Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

ДАЛИ БУДНИ СПАВАМО ?


ДАЛИ БУДНИ СПАВАМО ? ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,ДОК МИ БУДНИ СПАВАМО ПОРЕД ХИПНОВИЗОРА И КОМПЈУТЕРА, КОЈИ НАМ БЛОКИРАЈУ МЕНТАЛНО ПОЉЕ ИЛИ ГЛЕДАМО ТВ ПОЗОРИШТЕ У КОМЕ ЗОМБИРАНИ ПОЛИТИЧАРИ ИСПРЕДАЈУ БАЈКЕ ЗА МАЛУ ДЕЦУ, ИЛИ СПОРТСКЕ ПРЕНОСЕ, ИЛИ СРЦЕПАРАЈУЋЕ СЕРИЈЕ ИЛИ  СИЛЕЏИСКЕ ФИЛМОВЕ ЗА ДЕЦУ, У СВЕТУ СЕ ПУНОМ ПАРОМ РЕАЛИЗУЈЕ ПРОЈЕКАТ „ДЕПОПУЛАЦИЈА ПЛАНЕТЕ“.


ДАЛИ ВАС НЕ БРИНЕ ТО ШТО СВАКИ ДАН ИЗНАД НАШИХ ГЛАВА ПРЕЛЕЋИ НЕПОЗНАТИ АВИОНИ НА ВЕЛИКОЈ ВИСИНИ И ЗАСИПАЈУ НАС ПРАШКОВИМА НЕПОЗНАТОГ САДРЖАЈА ? ДАЛИ ВАС НЕ БРИНЕ ТО ШТО СВАКИ ДАН ИМАТЕ СВЕ МАЊЕ ПАРА ЗА КУЋНЕ ПОТРЕБЕ ? ДАЛИ ВАС НЕ БРИНЕ ТО ШТО ЈЕ СВАКИ ДАН СВЕ ВИШЕ НАЗАПОСЛЕНИХ ? ДАЛИ ВАС НЕ БРИНЕ ТО ШТО СВАКИ ДАН СЛУШАТЕ СВЕ ВЕЋЕ ЛАЖИ О СРЕТНОЈ БУДУЋНОСТИ...... ДАЛИ ВАС НЕ БРИНЕ ..... ПА НИШТА ВИШЕ НЕ МОЖЕ ДА НАС БРИНЕ, ЈЕР ВЕЋ СМО УБАЧЕНИ У ВИРТУАЛНУ МАШИНУ ЛАЖИ ЕВРОАТЛАНТОЗМА – ГДЕ ПАДАЈУ ПЕЧЕНИ ПИЛИЋИ СА НЕБА И ЈЕДВА ЧЕКАЈУ ДА СТИГНУ СРБИ ЗА ТРПЕЗУ !


УСТВАРИ, ЖИВИМО У ВРЛО ТУЖНОМ ВРЕМЕНУ „МАСОВНЕ ХИПНОЗЕ И ЛАЖНИХ ОБЕЋАЊА“ У КОМЕ МЛАДЕ НЕИСКУСНЕ ДУШЕ, ТРАЖЕ НАЧИН ДА СЕ ДОКАЖУ И ДА ПЛАСИРАЈУ СВОЈЕ ПОЛОВИЧНО ОБРАЗОВАЊЕ И НИЗАК НИВО ЕТИЧКИХ КВАЛИТЕТА, КРОЗ ПОНИЗАН ОДНОС ПРЕМА СТРАНИМ ПОСЛОДАВЦИМА, ОД КОЈИХ ДОБИЈАЈУ ЛАЖНА ОБЕЋАЊА КАО НАГРАДУ ! ТО ЈЕ ВРЕМЕ ПРИПРЕМЕ ЗА НОВИ ЦИКЛУС ОРВЕЛОВСКЕ ДРАМЕ, ПОРОБЉЕНОГ СВЕТА СА КОНТРОЛОМ МИСЛИ И УНИШТАВАЊЕМ СВИХ ЕТИЧКИХ ВРЕДНОСТИ ЉУДСKОГ РОДА. 


НА ТУ ТЕМУ НАПИСАНЕ СУ МНОГЕ КЊИГЕ И СНИМЉЕНИ МНОГИ ФИЛМОВИ, КОЈИ СЕ НАЖАЛОСТ ДЕШАВАЈУ У НАШОЈ РЕАЛНОСТИ. ТРГОВИНА ЉУДСКИМ ОРГАНИМА СРБА СА ОТЕТОГ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ, НИКАКО ДА СТИГНЕ НА РЕД ЗА РАСМАТРАЊЕ У НАДЛЕЖНИМ ИНСТИТУЦИЈАМА УЈЕДИЊЕНИХ НАЦИЈА, АЛИ СЕ ЗАТО ПРОИЗВОДЊА МАКА У АВГАНИСТАНУ ПОВЕЋАЛА ЗА 40 ПУТА, ОД КАДА СУ СТИГЛИ „БРАНИОЦИ ПРАВДЕ“ СА ЗАПАДА.


ПОСТОЈЕ МНОГЕ ТЕМЕ, КОЈЕ СУ УСТВАРИ ПОТВРДА ЗЛА КОЈЕ ДОЛАЗИ ! ПОСЛЕ ТОГА, КАДА СЕ НАСИЛНИМ ПУТЕМ ДЕСЕТКУЈЕ БРОЈ СТАНОВНИКА НА ПЛАНЕТИ, БАНКАРСКА ЕЛИТА ЋЕ ДА СЕ ИЗДВОЈИ У „СКРИВЕНУ РЕАЛНСТ“ ГДЕ ЋЕ НАСТАВИТИ СВОЈ УГОДАН ЖИВОТ У ВЕЧНОМ БЛАГОСТАЊУ, А ПРЕОСТАЛА РАЈА ЋЕ ПОД БУДНИМ ОКО И НАДЗОРОМ „ИСТРЕБИТЕЉА“ ДА НАСТАВИ СВОЈУ БЕДНУ ЕГЗИСТЕНЦИЈУ У ЗАГАЂЕНИМ РЕГИОНИМА РАЗОРЕНЕ ПЛАНЕТЕ. УПРАВО ТАКАВ СЦЕНАРИО ЈЕ ПРЕДВИДЕО, САДА ВЕЋ ДАЛЕКЕ 1974 ГОДИНЕ ЏОН БОРМАН И РЕАЛИЗОВАО ГА У ФИЛМУ „ЗАРДОЗ“ СА ШОН КОНЕРИЈЕМ У ГЛАВНОЈ УЛОЗИ .


ПОЗИВАМО СТАРИЈЕ ОСОБЕ ДА СЕ ПОДСЕТЕ, А МЛАЂЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ ДА СА ПРИЈАТЕЉИМА ПОГЛЕДАЈУ ОВАЈ АРХИВСКИ ФИЛМ, КОЈИ ПРИКАЗУЈЕ ОПИСАНУ БУДУЋНОСТ, КОЈА САМО ШТО НИЈЕ НАСТУПИЛА , АКО ПРОЂЕ МОДЕЛ КОЛЕКТИВНЕ ХИПНОЗЕ У КОМЕ СЕ САД ЗАДЕСИЛА НАША ЦИВИЛИЗАЦИЈА.


ПОРЕД ТОГА, ПОЗИВАМО ВАС ДА ПОГЛЕДАТЕ ФИЛМ ФОСТЕРА И КИМБЕРЛИ ГЕМБЛ „ПРОЦВЕТАЊЕ“ - ШТА ЋЕ СЕ ДЕСИТИ НА ЗЕМЉИ ИЗ 2012 ГОДИНЕ, КОЈИ СЕ ОДНОСЕ НА ИСТУ ТЕМУ, А ДАТИ СУ У ДВЕ ВЕРЗИЈЕ ДВОЈЕЗИЧНО, НА ЕНГЛЕСКОМ И СА ПРЕВОДОМ НА РУСКИ ЈЕЗИК.

НАДАМО СЕ ДА СЕ ТО НЕЋЕ ДЕСИТИ !


УМ – УДРУЖЕНА МИСАО – УЧИМО ДА МИСЛИМО !


ZARDOZ

http://earth-chronicles.ru/news/2013-03-24-41169#comments

http://my-hit.ru/film/14476/online


THRIVE: What On Earth Will It Take?

   Смотреть фильм ПРОЦВЕТАНИЕ !


0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP