА, МОЖЕ СЕ СПРЕЧИТИ. У ОВИМ КОМОРАМА, ПОНАШАЊЕ ЋЕЛИЈА И ЖИВОТИЊА ПОСТАЈЕ НЕОБИЧНО. ТРЕТИРАНЕ ЋЕЛИЈЕ У ОВИМ КОМОРАМА МЕЊАЈУ СВОЈЕ ПРИМАЛАЧКЕ ОСОБИНЕ, И КАДА СЕ УКЉУЧЕ У ОРГАНИЗАМ ЖИВОТИЊА, ОНЕ МЕЊАЈУ СВОЈЕ ЦИЉНЕ ОРГАНЕ, БУДУЋИ ДА СУ ПРОМЕНИЛЕ СВОЈЕ ПРИМАЛАЧКЕ ОСОБИНЕ.


ПРОМЕНЕ У ПОНАШАЊУ ЉУДИ У ХИПОМАГНЕТНОМ ПРОСТОРУ СУ ВРЛО ИНТЕРЕСАНТНЕ. ПОСТОЈИ МНОГО ОПИСАНИХ СЛУЧАЈЕВА У ЛИТЕРАТУРИ, АЛИ У НАШИМ ЈАКО ИЗОЛОВАНИМ КОМОРАМА, МИ СМО КОД ДОБРОВОЉАЦА ПРИМЕТИЛИ ПРОМЕНЕ У КРАТКОТРАЈНОМ ПАМЋЕЊУ И ЕМОЦИОНАЛНОМ СТАТУСУ И ТАКОЂЕ ЈЕ ЗАПАЖЕНА НЕКА ВРСТА УРАВНОТЕЖЕНОГ РАДА ДЕСНЕ И ЛЕВЕ ХЕМИСВЕРЕ МОЗГА. УОЧЕНЕ СУ ТАКОЂЕ И НЕКЕ ДРУГЕ ПОЈАВЕ У ПОНАШАЊУ, НА ПРИМЕР ПРИ МАНИПУЛАЦИЈИ ПОЈЕДИНИМ БРОЈЕВИМА. ТАКО ДА ХИПОМАГНЕТНЕ КОМОРЕ ПРЕДСТАВЉАЈУ ВРЛО ИЗАЗОВАНУ ИСТРАЖИВАЧКУ ПОНУДУ.


У ПРОЦЕСУ ЕВОЛУЦИЈЕ ЖИВОТА НА ЗЕМЉИ, КОЈИ КОЛИКО МИ ЗНАМО ПСТОЈИ У ПРОТЕИНСКО – НУКЛЕИНСКОЈ ФОРМИ НЕГДЕ ОКО 4 БИЛИОНА ГОДИНА, ЖИВА МАТЕРИЈА НИКАДА НИЈЕ БИЛА ОВАКО ТРЕТИРАНА, И КАДА СЕ ПОСТАВИ У ХИПОМАГНЕТНУ КОМОРУ, ОНА СЕ НАЛАЗИ У САСВИМ НОВОМ И НЕПОЗНАТОМ КОСМИЧКОМ ПРОСТОРУ. МОГУЋЕ ЈЕ ДА У ОВАКВОМ ПРОСТОРУ, ЖИВА МАТЕРИЈА ГУБИ СВОЈА ОДБРАНБЕНА СВОЈСТВА. МОЖЕ СЕ ПРЕДПОСТАВИТИ ДА ЖИВА МАТЕРИЈА КОЕГЗИСТИРА У КОЗИРЈЕВОМ ПРОСТОРУ, И ДА ЈЕ ТО МОЖДА НЕКИ ДРУГИ ОБЛИК ПОСТОЈАЊА ЖИВОТА И ЖИВЕ МАТЕРИЈЕ НА ПЛАНЕТИ У СВОЈОЈ ИНТЕЛЕКТУАЛНОЈ ФОРМИ, КОЈИ ЈЕ НАМА НЕПОЗНАТ.


ТРЕБА НАГЛАСИТИ ДА КАДА КАДА СЕ ЧОВЕК ПОСТАВИ У ОДГОВАРАЈУЋИ ХИПОМАГНЕТНИ ПРОСТОР, НА ПРИМЕР У НЕКУ ДУБОКУ ПЕЋИНУ, ОНДА СЕ ОН НАЛАЗИ ПОД ДЕЈСТВОМ ОДГОВАРАЈУЋИХ ТЕЛУРСКИХ ПОЉА. УЗ ПОМОЋ БИОИНДИКАТОРА, МОГУ СЕ УТВРДИТИ ГЕОАНИМАЛНЕ ЗОНЕ ( ИЛИ ПЕЋИНЕ ) ИЗ КОЈИХ СЕ МОГУ ТАКОЂЕ ОСТВАРИТИ ВРЛО ПРЕЦИЗНЕ ВИЗУАЛНЕ КОМУНИКАЦИЈЕ НА ДАЉИНУ. ОВИ ПРОСТОРИ МЕЊАЈУ МЕХАНИЗАМ И СУШТИНУ ИНТЕЛЕКТУАЛНЕ АКТИВНОСТИ ЧОВЕКА, ТАКО ДА СЕ МОЖДА ОВИ ПРОСТОРИ МОГУ КОРИСТИТИ ЗА РАЗМЕНУ НЕПРОТЕНСКЕ И НЕНЕУКЛЕИНСКЕ, ОДНОСНО ИНТЕЛЕКТУАЛНЕ СИШТИНЕ ИЗ АЈНШТАЈНОВОГ У КОЗИРЈЕВ ПРОСТОР. МОЖДА ЈЕ ОВО НАЧИН ДА СЕ ОСТВАРИ КОНТАКТ СА ПОЉИМА КОСМИЧКОГ ЖИВОТА, КОЈИ ПОСТОЈИ НА ЗЕМЉИНОЈ ОРБИТИ, У КОСМИЧКОМ ПРОСТОРУ ИЛИ У ДРУГИМ КОСМИЧКИМ СВЕТОВИМА !


ТРЕБА ДОДАТИ ДА ТЕЛУРСКЕ ГЕОАНОМАЛНЕ ЗОНЕ, КОЈЕ СЕ МОГУ УОЧИТИ, МОЖДА ИГРАЈУ  ВРЛО ЗНАЧАЈНУ УЛОГУ. ДРУГИМ РЕЧИМА ОВЕ ПОЈАВЕ УКАЗУЈУ НА ТРАНСФОРМАЦИЈУ И ИЗМЕНУ САМЕ ПЛАНЕТЕ ЗЕМЉЕ, ПОД УТИЦАЈЕМ РАЗЛИЧИТИХ ВРСТА КОСМИЧКИХ, ЕНЕРГЕТСКИХ И ИНФОРМАЦИОНИХ ТОКОВА. ПРЕМА РАСПОЛОЖИВИМ ИНФОРМАЦИЈАМА О ТЕЛУРСКИМ ТЕЛИМА, ПЛАНЕТА ЗЕМЉА НИЈЕ САМО ЗАШТИЋЕНА ГЕОМАГНЕТНИМ ПОЉЕМ И ДРУГИМ АТМОСВЕРСКОМ И ОЗОНСКОМ ОМОТАЧИМА. НАИМЕ, ОВО ЈЕ ВРЛО КОМПЛЕКСАН ПРОЦЕС ИНТЕРАКЦИЈА, КОЈИ У СУШТИНИ МОЖЕ БИТИ ВРЛО ЗНАЧАЈАН ЗА РЕГИОНАЛНА ИСТРАЖИВАЊА БИОСВЕРЕ И ЉУДИ КОЈИ ЖИВЕ У ТИМ ЗОНАМА. МОГУЋЕ ЈЕ ДА СУ ХАРТМАНОВА МРЕЖА И АНОМАЛНИ ТРОУГЛОВИ, УСТВАРИ САМО ОСНОВА  ДЕЈСТВА ОВИХ УТИЦАЈА НА ЉУДЕ И ЊИХОВО ПОНАШАЊЕ, КАДА СЕ ИСПОЉАВА ПРИРОДА НА ЖИВУ МАТЕРИЈУ У ОВИМ ЗОНАМА. ЗНАЧАЈНО ЈЕ ИСТРАЖИВАТИ ПРИРОДУ ОВИХ ГЕОПОЗИТИВНИГ И ГЕОНЕГАТИВНИХ ПРОЦЕСА ПОСЛЕ ЈАКИХ „ТРАУМА“ НА ЗЕМЉУ, КАО ШТО СУ НУКЛЕАРНЕ ЕКСПЛОЗИЈЕ, КОЈЕ МОГУ УТИЦАТИ НА ОВЕ АНОМАЛНЕ ЗОНЕ И НА РАЗВОЈ ЖИВОТА У ЊИМА. ПРОБЛЕМ БИОИНДИКАЦИЈЕ ОВИХ ЗОНА ЈЕ МОЖДА ПРЕКИДАЧ ЗА ДУБЉЕ РАЗУМЕВАЊЕ СУШТИНЕ ЖИВЕ МАТЕРИЈЕ И ЊЕНЕ ОРГАНИЗОВАНОСТИ У ОВИМ СПЕЦИФИЧНИМ ЗОНАМА. ОВО ЈЕ ВЕЛИКИ ИЗАЗОВ ЗА НАУКУ, КОЈИ УКЉУЧУЈЕ У РАЗМАТРЕАЊЕ РАЗМЕНУ ИНФОРМАЦИЈА НА ДАИНУ, КОЈУ МОЖЕ ДА ОСТВАРИ ЧОВЕК.


ПРЕВОД СА РУСКО – ЕНГЛЕСКОГ

ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !.

Tajne vremena - Nikolaj KozirjevTajne vremena - Nikolaj Kozirjev

 Kozyreva zrcala_samouki naučnik napravio vremeplov


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP