Translate to:

АДРЕСА ЗА КОНТАКТ – proibiro@mail.ru

РУСИЈА ЈЕ ОЗБИЉНО СХВАТИЛА ВАНЗЕМАЉЦЕ


РУСИЈА ЈЕ ОЗБИЉНО СХВАТИЛА ВАНЗЕМАЉЦЕ ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,СКРЕЋЕМО ВАМ ПАЖЊУ НА ЧЛАНАК НАПИСАН НА САЈТУ   ruskarec.ru  ОД 25 04 2013. КОЈИ СЕ ОДНОСИ НА ТЕМУ КОНТАКТА СА ВАНЗЕМАЉЦИМА. НАШЕ МИШЉЕЊЕ О ТОЈ ТЕМИ ЈЕ МАЛО ПРОШИРЕНО У СМИСЛУ ДА СЕ МОЖДА РАДИ И О КОНТАКТУ СА НАШИМ ПОТОМЦИМА ИЗ БУДУЋНОСТИ - ВАНВРЕМАЕНЦИМА. У СВАКОМ СЛУЧАЈУ ПРИСУТНОСТ ВИШЕГ ИНТЕЛЕКТА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ ПРОТЕЖЕ СЕ МНОГО РАНИЈЕ, ОД НАСТАНКА САВРЕМЕНЕ ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ САПИЈЕНСА.


НАИМЕ ПОЗНАТО ЈЕ ДА ТЕМА ОВЛАДАВАЊА ГРАВИТАЦИЈОМ, ПРИМЕНОМ ПОЗИТРОНСКИХ И НЕУТРИНСКИХ ТЕХНОЛОГИЈА, СА СОБОМ НОСИ ТЕХНОЛОГИЈУ КРЕТАЊА ВЕЋИМ БРЗИНАМА ОД БРЗИНЕ СВЕТЛОСТИ, КОЈА ЈЕ (ЗА НАС) ГРАНИЧНА БРЗИНА У ТЕОРИЈИ  ЕЛЕКТОМАГНЕТИЗМА.


ОВО ДАЉЕ ОТВАРА МОГУЋНОСТ ПУТОВАЊА  КРОЗ ВРЕМЕ - ТЕСЛА ЈЕ ОВО И ПРАКТИЧНО ДОКАЗАО КАО ДИРЕКТОР ПРОЈЕКТА "ФИЛАДЕЛФИСКИ ЕКСПЕРИМЕНТ" И КАСНИЈЕ У ДРУГИМ ПРОЈЕКТИМА, КОЈЕ ЈЕ  ВОДИО ФОН НОЈМАН У ПРОЈЕКТУ „МАУНТОК“, О ЧЕМУ СЕ МАЛО ЗНА.


ПОСТОЈЕ НЕКЕ ИФОРМАЦИЈЕ НА ОВОМ САИТУ У ТЕКСТУ ПОД НАСЛОВОМ „КОНТАКТИ ПОСТОЈЕ“ ОД АЛЕКСЕЈА САВИНА О ДИРЕКТНИМ КОНТАКТИМА РУСА СА БИЋИМА ВИШЕГ ИНТЕЛЕКТА. ИМА ИНДИЦИЈА  ДА СЕ ОВА ТЕХНОЛОГИЈА, КАО И ТЕХНОЛОГИЈА „СЛИПЕРА“ ОЗБИЉНО КОРИСТИ РАДИ ДОБИЈАЊА РАЗНИХ СТРАТЕШКИ, ВАЖНИХ ИНФОРМАЦИЈА.


КАКО  ПРЕНОС ИНФОРМАЦИЈА ИЗ НАВЕДЕНОГ ИЗВОРА  НИЈЕ МОГУЋ У ДИРЕКТНОЈ ФОРМИ, ТО ВАС УПУЋУЈЕМО НА ЛИНК АДРЕСУ САЈТА, НА КОМЕ ЈЕ ОВАЈ ЧЛАНАК  ДАТ У ОРИГИНАЛУ!


НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ВАМ ОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ БИТИ ОД КОРИСТИ ДА БОЉЕ РАЗУМЕТЕ ЗБИВАЊА КОЈА ПРЕДСТОЈЕ У БЛИСКОЈ БУДУЋНОСТИ.


УМ - УДРУЖЕНА МИСО - УЧИМО ДА МИСЛИМО !0 коментара:

Постави коментар

Copyright2010 Skriveno saznanje Design by Izrada sajta | Zlatibor na dlanu

PVC stolarija Adaptacija stana | Molerski radovi | Spusteni plafoni | Slike i zakon postanja | Opel auto delovi Auto placevi Auto servis vw Back to TOP